Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
valami winter pack vagy hasonló nyalánkság 😮
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Már csak 2-3 ami maradt (pl menjek összes kocsival -köszi inkább nem)+ azok amikhez eredeti live-os kod kell.
1 nek jó volt de nagyon uncsi.
Next PC upgrade: 2022
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A Ford belsejében igen erõs a karácsonyi fíling 😄 :::
Már csak az égõsor hiányzik a bukócsövekrõl :S
a térkép jobb szélén vannak a belépõkártyák, azokat csináld meg 😉
Nekem egy olyan gondom lenne hogy igen érdekes a hang szagad meg recseg és néha még verseny közben ilyen sípolás is van ami tuti nem a tiltásnak a hangja XD erre van valakinek valami megoldása vagy ötlete ??
Köszi szépen elõre is
Üdv

Mindíg fostam a gonosz dögöktõl.
Ami még kötelezõ ilyenkor az a végtelen történet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
meg ugye egy szörnyecske a szörnyecskékbõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(ám azon a képen a kis kabala lenne az érdekes 😊
másnak volt olyan, hogy a replay megbolondult, és ha playt nyomok, nem a lejátszás megy normál sebességgel, hanem fullgázon tekeri vissza? a zene is visszafelé szól 😄DD
újabb indítás után nem javult meg, pedig mintha egyszer már helyre állt volna.
Per Aspera Ad Inferi.
Visszajátszásnál sem találtam.Pedig ez a legjobb kameraállás.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
steam, origin: ACE_hun
Köszi!
Egy problémával kapcsolatban szertném a segítségeteket kérni!
Nem látom a a momo force kormányt a a beállításokban csak a keyboard látszik, amin keresztül be tudom ugyan állítani az irányítást, de a pedálokhoz ha hozzáérek egybõl full gáz vagy fék van stb.
A progi eredeti steames (vid kártyához kupon formájában kaptam)
Win7 profesional 64 bit, win7es logitech driver.
Mi lehet a probléma? Kérlek segítsetek. Köszi
Hamachi hálózat:
dirt2hama
pass:
123
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nos,nekem most az a driver van fent,amit te mondtál,amit a CF-hez adtak,nekem az más játékoknál segített,de ennél sajnos nem!na akkor te tudod mirõl beszélek,szóval ez nem akadás,csak olyan mintha laggolna a játék!Most azt akarnám valahogyan megcsinálni,hogy csak offline accal lépek be a játékba,azaz nem lépek be livera,csak a programban lépek be,ha ezt érted;csak ezt nem tudom hogyan kell....mert nem vagyok biztos benne,de úgy emlékszem,hogy ilyet akkor láttam elõször,amikor felmentem multira egyszer!De akkor egybõl azt gondoltam,hogy ez lagg semi más.Na most lehet hogy már akkor is amit én laggnak találtam,az a mostani problémám volt!
Szóval a legújabb hotfixes driver van fent.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Amugy csak ennél a játéknál csinálja? Az ati topiknak a bannerben van tesztprogi, szedd le, hajtsd ki a vga-t, vagy csak rakd ujra a játékot!
Nekem amikor meglett az elsö 2magos procim, nemtudtam, hogy létezik az amd-nek dula core optimizer drivere, mert a toca3 ugy gyorsult-lassult, hogy egyszerüen nembirtam játszani vele! A driver megoldotta akkor!
Mondjuk neked nem amd van épp, de lehet kell valami...nemtom, nemvolt soha intelem...nézz utána!
Van az atinak egy hotfixe a dirt2-höz, de az elvileg a CF-et segiti, bár itt volt, akinek segitett a laggolásban, pedig nemis CF-be megy náluk! Mondjuk azota van uj ati driver is...Szal guggli: dirt2 hotfix ati...
Ha igyselesz jo, akkor hozd el nekem a gépedet, és adok helyette egy nokia 3210-et!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
és ez nagyon tetszett hogy a végén így megemlékeztek róla egy piros pont