Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Batmanci
jav.: 10x

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Nem szívesen szólok bele, és nem is vita, csak megállapítás.
Nem gondoltál abba bele, hogy billel és gamepaddal kb 10 könnyebb játszani, mint kormánnyal. Plusz az, hogy már hozzá is szoktál a bill vagy gamepadhoz?
Kormánnyal, minden segítség nélkül, belsõ nézetben, legnehezebb fokozaton...
Talán ott a kihívás. Ez nem csak erre a játékra vonatkozik.
Sokan mondják, hogy a Shift ilyen meg olyan szar, de ezekkel a feltételekkel kipróbálta? Ha igen, és mégis ez a véleménye, akkor a RaceON és társai is pont ugyanezt fogja kiváltani belõle.
Tény, hogy nem kötelezõ így autózgatni, de akkor én nem mondanám, hogy ilyen, vagy olyan könnyû egy-egy játék.
A legszigorúbb szerókon nyomtam szimeket, ahol meg lehet határozni, hogy ezekkel a feltételekkel mehetsz csak. Hát annyi világtalankodó fickót még nem láttam.
Végül, de nem utolsó sörben...
Minden arcúság nélkül, én valaha versenyeztem - ami természetesen semmihez nem fogható -, de némelyik gém tud egy kis hangulatot csempészni sivár kis életembe.
Megismétlem, nem kötelezõ megnehezíteni magadnak a játékot, viszont az akkor
tényleg csak árkád lesz, legyen szó a legkeményebb szimulátorokról.
Nem kell egyet érteni velem, de én ezt tapasztaltam, és nem vagyok mai gyerek.
Zil, busz (nem BKV, de kicsit az is), kamion, ismét busz (különjárat), belföld-külföld egyaránt, pályaverseny kamionnal, ott haverság különbözõ istállókkal, ezáltal olyan autókban ültem 10-20 körökre, amire ma is nyál csorgatva gondolok vissza. Végül meghívás Stockholmba, kicsit ralyzni.
Elég sok minden fért az 50 évembe.
Talán ennyit a billentyûzetrõl.
Impress: Semmiképp nem akarlak lebeszélni a bill-gémpad-ról, csak úgy, játék.
Kormánnyal már lehet kihívás is benne, ami spec engem jobban szórakoztat.
De szabad országban élünk (már) (ha), így mindenki olyan segget nyal, amilyet akar, vagy amelyik közelebb van. (De azzal büszkélkedni, hogy bekapcsolt autofék, stabkontrol, kipörgésgátló, ABS, irányítási segg, auto váltó, vasmacska, batman kötél a kanyarban, 10%-os AI, és ezt valaki fütyörészve: lenyomtam, mint vak a kioldót az ENSZ-székháznál...
hát nemtom minek nevezzem az ilyet.
Akinek nem inge, az ne öltözködjön, akinek meg igen, az meg ne ugasson, mert csak kiröhögteti magát.
Egy komoly szimben jónak lenni (pl:Richard Burns) az valami, mert sokkal nehezebb mint az élet, és egyben sokkal könnyebb is. Mégsem egyenlíti ki egymást a kettõ, de mos nem kezdek bele, mert holnap is errõl vakolnék, és kõmûves már nagyon régen voltam.
Nyomja mindenki, ahogy akarja, ahogy õt szórakoztatja, de ne játsza meg Colin McRae-t, mert abból sajnos csak egy volt.

Ez a játék nem szimulátor, de baromi jó kormánnyal irányítani, még a buggykat is kézbe lehet tartani (pedig nincs egy hú de drága cuccom). Élethûbben kanyarodik a kocsi és nem rángatózik mint billel. Ráadásul belsõ nézetben (visszajátszáskor is) hülyén néz ki a kormányrángatás, akár a Forma1-es Minardiban. 😄
A megfelelõ gázadagolás ponta buggynál válik elõnnyé, mert félgázzal tartva nem pördül ki kormányzáskor. De pl. az Undercover szintû játékokhoz nem kell kormány mert nem növeli az élvezetet, ott úgyis hülyén mozognak az autók.

arty
csak tudnám a rallykocsikban akkor miért nem WSAD van ... hiszen azzal célszerübb lenne menni, elvégre nincs olyan, hogy nem kell tövigfékezni csak lassitani, nincs olyan hogy csak félig kell elforditania a korámyt ...

ez szól a többi szakértõnek is

Forza.

Maxtreme

így jobb 😄

Maxtreme
Még1 vidi tõlem 😊
PIAA Classic Rally Croatia HD
Nemsoká lesz belõle HD minõség is 😊

Itt a Pont<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

ViniSoundz
Köszi, ez volt a probléma!
nem megy a faq

hogyan tudok offline profilt csinálni?
ezerszer ment eddig, minden más game-nél, sõt még elõzõ winemen is volt egy amit be tudtam tölteni...

na de most sehogy sem megy

help!
kifli
veszel 😊
xgames meg world tour után spec autókat kapsz
Autókat hogy lehet feloldani?Csak az X games cup-ban kapok autókat?Vagy level szintek elérésénél is? 😊

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

norbi56
Szerintem kormánnyal sokkal jobb😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Lacee86
Hát, ezt a mai szaltót 4 pontra értékelem. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

kuci06
nem tiltottalak le
játékban valszeg nincs aktív szerver

nyiss egyet, biztos lesz, aki játszana

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Attelee
Bent vagyok,de nem látok versenyt!<#rinya>
PatataLAN a gépem,nem lehet h letiltottál?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
próbálom

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

kuci06
egyes szerónál takarítottam egy kicsit, van hely bõven
😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Attelee
Lehet jönni!
DIRT2-SG
vagy
DIRT2-SG2

jelszó 123 mindkettönél!

Játékot se lehet elindítani

secuRom launcher müködése leállt

Ez mitõl van?

Breki33
Én elõször végignyomom bill-el aztán elõ a kormányt és az érdekesebb futamokat azzal is megtanulom.
Breki33
Köszi, de ez a beállítás elég fura.

Szerintem így jobb, legalábbis nekem

Rapid81
A játéknak egyáltalán nem kell semmilyen finom fék/gáz. Nekem soha életemben nem volt kormányom és minden autós játékos kiakasztottam, amivel valaha is játszottam.
Ehhez meg végképp nem kell.

Én ezt mind billentyûzettel csináltam:
Hibátlan futam Marokkóban
Minden kapu megvan egy Gate Crasher pályán

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sziasztok!

Eddig XP -t használtam, de feltettem a Windows 7 -et és az XP alatt elég sok mentésem volt már. A régi Documents and Settings mappám és a játék könyvtára is megvan. Mit kéne hova másolnom, hogy a régi mentéseimtõl tudjam folytatni a játékot?
Elõre is köszönöm!
Batmanci
Már hogy a pi**ába ne szabadna. Szabadság, elvtársak van.
De, ha azt raknád be, hogy milyen agyafúrt technika kell a
PLAYER ONE-ból Batmancit csinálni, keresztcsontig....<#puszis>

Én tök hülye vagyok hozzá.. De szerencsére te szakértõ vagy

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mûködik, Én azzal tolom
jól mondod. Rallyba nem kell finom fékezés... tökig gáz, kézifék, padlófék, stb...

NIBI
Akkor te valamit nem tudsz a Ralliról. 😄
"ha a játék igényli a finom gáz/fék és kormánymozdulatokat "
Ne röhögtesd már ki magad..mert mégha pályaautozásról beszélnél,ami tényleg a precíz fékpontokról és a kigyorsitásokról szól,,De ez! és eleve a rally,a folyamatos ellenkormányzásról,a kézifékrõl és még vélenlenûl sem a finom fékezésrõl,ez a játék meg abszolúlt,egyszerübb mint egy pont...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

hibáéa megyek rá a creat local profilra kilép hogy a dirt 2 game exe hibát észlelt ezért leáll :S

P4 Intel 3,06 GHZ,1 GB RAM,256 MB DDR2 Ati Sapphire HD 2400(AGP),Sound Blaster Live

Rapid81
BugFix

Meg egy kis vidijó. <#nevetes1>
Hibátlan futam Moroccó-ban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
kinetic: mentés: olvass vissza

zsozo29: használható a játékban kb minden kormány. a kevésbé ismerteket konfigolni kell játékban, ennyi

krisz018: nem menti el a visszajátszásokat

Forza.

Krisz018
Sziasztok!!! Azt szeretném megkérdezni hogy hol találom a replay videókat?

Elõre is köszi.

jah meg nem engedi hogy rámenjek a mentésre.......egyéb ötlet? 😄

t nemtudok mert nincs CD kulcsom mert tört 😄

arty
hiába árkád, ha a játék igényli a finom gáz/fék és kormánymozdulatokat ! a billentyüzet fullfék, fulljobbra kombináciokat tud, az azért édeskevés ...

nagyon élvezet kormánnyal menni

Forza.

Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy Logitech MOMO Racing Force kormánnyal mûködik-e a játék? Vagy játszik valaki ilyennel?

batihu
Csinálj az Opciókban!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

NIBI
Autós progikba CSAK(!) a kormány jöhet szóba, ez nem is lehetne kérdés...
Ha nem csináltam online nevet magamnak akkor hogy tudom elmenteni a játékot?Mert nem engedi az opciókba :S
Please valakI!!!!!!!!

batihu
Mindenképpen kormánnyal próbáld!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

ezt a bugfix-et betudod tenni valahova?Mert azon az oldalon már nincs :S
Please!!!!!!
Vagy valaki a bugfixet 😊

DarkSector
nah 17 acsi megvan a 47-bõl!!!
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kuci06
elfogyott a C meghajtón a hely (2 giga kell a replayoknak)

ViniSoundz
Nem tudja valaki, hogy mitõl függ a visszajátszás a verseny végén? Tegnap nézegettem a visszajátszásokat minden verseny után, ma meg egyik utén sincs. Ennyire nem lehetek vak. Vagy az egy másik játéknál volt? <#idiota>