5222
-
#3182 idézet:"-Colin McRae Rally raliszimulátor sorozat. A játék Colin McRae ralivilágbajnok nevét viseli. A sorozat első része 1998-ban jelent meg. A fejlesztéssel és kiadással a Codemasters foglalkozik. -
Szabi1991 #3181 pont hogy azok a legjobbak rajta :DD -
RYO21 #3180 nekem nem tetszik a sárga + fekete.
+ az a sárga csík a közepén nem tetszik. -
#3179 Bővebben ??? -
#3178 Hát ez az ! A CM Rally nem erről szólt ! Tudom,hogy hivatalosan nem "szimulátor" , /ezen heteket lehet vitatkozni/ ezért hangsúlyoztam ki , hogy : szerintem viszont nekem kormánnyal :eredeti pályákon,eredeti autókkal SZIMULÁTOR érzést adott ! -
RYO21 #3177 nem -
#3176 Szép lett a verda ? -
#3175 jah a cél az volt nyilván.
Mondjuk nem tudtam h pastrana rallyzik. -
#3174 -
#3173 Jó pastrana motorral volt az első... -
#3172 kurvaanyját
http://www.youtube.com/watch?v=Av0VsTxJd78 -
#3171 hehe
-
Szabi1991 #3170 Pastrana vagy 2 éve rallyzik versenyeken..
velük úgy gondolták még jobban eladható lesz a játék.. -
#3169 Na és Tony Hawk?
-
#3168 Az is elég lenne ha a colin 4 pályáit átültetnék a dirt2-be.
Rohadtul élvezetes lenne iylen graffal, meg itt már van sok kocsi szal a verdákkal se lenne gond.
Még az lenne a jó ha csinálnának bele esőt. -
#3167 Jó és akkor Pastrana mit keres ott?
Ő motoros motoros műugrás vagy mi a fene sportot űzött(ő volt az első aki megcsinálta a dupla szaltót)Látttam az Eurosporton is.
Aztán volt 1 x games amin versenyzett Colinnal(azt is láttam az Eurosporton)
Aztán most rallyzni állt?
Mondom ez már inkább egy off roados nfs akar lenni -
#3166 colin neve nélkül teljes értékű parasztvakítós offroad játék lehetne, ennyi... -
RYO21 #3165 Ken Block valójában cipőket gyárt. -
Neoncsoves #3164 Én is egyetértek veled. Ráadásul ebben a játékban az AI elég aggresszív. Versenyeken többször előfordul, hogy első vagyok és a seggemet kitolja valamelyik barom ^^ -
Neoncsoves #3163 Ken Blockot én abszolút divatrallysnak tartom. Sajnos kezd "divat" lenni a rallyzás. ott vannak a szponzorok... DC és hasonló márkák. Ken Blockot nem nagyon láttam még offroad rallyzni. -
Szabi1991 #3162 Ken Block nem hiányzik bele csak, vagy legalábbis ne erőltették volna ennyire... :/
Colinnal semmi gond nincs :-)
-
#3161 annyit hozzátennék, hogy a CMR sose volt szimulátor. talán az első rész kicsit, az akkori időkhöz mérten, de a második már full arcade volt...
egyébként nekem ez a rész végre bejön, csak nem kellett volna Colin nevét továbbra is ráerőltetni. -
RYO21 #3160 Fasza ez a dirt, AMD utána intel az introban. -
priluki #3159 Köszi :))) -
#3158 Húúú ! Mindegyik a finnel kezdődött ! Egy idő után már majdnem becsukott szemmel is ment ! Speciel még a havas pályákat szerettem,mert ott egész máshogy kellett vezetni és azt külön meg kellett tanulni és sokat gyakorolni
/az kihívás volt / -
#3157 Nekem amikor a pár tarailbazert,rallyt lemegyek akkor utána már csak a buggy meg rallycross marad mindig, ilyenkor elmegy az egésztől a kedvem.
Valami rally dlc packot kiadhatnának majd hozzá..
(és mi a legszörnyűbb?Kinek nem csorog a nyála egy kis finn rally-ért?)
-
#3156 nem szoktam a flashbacket használni.
Csak nagyon ritkán amikor nincs kedvem tökölgetni már az adott pályán.
-
#3155 Teljes mértékben egyet értek veled!
-
#3154 Gyertek Tunngléra!Van verseny,nemugy mint a hamachin! -
#3153 TELJESEN EGYETÉRTEK ! Az igazi élmény az eredeti rally pályákon , az eredeti autókkal /Hóban,sárban.../!!!!!!! Ez az amerikai rally szerintem nem a mi/én/ világunk !
Így lett szimulátorból- arcade játék . Én speciel az elődöket jobban élveztem CM 03,-04,.stb . A Dirt és Dirt 2-ben a rally-n kivül játszhatatlan a többi /legalábbis számomra/
Persze ezen lehet vitatkozni : ez az én véleményem -
#3152 Énis gondolkodtam ezen, elvileg szerintem megoldható
De akár játék közben is bemásolható amelyik kell
Próbáld ki, de az erdeti file-król készíts előtte mentést ! -
#3151 Moddi topicba szólj hogy rakják ki pirossal a banner alá! -
#3150 Breki : Mivan akkor ha nem a "livery02"-t írom felül,hanem mondjuk a 03 v.04-t és akkor lesz kék subarum is meg ez a fekete és majd verseny előtt eldönthetem melyikkel induljak ....?/mind a kettő tetszik/ -
#3149 persze, ez nem az emberek hibája hogy ha esetleg ügyetlenebbek és nemtudják megoldani, a faq ha lenne akk hamarabb megoldanák
legalább a banner alá pirossal linkelné be valaki aki betudja -
barmi #3148 Itt a leírás hozzá :
Mehetne is a FAQ-ba, ami persze nincs :S -
#3147 Oflline profil kell
hetente többször le van írva
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=2908 -
priluki #3146 hi olyan gondom van hogy a játék nem ment.. :S kb 1 hete játszottam vele és ma akartam ujra és elöröl kezdi :( hogy lehet ez? -
#3145 Videó -
http://www.colinmcrae.110mb.com/DiRT%202%20-%20Subaru%20Impreza%20WRX%20STI%20-%20Paragon%20Motorsport.zip -
#3143 Car: Subaru Impreza STI Group N
Livery: Cusco
Version: Rally
Made by: Darkdrone
http://www.colinmcrae.110mb.com/DiRT%202%20-%20Cusco%20Subaru.zip