5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Szabi1991
    High Jumper lvl 6.. :D
  • RatBaG #2701
    egyébként nem tudom, hogy említették-e már, de szvsz kurva jó kis tracklistet hoztak össze. flatout 2 óta talán a legjobb...
  • zotya10002
    Szia!!Konkrétan mi is ez?
  • Breki33
    Nem szükséges biztonsági mentés ahhoz elég a játékon belül visszaállítani a korábban beállítottra

Nálam speciel szebbnek látszik és 30 fps-el folyamatosnak is tűnik.
    Az árnyékot visszavéve javul nálam sokat az fps.

Úgyhogy ittis köszi
  • berczely
    Nagyon rendes vagy köszönöm!
  • Csokis
    Tessék!
  • berczely
    Valaki az UHV által cserélt fájlokat legyen szíves nekem felrakni valahová mert én hülye nem csináltam biztonsági mentést!Ja és a Dokumentumok mappában lévő grafika cfg-t is valaki!
  • manutd
    Teszteltem a saját patchemet XD
    szal...akinek eddig lefagyott az első verseny után,olvasson már vissza:)
    ott a link,letöltöd,system mappába bemásolod,felülírod,és nem fog megállni:)
  • RYO21
    Feltettem ezt az UHV modot. Hát semmivel sem szebb a grafika. Csak kevesebb fps van.
  • HUN BECSEHELY
    Ha visszaolvasnál,akkor megtalálnád.
  • olahjojo1990
    Sziasztok!

Vki help...
    Kifagy a gém az 1. pálya után... restart kék...
    Konfig: AMD 3700+, 1024Mb ram, 7600 GS 256 mb DDR3
    Ötlet?
    Várom válaszotok!
  • Danecay
    Amúgy szerintem gusztustalanul jól néz ki a játék. Nekem különösen Kína és Horvátország jön be, na nem mintha a többivel baj lenne. Ott van pl. LA első rally cross pályája, az is nagyon ötletesen és zépen van kivitelezve. Az autók irányítását is eltalálták szerintem, a 3. rész óta voltak azért problémák ezen a téren, de most sikerül olyan irányíthatóságot összehozniuk CODIES-éknek, ami ugyan nem szimulátor, de mégis jól és élvezetesen lehet vezetni.

Játszik egyébként valaki GeForce 7900-elv gy 7900 GX2-vel? A hever rakta vissza a gépébe a 7900 GX2-jét a kipurcant GTX 260-asa helyett, de a játék csak a legalacsonyabb grafikai beállítások mellett, kikapcsolt élsimítással ér el játszató FPS számot.
  • Immigrants
    Kössz és bocs
  • mikrofonhead
    Ha csak pár hsz-t visszaolvasnál, máris megtalálnád a választ a kérdésedre....

• Immigrants
    Sziasztok!Mivel nincs sehol hogy ne warezoljunk ezért megkérdezem hogy: honnan lehet jó verziót letölteni?Gigatorrentsen regelve vagyok és ott vagy pár dirt 2.De egyik 3 másik 6 Gb-s egyiknél az első pálya után fagy ki másiknál nem lehet menteni.Ha onan linkeltek egy jót megköszönném de ha más oldalról azt is szívesen fogadom.Ja és Magyarosítás még nincs ugye?
  • mikrofonhead
    vagyis P071
  • mikrofonhead
    poti-pc
  • ajem kisa
    Melyik kocka vagy te?
  • mikrofonhead
    Úgy gondolom van még mit tanulnotok Tőlem :DDDD

• Danecay
    Ja, én is csodálkoztam, alig lehet észrevenni pár változást. Hiányzik egy pár effekt, a por és a víz megjelenítésén lehet észrevenni a legnagyobb változást.
  • mikrofonhead
    Látod, hogy még Merlin gépe is kevés lenne a teljesen fullosan maxhoz, szóval szerintem ne nagyon erőltesd Te a maxot azon a gépen :) fölösleges..

Levettem a grafot a minimumra próbából 101 FPS :D és azt kell mondjam, hogy a játék még így is hozza azt a grafikai szintet ami manapság 2009-be elvárható, még így is szép a játék!
  • RatBaG #2680
    thx, kipróbálom.
  • TopGun
    Jah. akkor ok. koszi a letoltest!
  • ajem kisa
    Bocs, tegnap kiment a fejemből!:(
    Amugy a kormányzáson van még mit állitani, de az analogravaszok szerintem sokat számitanak!
  • RatBaG #2677
    bump
  • Csokis
    Tudom, de mindent maxra akartam.
  • MerlinW
    Ahogy írtam a Vehicle Reflection-t ne maxra tedd és jó lesz az.
  • Csokis
    Akkora, mivel csak pár xml file-ból áll.
  • Csokis
    Mondom 1360x768, nem pedig 1366x768. Ilyen kis szar meg eleve nem kellene. A mostani 26"-os, bár egy 32"-os jobb lenne (1920x1080-as FullHD-be).
  • TopGun
    Hi! Ez a file mekkora meretu? mert nalam kb 5kb. hosszu lett.
  • tmisi
    1366x768 ?
    Akkor ez neked való! :)
  • Csokis
    Én sem használom, mert nálam 20fps lett (AA nélkül) az 50-ből (AA használattal). Egyébként 1360x768-as felbontásban futtatom.
  • MerlinW
    Jah, mielőtt nyakamnak esnétek, csak puszta info volt:) Látványbeli különbség biztos van, de nem szembeötlő. Szép ez így is, úgy is:)
  • MerlinW
    Nálam 2xMSAA, Vehicle Reflection(ez eszi a legtöbbet) Utra, minden más Ultra High, és max. Így 40fps.
  • mikrofonhead
    Azért azon meglepődnék :) felraktam Én is, mondom kipróbálom. Akkora FPS csökkenést okoz az ultrahigh, hogy e mellett szerintem senki sem vesz észre szembetűnő különbséget. Kicsit a fények is irreálisak lesznek, már-már túl sok. Nem lett szerintem szebb a játék. Viszont jóval lassabb lett.A 40 FPS-emből 13 lett ettől a modtól...

Köszönöm, hogy feltetted de Én nem élek vele :)
  • JUVEfun
  • pxxl
    nah -fav.

üdv, további jó játékot!!!
  • Dj káka
    hello!
    nem tudjátok hogy az első verseny után miért áll meg ?
    léci köszi
  • kuci06
    képet tudnál dobni róla?
    mekkora a különbség?
  • Csokis
    Bírja, de csak AA nélkül (épphogy).