Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom azon csodálkozik, hogy az 1. nagyobb, mint a 2

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RiCSi1234
És biztos eredeti neki mindkettõ!!

GTA V (*.*)

Most ezen mit kéne nézni? Azonkívül, hogy neked mindkét játék fenn van. 😄

Smici1985
Ezt a trükköt valaki már kipróbálta, akinek lefagy az elsõ verseny után.

I have the same problem and i figured it out in the most stupid way. I have an intel i5 and i was checking my temps. then i checked that only 1 core was enabled and thats why it freezed in the menu. :x how did i enabled only one core?

Start->execute->msconfig->Startup tab->advanced options button-> Nº processors = 4.
And the game started normally ;D

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Rayden02
<#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

jaa bocs elixir egy másik oldalon kérdezett<#banplz><#vigyor4>
elixir!Amikor kiírja a sok hablatyot,görgess lejjebb,ott lesz egy kék kiemelt szöveg,az az offline profil,ami ingyenes...

nemtudja valaki mikorra várható az 1.patch?ugyanis ez az 1. verseny utáni fagyás dolog miatt nagyon sokan nem tudnunk gamelni:S
norbi56
Igen az elején rögtön, okés köszi a gyors választ😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Lazarus
Mármint az elején? Töltsd le a legújabb ati drájvert
norbi56
Sziasztok, olyan problémám van a játékkal hogy elindítom és már ott nagyon szaggat ahol a LIVE profilt kellene létrehozni mi lehet a baj?A gépem alul látható.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

ajem kisa
grebber
Sajnos nagyon elrontották ezt hogy 1x órán át kb 8 pályán kell menni.
27%-nál lehetek van még hátra kurva sok futam ,de sajnos már nincs semmi motiváció mert kurva unalmas.Azt még megfejelik ráadásként 8 körössel is.

Next PC upgrade: 2022

A two cups one girl nevû achit már láttátok?XD

Igazad van, járt PS-ben is, de csak addig, amíg BMP-bõl JPG-t csináltam 😄

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

pxxl
KAMU hazucc. látom rajta hogy PS <#mf1>

All hail the double x!

Lenne egy vállalkozó szellemü emberke aki megpróbálna nekem kivenni egy autó modelt a gamebõl?

Na mégegyszer, remélem most jó lesz...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

<#vigyor1><#vigyor1>

Breki33
Ez pedig egyesek mentési problémájára lehet megoldás

klikk
pxxl
"Stupid thing in this game, it stock view some of the toys aren't even visible most of the time"

hûdefontos

All hail the double x!

Breki33
Na akiknek nem tetszik a belsõ nézet lehet a kamerát módosítgatni

link
Fec papa
Nah, este csak rájöttünk, és elvileg annyit kellett csak csinálni, mikor ugye keresed nyomsz F12-t és amikor beléptek hozzám ,akkor még1szer lenyomták, ezzel lezárva vagy megállítva ezt a cuccot, és így ne mfagyott ki. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

milyen a játék multija? van olyan király mint a GRID?😊

pxxl
sztem a Trailblazer a legjobb az egész játékban 😊 amit rühellek az az összes verseny malájziában. a többi nem vészes. még talán a rally cross ami borzalmas. fõleg a 8 körös domination <#szomoru1>

All hail the double x!

Nálam is ez a helyzet, vagy csak túl gyorsan megyünk? <#vigyor1>
Egyébként meg nem sok pálya van, azon mész oda-vissza, tehát azért könnyen megjegyezhetõ. (szerencsére)
De azt utálom, hogy Trailblazernél meg még csak navigátor sincs, aztán 200 fölött repesztel, még nézd azt a tücsökpöcsnyi térképet is, hogy most majd épp mi következik...

pxxl
aham <#fogmosas>

All hail the double x!

durva, ezeket a jobboldali kártyákkal adja ? 😄
(kép)

ajem kisa
A navigátor szerintem megint soxor nemelég hamar osztja az észt szerintem!
Fõleg Baján volt többször, hogy megprobáltam ráhivatkozni, de mikor benyögi, hogy "....dob..vigyázz, víz..aluljáró..(beérsz az aluljáróba)..éééés hajtû bal..."
Kösz baze, kicsit késõ!:s
A dirt 1-ben is még a hun verzioban is gáz volt ez!:s
Azota megprobálok fentrõl olvasni, de nemlehet a navigátor dolgát is csinálni egyszerre!<#idiota><#circling>

Ha adnak ki hozzá javítást,"mert manapság nem szokás 100 megás javítást kiadni"abban reméljük lesznek pályák verdák.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Evil
Nekem egy dolog hiányzik a játékból, mégpedig a jó kis havas pályák, mekkora lenne már hogy a hópihéket törölgetné az ablaktörlõ 😊

Murder3
Angol tehát nem sokat segít ha nem érted....
nekem meg nehézkesen megy vezetés közben az értelmezése

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pxxl
bazz azért van h figyelj rá <#idiota><#banplz>

All hail the double x!

Murder3
valami rallys dlc jöhetne majd a játékhoz mert vmi piszok kevés ami most van.
Alig van pálya.

Murder3
Ti amúgy figyeltek a navigátorra?
Én mostanába igen és próbálok az õ útmutatása alapján menni.
pl sok kanyart elõre jól be lehet lõni ha figyelünk mit mond.

Murder3
😄 miylen szép is lenne😊
Nem én arra h nézd meg az elsõ 2 képen az alját a verdának.
levan ültetve mintha 1 nfs-bõl jött volna ki.
na msot azt nem gondoljátok komoylanh egy ilyen kocsi 1 hepe-hupás keméyn terepen jól megy(versenyszerûen).

pxxl
új verdák 😊

All hail the double x!

MerlinW
Ha az fps-re gondolsz, nekem is 40 felett van mindig. 1680, minden maxon.

[merlinw.org]

Murder3
höhö az elsõ és második képen az mi??
Azért ez már túlzás.

Murder3
am lol, mert én is csináltam csak sziklákra másztam én mindig és onnan pördült meg.😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

robotnyk
lehet túl nagy a ping, és nem szereti a játék.
Fec papa
Hali!

Az lenne kérdésem, hogy próbáljuk haverokkal, lanba, minden faszán megy a teknogodsal, csak verseny közbe kifagy mindig aki a másikra csatlakozik, két haverral próbáltuk eddig, nekik win7 van nekem xp. Mert olvastam egy darabig a topikot, de nem láttam volna hogy valakinek ilyen hibája lenne, mindneki irogatja hogy milyen jót játszott haverjával, mrg hamachi szobákat, de nekünk mindig meghal az egész. :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

robotnyk
o rly? <#zavart1>
Firerock
dirt1 után én is ígyvoltam,aztán lejátszottam kb 3verseny és nagyon jó játék kerekedett belõle
ajánlom neked is ezt a verziót

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nem hiszem ,hogy írtam volna, hogy a Shift szimulátor, csak vezethetõbb belsõ nézetben. Egyébként nyomom az általad említee gammákat is...
Igazad van. Hülye vagyok, hogy ezzel játszom! <#vigyor>
Black Ghost
Srácok a Reloaded verzióval van valami gubanc mert még kicsomagolni sem tudom. Pontosabban a Virtual DAEMON Manager nem csinál vele semmit.
látszik hogy ugyanaz az engine.. 😄DD

RatBaG
nem akarom magam reklámozni, de biztos csak utánozni akartál... <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

úgykellazt!😄