Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

aki szentül hiszi, hogy HD 4800as szériával is lehet a tesszelációt bekapcsolni, annak ajánlanám ezt a benchmark programot:

http://unigine.com/download/#heaven

mellé egy videó, hogy mi is a különbség a dx9 és a dx11 (tesszeláció bekapcsolva) között:

http://www.youtube.com/watch?v=bkKtY2G3FbU

ezek után, aki azt mondja, hogy a DiRT 2 Demo-ba látott tesszelált vizet, vagy bármi olyasmit, mint ami a fenti yout*be-os videóba volt, akkor fizetek neki egy sört.

Egy egész gyors letöltési link a demóra! <#smile>

Gabisan
Hi All!
Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas?Dx9c legujabb frissitve.

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Totti5
Boxoshoz képest mennyivel szebb?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Lacee86
Én kérek elnézést, csak még nemigen hallottam ilyenrõl, h kijön egy demó, és már rögtön patch is hozzá. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
videót nem készítek, inkább játszom ^^

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

1. - Be is kell másolni, mivel hibákat javítottak a demóban. Nem véletlenül patch. <#wink>

MR ME

Smicy2
az miért van, hogy néha kifagy a játék? 😄 illetve csak a kép áll meg, a zene megy meg minden
de csak bizonyos részeken

Charade GTti

Lacee86
Hali! 2 kérdésem van:
1. Amik vannak itt a demo melett egy másik mappában (Patches Update), ezek mire jók? Ha bemásolom a fájlokat a mappába, jobban fut a játék, vagy ilyesmi?
2. Elindítok egy versenyt, kiválasztom a nehézségi szintet, start, bejön a versenypálya, és basszus, megy a kocsi magától... Úgy tolta le a versenyt h nem is én irányítottam... Ez most mi?? 😊

mila69en
hagyjuk már az Unigine-t😊 egy videót készíts/mutass külsõ nézetbõl dx11 alatt hogy szép lassan átmész a vízen! látni akarom a híres dx11 fícsört😊 ja és a zászlókat is mutasd meg mennyivel lobog jobban...LoL

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

arty
tegyel fel uj directx-et (vagy "újra")

Forza.

Fent van az a benchmark nekem is de az most kit érdekel? Ez a DIRT 2 és nem az Unigine Heaven. Itt NINCS különbség a DX11 és DX9 verzió között az én kártyámon, maximum FPS-ben... mondom ha van különbség akkor szeretném látni! De ezt egy másik fórumon már bebizonyította egy HD 5XXX tulaj hogy bizony nincs különbség...
arty
csak én érzem úgy, hogy CPU limitem van a 2 magos procimmal? (core2 3600mhz)

1280x720 0xAA avgfps: 49 minfps: 35
1920x1080 4xAA avgfps: 46 minfps: 36

:/

Forza.

MR ME
tedd fel az unigine heaven-t, menj oda a sárkány szoborhoz és asszem f6-al tudod ki ill bekapcsolni a tesszelációt, semmi különbséget nem fogsz látni, aztán majd teszek be képet ha gondolod h milyennek is kéne lennie 😊

MR ME
ahham majd csinálok, egyenlõre csak benchmarkot futtattam

Lehet hogy így van, de még sincs különbség a HD 5XXX sorozat képei között és az én képeim között. Vagy ha van akkor szeretném látni!
A dx-et frissítette, megpróbálnám azt....

Gabisan
Hi All!
Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Amugy ez kifog jönni magyarul??

arty
teszel be majd a dx11-es vízrõl pár közeli képet?

Forza.

Akkor melyik a tesszalált víz?
arty
dx9/11 alól _NEM ELÉRHETÕ_ a 48xx sorozat tesszelátora

Forza.

arty
az nem tesszelált víz 😊

kicsit jobb kép a nem tesszelált vízrõl:

Forza.

Cloth

Nálam High-on van ez a beállítás gyárilag, tehát TUDJA a tesszallációt akár egyet mondasz akár többet... de elõbb mutattam a config fájlt, ott TRU értéket vett fel a tesszalláció, azt NEM állítottam át, úgy volt alapból. De hát elõbb mutattam a képeket, nem hiszem el hogy ezt se hiszed el...
Elég sokan élnek képzeld<#beka2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

MR ME
egyálltalán ebbe a szarba hol lehet beállítani a tesszelációt meg ilyesmit? 😄

Totti5
Még élnek olyanok a világon akik billentyûzettel játszanak autós játékot? elképesztõ😊 add meg a modját és mininum gamepaddal állj neki, vagy kormánnyal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MR ME
egyet mondok neked, unigine heaven 😊 ott tisztán kijön h nem képes rá
volt nekem is 4850, most 5850 van, bekapcsolhatod te a tesszelációt, de bizony nem csinál vele semmit...

Nekem mindig elfelejti az irányítási beállítást. <#shakehead> Ráadásul nem kezeli normálisan a Logitech Formula Force EX kormányom. Nincs semmi FF-benne, pedig a menûben bekapcsoltam és 100%-ra húztam, de akkor sem. Profilnál meg csak a Keyboard van és annak az irányait állítom be. Lehet, hogy ezért? <#confused> Vagy más megoldás van?! <#fejvakaras>

HD 4800 leírás
- Programmable tessellation unit
Próbálgattam picit,és nekem bejön.<#finom>
Dirt 2 Baja Video

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Képes rá mert van benne tesszalláció, csak a DX11 ami támogatja is...
De nézd meg a képeket, hullámzik a víz, pedig nem nagyon szabadna neki az én kártyámmal, akkor most mi van? Crysis DX10 feeling...
Máté94
Nekem is!😄
live-s a game? höhö akkor menni fog nekem a fullgame 😄

MR ME
off
nincs vkinek serialja fraps 3.0.3hoz? <#whatever>

Lacee86
A telepítés végén ezt a kib*szott Games for Windows Live-ot nektek is csomó ideig installálta??

MR ME
be tudod állítani, mivel dx11re is át tudod állítani mert a dx10.1 az képes erre, de attól azon még nem lesz tesszeláció, és a dx11 grafikai újításait sem élvezheted vele, mivel a kártyád fizikailag képtelen erre 😊

Egyáltalán van annak Ultra beállítása? Nem mindennek van....
Amúgy kiderült hogy HD 4850-en is megy a tesszalláció, így az ég világon nincs különbség a DX9 és DX11 verzió között, maximum több FPS-el megy.Képeken látni a vizes tesszallációt, és a fülcimpás embereket...

Itt bemutatott feature-ök.

Cáfoljon meg valaki!
Igen hiába mésoltam a config fájlt, dx11 alatt csak high marad, és egykét dolog van ami ultra maradt...<#fejvakaras>

xp alatt csak a post process nem állítható mediumnál magasabbra
a többi megy ultrán mint a vihar. Ennyi lenne a kül. összesen?
xp :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nagyon szépen köszönöm...<#worship>

Feltolnád valahová a config fájlt ha szépen megkérlek....
<#worship><#worship>

Ez dx9 alatt is beállítható XP alatt... Ettõl lenne dx 10-10.1-11 ???

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Új drivertõl még +15 fps-t is kaptam <#wink>

Egyébként a configolás után a beállításaim:
Feltetted a legujabb fixet... a catahoz..(dirt2fix)