5222
-
#3382 Én még szimekben is utálom a lineáris kormányzást. Rettenetesen érzékeny úgy a kisebb mozdulatoknál. Szóval mikor precízen, finoman szeretnék ráfordulni a kanyarra, akkor az autó rárántódik mint atom. Szal így elég nehézkes precíznek lenni :D
Hiába G25 vagy bármi, akkor is iszonyat érzékeny lineárison. -
#3381 Szép munka... bár amit nekem cisáltál még szebb -
TeJ2107 #3380 Ludacris van az elején, nah de ez 1 hosszú történet..
Meg nem hiszem, hogy ez végleges festés, csak megnéztem, hogy legalább sikerül-e.(Szánok rá több időt ) De mondjuk jó lenne ha kerék skin is műkődne, mert a másik egy "oz superturismo" lenne . Csak azt nem tudom hogy, azt a " wheel_nm.tga"-t hogy igazítom hozzá.
Nah mind 1 eljött az ideje megtanulni Photoshoppolni. (De azér ha tudja valaki ne tartsa magába.. #vigyor] -
#3379 Nah! Beallitottam a kormanyom, ugy ahogy mukodik, viszont van meg egy kerdesem: kozvetlenul mielott inditod a versenyt, meg bejon egy tabla, ahol lehet allitgatni kulonfele dolgokat a kocsin, azokat mire kell allitani? vagy ugy kell hagyni ahogy van gyarilag? nem befolyasolja a versenyt? -
BIZ0906 #3378 Ahha mindenesetre furán néz ki. -
#3377 Subaru Impreza WRX STI 2006 (Subaru Impreza STI Group N)
Team: Subaru Rally Team USA
Race Number: #199
Driver: Travis Pastrana (USA)
CoDriver: Derek Ringer (UK, Scotland)
Rally: 100 Acre Wood Rally 2008 (Rally America)
klikk -
#3376 Na ha photoshoppal akarnám javítani az kb ilyen lenne mint a felső
de ez sem látott ps-t csak HDR-esítettem az alsó erdetit
-
#3375 HM IMPESSZÍV
Érdekes az a fej az elején PP
A kerék tök jó lenne -
ACE #3374 Akkor lenne király, ha ezeket a design-okat multiban szépen megosztanák a játékban szereplő emberek egymás között, hogy valóban ugyanúgy nézzen ki az autó másnál is... Már úgy értem automatikusan áttöltenék egymásnak, mert gondolom ha mindenki felrakja magának, akkor ugyanúgy néz ki, csak egyébként nem... -
#3373 "Kiss my ass"
LOL -
TeJ2107 #3372 Nah megpróbálom hátha így megy.. 30 napig nem csinálhatok semmit :D
http://www.kephely.com/share-C194_4B3A5EEC.html
http://www.kephely.com/share-2522_4B3A5EEC.html
http://www.kephely.com/share-3A57_4B3A5EEC.html -
#3371 megmutatod az erdedményt? -
TeJ2107 #3370 Nah Sikerült bele aplikálni a kereket,bár nem lett jó mert a kerékhez át kell szerkeszteni(rajzolni) a másik fájlt-is amihez már nem értek. . de legalább elértem, hogy Dotz mintás lett a gumim, meg a felnim 1 része. -
#3369 had tegyék ha ez okoz nekik örömöt -
#3368 értem szóval te megitélted, hogy ps-el van élesítve
hát elég nagyot tévedtél
az a kép nem látott ps-t
az előzmények pedig a ph-n részletesen megtekinthetőek
igazából a képeket is inkább oda szántam csak oda nem lehet rendesen feltenni
egyébb gázos dolog? -
BIZ0906 #3367 Maga a játékban készített kép is olyan mint ha PSel élesítenéd és tennéd fel a kocsi nem lenne rossz de akkor már m lementett játékbeli kép ne legyen PS-elve. -
#3366 egyébként szerintem kurvára semmi baj nincs vele, ha valaki beolt akk ellehet küldeni megnézni milyen az eredeti ilyen auto szine...persze csak a pofázás megy mindig, ezt imádom az emberiségben -
#3365 mármint a photoshop ír ki?
azt hittem a toolsba nem tudod betölteni -
TeJ2107 #3364 Igen ezt használom... Amikor menteni akarom, akkor kiír valamit, (persze elfelejtettem.. :D valami missing vagy nem is tudom) és gondolom azért nem működik.. de meglesem azt amit mondtál. Bevallom nem is figyeltem.
Thx. -
#3363 Ha ezt használod az biztos jó
http://developer.nvidia.com/object/photoshop_dds_plugins.html
Más játéknál régóta használom DDS-be mentésre, teljesen korrekt -
#3362 ugen mert másképp kell menteni, de ugye mikor ezt kérdeztem nem méltóztattak válaszolni.....
nézd meg mi van a kép fölött és DDS mentésnél azt állítsd be
ez esetben DXT5 gondolom te DXT1-be mentetted
nekem így lett jó és akkor elfogadta -
#3361 csak akkor változtathatom meg nekem tetszőre a színét ha igen?
akkor rendben
és te mikor válaszolsz az én kérdésemre? -
TeJ2107 #3360 Igen. Tehát ugyanúgy megrajzoltam, (bár photoshophoz szedtem le DDS plugint-valami Nvidia cucc) de amikor beraknám a wheel helyére, akkor valami hibaüzenet van(persze japánul) Kocsi skinnél nincs gond. -
Szabi1991 #3359 nem az, de láttál te már élőbe ien subarukat ? :D -
#3358 milyen az a módszer?
berakni nem tudod a DDS grafikát a tool-ba? -
#3357 ??
a dds színét photoshopban változtattam igen
probléma?
-
BIZ0906 #3356 PS-elt képeket teszel fel vagy mi? Elég gázosnak tűnik. -
Zoliwrc #3355 Azért hozzáteszem hogy az eddigi autós játékaim statisztikáit összeadogatva olyan 40.000km lett levezetve a Momoval egy éven belül. Ez azért nem rossz és akinek nincs 60-80K-ja komolyabb kormányt venni, annak tökéletesen megfelel a Momo, tizenpárezer forintért. -
TeJ2107 #3354 Sziasztok !!
Elég sokat olvasgattam, elég sokat tanultam tőletek.
Én is kitaláltam, hogy móka kedvéér' neki állok saját Skint csinálni.
Nos hát, el is készítettem 1et. (bár nem vagyok nagy Photoshop FAN de azé összejött :D)De azért lenne 1 kérdésem... Felnit hogyan tudok csinálni ? mert azzal a módszerrel, ahogy a main-skint csináltam úgy nem megy -
#3353 Kicsit talán a színe sötét pár változat kicsit módosítva rajta
-
#3352 bokrosolajos féle
Dirt2 Subaru Impreza WRC Petter Solberg skin !!!
letölthető innen
http://mesa.extra.hu/index.php/hu/letoeltesek/dirt2/17-subsolb.html -
dark night #3351 kösz szépen!!!! -
Szabi1991 #3350 trailblazer még talán hasonlít is rá :D -
barmi #3349 OMG dekomoly!
Ez mindenképpen kell! MOST!
-
Szabi1991 #3348 D1GP-s Evo X tervbe van nálam :D
-
barmi #3347 1 szép narancs színű custom festést nem tud valaki bármelyik autóhoz?
-
#3346 http://uploading.com/files/fc2e2336/ALPER_TUNGA%2527S_DIRT_2_CAM_PACK_%25231.rar/ -
Solt #3345 Nem tudom... jót mókáztam a leírásán, és közben megzavarodtam... :) -
#3344 És ezt miért mondod nekem?
Most írtam volna neki, hogy hülyeség 0-ra rakni? :-)
Inkább bemásoltam mit jelent és beállítja ez alapján ahogy neki tetszik.
Egyébként én driverben nem tudok semekkora szöget beállítani mivel örülök, hogy a kormányom felismeri a win 7 nemhogy külön driverem legyen. -
barmi #3343 Öhlins Evo X
Dakar micu