Egészség topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamivel melegítenem kell a kajámat 😄
és ha már itt járunk, valamit muszáj ennem is ... -.-
"kikapcsolt állapotban lévõ mikróba bele kell tenni egy bekapcsolt mobiltelefont. Rá kell csukni a mikró ajtaját, majd felhívni egy másik készülékrõl a mobiltelefont. Akkor jó a mikró burkolása, ha nem szólal meg a benne lévõ mobil készülék. "
Namost ezt kipróbáltuk itthon, és a mi mikrónkban megszólal a mobiltelefon... Ti próbáltátok már?
(vagy csak átugrottátok a linket, hogy megint egy mikrós baromság? 😄 Érdemes egyébként elolvasni).
másrészt meg elolvastam, hogy gátolja a növekedési hormonokat, kicsik maradnak a gyerekek heréi tõle, stb... 😄
The Matrix has you...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Mivel lehet helyettesíteni a tejet?
Például kókusztejjel, ami meg a propagandával ellentétben nem káros, sõt nagyon is egészséges.
Szóba jöhet még a rizs-tej is. De semmiképpen sem szója-tejjel, mert az is rendkívül káros. (Kérem olvassa el a szójáról szóló cikkemet is!)"
Szója és szójatermékek egészségkárosító hatásai
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
The Matrix has you...
ITT egyébként azthiszem érdemes olvasgatni.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
ha megy tõle a hasad, ne igyál pár napig. kell idõ, amíg újratermelõdik a laktáz a beleidben. és ahogy öregszel, ez az idõ egyre több lesz.
"Ne zavarjon senkit, hogy a tejcukor lebontása csak az európaiak genetikai mutációja.
Vajon miért van az, hogy a többi népcsoport esetében 4-5 évesen eltûnik ez az enzim?
mert nem természetes az embert tejjel táplálni idõsebb korban.
Akit érdekel, utánanézhet."
"az emberi szervezetnek miért van szüksége a tehén által a borja számára termelt, és a borja számára ideális folyadékra."
Egyébként erre meg lehetne mondani ezt:
Hát fúj miért fogyasszuk a mézet ami a méhecskék gyomornedveivel keveredik össze :p
egyébként egy felmérés szerint ami a különbözõ népek DNS-eit vizsgálta, kimutatta hogy az európaiaknak úgy változott az örökítõanyaguk hogy a tejet képes legyen jobban feldolgozni :]
Nem nagyon volt idõm benézni, most pótolom.
Az úszással kombinált szaunát neked kell kitapasztalni vagy legalábbis nekem nincs benne, mivel én nem úgy csinálom. Mint írtam korábban úgy és addig csináld, hogy jól érezd magad tõle. A héten sikerült belefutnom egy õrült csajba, aki iszonyat mennyiségû vizet nyomott a kályhára, hát azt hittem ott pusztulok el, pedig mint mondtam valamilyen szinten edzett vagyok már benne.
Szerintem lehet úgy csinálni, hogy úszol, viszonylag erõsebb tempóban, aztán szauna, egy frissítõ zuhany, szauna és a végén egy laza úszás, mivel le kell hûlnöd normál testhõmérsékletre. Ilyenkor nem szabad semmilyen tusfürdõt vagy egyébb kemikáliát használni, bõröd tiszta, nem kell eltömíteni mesterséges anyagokkal. A lényeg, hogy nyugodt körülmények között történjen minden, nem szabad sietni, rohanni, szauna után sokat enni. Meg kell nyugodnia a szervezetnek, így lesz sikeres a hatása. Nekem volt olyan, hogy már nagyon éhes voltam mire hazaértem és elkezdtem enni,de a töredékét sem tudtam megenni a szokásos adagnak, nagyon hamar telítõdtem és nem is esett jól, majdhogynem rosszul voltam utánna. Szóval figyelni kell. Ezért nem megyek úgy kondiba, hogy utánna rohangálok a városban, inkább átszervezem a napom.
The Matrix has you...
Kinek van igaza? Dr. Dorogi Éva (egészség) 1. (több felvételt atesz153 channeljén találtok)
egy kiló kacsamájból 2millió adag tabletát készítenek, akkora is a hatásfoka)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Engem is érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, vagy "ismerõseinek".
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
30 napig gyomorszondával tápláltak hasnyálmirigy gyulladás mmiatt, se egy korty víz, se egy falat kaja
aztán betegség múltán a vérnyomásom is, a cukrom is rendes lett, meg mindenféle civilizációs panaszok odalettek....
persze ahogy vissza tértem a normális táplálkozáshoz elõjöttek ugyanazok a panaszok, kisebb mértékben ugyan,mert most már vigyázok, és böjtölök meg diétázok mert hát nincs kedvem megint kórházban kikötni
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy diétát amit én is elvégeztem. 90 napos gabona diétának hívják. Fontos, hogy a diéta alatt sok folyadékot fogyasszunk. Vettem egy méregtelenítõ fõzetet is. A kedvenc gyógynövényboltomban adták (nem tudom, hogy leírhatom-e, az Oktogon téren található) a Puridren –t amibe 12 gyógynövény van. Nagymértékben fokozza a 90 napos diéta eredményességét, mert a méregtelenítés és lúgosítás az alapja, ami felgyorsítja az anyagcserét, ennek köszönhetõen 13 kg-t fogytam.
Testmozgással mérsékelhetõ a térdízületi porcok kopása
Gránátalma a profi harci eszköz a porcok védelmére
A dohányzás súlyosbítja a térd ízületi gyulladását
Kondroitin-szulfát
Zselatin és a porcok egészségeA porcépítõ zselatin
Azonosították a dohányfüstben található legfõbb rákkeltõ anyagot
Feng shui - A harmónikus élet mûvészete
A reiki energia (ilyen gyûjtemény)
és az almaecetrõl 2 könyv (egy rar-ban);
D.G.Jarvis - Az almaecet és a méz
Margot Hellmiss - Természetes gyógymódok almaecettel
www.egeszseg-tar.atw.hu
Ha gondoljátok rakhatok rá egy feltöltõt, de úgylátom itt csak én gyûjtögetem ezeket a dolgokat így (alig töltötték le 2-3-an amiket feltöltöttem).
A folyadékkal kapcsolatban; gondolom sok tesztet próbáltak már véghezvinni, de nem sikerült bebizonyítani, hogy mennyi folyadék az egészséges. Nyilván ez is függ sok mindentõl, hogy mennyit kell innunk (hõmérséklet, elfogyasztott ételek, testmozgás). Azért linkeltem be mindet, mert amirõl több "álláspont" van, ott nincs értelme annak, hogy csak az egyiket linkeljem be. Végig kell olvasni mindegyiket, aztán abból leszûrni végülis a lényeget. Az biztos, hogyha tûzõ napon futunk és izzadunk mint a ló, sokat kell inni, ha egész nap fekszünk akkor kevesebbet 😄
Én nem tudom, szerintem soha nem ittam még 2,5 litert (vagy csak nyáron néha).
A tojást hol vetik el? Én nem találtam olyan cikket.
Egészség és táplálkozás - A tojás titkai
Arról nem is beszélve, hogy divatok változnak, ami 50 éve úgy volt, ahogy, az mostmár teljesen máshogy van, és ki tudja, hogy lesz 20 év múlva.
Avanti Roma!
Itt van néhány egymásnak ellentmondó írás, most nem az a lényeg, hogy mirõl szól.
Az a lényeg, hogy te most, hogy döntöd el, hogy melyik igaz? Hát sehogy. Hinni lehet ezt vagy azt, de tudni sosem fogod biztosan, hogy helyes-e amit csinálsz.
Mennyi a napi szükséges folyadékbevitel?
Felesleges az erõltetett folyadékbevitel?
Káros lehet a sok folyadékbevitel
Nah most akkor döntse el bárki is, hogy mennyi folyadékot kell inni egy nap...
az egyetlen dolog amit megjegyeznék, hogy a betûszín és betûtípus túl nem jó választás.