5222
-
Szabi1991 #2782
-
cumfu #2781 Valakivel kipróbálnám a hamachis multit, lenne jelentkező? Sajnos kezdő vagyok ilyen téren kellene 1 kis segítség! -
#2780 akarom mondani "bőven". -
#2779 Van szabadidejük bőben. :)
-
HUN BECSEHELY #2778 hehe -
#2777 Nem lessz. Csak lesz. -
HUN BECSEHELY #2776 Lessz ma este is valami? -
ricsa008 #2775 most jutottam el a Cloin emlékversenyig
és ez nagyon tetszett hogy a végén így megemlékeztek róla egy piros pont -
#2774 -
koston #2773 holnap 11:00kor dirt122 pw:kocsi szobába várjuk az embereket játszani -
koston #2772 aki akar jöjjön dirt2őzni hamacsival szoba dirt122 pw:kocsi -
#2771 Bizony igen ritka az olyan játék, ami min grafon is elég szép, és még régi gépeken is megy. Látszik, h ezt meg lehet csinálni, csak igen soxor nem akarják... :( -
#2770 Black Tide - Shout -
RYO21 #2769 Valaki tudja az intro hátterében lévő szám címét? (az az intro ahol bemutatja ezeket a versenyzőket LA ban) -
#2768 És van is szerver? Sajna nekem nem hoz be semmit, igaz most próbálkozok először ezzel a TEKNOGODS, DIRT 2 kombóval. A loader kiírja, hogy injectálta a Dirt 2-t, és, hogy Have Fun! Hamachiban látok egy csomó embert, pingetni is tudok, de se a costum, sem pedig a Costum Match-re nem hoz be semmit, csak felajánlja, hogy csináljak én. -
#2767 egyesben is csináltam helyet ;) -
#2766 BOcsi elirtam!
DIRT2-SG2
jelszó: 123 -
#2765 Csináltam helyet a kettes szobában!
Lehet jönni 21:45 kor kezdödik a verseny!
név: DIRT2-SG
Jelszó :123 -
Csokis #2764 Egyébként itt találhatsz még több képet! -
Csokis #2763 A por-ról? Arról tudok. -
HUN BECSEHELY #2762 Lessz ma verseny valahol.Szívesen mennék. -
#2761 Ember!!Nem veszed észre hogy ez a szándékom!!!:-) -
#2760 Írd még be ötször tíz percen belül, hátha attól majd jobb lesz. -
#2759 Képet! -
#2758 Figyi írd meg hogy mit csináltál eddíg!!Nálam is ez volt de jó lett!Akár privátba is jöhet segítek!! -
Csokis #2757 Kijött egy ilyen mod is: DIRT2 EnHanced Effects Mod v0.1 Szebb lesz tőle a játék, de legfőképp a por! Az nagyon szép és látványos. Az előtted lévőt se látod. -
#2756 Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Megpróbáltam mindent, de mindig az a vége,hogy "disconnected from live" -
#2755 Sziasztok!!Két láma kérdés!Hangos csetet hogyan lehet bekapcsolni??
Valaki tudna nekem joy-ra valami jó irányítás beállítást ajánlani??
Ja és kérdezném hogy a TEKNOGODS féle dll nélkül nem is megy LAN-ban a játék? (origi)Kell ide is hamachi?? -
USAMEN POWER #2754 Nekem ok, akár most is. PM-ben elküldöm a hamachi szoba adatait. -
mikrofonhead #2753 Ma este játszhatnánk majd!! -
mikrofonhead #2752 Interesting problem. Alapvetően lassú és néha begyorsul, vagy tökéletes a sebessége és néha begyorsul néha belassul!? -
#2751 Sziasztok!
Már egyszer írtam ide,de akkor azt hittem hogy megoldottam a problémát,de mégsem!Nekem a játék az lent látható configon tökéletesen futNA,ha nem csinálná néha azt(van amikor elég gyakran),hogy megyek a kocsival,és mint ha folyamatosan gyorsulna a framerate....nem akad,ezt kihangsúlyoznám,hanem egyszer mintha gyorsabban menne a kép egyszer meg lassabban...nem tudom miért van ez...nem vettem még le minimumra hogy ugy is ezt csinálja-e,mert szerintem nem arról van szó,hogy nem bírja a kártya,hanem valami más kínja van itt,de nem tudom.Minden highon van,az utrákat is visszaraktam high-ra,a post nem tudom mi,ami alul van a beállításoknál,az van mediumon azt hiszem!Szóval lassul/gyorsul,nem tudom mitől...!
Másnak van ilyen problémája?Esetleg a driverben kellene állítgatni? -
USAMEN POWER #2750 Én eddig két haverommal toltam, már csak egyel. :) -
mikrofonhead #2749 Nesztek puruttyák - technogod -
janik #2748 sziasztok a menü miert szaggat de iszonyatosan amikor meg kimegy a lakokocsibol tok normálisan megy meg a játék is.
ja és a hangok bugosak eddig jo volt de 1x csak szar lett sipol meg recseg,ropog. PLZ PLZ -
RYO21 #2747 Ha product keyt kér akkor az online profil. -
#2746 Ja és én is kérdezném hogy a TEKNOGODS féle dll nélkül nem is megy LAN-ban a játék? (origi)Kell ide is hamachi?? -
#2745 Sziasztok!!Két láma kérdés!Hangos csetet hogyan lehet bekapcsolni??
Valaki tudna nekem joy-ra valami jó irányítás beállítást ajánlani??
Köszi! -
#2744 -
RYO21 #2743 Az MSN címedet és passwordodat kell oda beírni.