Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
nekem is ez volt, míg fel nem tettem a 9.11-es Catalyst-ot

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Üdv! Az mi a faxért hogy a menü akad mint az állat, kb 1 fps?????

Gabisan
Nekem a verseny inditasanal miutan mutatja a palyat kekhalallal kilep.
Valakinek hasonlo,otlet?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

atila4
Épp ezért könnyebb, mert ki lehet csúsztatni 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

De jó hogy van kormányod, azzal tényleg más lehet. Állítottál valamit az érzékenységen, kocsin vagy alapbeállításon tolod?
arty
(és a legfontosabb: itt kisebb a tapadás, kanyarban jobban ki lehet csuszni, nincs annyira jó féked, stb - azaz sok szempontbol szimesebb, mint az elsõ, mégis valahogy könnyebb is)

Forza.

arty
amugy valóban "könnyebbnek" tûnik, mert a dirt1-ben nagyon fals volt a kocsi viselkedése, máshogy reagált a kocsi mint 1-1 helyzetben várható volt

kormánnyal viszont ég és föld, ez egy jó játék, a dirt1 viszont kb hasznavehetetlen vacak volt

Forza.

Könnyebben irányítható billentyûzetrõl...

De majd a véglegest kell megnézni, hátha ott lesz 1-2 változás.
Nem lesz az elején az a pár felesleges videó (amd, intel, stb.). <#smile>

bertino
na vajon.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Hm egész jól fut meg is lepõdtem! Minden maxom amit csak lehet állítani és átlag 48 fps minimum 40fps a benchmarkot nézve.
De miért debil embert választottak a benchmarkba aki játszik vele.
Szörnyû volt nézni ahogy ment!

Next PC upgrade: 2022

mila69en
mi az hogy árkéd lett a dirt 1-hez képest?<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gabisan
Nekem a verseny inditasanal kekhalallal kilep.
Valakinek hasonlo,otlet?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

fog'be pofádat relé 😄

arty
én azt se értem, hogy tud egy zászló lengeni, hiszen itt nincs fizix! nemár, hogy azt is lehet fizix nélkül! 😮

meg hullmázó vizet dx11 nélkül! 😮

micsoda világ!

Forza.

Eléggé arcade lett tegyük hozzáa Dirt1-hez képest, de azért én nekivágok a full játéknak...
fogmábe

Lacee86
Hali! Nekem vmiért szörnyû érzékenyek a gombok. Picit nyomom, aztán már kanyarodik mint állat. Láttam h vannak erre vonatkozó beállítások, picit piszkáltam csak, de nem lett jobb. Vki esetleg foglalkozott ezzel?
A másik, h olyan játékautó feelingem van, ahogy megyek. <#szomoru1> Én igazán nem vagyok az übervalós fizika híve, de itt konkrétan semmit nem érzek... Csak én vagyok így?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Maxtreme
Persze, itt igen. Én az NV a pisix supported játékok esetérõl beszéltem 😊

Elnézést is kérek azért mert kicsit agresszív voltam veletek, elegem van már a marketingdumákból és azért álltam ki ilyen meredeken az elveim mellett, meg ugye a config fájlban van egy sor hogy tessallation="true" és gondoltam akkor 100% hogy mûködik nálam is. Szóval elnézést kérek mindenkitõl, nem akarom szétbarmolni a topikot.

Viszont aki picit szebb grafikára vágyik DX9 alatt, az állíthat a Post processinget a config fájlban 2-es vagy 3-as értékre.
Maxtreme
Ja értem, bocs <#idiota>

kifli
szerintem a zászlót itt akkor is proci számítja ha nv-je van valakinek
kifli
mit fixál? 😊
mila69en
hát az már egy tesszalált zászló<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
Mondja el nekem tudatlannak valaki, hogy pl a zászló lengedezésének (fizikai számítás, amit ugyebár a cpu végez.. kivéve az nv pisix esetén )mi a lóf*sz köze van a dx verzióhoz? <#idiota>

MR ME
sztem is elég furán néz ki am, de majd kiforr ez a technika is 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Köszi az intro teshow...<#worship>

mila69en
ezt már láttuk sokszor

arty
én se, szimpla kamueffekt (ami csak azért van benne, h lám, detuti a dx11) - értelme kb semmi

igazából a dx9-es is nagyon jól sikerült, talán éppen ez a baj 😊)

Forza.

Na így már mindjárt más, Neked lett igazad végül. 😊
De azért nem vagyok elájulva ettõl a hullámzástól...
01 02 03 04 05

De mintha Kulabácsi képein a víz egy picit gyûröttebb lenne, de a legjobban az elsõ képen látszik, viszont ott elég randa a víz.
íme, egy videó, ami szemlélteti, hogy a DiRT 2-ben mivel másabb a Tesszelált víz, és a zászlóra is alkalmazott Tesszeláció mit tesz.

http://www.youtube.com/watch?v=lEGYaS9mGTM

arty
dx9 víz:

Forza.

MR ME
sajna frapsnél ha videót akarok akkor annyira leesik az fps h semmi nem látszik az egészbõl 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

@Frontier

Lehet, hogy neked fail, de azt viszont nem említettem, hogy DX11-et tudsz futtatni 4800as kártyával, viszont Tesszeláció akkor se lesz benne.

Az 5xxx-es szériába rakták bele a Compute Shader 5.0-t, ami a DX11nek megfelelõ grafikus motort engedélyezi, és ha jobban utánaolvasol (google a barátod :-)) nem fogsz találkozni sehol se Tesszelációval ellátott 4800as szériájú kártyát. Az, hogy az ATinak a honlapjára mi van kiírva, az egy dolog, ha azt írták volna oda, hogy DX 67-et tudja, akkor elhiszi majd mindenki, mivel a "hivatalos honlapon" van kiírva.

Amúgy meg ezt egy demo-nál még ne nagyon firtassuk meg, hogy most kinek hogy néz ki, mivel "Demo", és abba nem szokás túlságosan sok mindent belerakni, de én beérem ennyivel is.

mila69en
azt nehezen tudom el hinni😊 kula legfelsõ képét nézd😊

arty
válts kamerát, h közelebbõl lássuk és tolass le a vízrõl

Forza.

arty
képet!

Forza.

tényleg ugyanaz, csak DX11-ben élesebb kicsit a textúra 😄

MR ME
nem csak én 😊

Csináltam gyorsan egy Intro fix-et. Másoljátok a játék mappájában található video mappába, felüliratva az ottaniakat. <#smile>

mila69en
jól van mert sokáig tart ám csinálni egy videót?😄 amúgy a felsõ képen látszik frankon a tesszaláció... de szeretném megnézni mozgásközben egy usertõl és itt a topikban alighanem te vagy az egyetlen aki rendelkezik dx11-es karival:C

MR ME
hát ha ilyen a képet 😊

Nem szeretem a sört. FAIL.
De ilyen nálam is a víz....
Igen nekem is ILYEN a víz. Ne nem hiszed el mi?
arty
nagyobb felbontás (viszont a framerátát nem lehet 30ra fixálni, 60at meg nem birja a gépem 😞 szal egy plusz, egy minusz 😞 )

(ill. "dx11" alatt sokkal élesebb a kép, ld kulabácsi képeit)

Forza.

MR ME
ennyi 😊

setuh
amugy ti xp-en v win7en toljatok?meiken erdemesebb?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lacee86
Mi a t*köm az a tesszeláció? <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."