5222
dirt2_newbanner.jpg
  • USAMEN POWER
    Nem egy szobát kéne csinálni, és azt reklámozni ? Én már 3 szobában benne vagyok, és egyikben sincs verseny...
  • krisz1004
    gyertek 1 új szoba van :)
    név:DIRT2hun
    jelszó:123
  • tmisi
    Én 34. szinten vagyok most. Akkor nincs messze az unalom! :D
  • Prince23
    Nah végigvittem. 19 óra 21 másodperc alatt [by gamespy]
    Kb az 50. szinttől unalomba, monotonságba fullad. NINCS CÉL, hogy tovább menjünk. De leszartam, emrt 100%-ra végigvittem, mindent megcsináltam. Motiíváció nagy zéró, szal aki 40. szintnél unja a játékmenetet, azon nem lepődök meg!
    Grafika: 9
    Hangok: 9.5
    Hangulat: 8
    Pályák: 6
    Ugyan vannak kedvenc pályáim, de kreatívitásból a Codemasters egy nagy nulla most!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök ugyan azok a pályák...szal ez szégyen. semmi, hiába vannak variánsok, de mégis az első pálya jut eszembe az adott x pályáról.
    Összegzés: 8.4
  • krisz1004
    h lehet a replayek letörlöni??mert egyre kevesebb a helyem:S:( v mi miatt csökken a helyem???
  • ajem kisa
    Az a kód kell, ami a gyári dobozban van, ugyhivják serial...
    Minden lemezhez jár egy serial, vagyha neked nincs, akkor olvass vissza, hogy, hogy kell offline profilt csinálni!
  • Pato97
    Szevasztok a Dirt 2 -ben hogy lehet menteni ?? valamien kód kel és nem tudom hogy mien ! Előre is Kösz
  • Breki33
    Erre már többször válaszoltunk mégis mindig újra beirogatod

A hotfix felrakásával a lakókocsis menü lassulásnak meg kell javulnia.

De van már WHQL minősítéssel rendelkező Catalyst 9.12 is és

"Catalyst 9.12 mellett egy hotfix is elérhetővé vált az AMD hivatalos weboldalán keresztül. Ez a gyorsfrissítés a Catalyst 9.12 alapjaira épül és számos speciális javítást tartalmaz, amelyekről az alábbi pár sor alkalmával adunk némi tájékoztatást."

link
  • JuanG
    nekem meg ez :))
  • frensys
    a menü miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá űgylátom.Nincs változás!Help!Jólvan már elég a rengeteg képből nem győzi az ember görgetni...!
  • csipa94
    csináltam egy hamachi szobát,lehet jönni multizni.

dirt2sg
    pw:123
  • USAMEN POWER
    Kedvenc Mcrae videóm:

• USAMEN POWER
    Szeretnék én is így vezetni. Kicsit erős hozzászólást írtál, és hülyeséget !

• Breki33
  • RYO21
    Igaz!

• berczely
    Nyugodj meg hallottam róla
  • batihu
    Travis Pastrana Rally versenyző is! Nézz utána, mielőtt hülyeségeket írogatnál!Szeretnék én úgy bohóckodni egy autóval, ahogy ő!
  • Szabi1991
    Rossi meg mögötted :DD

• norbi56
    Aaaa Colin McRae Challangeben volt benne azt hiszem:D
  • csipa94
    Hy!
    Valaki segítene abban hogyan kellene multizni?
    Aki igen,az legyen szíves egy PM-et írni.
    köszi előre is.
  • RYO21
    Van valami verseny, az a neve, hogy Race of Champions.
  • berczely
    Tudtuk!Nekem nem is tetszik hogy ők itt "bohóckodnak" az autókkal mintha olyan nagy sztársofőrök lennének!

Mikor lesz olyan game amiben Peter Solberg,Marcus Grönholm stb. lesz az ellenfél mint igazi rally pilóták?

Egyik versenyen meg nézem ki megy előttem hát nem a David Coulthard?!
  • RYO21
    Eztérdemes megnézni.
  • barmi

• RYO21
    Tudtátok, hogy igazából Dave Mirra egy BMX-ező, Travis Pastrana pedig egy FMX versenyző?
  • arty
    gondolod tudja valaki és direkt nem válaszol?

tök általános dolgokat lehet megpróbálni: uj directx install, visual c++ runtime reinstall, gfx driver reinstall, hangkártya driver frissités/gyorsitás visszavétele...

win reinstall :))
  • frensys
    a menü miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá űgylátom.Nincs változás!Help!
  • berczely
    Pár "szép" zúdulás:

• Leky
    Nekem SP3-as Xp alatt csinálja menüben a szaggatást, már mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. SP2-es Xp alatt megoldódott ez a probléma.
  • frensys
    A menű borzalmas lassú,rengeteget kell várni és nem egyértelmű mit kell és hogy kiválasztani és mikor,jobban is megcsinálhatták volna az elejét,na de a lényeg miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá űgylátom.Nincs változás!Help!
  • Sunyi RóKA
    valakinek van mentés pls 50% többest pls valaki
  • HUN BECSEHELY
    Akkor én is mondok valamit.Amikor XP-m volt 2-percig kellett várnom hogy betöltse.Amióta Win.7-van fent,ez lement 5mp-re.
  • frensys
    Nekem is ez a bajom!A menű borzalmas lassú,rengeteget kell várni és nem egyértelmű mit kell és hogy kiválasztani és mikor,jobban is megcsinálhatták volna az elejét,na de a lényeg miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá űgylátom.Nincs változás!Help!
  • RatBaG #2829
    így kell átszakítani a célszalagot... természetesen nyertem

• ACE
    Ott az Options, olyan hogy Setup installálásnál van.
  • ajem kisa
    Kint a lakókocsi elött!
  • arty
    felrakod az uj ATI drivert
  • XRV
    es a setup az hol van? Mert olyat se lattam.
  • XRV
    Mi lehet a baj ill mi az orvossag erre? A menu iszonyat lassu. A geme teljesen jol fut.
  • JUVEfun
    Kicsit visszaolvasol , megtalálod !