5222
dirt2_newbanner.jpg
  • JUVEfun
    Jogos , de a demoba is !
  • Black Ghost
    Most kapcsolok a "single player" nem is a horvát pályával indul hanem London-al, te nem a demoval játszol?
  • krisz1004
    oks köszike:) csinálom:)...még annyi...h nem tudod miért van az pl.: h onilne podiums 25dik vok nyerek:) akkor meg kiirja utána h már csak 30dik és igy tovább :( miért most már 97vok:S
  • Attelee
    igen vannak!Nem olyan nehéz,10 perc alatt megvagy vele!Irj ha kész vagy,majd keressük egymást!
  • krisz1004
    szia ATe :) már probáltam de nem egyszerü :(..és itt lesznek külföldiek is???:)
  • Attelee
    Hamachi helyett: Tunngle
    Letöltöd,majd regisztrálsz az oldalon,megjegyzed a jelszavad,feltelepited
    belépsz a jelszavaddal,beállitásokban átváltasz magyar nyelvre!
    Restart,majd közösség hálózatok keresés :dirt Itt lesz a Dirt2 is!
    Ne felejtsd el a ConnectionOverrideTunngle.reg fájlt hozzáadni az adatbázishoz!
  • JUVEfun
  • frensys
    rendes vagy hogy ide belinkelted a képet tényleg kösz meg minden,csak nekem az a gond hogy nem adja ki ezeket a képeket csak a bal alsót állandóan,nem tudok választani mást amik fent és jobbra vannak tőle,nem engedi,csak amin állok a bal alasó az első pálya azt engedi,fura...de kösz megpróbálom máshogy...köszi
  • JUVEfun
    Ott a többi is a -nyíllal- mehetsz a következő országba ! Ez független a szintedtől. Minnél jobb vagy annál több pályát ad az adott országban !!!!!!!!
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Force feedback - Erő visszacsatolás

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=991156808
  • krisz1004
    nálam is halálon van:(...hogy lehet külföldi szobákat kerseni? v h külföldiekkel is tudjak játszani?mert alig vannak itt a magyar szobába aki játszik neten:S:(
  • Attelee
    másnál is meghalt a hamachi,vagy csak nálam?
  • carloelsa
    Happy Happy!
  • frensys
    :-) mert szerinted csak úgy lehet országot váltani...midig ugyanazt tudom csak kiválasztani mindig ugyanazt adja ki és mindig horváthország,ez örök körforgás már látom:-)
  • MAN 19 422 4X4
  • MAN 19 422 4X4
  • MAN 19 422 4X4
    [IMG] http://kep.ivpicture.hu/261473.jpg[/IMG]
  • sudden death
    esetleg válts országot,ha eleget fejlödtél akkor majd több versenyt kapsz pl horvátországban is
  • frensys
    Még mindig ugyanazt a pályát adja be állandóan: már az első 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyű meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig első vagyok,aztán megint akövetkező pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges?
  • zotya10002
    Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!
  • Black Ghost
    ez :)
  • xxxpaulxxx
    mi az a force feedback?
  • bulba
    Hasonló volt nekem is:
  • JUVEfun
  • The Protector
    HAli.Imádom ezeknek a kocsiknak a hangját.
    vki nem tud vmi jó videót vagy stb ahol normális minőségben van felvéve motor túráztatás hangja.Mint pl mikor kiírja h press start.És akkor felbődül a motor,na akkor majdnem a nadrágomba élvezek.
  • frensys
    Oké,akkor legyen Horváthország,lényegen nem változtat,már az első 3 autó mindegyikét kiválasztottam hátha azt akarja a játék hogy jobb autóval vagy mással,már a fokozatokat is prógálgattam könnyű meg nehezebben,de akárhányszor végigviszem,mindig első vagyok,aztán megint akövetkező pálya horváthország,már vagy 5-zör végigcsináltam azt a rohadt horváthországot de mindig ugyanaz jön be megint,és 03-as a szám jobb oldalt amit elértem de félig van pirosan,03-as.Na ez hogy lehetséges?
  • RYO21
    Vagy inkább Hrvatska.
  • Black Ghost
    Te vagy egy ellentmondás, itt szinte kivétel nélkül mindenkinek működik a játék, vagy ha (warez-)gondja van azt 1-2 hsz-el megoldják és az illető megérti, te meg oldalakon keresztül írogatsz pitiáner hülyeségeket utána meg értetlenkedsz.
    Azt javaslom szólj a jézuskának hozza el neked eredetibe, meglátod minden gondot megszűnik.

Amúgy a "Croatia" helyett írjuk már hogy Horvátország.
  • szafiii
    Nos meg is van a gyógyír!
    Ha valaki ugyanebbe a galibába esik akkor a következőt kell tenni:
    A kormány szoftveres beállításán ki kell választani a következőt:
    "COMBINED(single axis - used for most games)"
  • arty
    visszaolvasol és csinálsz offline profilt
  • szafiii
    profilt kell létrehoznod a "Games for Windows Live-ba! ;)
    indításkor nyomj egy F12-őt és mehet is a regisztrálás.
    Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban akkor itt az SG.HU-n van is egy ezzel foglalkozó topik:D
  • vaszola
    NValaki nem tud segíteni hogy mért nem ment a játék magától mert megcsináltam csomó pályát és kiléptem és később akartam folytatni már megint az elejéről kezte hogyan kell beállítani hogy mencsen nem neten akarok játszani
  • szafiii
    Heló mindenkinek!

nagyon pofás kis játék lett:D
    csak 1 gond csorbítja az élvezetet, mégpedig az, hogy ha be szeretném állítani a kormányomat, valamiért a pedálok átváltanak inverz-re!!!:S
    Vagyis ha gázt nyomok, úgy érzékeli, mintha együtt nyomnám a fékpedállal és csak fojtja a motort. a Fékpedál benyomásakor szintúgy...
    Mit gondoltok lehet hogy a win7 alatt problémázik így?

Beszállnék majd multiba is hozzátok:D
  • koston
    19:30kor ilnul egy game hamacsin keresztül lehet jönni rá és utána is még megy hajnalokig:) gl hf
    szoba:dirt2lanon
    pw:dirt2lanon
  • koston
    *hamacsin keresztül
  • koston
    nem tudna valaki abban segíteni h miert nem lehet jó a dirt 2 multim nem mond semmit mikor megnyomom az f12tőt? lehet h azárt mert fent van a gta és az is live-os?aki ez a problémát megoldotta irja már le előre is köszi
  • ACE
    Csinálj egy screenshot-ot, hogy melyikeket választva jön ki ugyanaz.
  • frensys
    -irod a pálya ugynaz,de ellentmondás hogy más az útvonal,tehát mégis más,ami meg nálam van,az hogy 3-szorra is első voltam végigmentem a croátián és mind a 3-szor UGYANAZ a pálya egy az egyben jött elő,lehet hogy bugos játékom....:-( de azért köszi szépen!
  • ACE
    A Croatia-n belül a maga a pálya ugyanaz, csak a karakterisztikája más, más az útvonal, amin menni kell. Egyébként a grafix ugyanaz.