Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DIRT2-SG
vagy
DIRT2-SG2
jelszo 123
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
All hail the double x!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
All hail the double x!
Azt írtam, amit õk írtak.
Minden bizonnyal neked van igazad, de akkor sem gondolom,
hogy nem jönnek ki a havi fizuból.
@TMISI
A CoD6 mikor is került a boltokba?
És 5 lila tehén...
Kissé elgondolkodtató, hogy mint a fürdõs kurva, úgy sírnak
a warezos szarházi, tolvaj családok miatt.
Pfúúú...
Most jól kidühöngtem magam.
Vissza a Shiftre!
Legyen 15 év, de nem az NFS 1-bõl adták el a javát.
Nem a szerk. :-)
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
KisaHun a nevem!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Azután kéri majd a serialt szerintem!
Utolag is lehet a játékban a live-ba lépve valahol, de megtalálod!
Ha nemmegy, akkor megnézem neked, szolj!
más: mikor lesz multiba game?
Mert megvettem!!!:-)
más: mikor lesz multiba game?😄
Szerintetek mit akartam csinálni? FLASHBACK!!!!
(agyamra ment a sok Dirt2)
Szerk.
Nem kioktatásnak szántam, csak gondoltam kijavítom amit közöltél. <#smile>#smile>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
- sárgás effekt (lealább ne annyira sárga mint a grid)
- kevés pálya
- autók. Mondjuk az EVO és az impreza még ok, de egy 350z-nek vagy egy pontiac solcistenek miköze van a rallyhoz? Ezeket inkább pályaversenyzésre használják nem?
Hány százalék is ez?
Eddig, ha újra raktad a winfost, majd telepítetted a játékaid,
átraktad a mentéseid, az elsõ indításnál megadtad a jelszavad,
ment minden.
Most...?
Kerítsd elõ a lájvos mentéseid is. Viccegerek!
Eltörném a kezét a túlzásba vitt védekezéssel, miközben egy Shiftet
világszerte 100 millió példányban adták el (nem vicc, nemrég hencegtek vele).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Segítséget szeretnék kérni. Eddig winows xp alatt játszottam a dirt2 -vel, kb. a játék feléig jutottam, de feltelepítettem a windows 7-et és a játékot is újra kellett telepítenem. Mit és hova másoljak, hogy a régi mentésemtõl tudjam folytatni a játékot?
Elõre is köszönöm!
én már elállítgattam alapról és csak összehasonlításnak kéne
enyém Microsoft Sidewinder
Kiváncsi vagyok más hogyan lõtte be mik a tapasztalatai.
Persze tudom, hogy ez kormányfüggõ is.
Olyankor kicsit nálam felment az adrenalin, és ebben a gémben is a rallyszakaszok tudnak nálam is élményt okozni, szerintem késöbb befektetek egy g2x kormányba és egy nagyobb képre jövõre...
Egyébként belsõnézetben megyek a lehetõ legtöbbször, bár amikor rajt van, és többversenyzõ van a pályán, akkor rakom ki addig a képet külsõre, mert nincs 3 monitorom, és nemlátom, ki merrevan...
de ahogy lehet, belsõre rakom, ésha betörik a szélvédõm..akkor ugy kenem neki! 😛
a fullfékes blokkolás=csuszás szintén nem egészséges. de ha valakinek van kormánya és mégis billrõl kínozza magát, hajrá. biztos sokat gyakorolva azzal is lehet EREDMÉNYESNEK lenni, de élvezetet nem sokat ad, az fix (és most NEM az eredményesség utáni hátradõlés, elégedetten idõre pillantásra gondolok)
Forza.