Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
am mikor jön már 1 patch????
memorial.bik másolás-beillesztés, majd pl. az intel_sting.bik törlés, aztán a másolt memorialt átnevezni intel_sting-re és végre normális intróval kezd a játék :-)
1 negatívum, hogy így mindig 2-3perc míg elindul a játék, mert muszáj végignéznem az intrót 😊
pedig rengeteget számít az analóg bevitel... legalábbis nekem SOKKAL jobb idõk jönnek össze vele
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

majd hátha lesz letölthetõ kiegészítõként 😄
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
így kb ugyanaz, mint a billentyûzet :S

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Viszont egy átmenet,,,igy mindennel tudok kényelmesen játszani az fps-t kivéve,,,kormánnyal meg csak autóst...Kormány + gamepad = 24000.-huf Ezt elkerülendõ aki nem hardcore játékos, egy alternativa lehet...
Mondom alternativa és NEM JOBB......
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
1. nem szeretem
2. nem egydül használom a gépemet
3. nincs kedvem fel-le fel-le szerelni
4. valszeg nem férne el az asztalon, mert íves nem egyenes a széle
5. pont nem erre (vagy gamepad-ra) kültöm a pénzem gyerek mellett 😊
All hail the double x!
második meg #2111. ha nem megy akkor nemtom
All hail the double x!
2 dologgal kapcsolatban írnék és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra.
Aki feltette a 9.11-es ATI HOTFIX drivert, annak azt követõen, hogy viselkedett a játék? Nekem ezt megelõzõen nem is tudom pontosan 9.8 vagy 9.9 környéki driver volt fent és ULTRA beállítások és LOW Post Process mellett átlag 38 FPS-t produkált a játék. Most, hogy felraktam ezt a HOTFIXES drivert, még a menüben is bedarál, és a Benchmark 13 átlag FPS-t hoz 😞
a 2. kérdésem már unalmas lehet, de akkor is, miért nem tudom átírni a nevem Player One-ról. Hoztam létre LOCAL accountot, amibe be is jelentkezik játék indítása során, de a beállításoknál, a profil editálásnál nem lehet átírni. Nemet, becenevet lehet változtatni, de vezeték és keresztnevet nem.
és az senki ne magyarázza meg, hogy jobb egy kart billegtetni, mint egy ff-es kormányt kormányozni...
van gamepadom is, úgyhogy tudom jól...
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Van zsetonom, meg szeretném venni(ha megéri) mielött még elköltöm...xD
pirulos smile-t nem találtam... többet segíteni az ügyben meg nem tudok 😞
Kontrollert én Auchanban vettem,,,nem volt a legjobb vétel mert 10900-magasságába került,,de épp nagybevásárlás volt szóval gondoltam 1-2 ezer forintért nem autózom át a városon valami egyéb üzletbe ahol csöppet olcsóbb....
Köszi szépen a tanácsot,értek én azért nagyjából angolul azért,csak nem teljesen tudtam kibogarászni abból,amit mond a pasas,ha rányomok az about-ra.Szóval csak ezért kérdeztem meg,tudom,hogy pályafüggõ,meg ki mit szeret,a csúszkáló kocsikat vagy a jobban irányíthatót inkább!Amúgy én is akarok venni egy kontrollert,csak nem tudom hogy hol kéne,mert a neten nem találtam sehol vezetékes Xbox360 kontrollert...!Csak wifis van,de hát ahhoz meg egy adapter 6-7k...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
szinten vagyok,de még nem volt olyan verseny amit ne birtam volna megcsinálni,és nem áligattam soha!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
azt persze nem hinném, hogy kérdés lenne, melyik jobb dirtre, de itt most konkrétan a gamepadokról volt szó, és a gamepadok királya a boxkontroller - szerintem
Forza.
Ha azt sem tudod melyik mit jelent kezdj egy webfordítóval...mert én most a munkahelyrõl fentrõl lefelé el nem mondom sorrendben melyik mit jelent magyarul...
Ha ezzel megvagy...mert gondolom pillanataok alatt ki lehet deriteni mit jelentenek magyarul,,,utánn meg leginkább a fantáziádra bíznám,,,ha rally és "lapos" pálya,,értelem szerüen lejjeb ültetni az autót,,,én eléggé alulkormányzottan szeretem,,,és a fékerõt is elõréb tolom mert igy nem "látványautózom",,nem csuszkál ugy a fara,,ha meg kimondottan mégis ezt akarom ráütök a racsnira,,,,pályafüggõ a váltóáttétel,,,de többségében rövidebre veszem,,,jobban pörög az autó,,,visszafordítós sokat fékezõs pályáknál jól jön...stb...stb....tényleg pályafüggõ mert ezek a beállítások pld. a Baya-s pályáknál tök szarok...vagy lehet hogy más teljesen másképp van szokva a vezetéshez...Fordits..és használd a logikád...ez aztán már tényleg nem egy olyan "nehéz" ügy mint az elsõ részben ahol még a kerékdõlésszöget is állíthattad,,ez arkad beállítás...
üdv
twine
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
a colin dirt 2 höz van magyaritás?
van a colin dirt 2 höz magyaritas?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn