Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attelee
Verseny van!
DIRT2-SG
vagy
DIRT2-SG2

jelszo 123

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

meg amikor belsõnézetbe vagy és van navigátor.. néha van hogy csak úgy belenéz a kamerába a csaj, de ha visszatekerd már nem, aztán 4-5 tekergetés után megint 😄D

pxxl
még csak msot értem haza pár perce 😄 ez a megállapítás már pár napos, csak nem írtam még le 😛

All hail the double x!

Itt vagyok poti-pc néven a DIRT2-SG meg DIRT2-SG2 szobába és vááárom hogy végre jöjjön valaki játszani!!

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

ajem kisa
Jaja, Azt énis figyeltem már!😊
Amugy azthittem uninstall volt!😉

pxxl
am az feltûnt nektek, hogy visszajátszásnál a víz saját életet él? szval ha átmegy az autó a vízen, és nem sokkal után visszapörgetitek, akkor sima a víz felszíne, és a "hátrafelé menõ" (viszapörgetés ugye) autót veszi figyelembe, és aszerint hullámzik 😄 megagigafail

All hail the double x!

Mert át lett hackelve hamachira.

Batmanci
Könnyen lehet, nem vagyok tévedhetetlen.
Azt írtam, amit õk írtak.
Minden bizonnyal neked van igazad, de akkor sem gondolom,
hogy nem jönnek ki a havi fizuból.

@TMISI
A CoD6 mikor is került a boltokba?
És 5 lila tehén...
Kissé elgondolkodtató, hogy mint a fürdõs kurva, úgy sírnak
a warezos szarházi, tolvaj családok miatt.
Pfúúú...
Most jól kidühöngtem magam.

Vissza a Shiftre!
Legyen 15 év, de nem az NFS 1-bõl adták el a javát.
Nem a szerk. :-)

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

zotya10002
Figyi most újra rakom!!De írd le lépésrõl-lépésre hogy te mit csináltál!!No network adapter--meg ilyeneket írt ki

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ajem kisa
Akkor csinálj ujat, ha kész, vegyél fel barátnak, hogy tudjunk online is menni ha érdekel!
KisaHun a nevem!

zotya10002
Valami olyant ír hogy nem tud kapcsolódni

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ajem kisa
Az nekem az msn cimem, jelszavam volt, azzal volt az xbox360 profilom is!
Azután kéri majd a serialt szerintem!

zotya10002
Valami windivs live id-t akar

zotya10002
Nézd meg légyszíves!!

ajem kisa
Telepitésnél belépsz a live-ba, és ott nekem kérdezte...
Utolag is lehet a játékban a live-ba lépve valahol, de megtalálod!
Ha nemmegy, akkor megnézem neked, szolj!

zotya10002
Sziasztok!!Origi gaménál hova kell a kód??

én is arra várok 😊
daver88
nem jön valaki mostanában lanba játszani???

szisztok. sikerült regisztrálnom csak anniy a baj hpg ynem nagyon tudom hogy mi mit jelent? például van a horns ? akkor az xp-k? jah és hol lehet megnézni hogy hol tartunk a játéba mert mikor a dirt tournál van akkor kiír valamit h level 13 meg mikor egy versenyt befejezek akkor is kiír és piros valami meg a számokba feljebb és hogyha eléri a tetejét akkor át vaált? Elõre is köszi.
sziasztok ..nem látok senkit a multiba😞,,pedig csomo midneki be van jel..a hamába ..h lehet ez? ...
más: mikor lesz multiba game?
pxxl
tök boldog lettem én is 😄 ez dejó 😄

All hail the double x!

zotya10002
Akkor mindenki Hurrrá!!:-))

ajem kisa
Hurrá, énmeg ma vittem végig!<#idiota>

pxxl
hurrá. én meg hazamegyek és Uninstall Dirt.2-RELOADED mert meguntam.

All hail the double x!

zotya10002
Sziasztok!!Uninstall Dirt.2-RELOADED!!!

Mert megvettem!!!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

sziasztok ..nem látok senkit a multiba😞,,pedig csomo midneki be van jel..a hamába ..h lehet ez? ...
más: mikor lesz multiba game?😄
Ma elcsesztem valamit a német ellenõrzõn, és miután beadtuk eszembejutott a válasz.
Szerintetek mit akartam csinálni? FLASHBACK!!!!

(agyamra ment a sok Dirt2)

pxxl

mekkora gagyi. <#szomoru1>

All hail the double x!

Breki33
Milyen kormánnyal?

Nekem a demoban javult, de még nem tökéletes
He nekem is sok volt így elsõre, a COD6-bõl adtak el vagy 5 millát, ez azért érdekes lenne. xD

Rosszul tudod. Nem a Shiftböl adtak el annyit, hanem 15 év alatt az összes megjelent Need for Speed részbõl, együttvéve.
Szerk.
Nem kioktatásnak szántam, csak gondoltam kijavítom amit közöltél. <#smile>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Nekem tetszik a játék bár van egy-két dolog ami nem tetszik

- sárgás effekt (lealább ne annyira sárga mint a grid)
- kevés pálya
- autók. Mondjuk az EVO és az impreza még ok, de egy 350z-nek vagy egy pontiac solcistenek miköze van a rallyhoz? Ezeket inkább pályaversenyzésre használják nem?

NIBI
Én is mindent alapon hagytam. 😊
Nagyon nem is állogattam, ha igen akkor csak szarabb lett.
Batmanci
Ja, a Föld lakossága 6,5 milliárd, ha valaki nem tudná.
Hány százalék is ez?

Batmanci
Azé ez jól kibaszott a jónéppel.
Eddig, ha újra raktad a winfost, majd telepítetted a játékaid,
átraktad a mentéseid, az elsõ indításnál megadtad a jelszavad,
ment minden.
Most...?
Kerítsd elõ a lájvos mentéseid is. Viccegerek!
Eltörném a kezét a túlzásba vitt védekezéssel, miközben egy Shiftet
világszerte 100 millió példányban adták el (nem vicc, nemrég hencegtek vele).

MR ME
és az hol leledzik am?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pxxl
mondom games for windows live account-ot is el kell tárolni, nem csak a játék saját mentését

All hail the double x!

próbáltam így, de nem a mentéstõl folytatja, hanem kezdi az elejérõl.
pxxl
meg nem árt a GFWL akkunk sem. ugye félreraktad azt is 😊

All hail the double x!

MR ME
sztem dokumentumok-my games-dirt2-savegame

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Eddig winows xp alatt játszottam a dirt2 -vel, kb. a játék feléig jutottam, de feltelepítettem a windows 7-et és a játékot is újra kellett telepítenem. Mit és hova másoljak, hogy a régi mentésemtõl tudjam folytatni a játékot?

Elõre is köszönöm!
Breki33
betennél egy képet róla?

én már elállítgattam alapról és csak összehasonlításnak kéne

enyém Microsoft Sidewinder
Mindent alapon hagytam, kivéve kormányzási, gáz és fék holtjátékot állítottam 5%-ra. Logitech Formula Vibration Wheel amúgy a cumó.

Breki33
Meg tudnád mutatni a kormánybeállításaid?

Kiváncsi vagyok más hogyan lõtte be mik a tapasztalatai.

Persze tudom, hogy ez kormányfüggõ is.
ajem kisa
Én a gridet x360 kontrollerrel nyomtam (inkább a drifteket) minden segitség off, és ott(is)bizony figyelni a gázra-fékre...és baromi nagy élmény volt ha már sikerült belöni a dolgokat, mert na!
Olyankor kicsit nálam felment az adrenalin, és ebben a gémben is a rallyszakaszok tudnak nálam is élményt okozni, szerintem késöbb befektetek egy g2x kormányba és egy nagyobb képre jövõre...
Egyébként belsõnézetben megyek a lehetõ legtöbbször, bár amikor rajt van, és többversenyzõ van a pályán, akkor rakom ki addig a képet külsõre, mert nincs 3 monitorom, és nemlátom, ki merrevan...
de ahogy lehet, belsõre rakom, ésha betörik a szélvédõm..akkor ugy kenem neki! 😛

Fú most emlékeztetsz arra, hogy az ilyen Lego Star Wars és tsai milyen szar volt bill-rõl. <#wow3> Sose arra akart menni a legó csóka amerre kéne. 😄 JA mert gamepadon van ilyen 360 fokos forgató izé (joystick). 😄

arty
errõl van szó! árkád játék, de a tul nagy gázra azért ki lehet pörditeni és kanyarban csusztatáskor is elõnyös, h nem csak fullbal, fulljobb állapotokat lehet a kormányon használni

a fullfékes blokkolás=csuszás szintén nem egészséges. de ha valakinek van kormánya és mégis billrõl kínozza magát, hajrá. biztos sokat gyakorolva azzal is lehet EREDMÉNYESNEK lenni, de élvezetet nem sokat ad, az fix (és most NEM az eredményesség utáni hátradõlés, elégedetten idõre pillantásra gondolok)

Forza.

kuci06
tl;dr

ha a játékot gamepadra tervezték, akkor azzal is ajánlott játszani,
konzolgeneráció fakkjee

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...