Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondoltál abba bele, hogy billel és gamepaddal kb 10 könnyebb játszani, mint kormánnyal. Plusz az, hogy már hozzá is szoktál a bill vagy gamepadhoz?
Kormánnyal, minden segítség nélkül, belsõ nézetben, legnehezebb fokozaton...
Talán ott a kihívás. Ez nem csak erre a játékra vonatkozik.
Sokan mondják, hogy a Shift ilyen meg olyan szar, de ezekkel a feltételekkel kipróbálta? Ha igen, és mégis ez a véleménye, akkor a RaceON és társai is pont ugyanezt fogja kiváltani belõle.
Tény, hogy nem kötelezõ így autózgatni, de akkor én nem mondanám, hogy ilyen, vagy olyan könnyû egy-egy játék.
A legszigorúbb szerókon nyomtam szimeket, ahol meg lehet határozni, hogy ezekkel a feltételekkel mehetsz csak. Hát annyi világtalankodó fickót még nem láttam.
Végül, de nem utolsó sörben...
Minden arcúság nélkül, én valaha versenyeztem - ami természetesen semmihez nem fogható -, de némelyik gém tud egy kis hangulatot csempészni sivár kis életembe.
Megismétlem, nem kötelezõ megnehezíteni magadnak a játékot, viszont az akkor
tényleg csak árkád lesz, legyen szó a legkeményebb szimulátorokról.
Nem kell egyet érteni velem, de én ezt tapasztaltam, és nem vagyok mai gyerek.
Zil, busz (nem BKV, de kicsit az is), kamion, ismét busz (különjárat), belföld-külföld egyaránt, pályaverseny kamionnal, ott haverság különbözõ istállókkal, ezáltal olyan autókban ültem 10-20 körökre, amire ma is nyál csorgatva gondolok vissza. Végül meghívás Stockholmba, kicsit ralyzni.
Elég sok minden fért az 50 évembe.
Talán ennyit a billentyûzetrõl.
Impress: Semmiképp nem akarlak lebeszélni a bill-gémpad-ról, csak úgy, játék.
Kormánnyal már lehet kihívás is benne, ami spec engem jobban szórakoztat.
De szabad országban élünk (már) (ha), így mindenki olyan segget nyal, amilyet akar, vagy amelyik közelebb van. (De azzal büszkélkedni, hogy bekapcsolt autofék, stabkontrol, kipörgésgátló, ABS, irányítási segg, auto váltó, vasmacska, batman kötél a kanyarban, 10%-os AI, és ezt valaki fütyörészve: lenyomtam, mint vak a kioldót az ENSZ-székháznál...
hát nemtom minek nevezzem az ilyet.
Akinek nem inge, az ne öltözködjön, akinek meg igen, az meg ne ugasson, mert csak kiröhögteti magát.
Egy komoly szimben jónak lenni (pl:Richard Burns) az valami, mert sokkal nehezebb mint az élet, és egyben sokkal könnyebb is. Mégsem egyenlíti ki egymást a kettõ, de mos nem kezdek bele, mert holnap is errõl vakolnék, és kõmûves már nagyon régen voltam.
Nyomja mindenki, ahogy akarja, ahogy õt szórakoztatja, de ne játsza meg Colin McRae-t, mert abból sajnos csak egy volt.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A megfelelõ gázadagolás ponta buggynál válik elõnnyé, mert félgázzal tartva nem pördül ki kormányzáskor. De pl. az Undercover szintû játékokhoz nem kell kormány mert nem növeli az élvezetet, ott úgyis hülyén mozognak az autók.
ez szól a többi szakértõnek is
Forza.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
hogyan tudok offline profilt csinálni?
ezerszer ment eddig, minden más game-nél, sõt még elõzõ winemen is volt egy amit be tudtam tölteni...
na de most sehogy sem megy
help!
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
játékban valszeg nincs aktív szerver
nyiss egyet, biztos lesz, aki játszana
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
PatataLAN a gépem,nem lehet h letiltottál?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
😉
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
DIRT2-SG
vagy
DIRT2-SG2
jelszó 123 mindkettönél!
Ez mitõl van?
Ehhez meg végképp nem kell.
Én ezt mind billentyûzettel csináltam:
Hibátlan futam Marokkóban
Minden kapu megvan egy Gate Crasher pályán
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Eddig XP -t használtam, de feltettem a Windows 7 -et és az XP alatt elég sok mentésem volt már. A régi Documents and Settings mappám és a játék könyvtára is megvan. Mit kéne hova másolnom, hogy a régi mentéseimtõl tudjam folytatni a játékot?
Elõre is köszönöm!
De, ha azt raknád be, hogy milyen agyafúrt technika kell a
PLAYER ONE-ból Batmancit csinálni, keresztcsontig....<#puszis>#puszis>
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ne röhögtesd már ki magad..mert mégha pályaautozásról beszélnél,ami tényleg a precíz fékpontokról és a kigyorsitásokról szól,,De ez! és eleve a rally,a folyamatos ellenkormányzásról,a kézifékrõl és még vélenlenûl sem a finom fékezésrõl,ez a játék meg abszolúlt,egyszerübb mint egy pont...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
zsozo29: használható a játékban kb minden kormány. a kevésbé ismerteket konfigolni kell játékban, ennyi
krisz018: nem menti el a visszajátszásokat
Forza.
nagyon élvezet kormánnyal menni
Forza.
Azt szeretném kérdezni hogy Logitech MOMO Racing Force kormánnyal mûködik-e a játék? Vagy játszik valaki ilyennel?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Please valakI!!!!!!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Please!!!!!!
Vagy valaki a bugfixet 😊
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"