12
-
balage187 #12 Ja, az a durva, hogy mennyi penz megy el ilyen ertelmetlen, ostoba kutatasokra, amiknek az eredmenyere jozan esszel ra lehetett volna jonni.
Mert azert teny lehet, hogy valamilyen szinten azert szukseg lehet ezekre, mert nagyon ritkan, de elofordul, hogy az eredmeny meglepo, nem az, amit vartak, de 50 millio dollar akkor is rohadt nagy tulzas. -
JTBM #11 Az életre minden felkészíti a fiatalokat, pl. akár a hajléktalan v. a drogos látványa az utcán.
A közösségi portálok már jóideje része a mindennapi életnek, ugyanúgy mint a TV, az autó v. az online banking.
Azért szvsz. eléggé kevés haszontalanabb időtöltés van, mint erről cikket írni. A következő cikk az lesz, hogy "Holnap is felkel a nap." -
kukacS3K #10 az hagyján hogy baromság vagy nem de ezt a szart 50milliódollárba került kitalálni? már nem azért de ennyiből valami jobbat is kitalálhattak volna -
torreadorz #9 a cim szerint félrevezető keményen. Kb. ahhoz hasonlitanám mint amikor valaki napi tiz órát cs-zik és azzal védekezik hogy ettől ő majd jobban tudna lőni ha igazi háború lenne... -
tomcsa4 #8 Azok még nem antiszociálisak.
Az elmegyek a haverokkal és bebaszok sem szocializálódás. Sőt, még rosszabb is.
Én szeretek megismerkedni személyesen is azokkal, akik szimpatikusak. Pl PCWorld fórumán is, stb. Cset oldalakat nem nézem, egyszer se mentem rá. Fórum viszont játszik. -
Tomasz Man #7 "Az életre készítenek fel a közösségi portálok?" Na persze... -
balee66 #6 Eddig baj volt, hogy a gyerek túl sokat ül a gép előtt.
Most már nem baj, sőt kifejezetten jó.
Nem tudunk ezek semmit se... az össze ilyen tanulmány nagy hülyeség, ahogy fejlődünk úgy változik a szakemberek véleménye is.
Inkább majd én eldöntöm, hogy fogom nevelni a gyerekeimet. -
#5 Azért lesz valaki antiszociális mert személyesen beszélni valakivel nem ugyanaz mint anyázni a cseten vagy e-mailezni. A cikk egy része igaz de a cím egy jó nagy adag faszság. -
#4 a cikk egy része igaz, a cím viszont ritka nagy baromság. ha a közösségi oldalak az életre készítenek fel, akkor szerintem nem sokan kérnének az életből. -
#3 A neten is vannak nagyon színvonalas és hosszú írások és posztok kulturált formában. Persze nem a szutyok oldalakon kell körülnézni. -
#2 Na azért ezt a fórumozást ne nevezzük már "olvasásnak", basszus! Könyv olvasásának pont az lenne az értelme, hogy az illető emberként tudja magát kifejezni írásban is... Aztán meg lehet nézni, hogy néz ki egy privi.hu bemutatkozó oldal. -
tomcsa4 #1 Igen, sok igazságot érzek az irományban. Ez a "gép előtt ül és antiszociális lesz" gondolat baromság. Itt legalább olvasnak is az emberek, ha már könyvet nem lapoznak.
Másik felére: igen én is AD&D játékok miatt olvastam Salvatore-t, mert addig sci-fiket csak és Dean Koontzot olvastam (utóbbiból gyűjtő vagyok).