Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jobb kezelhetõséget akarok kicsiholni a kocsikból,szerintetek mit érdemes állítgatni a car setup-ban verseny elõtt?És legfõképpen merre?😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
nektek szokott olyat csinálni a game,hogy belassul egy kicsit aztán meg hirtelen visszagyorsul?Nem tudom mindenki számára érthetõen fogalmaztam-e,de jobban nem tudom leírni.Nem szaggat,csak ,omdtha nem egyenletes lennem a játék sebessége;egyszer kicsit lassabb,aztan visszagyorsul.Elég idegesítõ tud lenni néha..
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Próbáld meg emulátorral, nem épp egyszerû beállítani, de ezzel mennie kell
lehet láma kérdés lesz, de: hogyan tudnám beállítani a gamepad-om, hogy mûködjön? ps3-as sixaxis controller (programmal mûködik pc-n is tökéletesen), ami persze eddig mûködött mindent játékkal amihez próbáltam (shift, grid, tdu, lfs). itt pedig bármit nyomok nem ismeri fel és a billentyûzeten kívül nem tudok más választani.
mit rontok el? egyáltalán kompatibilis?
köszi elõre is!
:3
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
nem azonnal, pár perc (és F12) után megáll bezár stb
All hail the double x!

All hail the double x!
aztán ha megjelenik el kell menni megvenni, mert bõven megéri 😊
Köszi

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
DIRT2 Multi
jelszó:123
Rendesen karban lesz tartva a szoba, szóval inaktív embereket kirugom, EasyGhost néven vagyok, 3an-4en biztos vagyunk ma estére szóval még 4 emberke minimum kellene.
Toltam neki Extreme Modban 😄 lesz egy baki benne, a pálya vége fele 2-dik körnél a nagy tócsánál bejelentkezik valaki Xfire-re xD az utolsó körben meg nekimegyek a falnak xD de a videó része =D
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Yes.. <#ravasz1>#ravasz1>

Am az FTPd nálam nem mûködik.
Köszi
Online Rádió: http://www.radioseven.se/