5222
dirt2_newbanner.jpg
  • RYO21
    "nagyon király lett "

Ezt mondtad.

No comment.
  • JUVEfun
    Ez is fénykép csak a játékból ! Feltűnt ?
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Látod okoska : EZ IS FÉNYKÉP !
  • JUVEfun
  • XRV
    hurra koszi a segitseget sikerult jot multizni :D
  • JUVEfun
    Nem sokszor szólaltál fel az oldalon , de abból kétszer sikerült belekötnöd valakibe !!!!!! /feltűnt , hogy fénykép és ..?????? / Többen készítettünk már skint fénykép alapján
  • w77d
    neeeeem, modoltam az elsőt is pont emiatt :D valahogy a hangulata szimpibb.. ez már túl NFS...
  • mflex #3414
    Tényleg nem tűnik fel, hogy az egy fotó?

• arty
    zavaró, hogy nem áll meg a kocsi 1 méteren 200-ról? :D
  • Szabi1991
    oks, a szériálszámod elfogadom :D
  • Breki33
    nem én készítettem ott van a sarokban

egyenlőre nincs linkem
  • JUVEfun
  • JUVEfun
    Nem tennéd elérhetővé számunkra is / nagyon király lett
  • w77d
    gyerekek kövezzetek meg de egy délutánnyi játék után nekem az első rész jobban tetszett...
  • JUVEfun
    A sok hsz.-nek köszönhetően sikerült tökéletesen beállítani a kormányt ! Most már csak a hangot kéne , mert az nem vmi jó !
  • XRV
    meglett
  • XRV
    koszi am sajni azt a rart nem lehet mar leszedni, megvan valakinek?
  • TopGun
    Hi! Ez kib**tul jol nez ki! Ezzel tolod a jatekban? nagyon tetszik a felni!
  • Breki33
    keresőbe beírod és voala

• Breki33
  • XRV
    visszaolvastam 4 oldalt de nem talalok arra utalot, hogy mikent lehet jatszani vele multit neten. Hamachi 1021?
    LAN alatt itthon megy hamachi nelkul, az tuti.
  • MR ME
    ha a kártyád és oprendszered támogatja, akkor automatikusan dx11ben fut
  • JuanG
    marhaság sztem...

én minden szimben full lineáris beállítással játszom, így a legfinomabb és reálisabb a kormányzás...csak persze minden autónak saját kormányelfordulási szöge van, ezt kell a kormány beállításainál beállítani, én kb 600 és 900 fok között használom a g25-öt (rbr, rfactor, lfs), és ehhez jön még a játékokban az autó setupjában a steering lock hozzáállítása...

persze a dirt2 jóval szegényesebb beállítás szempontjából, ezzel 450 fokos beállítással játszom, full linear, 0% deadzone így elég élethű...
  • Breki33
    a kártyád tudja?
  • janik
    sziasztok a directx 11 et hogy lehet bekapcsolni ebbe a gamebe.
  • TopGun
    Koszi! Atbongesztem! Nagyon erdekes dolgokat tudtam meg belole.
  • TeJ2107
    Nah lett 1 állat ötletem(kiderült, hogy sz@rt se ér ). Gridböl akartam kiszedni a kereket, hátha lesz valami(bár lehet hogy van valahol neki 1 külön file, de ennyire mélyen nem ugrottam bele). De ugyanúgy csak a " színe változik" de mint FELNI megmarad olyannak amilyen
    Nah mind1 nem NFS.
  • w77d
    köszi, most már jó :)
  • Breki33
    Lehet ezt is érdemes elolvasnod

http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/kormany_beallitasok.html

Illetve a nagy kormányos topikot is ajánlhatom
  • ajem kisa
    Tedd fel az ati hotfixet az oldalukrol!
    Van a 9.11 és a 9.12-höz is!
    Sokaknak megoldotta...
  • w77d
    sziasztok!
    megvettem a játékot, föltettem és csodálkoztam.. menüben 5-7 fps játék közben 12-18..... mi van????? nem egy szar konfiggal ugrottam neki...
  • Zoliwrc
    Én 200fok körül használom a G27-el, nagyon pontosan lehet irányítani, rengeteget számít a jó kormány, az előző kormányommal (Momo) bizonytalanabb volt az irányítás.
  • NIBI
    Pedig azt mondom. :)
    Még 900 fokon is az ha lineáris.
    Persze biztos megszokás kérdése...
    Én nem tudom úgy megszokni.
    Bár asszem ezzel a vezetési stílusommal (és a kormány beállításommal), eléggé különc vagyok. :)

Egy kicsit a Dirtbe érzékenyebb a kormányom, de sztem rallyba az nem árt.
  • TopGun
    Koszi a segitseget neked is! megnezem majd.
  • JUVEfun
    Én például csak a suspension szoktam állítani , de minden beállítás befolyásolja a versenyt .
  • PacsutaTibi
    Billentyűnél tényleg lehet jó ha nem 100-os a linearitás.

De nehogy már azt mond hogy iszonyat érzékeny egy G25. Minden attól függ hogy a kormányszög mennyire van beállitva. Ha 180ra van csak, akkor ugyan úgy (hirtelenebbül) kanyarodik, mint egy Wingman, de hát ezért 900 fokot a G25, hogy lehessen nagyobbra venni.

Tegnapelőtt sikerült időtszakitanom, rá hogy feltegyem a demót. Én a szimulátorokat szeretem, de asszem a CMR2 óta ennek a legjobb a fizikája. Könnyő irányitani, replaybe se láccik hogy "nem reálisan" meg a kocsi (mint pl cmr4-5be).
  • TopGun
    Koszi! megneztem.
  • Breki33
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=2849
  • Breki33
    A másik fórumon ezt írták: "A 3D modellhez kellene Zmodeller plugin, ami -tudomásom szerint- még nincs'