5222
dirt2_newbanner.jpg
  • albertz
    Nekem a Verdák c. rajzfilm jut eszembe a körkörös, korcsolyázós-driftelős-csúszkálós ralizásnál. Még az autók is jópofán vannak kialakítva.
  • Lazarus
    [Captain Obvious ON]
    Izgalmasabb belső nézetből játszani úgy, ha közös megegyezés alapján mindenki azt használja. Viszont hátsó nézetből jobb a rálátás a pályára, a legtöbben pedig nem szeretnek hátránnyal indulni másokkal szemben.

[spanyolviasz veszély] Úgy lenne a legjobb ha a lobby beállításánál lenne olyan kapcsoló amivel csak belső nézetből játszhatna minden játékos.

Mindez persze csak multira vonatkozik
  • albertz
    Mindegy, hagyjuk! Egyébként egyiket sem olvasom. Talán a pcdome.hu-n olvashattam, de lehet azok is hiteltelenek. Meg lehet, hogy én is hiteltelen vagyok, csak érzékileg csalódtam...
  • Jeti48
    Szerintem ez a Dirt 2 is az az igazi gyerekeknek való játék (már irányítási szempontból):D nekem is van jogsim és bár még nem mentem ilyen gyorsan és ilyen kocsikkal még soha, biztos vagyok benne hogy egy-két dologra nem úgy reagálnának mint a játékban (sőt szerintem semmire sem reagálnának életszerűen). Egyébként nekem is a Shift jött be eddig a legjobban, hiába ócsárolták már annyian. Kb nem azoknak a fajta embereknek készült akik külső nézethez vannak szokva és 230al akarják bevenni a derékszögű kanyart. A Dirt-ről még annyit, hogy nagyon jól néz ki, grat a készítőknek, de egy ilyen játékhoz azért nem ilyen irányítás és belsőnézet kellett volna. Ugyanúgy elb*szták mint a Grid-et.
    Szerintem :)
  • cumfu
    Hányas szint a legnagyobb? Amúgy kevés a pálya nagyon egy adott országban :(
  • Szabi1991
    "több cikk is megjegyezte"

gémsztár és társai, ha ők mondják akkor tényleg úgy van..
  • MerlinW
    Mér a GRID nem volt az? Vagy a TDU? Hogy az elmúlt évek szimulátorait ne említsem:)
  • Szabi1991
    lol
  • arty
    ok, félreértettem :)
  • albertz
    Régen nekem is az volt a kedvencem, a Shift volt az első használható belső nézetes játék - ezt már több cikk is megjegyezte, és tényleg!
  • PeeTeR
    shift -el egy percet nem jatszottam szoval fogalmam sincs milyen :D
    na mindegy, en csak azt mondom, hogy en csak lokharitora ragasztott kamera nezetbe tudok szaguldozni.
  • albertz
    Én is vezetni tudó, jogosítvánnyal rendelkező vagyok, ezért is mondtam, amit mondtam. Nem egyforma érzés a két játék. De tényleg ne vitatkozzunk!
  • albertz
    Nem mondtam, hogy jó játék!
  • albertz
    Kipróbáltam. Ez sem jobb belülről. Nem látom az utat rendesen, kéne egy kispárba ebben is a seggem alá, hogy lássam, érezzem a kocsi elejét. Lehet, hogy én vagyok máshoz szokva... Kormánnyal játszom, de esküszöm vezetés közben nyújtogatom a nyakam előre, felfelé, hogy lássam merre vezet az út!
  • berczely
    Én ahány vezetni tudó, jogosítvánnyal ellátott személlyel beszéltem mind azt mondta hogy egyik szimulátornak kikiáltott játék sem fogja vissza adni a valós vezetési élményt szóval fölösleges vitatkozni a kamera helyén meg kiláthatóságon... ez egy PC játék rajta is van a borítón!
  • eLiXir
    bocs, megoldottam/visszaolvastam
  • MerlinW
    Shift...:) Megvettem pénteki napon, eladtam köv. kedden. Szerintem pocsék játék:)
  • eLiXir
    hali, ahhoz h el tudjam menteni a jatekot windows live account kell, az elkeszitese kozben pedig product key-t ker, nekem pedig nem egeszen jogtiszta a jatekom, cd kulcsot meg sehol sem talaltam, tudna valaki segiteni?
  • Csokis
    De, már létezik 1 (vagy 2?!) hónapja.
  • albertz
    Az nem belső nézet szerintem, hanem "lökhárítóra ragasztott"... Ez sem reális, mert alacsonyan van. De ne vitatkozzunk, szerintem a Shiftben jobban érezhető az autó belülről.
  • MerlinW
    Büdös szóval nem említettem 10.1-es nv kártyát:) Olvasd újra:) Nem létezik 10.1-es nv kártya.
  • albertz
    Oksa, kipróbálom!
  • PeeTeR
    hat nemtom en csak ugy tudok ezzel jatszani hogy sima belso nezet, motorhazteto meg minden nelkul. csak a tiszta kep es ennyi :D mar a CMR04 ota minden autos jatekkal igy jatszom :D
  • tenkenorman
    próbáls csak ki a bmw-vel a belső nézetet
  • albertz
    Sőt, a Shift-ben KÖTELEZŐ nézet!
  • Szabi1991
    fast and furious... :)
  • Dopti
    Spanom újrahúza a gépét, és nem tudja visszaaplikálni a mentéseit. Van erre valami trükk? (Live acc ja és az új neve egyezik)
  • albertz
    A Shiftben lehet normálisan vezetni belső nézetben, itt meg sokszor vaksi módon, érzésből. Nem lehet normálisan kilátni, pl. Subaru WRC-ből egyszerűen nem érzem, látom az utat, Mitsubishiből igen. Túl van lihegve az a kurva vízfelverődés, egy idő után idegesítő. Mindkettővel játszom párhuzamosan, nagyjából ennyi az érzésem. Shiftben használható nézet, itt meg átváltok inkább "motorháztetőre".
  • carloelsa
    ez csak egy kis gödröcske!
  • Szabi1991
    bazz mekkora kátyú van japánba XD
  • gabesz752
    Sziasztok. Van olyan oldal, ahol meglehet nézni a legjobb szakaszidőket?
    Főleg Utahba a trailblazer érdekelne.
  • pxxl
    pár oldalt tekerj vissza.
  • kuci06
    van a játékhoz hivatalos carlist?
  • pxxl
    vegyé vissza, minnyá utolérsz :D am tegnap én is megnyitottam már ezt, de lusta volta (és fáradt) képet csinálni :) egyik world tour után adja.
  • Scooby007
    Valaki ha tud irja le mi lehet a probléma ha az autókat nem tölti be.......Akarok venni és semmi!Az a menü részem nem működik rendesen mi lehet a gond!!!
  • Willi Betz
    Na,van benne egy másik régebbi autó is. Mitsubishi Pajesz Dakar.

Szórakozásnak jó a játék,viszont nagy kár,hogy fossárga a kép színe. Meg a pályák kurva unalmasak...-.-
  • pxxl
    ezt mondom, hogy a shiftben ugyanolyan mind :D
  • Szabi1991
    ehh, mivel mind versenyautó.. xD

shiftben is ugyanolyan miden (verseny tuningos) verda belseje..
  • pxxl
    vagy online profilt
  • pxxl
    az autómatán van, ha csináltál offline profilt a gémzforvindózlájf-ban. vagy mi a neve :)