Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de havernak most dirt 2 ben nem enged!!!!
csak ha fellépek netre. bent a GFWL kliensben már nincs mint régen hogy OFFLINE és ONLINE profil!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de a teljes másként viselkedik most azon filózom, hogy a demo settingsét megpróbáljam a teljesbe átrakni
beírod, hogy "offline profil" és megkapod a megoldást
nem lehet offline profilt csinálni????
ha meg egyet csinálok, akkor nem enged át cd-kulcs nélkül.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
én még uj vagyok..
lenne pár kérdésem ..az autora tényleg lehet tenni neont vagy az csak szerkesztette kép?
amd II x4 620 ,9600gt 512 ram ,2gb kingmax,17\" hyndai b71a lcd,300gb+160gb winyó,fsp 350w noise killer,dwd rw,speedlink-hornet usb gamepad
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Viszont azért a ventiket nézd át, vagy amugy lehet a rendszered, a fene tudja, ha másnem, akkor rakd ujra a gémet, vagy rakj rendszert ha xp, akkor sp3, ha vista, vagy win7...nemtom, valaki majd megmondja, hogy neki megy-e rendesen dvd5-össel!
Vagy nézegess itt, hátha...
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Ha tudod akkor nézd át, lehethogy dzsuvás a ventije, takaritsd ki mindenét a gépednek, kitudja!?
Ha ati kártyád lenne, akkor talán megoldodna a bajod egy ati hotfix-el, de zöld vagy szal nemtok jobb ötletet adni...
Ird át a felbontást, amit használtál, vagy amit szeretnél!
Aztán énis ugyfelejtettem 1920-on, és a monitoromra visszakötve (1680) visszalötte magátol...
A Grid-ben nekem is elöfordult az ami most neked, a mappában ird át a felbontást asszem én ugy csináltam, de már jorég volt...:S
Lehet ezis baja, hogy HD felbontáson maradt, de a menüig se jutok el.
DVD5ös verziót szedtem le és az a gondom, h játék közben akármikor kifagy, van amikor az elsõ pályán van amikor a második pályán es az intronal is már kifagyott, nemtudjátok mi lehet a gond??
Nekem a Dirt2 dobozán az áll, hogy ati 1550/nvidia 6800...
Van ez a teszt, elvileg ezis megmondja, hogy mennie kell vagy nem a gépeden, lehethogy más a baj!?
Most kell visszavini az úk kártyámat cserére és a régivel kirak még az elerjén demonál meg a continue után hiába várok.
Per Aspera Ad Inferi.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
amd II x4 620 ,9600gt 512 ram ,2gb kingmax,17\" hyndai b71a lcd,300gb+160gb winyó,fsp 350w noise killer,dwd rw,speedlink-hornet usb gamepad
linearity meg alappbol 4en vna maradt is
\"If in doubt, flat out!\"
De ahogy irtam régebben is, hogy ebben a gémben a rally hangulata sehol nincs ha idöre akarsz menni:s mert mindenki íven megy amit megis értek...
A féktávokon van mit gyakorolnom, nemkicsit puha a fékpedál a momo-nál...lehet azért nemmegy ugy ahogy kéne, nemlehet érezni a verdát!
A Dirt1-et énis nyomtam, de nagyon keveset mentem online, nemérdekelt akkor még!
Itt az ideje beletanulni, vagy megprobálni!😛
Dirt1-re visszatérve, ott sajna már nincs online de amíg volt napi több órára lekötött, az online világranglista 4. helyén voltam amikor megszûnt az online támogatás, ott T_Zoli néven versenyeztem. Több mint 20.000km mutatott a Dirt1 statisztikája nálam, és 14 nap online versenyt ami órába átszámolva jó kis idõ+a gyakorlások, fejbe is volt az összes pálya.
Dirt2-re visszatérve, automata váltót el kell felejteni, lassú és bután vált, ha valaki idõre akar menni manuálisan megy, nem beszélve a féktávokról, automatával nem is lehet normális féktávot venni a valóságban sem, és életemben nem láttam automata váltós rallyautót pedig jónéhány versenyen megfordultam.
\"If in doubt, flat out!\"
De annyira azért csaknem vagyok sügér, mert egy ghost car ellen mentem, aki tényleg az elsö online (nem KisaHun ellen), csakhát az igazábol kb 20mp-vel kevesebb!<#idiota>#idiota>
Zoliwrc-t még csakcsak értem, hogy 10-15-20mp-vel jobb, dehogy ha Zolitol is 15mp-vel gyorsabb ugyanazzal a verdával...azmár kemény!
Annyit hozzáteszek, hogy Zoli olyan idõket megy, hogy akárhány online futamon ottvagyok, akkor õ 99.%-ban nyeri öket, és mindegy, hogy kijön be a szobába, Zoli agyonveri idõben!<#ravasz1>#ravasz1>
Még van 1 futam, ahol abszolut nemértem, hogy hogycsinálják az az, hogy az elsõ mig megcsinálja 0.36p alatt a gyorsot, addig a 2.-tol lefelé mindenki más 1.35p...és volt egy csomo ilyen idõ a Dirt 1-ben is!
Szal kicsit jöhetne egy valamiféle ellenõrzés!<#miaz>#miaz><#lookaround>#lookaround>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/