5222
-
frensys #2902 valaki válaszolna ha megkérhezném erre a bejegyzésemre?Kösznöm szépen! :
"
A röhely köbe az,amikor ezt a szar live-ot mondom az elején kikell választani hogy oké,ekkor az explorer felmegy a netre azt valamit regelnem kéne,mondom a nagy francokat fogok én itt baszakodni ilyenekkel,ha a nemet válsztom,akkor meg NINCS AUTOMENTÉS!!Mondom mi van?MI ez a szar?Megcsinálok egy pályát azt mentse el hol tartottam azt adja a következő pályát mint ezer más autós játékban,mi ez a szar???A köb köbe,hogy megcsináltam 3 pályát és mindig ugyazakat előlről kezdi,hiszen else menti,meg amikor kilépek a játékból és újrajátszom,az első pályától kezd mindent,ez hülye mondom..!Na ennyit a játékról!A menü meg két barátomnak is ugyanolyan lassú az elején mire kitud mindig választani valamit stb stb." -
#2901 Csak rallycross-t veretsz? Engem idegesitenek, hogy az első kanyarban belémjönnek, és fordulok 10-et egyből!:s -
koston #2900 csak is olyan jöjjön aki aktive és sokat szeretne jáccani :) gl hf -
Szabi1991 #2899 -
koston #2898 lehet jönni ide is jáccani aki nem fér be sehova szoba neve:dirt2lanon
pw:dirt2lanon -
frensys #2897
A röhely köbe az,amikor ezt a szar live-ot mondom az elején kikell választani hogy oké,ekkor az explorer felmegy a netre azt valamit regelnem kéne,mondom a nagy francokat fogok én itt baszakodni ilyenekkel,ha a nemet válsztom,akkor meg NINCS AUTOMENTÉS!!Mondom mi van?MI ez a szar?Megcsinálok egy pályát azt mentse el hol tartottam azt adja a következő pályát mint ezer más autós játékban,mi ez a szar???A köb köbe,hogy megcsináltam 3 pályát és mindig ugyazakat előlről kezdi,hiszen else menti,meg amikor kilépek a játékból és újrajátszom,az első pályától kezd mindent,ez hülye mondom..!Na ennyit a játékról!A menü meg két barátomnak is ugyanolyan lassú az elején mire kitud mindig választani valamit stb stb. -
Zoliwrc #2896 Gyere föl most toljunk egy rallycross-t, kreálok egyet, ha van kedved..
21:50-kor start -
#2895 Abszolut nemjöttem még rá mire jok, mikor xboxom volt, akkor kaptam sok ilyet, nézd meg a profilomat, dehogy mire jok...azt énis szeretném tudni, valoszinü megmutatja, hogy mennyire vagy kocka!
-
Zoliwrc #2894 Kajak nem tudom mik ezek a gacsik, mire jó különben? -
#2893 A live-ban megtudod nézni, hogy a "G"-ket mire adja, és ha játszol, ha nem a single-el, akkor is ad(nia) kellene tudomásom szerint ilyen "G, acsi"-kat, mivel nekem is adott a multinál azért mert elértem a 15-ös szintet...30-nál is fog adni!
Szoval annyit nemértek abbol, hogy nálad nulla G-t ir ki, pedig te 35(?)-ös szintű vagy!
De nemis fontos, csak furcsa volt nekem...
Az xp az más!
...
Hagyjuk...
-
#2892 kb oldalanként egyszer be van írva hogy mentéshez, hogy kell beállítani az offline profilt....... -
#2891 Hát nekem semmi baja a játéknak! -
Zoliwrc #2890 Ma öcsém ment, én nemrég jöttem haza, őt csak a kreálós játékban engedem, annál nem ad pontot, legalábbis én nem látom és valószínűleg nem rontja a statisztikám. -
Szabi1991 #2889 érdekes semmi probléma a játékkal.. tuti én rontottam el vmit.. -
#2888 Semmi kérdőrevonás nincs ebben, csak fura, de bánja a tö/*m...
Láttam az időmérőkben az időidet, meg ma is egy szeron voltunk délután egy ideig..
Felejtsd el! -
#2887 fú, akkor hárman vagytok bénák egyszerre. na pá. -
TDantes #2886 Aha, nálam egyik hiba sincs ezek közül. A hiba az önök készülékében lesz. -
frensys #2885 ja,ati 9.12 fentvolt+ a rém nagy 180 megás(nevetséges)hotfix is! -
frensys #2884 Összegezném a játék első benyomásait:
-Ebbe az én véleményem és két másik barátomé is benne van,mindhármunknak más más gépe van a hibák ugyanazok:
-A menü lassú,perceket kell várni minden egyes váltásnál...a hang az introknál mikor autókat mutatják meg a pályát hogy mennek akad összevissza!
-A játékban akármire állitottuk a grafikát,megy aztán picit megakad egy pillanatra aztán megint megy,aztán megint megakad egy pillanatra,pedig a gépünk és kártyánk elég jó!
-És ami a legidegesitőbb:az elején kiirja hogy auto sign vagy mi,felakar menni netre hogy ott lépjek be a live rendszerébe,mondjuk akar a túró oda belépni,haladjunk már,erre amikor kiválasztom hogy nem,akkor kiirja hogy AUTOSAVE kiiktatva,azaz nem ment automatikusan innentől a játék!MOndom mi a franc van?Hogy is van ez?Mi ez a baromság?
Most töröljük szépen a játékot,jól bemutatkozott nekünk,érdemes volt várni erre a részre.na pá -
Zoliwrc #2883 Nem értem miről beszélsz, sőt ezt az egész live dolgot nem értem.
Megvettem eredetiben a játékot és tolom az online-t mint az állat, ha van időm, és eredményesen is átlag 2. vagyok a versenyeken.
Csak FP-t szokott adni, G, acsi az nem tudom mi.
Amúgy meg mi ez a kérdőre vonás, nem értelek, ha bármi fenntartásod van velem kapcsolatban, akkor holnap este szeretettel várlak egy online derbire.
Dirt1-ben is 4. voltam a világranglistán T_Zoli néven, szóval próbálom komolyan venni.
Multis pontok hogy miért nincsenek azt a f.szom se tudja, gép adja, lényeg a helyezés.
-
Szabi1991 #2882 lol :D
-
#2881 Ok!:)
Amugy az hogy lehet, hogy 35-ös vagy a multiban, és nincs semmi pontod a live-hoz (G, acsi)!
Merthogy lvl 15, és lvl 30-nál is kapsz, ráadásul vannak multis pontok...de neked egy sincs!? Mesélsz? -
Zoliwrc #2880 Szia!
Öcsém nyomta akkor amikor felvettél barátnak, mondta hogy "megjelöltél".
Néha játszik ő is a nickemmel. -
Enton #2879 Ha bárkinek bármi ötlete lenne arra, hogy Win7 és XP alatt a 2.0.1.66-os hamachival workerMap.xml-el is kifagy a Lan randomba azt szivesen venném. -
Szabi1991 #2878 jó ez a nitro cirkuszos festés :D
-
Szabi1991 #2877 némá ki van a tükörben :p
-
krisz1004 #2876 nem mondod :9 én is nyomom neten csak hamaval:S:D tudom mien:) -
#2875 Zoliwrc, és énis megvettük, igy online minden buhera nélkül tudjuk csapatni a farát!
Multkor véletlenül összefutottunk egy szerveren, mégcsak nemis itt a topikban ütköztünk!:)
A multi nagyon szoros szokott lenni, 1 kisebb hiba, és lehetsz az utolso akár! Nagyon nagy a nyomás uristen! -
#2874 hagyd már abba
fél óránként beírogatod ugyanazt -
frensys #2873 miért van az hogy tök mindegy hogy minimum vagy maximum grafikára rakom,a pályán a menés olyan,hogy megy kicsit megáll megy kicsit megáll,szakadozik,de nem úgy hogy a kártya vagy a gép nem birja,hanem megy pár másodpercet aztán kicsit megáll de csak nagyon kicsit aztán megint meg aztán megint akd picit,szóval érdekes,másnak is van ilyen? -
krisz1004 #2872 senki! -
krisz1004 #2871 mert senmi nem lát sose:(:(:( -
krisz1004 #2870 ha csinálok szerot a gamebe akkor ott nem kell állitani semmit??és f12öt sem kell nyomni??? -
krisz1004 #2869 Zoliwrc
te hol nyomod onlinen?:) -
METESTO #2868 Nekem meg az első részénél hasonlo a helyzet tökmindegy milyen grafikai beállitást használok akadozik szanaszéjjel,,,ez meg fut faszán,,,,érthetetlen,,,, -
frensys #2867 akkor egy másik kérdés: miért van az hogy tök mindegy hogy minimum vagy maximum grafikára rakom,a pályán a menés olyan,hogy megy kicsit megáll megy kicsit megáll,szakadozik,de nem úgy hogy a kártya vagy a gép nem birja,hanem megy pár másodpercet aztán kicsit megáll de csak nagyon kicsit aztán megint meg aztán megint akd picit,szóval érdekes,másnak is van ilyen? -
USAMEN POWER #2866 "mert nem volt sehol semmi" ---> És ez azt jelenti, hogy abban a szobában, ahol épp nem volt semmi, ott nem lehet szervert csinálni ? De megsúgom a te szobádban se lesz semmi. :) -
krisz1004 #2865 épp ez miatt csináltam én is :)mert nem volt sehol semmi :(:)deén itthon vok :)
meg csinálok is hakell :) -
Zoliwrc #2864 Gyere online játszani, az kevésbé unalmas, sőt..
Amióta megvettem eredetiben a játékot csak online nyomom, a Dirt Tour 0%-on van. -
#2863 Már 40 -es szint előtt bőven unalom!