Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://unigine.com/download/#heaven
mellé egy videó, hogy mi is a különbség a dx9 és a dx11 (tesszeláció bekapcsolva) között:
http://www.youtube.com/watch?v=bkKtY2G3FbU
ezek után, aki azt mondja, hogy a DiRT 2 Demo-ba látott tesszelált vizet, vagy bármi olyasmit, mint ami a fenti yout*be-os videóba volt, akkor fizetek neki egy sört.
Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas?Dx9c legujabb frissitve.
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

de csak bizonyos részeken
Charade GTti
1. Amik vannak itt a demo melett egy másik mappában (Patches Update), ezek mire jók? Ha bemásolom a fájlokat a mappába, jobban fut a játék, vagy ilyesmi?
2. Elindítok egy versenyt, kiválasztom a nehézségi szintet, start, bejön a versenypálya, és basszus, megy a kocsi magától... Úgy tolta le a versenyt h nem is én irányítottam... Ez most mi?? 😊
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
1280x720 0xAA avgfps: 49 minfps: 35
1920x1080 4xAA avgfps: 46 minfps: 36
:/
Forza.

Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas?
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
Nálam High-on van ez a beállítás gyárilag, tehát TUDJA a tesszallációt akár egyet mondasz akár többet... de elõbb mutattam a config fájlt, ott TRU értéket vett fel a tesszalláció, azt NEM állítottam át, úgy volt alapból. De hát elõbb mutattam a képeket, nem hiszem el hogy ezt se hiszed el...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
volt nekem is 4850, most 5850 van, bekapcsolhatod te a tesszelációt, de bizony nem csinál vele semmit...
Dirt 2 Baja Video
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
De nézd meg a képeket, hullámzik a víz, pedig nem nagyon szabadna neki az én kártyámmal, akkor most mi van? Crysis DX10 feeling...
nincs vkinek serialja fraps 3.0.3hoz? <#whatever>#whatever>
Amúgy kiderült hogy HD 4850-en is megy a tesszalláció, így az ég világon nincs különbség a DX9 és DX11 verzió között, maximum több FPS-el megy.Képeken látni a vizes tesszallációt, és a fülcimpás embereket...
Itt bemutatott feature-ök.
Cáfoljon meg valaki!
a többi megy ultrán mint a vihar. Ennyi lenne a kül. összesen?
xp :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#worship>#worship><#worship>#worship>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egyébként a configolás után a beállításaim: