5222
-
#2942 Semmi csak akkor megpróbálom az ő szintjén elmagyarázni ugyan is feltételeztem akkor már tud olvasni is ... -
#2941 szakmunkásbajusz... -
#2940 És mi van akkor ha 15 éves?
-
#2939 fiveteen: ugye ez az életkorod ?????? -
#2938 1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
-
#2937 Mihez kell neked serial ??????????????????????????????? -
fiveteen #2936 hali
valaki tud nekem serialt addni mert nem találok sehol az nfo-ban sincs köszi szépen -
#2935 Extra Cars
-
#2934 Ilyenre?
-
#2933 Valahogy közelebb lehet hozni a cockpitet? -
sfm #2932 Jah még valami, ha valakinek lenne kedve betásrulni a szerkesztésbe, ne habozzon írni, mondjuk e-mailt: [email protected] -
HUN BECSEHELY #2931 THX. -
#2930 kérdezték priviben ezért beírom ide
Ezzel a progival a törést lehet még jobbá tenni
Beállítható 10-ig, hogy jobban vagy kevésbé törjenek a kocsik.
Alapban jelenleg ugye 7-es
Remélem így már mindenkinek világos P -
gaben71 #2929 Hi!
Kihúzod a kormány usb csatiját a gépből, akkor hagyja magát módosítani, beírod a nevet amit akarsz, kilépsz a játékból.
Vissza dugod a kormány csatiját, elindítod a játékot, és valószínűleg ujra be kell állítani a kormányt.
ENNYI :) -
Gaberking #2928 Sziasztok!
Hogyan tudom, a játékban a nevemet "Player One" -ról a sajátomra megváltoztatni, mert a profilomban hiába nyomok rá enter-t, nem engedi szerkeszteni?
Előre is köszönöm! -
Zoliwrc #2927 Logitech Momo kormány és manuálisan váltok, sokkal jobb mint az automata.
Én leszek ma este is, ha látlak hívlak. -
dav1d #2926 "Most töröljük szépen a játékot,jól bemutatkozott nekünk,érdemes volt várni erre a részre.na pá" inkább nyomjál egy user del-t az sg-ről -
#2925 Mekkora egy USER FAIL
frensys:
"Most töröljük szépen a játékot,jól bemutatkozott nekünk,érdemes volt várni erre a részre.na pá"
Ha szar lenne a játék még azt mondanám jólvan, de összességében csak te vagy béna hozzá, meg a haverjaid, egy életkort azért mondhatnál, kíváncsi lennék, köszi.
-
#2924 Lehet már skinezni?Van konvertáló progi már? -
#2923 Hogy kell a 6.7. karaktert beirni a böngészőbe?
Mert csak a másikirányban állót találom! -
#2922 [brutálnagy]Offline profil[brutálnagy]
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0&fmt=18 -
#2921 Ma nemkicsit huzott fel párdolog, és ráadásul a ma esti gyorsok abszolut borulósak voltak, azért ennyire xarul namszoktam menni!:D Ahogy néztem jolelvagy azzal a raptor-al, nemkicsit bennevan az elsö 5-10 közt a gyorsokon a "world best" listán...meg te sem vezetsz rosszul...(kormány vagy kontroller, esetleg bill?)!:)
Szoval remélem összefutunk ugy mint ma, a Viti is Magyar, végre alakul a társaság (hurrá már 3an vagyunk..)!
Annyit csak, hogyha látsz, hogy "KisaHun is online" alul, akkor a hivj meg légyszi, mert mire megtalállak, hogy melyik szeron vagy...:)
Thx!
-
#2920 http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0&fmt=18
OFFLINE PROFIL KÉSZÍTÉSE / a gyengébbek kedvéért VIDEO / ...
...de ha még egyszer vki megkérdezi ....
-
Zoliwrc #2919 NA, azért csak nyomtunk egy derbit, ha Én csinálok rallycross versenyt a Collisiont OFF-ra állítom, tehát ghost autók lesznek az ellenfelek autói.
Pont az olyan idegesítő dolgok miatt mint a kiforgatás, sőt vannak barmok akik megfordulnak és szembe jönnek a pályán, hogy nőjön köröm a f.szukra -
zsotesz #2918 Bár nem írtad, hogy milyen a vga-d, de ha felteszed a legújabb drivert akkor kétlem, hogy szaggatna. Én a demo-val jártam ugyanígy, régebbi driver volr fönt, menüben 1-2 fps volt. Viszont a decemberi driverral tökéletesen fut.
A mentésre is van megoldás, csinálj offline profilt, ahhoz nem kell serial, így fogsz tudni menteni.
-
barmi #2917 Orbitális FAIL wazze
Az állítólagos hibákból amiket felsoroltál az imént nálam
egy darab sem jelentkezik 2009.07.14. az ati driver
verziószáma (nem mai darab! és tökéletesen megy a menü is meg az egész!)
Ez valami csúnya Driver FAIL vagy User FAIL lesz !
-
sfm #2916 http://sites.google.com/site/mycolinmcraedirt2
Nagyon az elején jár az oldal, de nem találtam a témában hasonlót.
Várom a véleményeket, de csak módjával...:)
-
#2915 Huzd ki a netkábelt akkor, és ugycsináld...vagy légy kreativ!
Egyébként is fikáztad a gémet...7-8k az sok, nemisakarsz vele játszani, mert laggol, meg mittomé', de regelni akarsz, meg a mentéseken lovagolsz, holott a videon is mutatja...
-
frensys #2914 az a gond,hogy szerintem a hülye net(datanet)baszakszik és nem látja a netet vagy nem kapcsolódik a livehoz...ez van.. -
#2913 The DiRT 2 "ImproveDamageTool" [DiRT2-IDT]
- current version: 1.0.0 [21 December 2009]
- size: ca. 500 kb
- What it does:
- Just makes cars more sensitive for bursting wheels when crashing
- You can choose between 9 damage levels
- Easy restore original files for online play
http://s5.histats.com/stats/r.php?958460&100&3&urlr=&dirt2-tools.110mb.com/DiRT2_IDT.zip -
RYO21 #2912 2840# -
#2911 "Az ember csak játszani akar..."
De megvenni nemakarod, akkor most miről beszélünk?
Johogy nemviszed biroság elé, hogy nemmegy a varezem!LOL -
frensys #2910 amúgy meg az már régen rossz ha net kell és ilyeneket kell csinálni egy rohadt játék játszásához,engem nem érdekel a live és rengetegen vagyunk igy vele ahogy olvasom más fórumokon,az ember csak azt akarja hogy játszon azt mentsen az nem is kérdés,mi ez az új baromság már,egy szó se volt a dirt 2 cikjjeiben soha amikor várta mindenki ezt a játékot hogy ilyen baszakodások kellenek ahhoz hogy mentsen!! -
frensys #2909 nekem create profilt rohadtul nem ad ki amikor a liveba belemegyek a neten keresztül,beirom a jelszó és felhasználót aztán kéri a kódot a produkt keyt,ha meg nem adom meg neki,akkor meg nem megy tovább,ennyi,nem lehet ott csak úgy csiálni sima profilt mert kéri ahhoz is a keyt.sorry -
#2908 Nem hiszem el, hogy valaki ezt nem direkt csinálja,
de tessék
offline profil létrehozása Home gomb ugye játékban
http://www.youtube.com/watch?v=ulVRWweWbp0&fmt=18 -
#2907 Pedig csak olvasd el mégegyszer, hogy mit irtak neked... -
frensys #2906 na ne mond,csináltam profilt,ahol nevet kell adnom meg ilyeneket,aztán amikor játszom mindig utána a második vagy a hrmadik pályát újra és újra és újra beadja,nem menti el,mikor kilépek a játékból és visszamegyek játszani,akkor megint előlről kezdődik a pálya,nem ment...nem értem... -
koston #2905 hamacsin keresztül akar játtszani az jöjjön ide:
szoba neve:dirt2lanon
pw:dirt2lanon -
Szabi1991 #2904 offline profilt csinálj...
ja hogy ahhoz görgetni kell és te egyből a next-et nyomkodod... én kérek elnézést... -
koston #2903 offline proflit kell csinálnod és akkor lesz mentésed