5222
-
Csokis #2982 Az is egyszerű. Beleteszi az import gombbal (ez alul balról a harmadik, illetve jobbról a második gomb) a kívánt dds file-okat. Utána a balról az utolsó, jobbról az első gombbal pedig kimenti a pssg file-t. Kimentéskor ugyan azt a pssg-t adja meg (Az előzőt elmenti előtte!), különben hibát dob. -
#2981 Milyen program kell hozzá?Szólj ha ki is tudod menteni:) -
Csokis #2980 Dehogynem! Alul, balról az első kriksz-kraksz gomb kicsomagolja az összes DDS file-t, a második pedig csak azt, amelyiken épp állsz. -
Szabi1991 #2979 +nyitni lehet, kimenteni még nem sikerült :/
-
#2978 Már lehet skinezni?Milyen progi kell hozzá átkonvertálni? -
#2977 Valaki tényleg csinálja meg lécci a FAQ-t és tegyen bele minden fontos, és alap infót!PLIZ -
#2976 Elvileg
"Ha le szeretnéd menteni a DIRT 2 játékod állapotát, akkor nem elég csak a mygames ban lévő tartalmat menteni kell hozzá a XLive is.
Ezeken a helyeken találod meg.
Amire figyelj a Local Settings az rejtett mappa, láthatóvá kell tenni.
Vissza töltésnél töröld le az egész XLive mappát és helyezd el az elmentettet helyette, majd a savegames a dokumentumokban.
Persze mind ezt csak akkor, ha már fel van telepítve a játék, hogy a Live is működjön már.
Amit még megjegyezném, amikor elindul a játék és írja nyomj entert még ne, hanem a HOME és megjelenik a Live menü ahol <Sign in> lépj be a profiloddal a játékba majd ESC és már folytathatod is játékot ahol abba hagytad régen vagy a másik oprendszeren.
XP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2
7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2 " -
#2975 á itt semmi sem jelenik meg
http://www.youtube.com/watch?v=j6WIpgh-2UU&feature=player_embedded# -
#2974 linkek elvileg Advan-hoz
http://www.mediafire.com/?nziym252wr2
http://www.mediafire.com/?tfwzylljmlj
-
Szabi1991 #2973 én gyorsan össze is dobom magamnak az 555-öst :-)
-
#2972 Az a subaru festés faxa, kicsit az ajtokeret (piros-fehér) az direkt olyan? vagy ugymaradt?
Ezek amugy mik, ki(k) csinálják?
Jóak! -
barmi #2971 Erre valaki ? -
#2970 Nah talán így majd látszódnak az újabb képek
-
#2969 ha már apróságok:
ma összejött a grid után ebben is egy talpra érkezős orsó, mikor trailblazerben döngettem. visszajátszáskor tűnt fel belső nézetben, hogy a tükörről lógó bizbasznak tényleg van fizikája, mikor fejjel lefelé voltam pörgés közben, akkor is a megfelelő irányba lógott... -
#2968 -
#2967 gondolom a pinget jelöli (csak tipp) -
Szabi1991 #2966 na végre :O -
Szabi1991 #2965 amúgy mik ezek a zöld meg sárga ikonok ? :D
-
#2964 DiRT2 DDS Tools
-
#2963 #2922 -
#2962 figyelmes apróság -
RYO21 #2961 Hát ezen beszarok! A koszos kocsival belementem a vízbe, hogy hátha lemossa róla a víz, a port, és szerintetek lemosta? IGEN!
Ezt meg csak úgy beteszem (trailbazer malaysiában)
-
#2960 visszaolvasol és ha elég figyelmesen teszed, lesz egy video, ahol végignézheted, hogy kell ugy elinditani, hogy NE kérjen serialt
értve? -
#2959 Ha nemakarsz online játszani, nemkell serial hozzá!
Ha ugy jo, akkor olvass vissza, mert nemkevésszer lelett irva, hogyan kell...
Valaki megcsinálhatná a fakut! -
#2958 De ezt most nem értem...nem indul el a játék?
vagy neked direkt online cd key kéne? -
fiveteen #2957 azért kell mert haverom leszedte és neki kell hozzá serial. csak gondoltam van olyan ember aki tud adni nekem egy serialt.
-
USAMEN POWER #2956 Mit gondoltál, valaki megveszi xk ért a játékát, és osztogatni fogja a cd kulcsát ? :DD -
#2955 nekemisnekemis... CSAK egy kulcs. -
vaszola #2954 nekem csak egy cd kulcs kellene
-
RYO21 #2953 Nem. -
vaszola #2952 Siasztok
Valaki nem tudna egy cd kulcsot adni a játékhoz megköszöném -
barmi #2951 1 kérdés:
ha át szeretném vinni másik gépre az offline GFW profil mentéseimet akkor elég ha a
C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive mappát és a C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\My Games\Dirt2 mappát áthelyezem a másik gépre és a registryben végrehajtom ezt a módosítást :
hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül kell a Default_profile-t átírni a következõképpen:
Ha a user mappa nevében levõ karaktersorozat
user_e000006271902ace, akkor: ce 2a 90 71 62 00 00 e0.
Tehát a régi mentésed mappájának a nevében levõ karaktersorozatot kell beleszerkeszteni a registrybe.
Kell még hozzá valami, vagy tudtok egyszerübb megoldást is esetleg ?
-
#2950 Hát akkor inkább a doksikból törlöm a mentéseket :D -
#2949 Nekem meg semmire nem reagál! -
barmi #2948 Másik offline GFW profillal biztosan. -
pikszy #2947 Üdv nektek... szeretném megkérdezni tőletek hogy lehet e még csatlakozni online játékhoz? -
#2946 nekem is volt hasonló, de nem mindig. alt+F4nek nem tud ellenállni :P -
#2945 Új dirt tourt hogy lehet kezdeni? -
Gaberking #2944 Köszönöm szépen!
Ha hazaérek kipróbálom! -
#2943 HY!
Miért van az, hogy mikor ki akarok lépni a játékból akkor lefagy a gép? Hiába gyomok mmeg akármit nem csinál semmit! Rámegyek, hogy QUIT és semmi, megmarad az a kép ami abban a pillanatban volt és kész. Beakad a hang és akármit nyomok meg semmi!