Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te hol nyomod onlinen?😊
meg csinálok is hakell 😊
Amióta megvettem eredetiben a játékot csak online nyomom, a Dirt Tour 0%-on van.
név😄IRT2hun
jelszó:123
Kb az 50. szinttõl unalomba, monotonságba fullad. NINCS CÉL, hogy tovább menjünk. De leszartam, emrt 100%-ra végigvittem, mindent megcsináltam. Motiíváció nagy zéró, szal aki 40. szintnél unja a játékmenetet, azon nem lepõdök meg!
Grafika: 9
Hangok: 9.5
Hangulat: 8
Pályák: 6
Ugyan vannak kedvenc pályáim, de kreatívitásból a Codemasters egy nagy nulla most!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök ugyan azok a pályák...szal ez szégyen. semmi, hiába vannak variánsok, de mégis az elsõ pálya jut eszembe az adott x pályáról.
Összegzés: 8.4
Minden lemezhez jár egy serial, vagyha neked nincs, akkor olvass vissza, hogy, hogy kell offline profilt csinálni!
A hotfix felrakásával a lakókocsis menü lassulásnak meg kell javulnia.
De van már WHQL minõsítéssel rendelkezõ Catalyst 9.12 is és
"Catalyst 9.12 mellett egy hotfix is elérhetõvé vált az AMD hivatalos weboldalán keresztül. Ez a gyorsfrissítés a Catalyst 9.12 alapjaira épül és számos speciális javítást tartalmaz, amelyekrõl az alábbi pár sor alkalmával adunk némi tájékoztatást."
link
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
dirt2sg
pw:123
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Valaki segítene abban hogyan kellene multizni?
Aki igen,az legyen szíves egy PM-et írni.
köszi elõre is.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Mikor lesz olyan game amiben Peter Solberg,Marcus Grönholm stb. lesz az ellenfél mint igazi rally pilóták?
Egyik versenyen meg nézem ki megy elõttem hát nem a David Coulthard?!<#idiota>#idiota>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
tök általános dolgokat lehet megpróbálni: uj directx install, visual c++ runtime reinstall, gfx driver reinstall, hangkártya driver frissités/gyorsitás visszavétele...
win reinstall 😊)
Forza.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Elöször a tartálybol enged ki a nitrót és teljes padlogázt neki :D
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Per Aspera Ad Inferi.
steam, origin: ACE_hun