5222
-
#2661 És ezt a te géped birja? -
Csokis #2660 UHV2 mod Több dolgot magasabb felbontásúra tudsz tenni. Ezáltal meg fog nőlni a gépigény, de a látvány is szebb lesz DX9 alól (UH mod = Ultra High mod).
"árnyékok ultra (very high) = 4096-os felbontás
postprocessing-et DX9 alól is high-ra lehet tenni
tükröződés ultra-high
fák, tárgyak ultra-high: az ultra LOD-jának kétszerese
járművek ultra-high: maximum LOD a teljes látótávolságig" -
manutd #2659 Sziasztok!Akinek lefagy az első verseny után,csináltam egy "patchet",remélem másnak is sikerül megoldani:
http://www.4shared.com/file/170937489/822f349b/workerMap.html -
#2658 egy kérdés az xbox kontrollert használókhoz:
tudnátok mutatni valami használható beállítást hozzá, vagy mindenki gyári beállításokkal tolja?
ma vettem egyet, még csak 1-2 órát próbáltam, de remélem jobb is leszek, mert perpill billentyűzettel röhögve csinálok bármikor jobb időt... -
pirosBoci #2657 -
Zoliwrc #2656 Megoldódott, jó lett a Live -
mikrofonhead #2655 Na nem b@szom szét jobban a fórumot, bocsi, de béna vagyok :S -
mikrofonhead #2654 -
mikrofonhead #2653 -
mikrofonhead #2652
-
mikrofonhead #2651 -
mikrofonhead #2650 http://kephost.com/view.php?filename=24dirt2driftandchirch.jpg -
mikrofonhead #2649 Ha nem nagy gond felpakolok pár képet...
-
Jocisan #2648 Igen felülírják a régieket!
Tartsd meg a régit (copy), és ha nem tetszik az új Kam. nézet másold vissza. -
#2647 Igen igy utolag mar tisztaban vagyok vele :) es tudom hogy offline profillal tudok menteni de engem nyilvan a multi erdekelne. -
Zoliwrc #2646 Csináltam egy UK-a accountot az xbox live-on.
Hova kell most beütnöm az eredeti dvd-hez kapott access kódot?
Ha megvan ez a profil UK-sra csinálva akkor már nem szophatom meg?
Nem akarom elkúrni. -
HUN BECSEHELY #2645 Magyarországon nincs LIVE.
Csinálj egy Áll profilt.Adok egy kis help-et hozzá.
http://www.fakenamegenerator.com/ -
#2644 sziasztok
vettem egy radeon 5850-ast ami melle jart a kupon. regisztraltam steam-en, letoltottem majd inditas utan bepotyogtam a live usert, passt majd kerte a cd kulcsot. beirtam majd olyan uzenet fogadott hogy ez a regio (Magyarorszag) nem tamogatott. gondoltam fasza, regeltem egy masik live accot ahol be tudtam usa-t allitani. ezt beutom jatekba majd a cd kulcsot is es erre azt irja, hogy ez a kulcs mar hozza lett adva egy masik live id-hez. agyam eldobom.
talalkozott mar valaki hasonloval? steam es codemasters forumon vannak errol hosszu topikok. kuldtem egy emailt supportnak hatha kicserlik a kulcsot de sokat nem tennek ra.
-
mikrofonhead #2643 Erről a tunngle dologról tudna valaki többet írni? Mit kell, hogy kell. Letöltöttem és felraktam, itt áll a projekt! -
#2642 De nem ez volt a kérdés!
Hanem azt szeretné tudni hogy az alap kameranézetek ugyanúgy meglesznek csak lesz ez a plussz? -
Jocisan #2641 Felül kell írnod, és ennyi. -
#2640 új kamerabeállítások felülírják a régieket?
-
Jocisan #2639 Sziasztok!
- Beállítások Help
- Grafikai beállítások (postprocess effekt ultra)
- Belsőkamera beállítások (átírva, letölthető)...stb.
Itt nézelődhetsz! -
#2638 Ha megcsinálod az X futamokat, meg a jobb oldalon lévőket...meg talán ha lenyomsz pár "hudehiresvagyok" embert!
És amugy igen, sajnos csak festést, meg disz xarságokat kapsz föleg! :(
Van egy Pajero, rs200, metro, R4 colin, nemsok verda van plusszba! -
Kinetic #2637 milyen bónusz autók vannak a gammába?
Ha minél nehezebb fokozatokba csinálom meg az X games bajnokságot kakor is nyerek autót vagy csak festéseket állandóan? :S
Már a 18. szinten vagyok és csak egy R4-es Colin autót kaptam :S -
HUN BECSEHELY #2636 Mire jó ez külömben? -
#2635 http://www.tunngle.net/en/downloads/ -
#2634 Ez engem is érdekelne !!! -
mikrofonhead #2633 haligali
leírod pontosan mit és hogy kell csinálni? kösziii -
4850 hd #2632 hello all gyertek tunnglére 35 játékos van nem kell szobák meg pass egyszer regisztráltok és kész sokkal jobb mint a hamachi 15 szobám van hamachiban dirt 2 és még sincs host itt 35 játékos van és 6 host van, tunngle a nyerő egy kicsit macerás a regi de csak 1 X megcsinál!!!!!!!!!!!!!! -
#2631 Ha készvagytok, vegyetek fel: KisaHun
Nyomhatjuk team-ben vagy egymás ellen is ha akarjátok! -
Digitman #2630 Ha jól tudom a név alatt van a cím, és az alatt (3. sor) az irányítószám. -
#2629 Ha ugy nemmenne!;) -
Zoliwrc #2628 Itt melyik az irányítószám? -
Digitman #2627 Egy kis segítség. :)
Fakenamegenerator -
Zoliwrc #2626 Én megvettem eredetiben viszont még nem tettem fel. Nem tudom hogy honnan szedek UK-s címet irányítószámmal, telefonszámmal.
Ilyen marhaságot mint ez a Windows Live nem baszott Európa -
Aryan88 #2625 Sziasztok, megvan eredetiben a steam-es verziós DIRT 2-ő. Egy probléma van a multi nem megy. Csináltam egy online LIVE accountot, de be sem sikerül loginolnom a játékon belül, mert kiírja hogy Magyarország nem barát. Van erre megoldás? Még jó hogy nem vettem meg a gámét, hanem kaptam ajándékba a kupont. -
#2624 Hali! Kiszedtema mentést a gameből mert újra kellet tenni a gépet... vissza tenni vissza tudom úgy hogy működjön is? -
RYO21 #2623 Benne vagyok! De cask max a showder klubbig! -
mikrofonhead #2622 Bizony! Legkésőbb 10-re mindenki legyen benn valamelyik szobába és írjon ha jönni szeretne. Legyünk sokan, mert úgy a jó versenyezni!