Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senki!
mert senmi nem lát sose😞😞😞
ha csinálok szerot a gamebe akkor ott nem kell állitani semmit??és f12öt sem kell nyomni???
Zoliwrc
te hol nyomod onlinen?😊
Nekem meg az elsõ részénél hasonlo a helyzet tökmindegy milyen grafikai beállitást használok akadozik szanaszéjjel,,,ez meg fut faszán,,,,érthetetlen,,,,<#nemtudom>

akkor egy másik kérdés: miért van az hogy tök mindegy hogy minimum vagy maximum grafikára rakom,a pályán a menés olyan,hogy megy kicsit megáll megy kicsit megáll,szakadozik,de nem úgy hogy a kártya vagy a gép nem birja,hanem megy pár másodpercet aztán kicsit megáll de csak nagyon kicsit aztán megint meg aztán megint akd picit,szóval érdekes,másnak is van ilyen?
"mert nem volt sehol semmi" ---> És ez azt jelenti, hogy abban a szobában, ahol épp nem volt semmi, ott nem lehet szervert csinálni ? De megsúgom a te szobádban se lesz semmi. 😊

épp ez miatt csináltam én is 😊mert nem volt sehol semmi 😞😊deén itthon vok 😊
meg csinálok is hakell 😊
Gyere online játszani, az kevésbé unalmas, sõt..
Amióta megvettem eredetiben a játékot csak online nyomom, a Dirt Tour 0%-on van.
grebber
Már 40 -es szint elõtt bõven unalom!

Next PC upgrade: 2022

Nem egy szobát kéne csinálni, és azt reklámozni ? Én már 3 szobában benne vagyok, és egyikben sincs verseny...

gyertek 1 új szoba van 😊
név😄IRT2hun
jelszó:123
Én 34. szinten vagyok most. Akkor nincs messze az unalom! 😄

Prince23
Nah végigvittem. 19 óra 21 másodperc alatt
Kb az 50. szinttõl unalomba, monotonságba fullad. NINCS CÉL, hogy tovább menjünk. De leszartam, emrt 100%-ra végigvittem, mindent megcsináltam. Motiíváció nagy zéró, szal aki 40. szintnél unja a játékmenetet, azon nem lepõdök meg!
Grafika: 9
Hangok: 9.5
Hangulat: 8
Pályák: 6
Ugyan vannak kedvenc pályáim, de kreatívitásból a Codemasters egy nagy nulla most!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök ugyan azok a pályák...szal ez szégyen. semmi, hiába vannak variánsok, de mégis az elsõ pálya jut eszembe az adott x pályáról.
Összegzés: 8.4

h lehet a replayek letörlöni??mert egyre kevesebb a helyem:S😞 v mi miatt csökken a helyem???
ajem kisa
Az a kód kell, ami a gyári dobozban van, ugyhivják serial...<#ravasz1>
Minden lemezhez jár egy serial, vagyha neked nincs, akkor olvass vissza, hogy, hogy kell offline profilt csinálni!

Pato97
Szevasztok a Dirt 2 -ben hogy lehet menteni ?? valamien kód kel és nem tudom hogy mien ! Elõre is Kösz

Breki33
Erre már többször válaszoltunk mégis mindig újra beirogatod <#falbav>

A hotfix felrakásával a lakókocsis menü lassulásnak meg kell javulnia.

De van már WHQL minõsítéssel rendelkezõ Catalyst 9.12 is és

"Catalyst 9.12 mellett egy hotfix is elérhetõvé vált az AMD hivatalos weboldalán keresztül. Ez a gyorsfrissítés a Catalyst 9.12 alapjaira épül és számos speciális javítást tartalmaz, amelyekrõl az alábbi pár sor alkalmával adunk némi tájékoztatást."

link
JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

a menü miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá ûgylátom.Nincs változás!Help!Jólvan már elég a rengeteg képbõl nem gyõzi az ember görgetni...!
csipa94
csináltam egy hamachi szobát,lehet jönni multizni.

dirt2sg
pw:123

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Kedvenc Mcrae videóm:

Szeretnék én is így vezetni. Kicsit erõs hozzászólást írtál, és hülyeséget !

Breki33
Igaz!

berczely
Nyugodj meg hallottam róla <#wow3>

batihu
Travis Pastrana Rally versenyzõ is! Nézz utána, mielõtt hülyeségeket írogatnál!<#levele>Szeretnék én úgy bohóckodni egy autóval, ahogy õ!<#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Rossi meg mögötted 😄D

norbi56
Aaaa Colin McRae Challangeben volt benne azt hiszem😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

csipa94
Hy!
Valaki segítene abban hogyan kellene multizni?
Aki igen,az legyen szíves egy PM-et írni.
köszi elõre is.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Van valami verseny, az a neve, hogy Race of Champions.

berczely
Tudtuk!Nekem nem is tetszik hogy õk itt "bohóckodnak" az autókkal mintha olyan nagy sztársofõrök lennének!

Mikor lesz olyan game amiben Peter Solberg,Marcus Grönholm stb. lesz az ellenfél mint igazi rally pilóták?

Egyik versenyen meg nézem ki megy elõttem hát nem a David Coulthard?!<#idiota>

Eztérdemes megnézni.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Tudtátok, hogy igazából Dave Mirra egy BMX-ezõ, Travis Pastrana pedig egy FMX versenyzõ?

arty
gondolod tudja valaki és direkt nem válaszol?

tök általános dolgokat lehet megpróbálni: uj directx install, visual c++ runtime reinstall, gfx driver reinstall, hangkártya driver frissités/gyorsitás visszavétele...

win reinstall 😊)

Forza.

a menü miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá ûgylátom.Nincs változás!Help!
berczely
Pár "szép" zúdulás:

Nekem SP3-as Xp alatt csinálja menüben a szaggatást, már mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. SP2-es Xp alatt megoldódott ez a probléma.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

A menû borzalmas lassú,rengeteget kell várni és nem egyértelmû mit kell és hogy kiválasztani és mikor,jobban is megcsinálhatták volna az elejét,na de a lényeg miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá ûgylátom.Nincs változás!Help!
Sunyi RóKA
valakinek van mentés pls 50% többest pls valaki

Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D

Akkor én is mondok valamit.Amikor XP-m volt 2-percig kellett várnom hogy betöltse.Amióta Win.7-van fent,ez lement 5mp-re.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Nekem is ez a bajom!A menû borzalmas lassú,rengeteget kell várni és nem egyértelmû mit kell és hogy kiválasztani és mikor,jobban is megcsinálhatták volna az elejét,na de a lényeg miért ilyen rohadt lassú?Áll perceket minden egyes válsztás után,a játék már megy jól utána,már új driver és hotfix is fentvan de semmi köze hozzá ûgylátom.Nincs változás!Help!
RatBaG
így kell átszakítani a célszalagot... természetesen nyertem <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Ott az Options, olyan hogy Setup installálásnál van. <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

ajem kisa
Kint a lakókocsi elött!

arty
felrakod az uj ATI drivert

Forza.

es a setup az hol van? Mert olyat se lattam.
Mi lehet a baj ill mi az orvossag erre? A menu iszonyat lassu. A geme teljesen jol fut.
JUVEfun
Kicsit visszaolvasol , megtalálod !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...