5222
-
#3062 Jogos , de a demoba is ! -
#3061 Most kapcsolok a "single player" nem is a horvát pályával indul hanem London-al, te nem a demoval játszol? -
krisz1004 #3060 oks köszike:) csinálom:)...még annyi...h nem tudod miért van az pl.: h onilne podiums 25dik vok nyerek:) akkor meg kiirja utána h már csak 30dik és igy tovább :( miért most már 97vok:S -
#3059 igen vannak!Nem olyan nehéz,10 perc alatt megvagy vele!Irj ha kész vagy,majd keressük egymást!
-
krisz1004 #3058 szia ATe :) már probáltam de nem egyszerü :(..és itt lesznek külföldiek is???:) -
#3057 Hamachi helyett: Tunngle
Letöltöd,majd regisztrálsz az oldalon,megjegyzed a jelszavad,feltelepited
belépsz a jelszavaddal,beállitásokban átváltasz magyar nyelvre!
Restart,majd közösség hálózatok keresés :dirt Itt lesz a Dirt2 is!
Ne felejtsd el a ConnectionOverrideTunngle.reg fájlt hozzáadni az adatbázishoz! -
#3056 -
frensys #3055 rendes vagy hogy ide belinkelted a képet tényleg kösz meg minden,csak nekem az a gond hogy nem adja ki ezeket a képeket csak a bal alsót állandóan,nem tudok választani mást amik fent és jobbra vannak tőle,nem engedi,csak amin állok a bal alasó az első pálya azt engedi,fura...de kösz megpróbálom máshogy...köszi -
#3054 Ott a többi is a -nyíllal- mehetsz a következő országba ! Ez független a szintedtől. Minnél jobb vagy annál több pályát ad az adott országban !!!!!!!! -
#3053 -
#3052 Force feedback - Erő visszacsatolás
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808 -
krisz1004 #3051 nálam is halálon van:(...hogy lehet külföldi szobákat kerseni? v h külföldiekkel is tudjak játszani?mert alig vannak itt a magyar szobába aki játszik neten:S:( -
#3050 másnál is meghalt a hamachi,vagy csak nálam? -
carloelsa #3049 Happy Happy!
-
frensys #3048 :-) mert szerinted csak úgy lehet országot váltani...midig ugyanazt tudom csak kiválasztani mindig ugyanazt adja ki és mindig horváthország,ez örök körforgás már látom:-) -
MAN 19 422 4X4 #3047 -
MAN 19 422 4X4 #3046 -
MAN 19 422 4X4 #3045 [IMG] http://kep.ivpicture.hu/261473.jpg[/IMG] -
sudden death #3044 esetleg válts országot,ha eleget fejlödtél akkor majd több versenyt kapsz pl horvátországban is -
frensys #3043 Még mindig ugyanazt a pályát adja be állandóan: már az első 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyű meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig első vagyok,aztán megint akövetkező pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges? -
#3042 Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!! -
#3041 ez :) -
xxxpaulxxx #3040 mi az a force feedback? -
#3039 Hasonló volt nekem is:
-
#3038 -
#3037 HAli.Imádom ezeknek a kocsiknak a hangját.
vki nem tud vmi jó videót vagy stb ahol normális minőségben van felvéve motor túráztatás hangja.Mint pl mikor kiírja h press start.És akkor felbődül a motor,na akkor majdnem a nadrágomba élvezek. -
frensys #3036 Oké,akkor legyen Horváthország,lényegen nem változtat,már az első 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyű meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig első vagyok,aztán megint akövetkező pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges? -
RYO21 #3035 Vagy inkább Hrvatska. -
#3034 Te vagy egy ellentmondás, itt szinte kivétel nélkül mindenkinek működik a játék, vagy ha (warez-)gondja van azt 1-2 hsz-el megoldják és az illető megérti, te meg oldalakon keresztül írogatsz pitiáner hülyeségeket utána meg értetlenkedsz.
Azt javaslom szólj a jézuskának hozza el neked eredetibe, meglátod minden gondot megszűnik.
Amúgy a "Croatia" helyett írjuk már hogy Horvátország. -
szafiii #3033 Nos meg is van a gyógyír!
Ha valaki ugyanebbe a galibába esik akkor a következőt kell tenni:
A kormány szoftveres beállításán ki kell választani a következőt:
"COMBINED(single axis - used for most games)" -
#3032 visszaolvasol és csinálsz offline profilt -
szafiii #3031 profilt kell létrehoznod a "Games for Windows Live-ba! ;)
indításkor nyomj egy F12-őt és mehet is a regisztrálás.
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor itt az SG.HU-n van is egy ezzel foglalkozó topik:D -
vaszola #3030 NValaki nem tud segíteni hogy mért nem ment a játék magától mert megcsináltam csomó pályát és kiléptem és később akartam folytatni már megint az elejéről kezte hogyan kell beállítani hogy mencsen nem neten akarok játszani -
szafiii #3029 Heló mindenkinek!
nagyon pofás kis játék lett:D
csak 1 gond csorbítja az élvezetet, mégpedig az, hogy ha be szeretném állítani a kormányomat, valamiért a pedálok átváltanak inverz-re!!!:S
Vagyis ha gázt nyomok, úgy érzékeli, mintha együtt nyomnám a fékpedállal és csak fojtja a motort. a Fékpedál benyomásakor szintúgy...
Mit gondoltok lehet hogy a win7 alatt problémázik így?
Beszállnék majd multiba is hozzátok:D -
koston #3028 19:30kor ilnul egy game hamacsin keresztül lehet jönni rá és utána is még megy hajnalokig:) gl hf
szoba:dirt2lanon
pw:dirt2lanon -
koston #3027 *hamacsin keresztül -
koston #3026 nem tudna valaki abban segíteni h miert nem lehet jó a dirt 2 multim nem mond semmit mikor megnyomom az f12tőt? lehet h azárt mert fent van a gta és az is live-os?aki ez a problémát megoldotta irja már le előre is köszi -
ACE #3025 Csinálj egy screenshot-ot, hogy melyikeket választva jön ki ugyanaz. -
frensys #3024 -irod a pálya ugynaz,de ellentmondás hogy más az útvonal,tehát mégis más,ami meg nálam van,az hogy 3-szorra is első voltam végigmentem a croátián és mind a 3-szor UGYANAZ a pálya egy az egyben jött elő,lehet hogy bugos játékom....:-( de azért köszi szépen! -
ACE #3023 A Croatia-n belül a maga a pálya ugyanaz, csak a karakterisztikája más, más az útvonal, amin menni kell. Egyébként a grafix ugyanaz.