Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Valakinek hasonlo,otlet?
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Forza.
kormánnyal viszont ég és föld, ez egy jó játék, a dirt1 viszont kb hasznavehetetlen vacak volt
Forza.
De majd a véglegest kell megnézni, hátha ott lesz 1-2 változás.
De miért debil embert választottak a benchmarkba aki játszik vele.
Szörnyû volt nézni ahogy ment!
Next PC upgrade: 2022
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Valakinek hasonlo,otlet?
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
meg hullmázó vizet dx11 nélkül! 😮
micsoda világ!
Forza.
A másik, h olyan játékautó feelingem van, ahogy megyek. <#szomoru1>#szomoru1> Én igazán nem vagyok az übervalós fizika híve, de itt konkrétan semmit nem érzek... Csak én vagyok így?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Viszont aki picit szebb grafikára vágyik DX9 alatt, az állíthat a Post processinget a config fájlban 2-es vagy 3-as értékre.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
igazából a dx9-es is nagyon jól sikerült, talán éppen ez a baj 😊)
Forza.
De azért nem vagyok elájulva ettõl a hullámzástól...
http://www.youtube.com/watch?v=lEGYaS9mGTM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lehet, hogy neked fail, de azt viszont nem említettem, hogy DX11-et tudsz futtatni 4800as kártyával, viszont Tesszeláció akkor se lesz benne.
Az 5xxx-es szériába rakták bele a Compute Shader 5.0-t, ami a DX11nek megfelelõ grafikus motort engedélyezi, és ha jobban utánaolvasol (google a barátod :-)) nem fogsz találkozni sehol se Tesszelációval ellátott 4800as szériájú kártyát. Az, hogy az ATinak a honlapjára mi van kiírva, az egy dolog, ha azt írták volna oda, hogy DX 67-et tudja, akkor elhiszi majd mindenki, mivel a "hivatalos honlapon" van kiírva.
Amúgy meg ezt egy demo-nál még ne nagyon firtassuk meg, hogy most kinek hogy néz ki, mivel "Demo", és abba nem szokás túlságosan sok mindent belerakni, de én beérem ennyivel is.

De ilyen nálam is a víz....
(ill. "dx11" alatt sokkal élesebb a kép, ld kulabácsi képeit)
Forza.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder