5222
-
#1621 hát hogy colinos e azt nemtudom,de ilyen 95ös impreza is van benne -
Szabi1991 #1620 ja hogy vannak extra autók is ? :O
óó jee!
remélem lesz colin 22b is !!
-
-
#1618 kikapcsolni SIFT+F12 lehet, igy megnézheted a külöbséget a sárgátlanitásnál. -
carloelsa #1617 nekem is G25 van :O 50 %-os FFB-n de még akkor is komolyan ráz és érezhető -
#1616 Hmm én lehet teszek egy próbát! -
#1615 Visszavonotok mindent amit az irányításról írtam. Tegnap este belőttem a G25őt és eszméletlen jó. Számomra talán ez az 1. kormánnyal is élvezhető arcade autós játék. -
#1614 -
#1613 Lehet én csinálok valamit rosszul de ez a Need Fos Speed Undercover HD patchet adja be! -
#1612 Ha valakit zavar a ságáss kép, van rá megooldás:itt
eredetileg az NFSU hoz jött ki, de ehhez is működik faszán, csak az ini t és Dll kell bemásolni a gyökérbe -
#1611 arra alkalmatlan az engine: lásd Operation Flashpoint 2 ezzel készült és ... -
wrc01 #1610 valaki egy mentést légyszi akármilyen csak az első verseny legyen meg
köszönöm -
#1609 Igen, ez volt leirva 1000x itt is! -
Cumiii #1608 nah megvan a megoldás emberek a mentésre :)
mikor elinditod a gamet rányomsz h sign in ott rányomsz h Create new profile de nem nyomsz rá h continue hanem kicsit lejebb tekersz ebben az ablakban és ott lesz h create a local profile erre rányomsz és akkor offline profilt csinálsz :) innentöl menni fog a mentés :) -
#1607 AKI NEMTUD MENTENI OLVASSATOK VISSZA PONT ELŐZÖ OLDALON IRTAM... #1524 -
Cumiii #1606 Üdv srácok lehet h én baxtam el vmit de azért kérnék kis helpet hátha :) látom itt már többeknek sikerült reloaded dirt2m van de nem birok menteni sehogy sem :) kérem vki segítsen nekem köszönöm! :) -
#1605 Én sem tudom elmenteni nem lehet rámenni a save profil-ra igy semmi értelme játszani.
Meg van egy olyan problémám, hogy 4-5 verseny után kifagy a játék és kell neki a restart ez mitől lehet? -
HUN BECSEHELY #1604 Hányas szinten vagy? -
#1603 ? -
#1602 Egy ilyen Crysis szerű FPS-t megnéznék ezzel a graf engine-el!Dzsungeles pálya elég tetszetős! -
#1601 meg van :D
koszke szepen
Bloc Party – Helicopter -
Tucsok04 #1600 Valki nemtudja mért van az hogy megcsináltuk mind2-en a teknogods-os cuccot, hamachin tudunk pingelni de mégse találjuk meg egymást a játékban.Elindítottuk azt a dlload.exe-t is és semmi!:S -
#1599 Sziasztok!
Én nem tudok manualba sem menteni! Kimegyek a kocsikhoz aztán options/profile és ott ki van szürkítve a save profile, nem lehet rámenni!
Ez mért lehet? -
wrc01 #1598 sziasztok valaki tegyen már fel egy mentést ami túl van az első versenyen mert nekem mindig ott fagy ki köszi -
#1597 Istenem, hogy én milyen jót játszottam vele, kezdem megszokni az irányítást is.. Csak hozná már a futár.. :D -
#1596 Valaki mondja meg hogy tudom elmenteni a játékot..pls -
barmi #1595
-
carloelsa #1594 Itt le van írva a lista, találd ki xD -
tomzoo #1593 Hogy kalibráltad be? Nekem istenért se akarnak megmaradni a beállítások... -
carloelsa #1592 Kérdezd ettől!
UI:Milyen az új logóm? -
#1591 Mentéseket hol találom, hogy ha formázom a vinyom meglegyenek? -
#1590 zene az mi ami alatta megy? :D
tudom jatekban benn van de kene egy elado illetve egy cim :P -
robi25 #1589 valaki segitsen.Mért van az hogy a demo sokkal jobban futott ugyanazokkal a beállításokkal??????ahozz volt patch is. -
carloelsa #1588 az az effektel jár xD -
#1587 0:21-nél és 1:39-nél mi az a hang?
Azért nyomtam rá egy aveszomét... :D -
#1586 DLLload.exe s dos os ablakban mit ír miután a játékot futtattátok?
-
zsoló8 #1585 kerestem, de nem találtam semmit...majd talán lesz valami patch...de nem csak nekem van ilyen gondom:D másnak is van:D -
#1584 akkor ennyi :D
rakj be valami zenet aztan google. hatha talalsz valamit :) -
zsoló8 #1583 ez nekem nem jó mert nem ati vga-m van hanem geforce -
#1582 ja hat ez annak van aki lusta 4 enter -t leutni a jatek elejen mert hogy ez csak a 4 bevezeto videot iktatja ki. szoval semmi ertelme nincsen.
van itt valahol egy nyuves hot fix csak meg kene keresni...
itt van :)