Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I have the same problem and i figured it out in the most stupid way. I have an intel i5 and i was checking my temps. then i checked that only 1 core was enabled and thats why it freezed in the menu. :x how did i enabled only one core?
Start->execute->msconfig->Startup tab->advanced options button-> Nº processors = 4.
And the game started normally ;D
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
<#hehe>#hehe>AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
nemtudja valaki mikorra várható az 1.patch?ugyanis ez az 1. verseny utáni fagyás dolog miatt nagyon sokan nem tudnunk gamelni:S
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
27%-nál lehetek van még hátra kurva sok futam ,de sajnos már nincs semmi motiváció mert kurva unalmas.Azt még megfejelik ráadásként 8 körössel is.
Next PC upgrade: 2022
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
hûdefontos
All hail the double x!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
All hail the double x!
Egyébként meg nem sok pálya van, azon mész oda-vissza, tehát azért könnyen megjegyezhetõ. (szerencsére)
De azt utálom, hogy Trailblazernél meg még csak navigátor sincs, aztán 200 fölött repesztel, még nézd azt a tücsökpöcsnyi térképet is, hogy most majd épp mi következik...
Fõleg Baján volt többször, hogy megprobáltam ráhivatkozni, de mikor benyögi, hogy "....dob..vigyázz, víz..aluljáró..(beérsz az aluljáróba)..éééés hajtû bal..."
Kösz baze, kicsit késõ!:s
A dirt 1-ben is még a hun verzioban is gáz volt ez!:s
Azota megprobálok fentrõl olvasni, de nemlehet a navigátor dolgát is csinálni egyszerre!<#idiota>#idiota><#circling>#circling>
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
nekem meg nehézkesen megy vezetés közben az értelmezése
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Alig van pálya.
Én mostanába igen és próbálok az õ útmutatása alapján menni.
pl sok kanyart elõre jól be lehet lõni ha figyelünk mit mond.
Nem én arra h nézd meg az elsõ 2 képen az alját a verdának.
levan ültetve mintha 1 nfs-bõl jött volna ki.
na msot azt nem gondoljátok komoylanh egy ilyen kocsi 1 hepe-hupás keméyn terepen jól megy(versenyszerûen).
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az lenne kérdésem, hogy próbáljuk haverokkal, lanba, minden faszán megy a teknogodsal, csak verseny közbe kifagy mindig aki a másikra csatlakozik, két haverral próbáltuk eddig, nekik win7 van nekem xp. Mert olvastam egy darabig a topikot, de nem láttam volna hogy valakinek ilyen hibája lenne, mindneki irogatja hogy milyen jót játszott haverjával, mrg hamachi szobákat, de nekünk mindig meghal az egész. :S
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
ajánlom neked is ezt a verziót
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Per Aspera Ad Inferi.