Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczely
Jó videó!
Hasonlóan vezetek én is! <#nyes>

ez így érdekes... mindig egyre késõbb vág ki... elsözör az intronál, aztán a aprofil beállításoknál, aztán az elsõ verseny elött, majd a második verseny közepén... wtf? O.o

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Jaja, kikapcsolt PP-el sajna sötétedik a kép. <#shakehead>

Nagyon szeretnék már játszani a jatékkal de az elso pálya után ugy mint sok ezer játékosnak kifagy a játék.Nincs valakinek valamilyen mentés /savy/ amivel kimaradna a második pálya és tudnám folytatni vagy ha feloldódna a osszes pálya vagy autó?
berczely
Setét van!

PostProcess kikapcsolva! <#smile>

Lacee86
Tévedsz, egész más vele játszani. Sokkal jobb. (Amúgy is úgy van beállítva, h bal kezemmel csak az irányok, jobbon az elõre/hátra, plusz ezen van a kézifék is.) Én karral amúgy sem tudnám irányítani sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tormiee17
Hány szintbõl áll a játék? 68-as vagyok és minden országba végeztem,és 89%nál tartok,teendõ?😄

nekem is ilyen jostyckom van de analógkar nélkül...hááát:S
am mikor jön már 1 patch????
HI lenne némi problémám... elindítoma játékot és egy váratlan pillanatban kilép (semmi hibaüzi, se fagyás 1xrûen bezárja). elöször az intron se jutottam tõl, de a 3. kilépés megvolt és még nem ültem volán mögött... help? :S
pxxl
sok értelme van 😊

All hail the double x!

ám Codemasters\DiRT2\video
memorial.bik másolás-beillesztés, majd pl. az intel_sting.bik törlés, aztán a másolt memorialt átnevezni intel_sting-re és végre normális intróval kezd a játék :-)

1 negatívum, hogy így mindig 2-3perc míg elindul a játék, mert muszáj végignéznem az intrót 😊

pxxl
ennyi víz után ezen sem lepõdnék meg

All hail the double x!

kuci06
😄
pedig rengeteget számít az analóg bevitel... legalábbis nekem SOKKAL jobb idõk jönnek össze vele

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

csak lekéne fagyjon 😄

na ja.. egy svéd pálya nem lenne rossz :/

majd hátha lesz letölthetõ kiegészítõként 😄

pxxl
nembaj, de leaglább van marokkóban annyi víz, ami egész évben esik 😊

All hail the double x!

Majd jön a Javítás,akkor jönnek a Havas pályák is.Remélem én is.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

mrsix
Valaki végig játszotta már a game-t?
Nem rossz a játék, havas pálya hiányzik.

mert kínai sz*r xD

Az én gamepadomon van analog kar mégis olyan érzékeny, hogy kb olyan mint a bill.

kuci06
dehisz ezen nincs is analógkar :S
így kb ugyanaz, mint a billentyûzet :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Danecay
Nem tudom mi történt, mert felraktam a sima 9.11-es drivert és ugyan úgy, játszhatatlanul szaggat a játék.

Lacee86
Én tavaly vettem egy Logitech Precisiont (2700 Ft volt), a legegyszerûbb gamepad ami létezik. Eredetileg Fifához meg Pes-hez vettem, de azt nem nagyon játszom vele, ellenben az autós játékokat már csak ezzel tolom. Kiválóan mûködik, és olcsó megoldás. <#crazya>

Danecay
Lehet én nem voltam elég figyelmes, és csak az ide a topikba berakott XBOX és Logitech conrollerekrõl készült képekbõl indultam ki, valamint azokból a hozzászólásokból melyek azt taglalják, hogy melybõl lehet vezetékest, ill. vezetéknélkülit venni 😊

...ráadásul nem is látom a "tömegeket" akik gamepadot akarnak venni....van akinek van, és irta hogy õ szereti és jol játszható vele a játék....azt hiszem nem én voltam ezzel egyedül...másik fórumon legalábbis biztosan jelentkeztek a chillstream, és rumblepad tulajok is...

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Danecay
Kösz a választ. Akkor felrakom a sima 9.11-t. A név átírásával kapcsolatban pedig ép az a gondom, hogy a #2111-ben leírtak szerint nem lehet átírni a nevet. Hiába bökök rá a Player-re vagy a One-ra, nem válik szerkeszthetõvé.

Te elolvastad a második sorát is a hozzászólásnak? Itt senki nem vitatja hogy jobb egy JÓ kormány mint egy gamepad 😄DD
Viszont egy átmenet,,,igy mindennel tudok kényelmesen játszani az fps-t kivéve,,,kormánnyal meg csak autóst...Kormány + gamepad = 24000.-huf Ezt elkerülendõ aki nem hardcore játékos, egy alternativa lehet...
Mondom alternativa és NEM JOBB......

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

pxxl
mondjuk én azért sem vennék, mert:
1. nem szeretem
2. nem egydül használom a gépemet
3. nincs kedvem fel-le fel-le szerelni
4. valszeg nem férne el az asztalon, mert íves nem egyenes a széle
5. pont nem erre (vagy gamepad-ra) kültöm a pénzem gyerek mellett 😊

All hail the double x!

Danecay
Ezt én sem értem, hogy itt miért mindenki gamepad-ot akar venni kormány helyett? A tesóm nemrég vett egy MOMO Racing Fore kormányt boltból, 13.000 Ft-ért, és ez nem is volt alkalmi vétel, mert mindenhol hasonlóan mozog az ára. www.argep.hu

pxxl
az elsõre csak annyit, hogy a dirt2-höt a hotfix a crossfire vga-nak ad támogatást, mást nem.

második meg #2111. ha nem megy akkor nemtom

All hail the double x!

Danecay
Üdv!

2 dologgal kapcsolatban írnék és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.

Aki feltette a 9.11-es ATI HOTFIX drivert, annak azt követõen, hogy viselkedett a játék? Nekem ezt megelõzõen nem is tudom pontosan 9.8 vagy 9.9 környéki driver volt fent és ULTRA beállítások és LOW Post Process mellett átlag 38 FPS-t produkált a játék. Most, hogy felraktam ezt a HOTFIXES drivert, még a menüben is bedarál, és a Benchmark 13 átlag FPS-t hoz 😞

a 2. kérdésem már unalmas lehet, de akkor is, miért nem tudom átírni a nevem Player One-ról. Hoztam létre LOCAL accountot, amibe be is jelentkezik játék indítása során, de a beállításoknál, a profil editálásnál nem lehet átírni. Nemet, becenevet lehet változtatni, de vezeték és keresztnevet nem.

14 környékén dobálják most a momo-t...
és az senki ne magyarázza meg, hogy jobb egy kart billegtetni, mint egy ff-es kormányt kormányozni...
van gamepadom is, úgyhogy tudom jól...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Lacee86
Én ugyan még csak a 15. szinten vagyok, de eddig abszolút nem unalmas. Nagyon jó kis helyszínek és versenyek vannak benne. A gépi ellenfelek korrektül meg vannak csinálva, grafikailag gyönyörû, és nagyon jól optimalizált játék.

pxxl
próbáld ki a warezt. am sem leht még venni <#crazya>

All hail the double x!

Kulee
És emberek, tényleg unalmas a game?
Van zsetonom, meg szeretném venni(ha megéri) mielött még elköltöm...xD

...bocs...azt hittem azzal van baj hogy nem vágod magyarul a dolgokat...
pirulos smile-t nem találtam... többet segíteni az ügyben meg nem tudok 😞
Kontrollert én Auchanban vettem,,,nem volt a legjobb vétel mert 10900-magasságába került,,de épp nagybevásárlás volt szóval gondoltam 1-2 ezer forintért nem autózom át a városon valami egyéb üzletbe ahol csöppet olcsóbb....

Zan
Twine!

Köszi szépen a tanácsot,értek én azért nagyjából angolul azért,csak nem teljesen tudtam kibogarászni abból,amit mond a pasas,ha rányomok az about-ra.Szóval csak ezért kérdeztem meg,tudom,hogy pályafüggõ,meg ki mit szeret,a csúszkáló kocsikat vagy a jobban irányíthatót inkább!Amúgy én is akarok venni egy kontrollert,csak nem tudom hogy hol kéne,mert a neten nem találtam sehol vezetékes Xbox360 kontrollert...!Csak wifis van,de hát ahhoz meg egy adapter 6-7k...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

pxxl
na jóvan mostmár egyre jobban érdekel a cucc 😄

All hail the double x!

....tegnap játék közben sokadszorra fogalmazódott meg bennem ugyanez a gondolat...tizenX éve foglalkozom Pc-vel és az autós játékokat mindig szerettem,,,és most ütöm a fejem a falba hogy eddig vártam a vásárlással,,,basszus az eddig nehéz pályákat most a (számomra) "uj" gamepaddal olyan könnyedén tolom végig az analog cuccok miatt,,hogy egybõl extrémen-re álítottam a nehézséget,,mert.........mert...más dolog tudni papiron mit tud a cucc...és más használni...de tényleg befejeztem,,mert ez már sok amit mûvelek,,én is érzem,,,elnézést mindenkitõl...Off részemrõl befejezve....kösz a türelmet 😊

Attelee
Ez tényleg pálya függö,pl Malaysia-i pályákon feljebb emelheted a kocsit a sár miatt,de ahol sok az aszfalt ott viszont lejebb lehet a kocsit ültetni!De ha csak single player-ben tolod és nem a legnehezebb fokozaton,akkor semmi értelme áligatni!Én savage fokozaton játszom 25.-ik
szinten vagyok,de még nem volt olyan verseny amit ne birtam volna megcsinálni,és nem áligattam soha!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

arty
6-7 ezerért egy sokfunkcios eszköz vs. 16 ezerért egy kormány

azt persze nem hinném, hogy kérdés lenne, melyik jobb dirtre, de itt most konkrétan a gamepadokról volt szó, és a gamepadok királya a boxkontroller - szerintem

Forza.

Nehéz erre válaszolni....ez annyira pálya/autó/sofõr függõ hogy....nagyon...
Ha azt sem tudod melyik mit jelent kezdj egy webfordítóval...mert én most a munkahelyrõl fentrõl lefelé el nem mondom sorrendben melyik mit jelent magyarul...
Ha ezzel megvagy...mert gondolom pillanataok alatt ki lehet deriteni mit jelentenek magyarul,,,utánn meg leginkább a fantáziádra bíznám,,,ha rally és "lapos" pálya,,értelem szerüen lejjeb ültetni az autót,,,én eléggé alulkormányzottan szeretem,,,és a fékerõt is elõréb tolom mert igy nem "látványautózom",,nem csuszkál ugy a fara,,ha meg kimondottan mégis ezt akarom ráütök a racsnira,,,,pályafüggõ a váltóáttétel,,,de többségében rövidebre veszem,,,jobban pörög az autó,,,visszafordítós sokat fékezõs pályáknál jól jön...stb...stb....tényleg pályafüggõ mert ezek a beállítások pld. a Baya-s pályáknál tök szarok...vagy lehet hogy más teljesen másképp van szokva a vezetéshez...Fordits..és használd a logikád...ez aztán már tényleg nem egy olyan "nehéz" ügy mint az elsõ részben ahol még a kerékdõlésszöget is állíthattad,,ez arkad beállítás...
üdv
twine

Nincs.Angol nyelven jelent meg.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

sziasztok!!

a colin dirt 2 höz van magyaritás?
sziasztok!

van a colin dirt 2 höz magyaritas?
gameplusz
Christian Weber - Electronic Love (Club Mix)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mflex
a videó alatti zenét, ki csinálja?
thx

What about the forests?

de qva kicsi ez a toyota 😄D