5222
-
albertz #1901 Nekem a Verdák c. rajzfilm jut eszembe a körkörös, korcsolyázós-driftelős-csúszkálós ralizásnál. Még az autók is jópofán vannak kialakítva. -
#1900 [Captain Obvious ON]
Izgalmasabb belső nézetből játszani úgy, ha közös megegyezés alapján mindenki azt használja. Viszont hátsó nézetből jobb a rálátás a pályára, a legtöbben pedig nem szeretnek hátránnyal indulni másokkal szemben.
[spanyolviasz veszély] Úgy lenne a legjobb ha a lobby beállításánál lenne olyan kapcsoló amivel csak belső nézetből játszhatna minden játékos.
Mindez persze csak multira vonatkozik -
albertz #1899 Mindegy, hagyjuk! Egyébként egyiket sem olvasom. Talán a pcdome.hu-n olvashattam, de lehet azok is hiteltelenek. Meg lehet, hogy én is hiteltelen vagyok, csak érzékileg csalódtam... -
#1898 Szerintem ez a Dirt 2 is az az igazi gyerekeknek való játék (már irányítási szempontból):D nekem is van jogsim és bár még nem mentem ilyen gyorsan és ilyen kocsikkal még soha, biztos vagyok benne hogy egy-két dologra nem úgy reagálnának mint a játékban (sőt szerintem semmire sem reagálnának életszerűen). Egyébként nekem is a Shift jött be eddig a legjobban, hiába ócsárolták már annyian. Kb nem azoknak a fajta embereknek készült akik külső nézethez vannak szokva és 230al akarják bevenni a derékszögű kanyart. A Dirt-ről még annyit, hogy nagyon jól néz ki, grat a készítőknek, de egy ilyen játékhoz azért nem ilyen irányítás és belsőnézet kellett volna. Ugyanúgy elb*szták mint a Grid-et.
Szerintem :) -
cumfu #1897 Hányas szint a legnagyobb? Amúgy kevés a pálya nagyon egy adott országban :( -
Szabi1991 #1896 "több cikk is megjegyezte"
gémsztár és társai, ha ők mondják akkor tényleg úgy van.. -
#1895 Mér a GRID nem volt az? Vagy a TDU? Hogy az elmúlt évek szimulátorait ne említsem:) -
Szabi1991 #1894 lol
-
#1893 ok, félreértettem :) -
albertz #1892 Régen nekem is az volt a kedvencem, a Shift volt az első használható belső nézetes játék - ezt már több cikk is megjegyezte, és tényleg! -
#1891 shift -el egy percet nem jatszottam szoval fogalmam sincs milyen :D
na mindegy, en csak azt mondom, hogy en csak lokharitora ragasztott kamera nezetbe tudok szaguldozni. -
albertz #1890 Én is vezetni tudó, jogosítvánnyal rendelkező vagyok, ezért is mondtam, amit mondtam. Nem egyforma érzés a két játék. De tényleg ne vitatkozzunk! -
albertz #1889 Nem mondtam, hogy jó játék! -
albertz #1888 Kipróbáltam. Ez sem jobb belülről. Nem látom az utat rendesen, kéne egy kispárba ebben is a seggem alá, hogy lássam, érezzem a kocsi elejét. Lehet, hogy én vagyok máshoz szokva... Kormánnyal játszom, de esküszöm vezetés közben nyújtogatom a nyakam előre, felfelé, hogy lássam merre vezet az út! -
#1887 Én ahány vezetni tudó, jogosítvánnyal ellátott személlyel beszéltem mind azt mondta hogy egyik szimulátornak kikiáltott játék sem fogja vissza adni a valós vezetési élményt szóval fölösleges vitatkozni a kamera helyén meg kiláthatóságon... ez egy PC játék rajta is van a borítón! -
eLiXir #1886 bocs, megoldottam/visszaolvastam -
#1885 Shift...:) Megvettem pénteki napon, eladtam köv. kedden. Szerintem pocsék játék:) -
eLiXir #1884 hali, ahhoz h el tudjam menteni a jatekot windows live account kell, az elkeszitese kozben pedig product key-t ker, nekem pedig nem egeszen jogtiszta a jatekom, cd kulcsot meg sehol sem talaltam, tudna valaki segiteni? -
Csokis #1883 De, már létezik 1 (vagy 2?!) hónapja. -
albertz #1882 Az nem belső nézet szerintem, hanem "lökhárítóra ragasztott"... Ez sem reális, mert alacsonyan van. De ne vitatkozzunk, szerintem a Shiftben jobban érezhető az autó belülről. -
#1881 Büdös szóval nem említettem 10.1-es nv kártyát:) Olvasd újra:) Nem létezik 10.1-es nv kártya. -
albertz #1880 Oksa, kipróbálom! -
#1879 hat nemtom en csak ugy tudok ezzel jatszani hogy sima belso nezet, motorhazteto meg minden nelkul. csak a tiszta kep es ennyi :D mar a CMR04 ota minden autos jatekkal igy jatszom :D -
#1878 próbáls csak ki a bmw-vel a belső nézetet -
albertz #1877 Sőt, a Shift-ben KÖTELEZŐ nézet! -
Szabi1991 #1876 fast and furious... :)
-
#1875 Spanom újrahúza a gépét, és nem tudja visszaaplikálni a mentéseit. Van erre valami trükk? (Live acc ja és az új neve egyezik) -
albertz #1874 A Shiftben lehet normálisan vezetni belső nézetben, itt meg sokszor vaksi módon, érzésből. Nem lehet normálisan kilátni, pl. Subaru WRC-ből egyszerűen nem érzem, látom az utat, Mitsubishiből igen. Túl van lihegve az a kurva vízfelverődés, egy idő után idegesítő. Mindkettővel játszom párhuzamosan, nagyjából ennyi az érzésem. Shiftben használható nézet, itt meg átváltok inkább "motorháztetőre". -
carloelsa #1873 ez csak egy kis gödröcske! -
Szabi1991 #1872 bazz mekkora kátyú van japánba XD
-
#1871 Sziasztok. Van olyan oldal, ahol meglehet nézni a legjobb szakaszidőket?
Főleg Utahba a trailblazer érdekelne. -
#1870 pár oldalt tekerj vissza. -
#1869 van a játékhoz hivatalos carlist? -
#1868 vegyé vissza, minnyá utolérsz :D am tegnap én is megnyitottam már ezt, de lusta volta (és fáradt) képet csinálni :) egyik world tour után adja. -
Scooby007 #1867 Valaki ha tud irja le mi lehet a probléma ha az autókat nem tölti be.......Akarok venni és semmi!Az a menü részem nem működik rendesen mi lehet a gond!!! -
#1866 Na,van benne egy másik régebbi autó is. Mitsubishi Pajesz Dakar.
Szórakozásnak jó a játék,viszont nagy kár,hogy fossárga a kép színe. Meg a pályák kurva unalmasak...-.- -
#1865 ezt mondom, hogy a shiftben ugyanolyan mind :D -
Szabi1991 #1864 ehh, mivel mind versenyautó.. xD
shiftben is ugyanolyan miden (verseny tuningos) verda belseje.. -
#1863 vagy online profilt -
#1862 az autómatán van, ha csináltál offline profilt a gémzforvindózlájf-ban. vagy mi a neve :)