5222
-
Szabi1991 #2702 High Jumper lvl 6.. :D
-
#2701 egyébként nem tudom, hogy említették-e már, de szvsz kurva jó kis tracklistet hoztak össze. flatout 2 óta talán a legjobb... -
#2700 Szia!!Konkrétan mi is ez? -
#2698 Nem szükséges biztonsági mentés ahhoz elég a játékon belül visszaállítani a korábban beállítottra
Nálam speciel szebbnek látszik és 30 fps-el folyamatosnak is tűnik.
Az árnyékot visszavéve javul nálam sokat az fps.
Úgyhogy ittis köszi -
#2697 Nagyon rendes vagy köszönöm! -
Csokis #2696 Tessék! -
#2695 Valaki az UHV által cserélt fájlokat legyen szíves nekem felrakni valahová mert én hülye nem csináltam biztonsági mentést!Ja és a Dokumentumok mappában lévő grafika cfg-t is valaki! -
manutd #2694 Teszteltem a saját patchemet XD
szal...akinek eddig lefagyott az első verseny után,olvasson már vissza:)
ott a link,letöltöd,system mappába bemásolod,felülírod,és nem fog megállni:) -
RYO21 #2693 Feltettem ezt az UHV modot. Hát semmivel sem szebb a grafika. Csak kevesebb fps van. -
HUN BECSEHELY #2692 Ha visszaolvasnál,akkor megtalálnád. -
olahjojo1990 #2691 Sziasztok!
Vki help...
Kifagy a gém az 1. pálya után... restart kék...
Konfig: AMD 3700+, 1024Mb ram, 7600 GS 256 mb DDR3
Ötlet?
Várom válaszotok! -
#2690 Amúgy szerintem gusztustalanul jól néz ki a játék. Nekem különösen Kína és Horvátország jön be, na nem mintha a többivel baj lenne. Ott van pl. LA első rally cross pályája, az is nagyon ötletesen és zépen van kivitelezve. Az autók irányítását is eltalálták szerintem, a 3. rész óta voltak azért problémák ezen a téren, de most sikerül olyan irányíthatóságot összehozniuk CODIES-éknek, ami ugyan nem szimulátor, de mégis jól és élvezetesen lehet vezetni.
Játszik egyébként valaki GeForce 7900-elv gy 7900 GX2-vel? A hever rakta vissza a gépébe a 7900 GX2-jét a kipurcant GTX 260-asa helyett, de a játék csak a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett, kikapcsolt élsimítással ér el játszató FPS számot. -
Immigrants #2689 Kössz és bocs -
mikrofonhead #2688 Ha csak pár hsz-t visszaolvasnál, máris megtalálnád a választ a kérdésedre....
#2659 -
Immigrants #2687 Sziasztok!Mivel nincs sehol hogy ne warezoljunk ezért megkérdezem hogy: honnan lehet jó verziót letölteni?Gigatorrentsen regelve vagyok és ott vagy pár dirt 2.De egyik 3 másik 6 Gb-s egyiknél az első pálya után fagy ki másiknál nem lehet menteni.Ha onan linkeltek egy jót megköszönném de ha más oldalról azt is szívesen fogadom.Ja és Magyarosítás még nincs ugye? -
mikrofonhead #2686 vagyis P071 -
mikrofonhead #2685 poti-pc -
#2684 Melyik kocka vagy te? -
mikrofonhead #2683 Úgy gondolom van még mit tanulnotok Tőlem :DDDD
-
#2682 Ja, én is csodálkoztam, alig lehet észrevenni pár változást. Hiányzik egy pár effekt, a por és a víz megjelenítésén lehet észrevenni a legnagyobb változást. -
mikrofonhead #2681 Látod, hogy még Merlin gépe is kevés lenne a teljesen fullosan maxhoz, szóval szerintem ne nagyon erőltesd Te a maxot azon a gépen :) fölösleges..
Levettem a grafot a minimumra próbából 101 FPS :D és azt kell mondjam, hogy a játék még így is hozza azt a grafikai szintet ami manapság 2009-be elvárható, még így is szép a játék! -
#2680 thx, kipróbálom. -
#2679 Jah. akkor ok. koszi a letoltest! -
#2678 Bocs, tegnap kiment a fejemből!:(
Amugy a kormányzáson van még mit állitani, de az analogravaszok szerintem sokat számitanak! -
#2677 bump -
Csokis #2676 Tudom, de mindent maxra akartam. -
#2675 Ahogy írtam a Vehicle Reflection-t ne maxra tedd és jó lesz az. -
Csokis #2674 Akkora, mivel csak pár xml file-ból áll. -
Csokis #2673 Mondom 1360x768, nem pedig 1366x768. Ilyen kis szar meg eleve nem kellene. A mostani 26"-os, bár egy 32"-os jobb lenne (1920x1080-as FullHD-be). -
#2672 Hi! Ez a file mekkora meretu? mert nalam kb 5kb. hosszu lett. -
tmisi #2671 1366x768 ?
Akkor ez neked való! :) -
Csokis #2670 Én sem használom, mert nálam 20fps lett (AA nélkül) az 50-ből (AA használattal). Egyébként 1360x768-as felbontásban futtatom. -
#2669 Jah, mielőtt nyakamnak esnétek, csak puszta info volt:) Látványbeli különbség biztos van, de nem szembeötlő. Szép ez így is, úgy is:) -
#2668 Nálam 2xMSAA, Vehicle Reflection(ez eszi a legtöbbet) Utra, minden más Ultra High, és max. Így 40fps. -
mikrofonhead #2667 Azért azon meglepődnék :) felraktam Én is, mondom kipróbálom. Akkora FPS csökkenést okoz az ultrahigh, hogy e mellett szerintem senki sem vesz észre szembetűnő különbséget. Kicsit a fények is irreálisak lesznek, már-már túl sok. Nem lett szerintem szebb a játék. Viszont jóval lassabb lett.A 40 FPS-emből 13 lett ettől a modtól...
Köszönöm, hogy feltetted de Én nem élek vele :) -
#2666 #2659 -
#2665 nah -fav.
üdv, további jó játékot!!! -
#2664 hello!
nem tudjátok hogy az első verseny után miért áll meg ?
léci köszi -
#2663 képet tudnál dobni róla?
mekkora a különbség? -
Csokis #2662 Bírja, de csak AA nélkül (épphogy).