5222
-
Ryanxx18 #4862 Bocsesz, de tudomásom szerint nincs ilyen kód.Talán majd a dirt3-hoz lessz.
Klemice üzenetéhez:
A képen van a hangsuly, még akor is ha csak hivatkozáss másolgattásával tudtam betenni,
és ne képet toljá fel, hanem mondjál valami hasznosat a témához. -
#4861 Bocsánat, hogy beletiportam a lelki világodba, remélem nem törtek rád öngyilkos hajlamok ettől :( -
Ryanxx18 #4860 Ne fogd a fejed!!!!
Probáltam, de valami nem volt jo az oldalon, ugyhogy nem tudtam normálisan beszúrni a képet!!!
Érted!ne szorakozzá velem -
Sponnyabob #4859 Nekem anno nem sikerült megcsinálnom bár igaz én fordítva próbáltam és akkor még live se volt magyaro-n lehet hogy most már össze lehet hozni, de nem értek hozzá. -
#4858 én ezt úgy írtam,hogy meglepődtem :D am mostmár fasza a live is,amúgy az igaz,hogy dirt2-es kulcsot lehet használni GTA 4-hez multihoz? arra most nincs fölös 4k-m... -
#4857 dx9-ben, de igen, ennyire jól optimalizált :)
(pecset ugye feltetted? dx9-ben is szépült tőle!) -
#4856 Mi mondtuk hogy 5770-et vegyél :D -
#4855 Írni is akartam, csak nem voltam benne biztos, utánanézni meg fáradt voltam. :) -
Digitman #4854 Én úgy tudom, hogy a Dirt2 dx9 és dx11 módban fut, dx10 nincs a játékban. -
#4853 Ahhoz a progihoz nem kell nyúlnod, az a lényeg, hogy játékon belül be tudj lépni rögtön ahogy indul a játék. -
#4852 Akkor annyit, nagyon jól van optimalizálva (jobban, mint a sima Dirt).
Nálam is nagyon jól fut full HD-n High beállításokon. Igaz, élsimítást már nem erőltetem annyira. -
#4851 nos...multihoz csináltam GFWL accot,leszedtem a progit,bejelentkeznék,és ez fogad...
-
#4850 akkor ezekszerint 1440 maxon 8xAA-val 49 fps átlagot tud a gépem dx10-ben ezzel a gémmel? most kom? -
#4849 Sehogy sem, ha tudja a kártyád, és nem XP-n játszassz, akkor automatikusan abban indul. -
#4848 srácok dx10-be hogy tudok átmenni? mármint gémen belül,ma vettem meg,1490 nem pénz érte -
Sponnyabob #4847 És ezt vajon miért nem tudták megcsinálni 2 évvel ezelőtt? Amúgy én is örülök neki. -
Csokis #4846 Jó hírek! -
atiwrc #4845 Sziasztok!
Az előitéleteim ellenére felraktam a dirt2-t és pozitivan csalodtam benne.
Sajna kevés időm van a gép elött ülni de az impreza 555-öt nagoyn kiszeretném próbálni.
Van erre valami cheat vagy kód vagy valami programocska? -
#4844 :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4843 -
Ryanxx18 #4842 itt is megtudjátok nézni
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.gamestop.com/gs/images/bonus/Dirt2_BonusLG.jpg&imgrefurl=http://boardsus.playstation.com/t5/Racing-General/How-sweet-is-this-Dirt-2-Preorder-Goodness/m-p/43510417&usg=__9vEUO3MRHXhofWbdJt88figx578=&h=700&w=664&sz=75&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=U3rDYRPWLLiudM:&tbnh=143&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Ddc%2Bdirt2%2Bp%25C3%25B3l%25C3%25B3%26um%3D1%26hl%3Dhu%26rlz%3D1R2ADSA_huHU354%26biw%3D1259%26bih%3D767%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=250&ei=ZsCwTL3LKc-G4Qb5lPTgBg&oei=ZsCwTL3LKc-G4Qb5lPTgBg&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=79&ty=83 -
Ryanxx18 #4841 Gondolom mindenki szereti a rally-t és a dirt trilógiát!!!
Jajjj de jolenne ezapolo:)
-
Swimming #4840 Sziasztok! Amikor elindítom a játékot kép nincs de hang az van és ezt írja ki: OUT OF RANGE! H: 36kHz
V: 61Hz
MAX: 1280X1024
Mért ezt írja ki? Vlaki segítsen! -
swado #4839 Nem, 32-es.
Máshol azt írták, hogy sajna ezzel buktam a multit, mert nem lehet más account-hoz hozzá adni. Max próbáljam meg vissza vinni, hogy ez nem volt ráírva és adjanak másikat. Ma ki is cserélték, és most a hotmail.com.-os mail címmel regisztrálok, amin mint angol vagyok regisztrálva. Állítólag így menni fog. -
#4838 ugye nem 64bites xp-d van? azzal bukó! -
swado #4837 Az 1.1-es patch a gondok nagy részét megoldotta, csináltam hotmail-es account-ot ahogy a gtaIV topikban írták. Már csak annyi lenne a bibi, hogy a szériaszámot már párosítottam egy simával. A program önmagában még mindig nem indul, szóval az lenne a kérdésem, hogy böngészővel, hogy tudok törölni egy GFW account-ot? -
swado #4836 Igazából a multi miatt vettem meg, úgy-hogy tovább próbálkozok. Feltettem most angolul a játékot, hátha így fel tudja rakni a dirt-ön belül a frissítést. Nektek egyébként milyen nyelvű a win? -
#4835 lehet...... -
Reg5 #4834 Szerintem magával a GFW programmal van baja, nem az offline profillal. -
#4833 FAQ-ban megtalálod az offline profil létrehozását, az segít -
swado #4832 Sziasztok!
Ma vettem meg a dirt2-őt, de lehet hogy ki is vágom még ma a kukába.
Feltelepül szépen, nincs is gond addid amíg a windows-live fiókot nem kéri, különben nincs mentés.
Nekem volt egy, bejelentkeztem vele, erre letöltött valami knagyot és a végén kiírta, hogy nem tudja telepíteni ezért meg azért.
Ok, csináltam új account-ot, letöltöttem a WL-ot (30mb), utána valami upgrade-t is letöltött hozzá, amit a változatosság kedvéért megint nem tud telepíteni, mert más nyelvű mint a win-em. Ez a Upg valami olyat javít a WL-on ami az 500mb-nál nagyobb fájlok letöltésénél előfordulhat. Na itt untam meg, főleg, hogy a Fuel is ezt csinálta azt hiszem....
Valaki találkozott már esetleg ezzel a gonddal? -
#4831 Akkor: rakjál! -
#4830 am nektek van ikon az asztalon? Mert nekem egyáltalán nincs : / -
#4829 nagyon szépen köszi : ) -
#4828 Hát tudod kanyarba a többiek tolakodnak meg fékezgetnek. :DD
sjani: Hát én netről töltöttem, de volt benne magyarítás :)
RYO21: Utálom a LA pályát, mert ilyen buzi ugrató van benne :D -
#4827 van hozzá magyarítás, nekem steames verzió van a játékból azzal is működik, innen letöltheted -
RYO21 #4826 Tudod hol driftelj? LA-ben Block liverys Imprezával. Egy kicsit Gymkhama feelingje van. -
#4825 Hihetetlen mennyire alja vagyok online XD
62 versenyböl 2x voltam első.
Bár az ilyen 200-300-as szintü majmokkal nem is érdemes játszani... -
#4824 a magyar verzió az csak tölthető nem?
mert nekem eredetiben van meg és angol, de sztem nem is lehet átállítani
a héten még sztem én is hozok képet : ) jó gurulást! : ) -
#4823 viszont a kocsi állapota alapján gondolom máshol nem sikerült ennyire jól :)))