5222
-
#3982 Breki ! gyere át rbr-re -
#3981 nem kereső módban van :-) -
#3980 please ne veszekedjetek
a Faq-n tényleg van még mit javítani, de legalább már van.
Ez esetben jól tetted, hogy inkább előtte rákérdeztél, pont erről beszéltem egy másik fórumon, csak sajna csak vita lett belőle
megis bántam nem érdemes ilyenen vitázni -
#3979 Igazad van ! már ezerszer elmondtuk ! nyugi -
#3978 Linket lécci / 2010-s modhoz van ???/ -
#3977 Igazad van, csináld meg egyedül, vagy azt várd meg, amig valaki válaszol...
Az esgé csak ilyen emberekkel van tele, kivéve kevés embert, akik segitenek, de ha épp nem, akkor beszólnak, meg még okosabbak a másiktól, sőőőt...
Amikor meg...áhh nemis kezdek bele...lexarom, pedig hányszor megfogadtam, hogy mégcsak segiteni sem fogok (vagy megpróbálni) itt ezen a fórumon, mertcsak a kötözködés megy inkább...nagyon király!
áhh....feleslegesen koptatom még az ujjaimat ilyenért... -
#3976 Ez nagyon jó , de a Dirt-é ettől messze van -
#3975 Csak kiváncsiságból
ezek a hangok tetszenek?
http://www.youtube.com/watch?v=uYgSwzxZVrM&feature=player_embedded# -
#3974 Jaa,a baz+-től kemény leszel?Gratula.Amúgy a FUCK-ban sincs válasz a kérdésemre.Szóval erről ennyit. -
#3973 Nem baz+, hanem én eröltettem, hogy valaki csinálja meg a FAQ-t, mert állandóan jött valaki ugyanazzal a problémával, mint te...
Fakju emosön! -
#3972 Akkor meg minek a fórum nem?Bocs már,hogy megkérdem.Jaaa,hogy Te tudtad az összes dolgot egyből az FAQ-ból.Nagyon okos vagy.Kár,hogy nincs buksi simogatós emoticon. -
#3971 A dirt2 logó alatt van egy eff-a-kú...
Amugy ha szenvedsz vele, akkor minek...izé...őőő...add el! -
#3970 Köszi mindenkinek.Sikerült.Na most még egy kérdés. Volt egy offline profilom,annak az adatati betudom másolni az online-ba?Mert akkor nem kellene végig szenvednem az egészet megint. -
csoli31 #3969 Az Xbox oldalán Magyar? Mert ott ki kel választani először az oldalt hogy milyen nyelvű legyen, és csak utána regisztrálj. Tessék egy kép róla. -
#3968 Ezzel csak egy baj van.Nekem akkor is Magyarország van ott,ha UK-t választok regizésnél. -
csoli31 #3967 Csinálj egy profilt ez alapján, és majd ennek a profiljával lépjél be a játékban a Live-ra. PC-re is ugyan ott kell regisztrálni, mintha Xbox-ra regisztrálnál. -
mikrofonhead #3966 Hanyas vagy te disznó? -
#3965 Na úgy néz ki,hogy nem rontottam el.Nem jó kódot ütöttem be eddig.Csináltam egy hotmail fiókot angliai zip code-dal.Azzal próbálok csatlakozni,és akkor behoz win-ben egy xbox-os oldalt,nem nagyon értem,hogy a pc-s verzához mi köze van.Biztos én vagyok a hülye:) Na ott viszont a Magyarország ki van választva és nem állítható. -
#3964 írhatsz is, illetve a hivatalos Dirt 2 fórumon is van ilyen topic mert nem csak mi vagyunk így hanem több régió
Egyébként nekem MIcrosoft kormányom van mégsincs működő állítható kormányprogim amivel belőhetem külön a kormányt még örülhetek, hogy a win 7 egyáltalán felismeri a picipuhás kormányt -
#3963 Fasza,akkor kidobtam 4000 Ft-ot az ablakon.Rohadjanak meg. -
#3962 Ez amugy akkor kibaxás a mikrosofttól, veheted a konzolt, veheted a játékait...de ugyanakkor cseszheted a + lehetőségeket...
Simán írnék a MS-nak, hogy téritsék vissza, vagy csinálják meg úgy, hogy mehessen online!
Vagy írják rá a dobozra, vagy hirdessék óriásplakátokon, hogy nemjo a LIVE Magyarországon...mertazért az, hogy valaki nemtud róla, az nem az illető hibája, hanem a másiké!
Az alkoholra is rávan irva, hogy nemjó, meg a cigire is...a LIVE-os gémekre is rákellene irni, hogy mivan! -
csoli31 #3961 Ha már hozzárendelted a játék kódját a Magyar profilodhoz, akkor már nem fogod tudni más Live profillal használni, mert nem fogja engedni. Ezáltal buktad az online játék lehetőséget. -
#3960 Már megpróbáltam magyarral.Akkor semmi lehetőség már?Amúgy live accountot az msn.com oldalon,vagy hol? -
#3959 nah ma'r alig van verseny ha'tra. Szurke az osszes verseny csak egy parnal nem voltam elso.
Lesz valami extra a vegen?? Pl vidi, vagy kocsi
-
#3958 nem szabad magyar -al bejelentkezni mert Live nem támogatott
tehát nehogy magyar accontuntot próbálj !!!
csinálj egy másik live account-ot külföldi pl angliai irányítószámmal és telefonszámmal.
Remélem még időben szólok -
#3957 Sziasztok!
Volt egy nem nagyon eredeti Dirt2-őm.Vettem egy Dirt2 kupont. Steamen letöltöttem mégegyszer,tehát elvileg arról indul.Amikor az online-ra megyek,akkor beakar jelentkezni a windows live-be.Bejelentkeztem az msn acc-al,beírom a regkódot és azt írja,hogy Can't sign is,because your product key is not valid.Please enter a valid product key.
Mit kell csinálni? -
mikrofonhead #3956 No kipróbáltam a hangokat. Szerény véleményem szerint nem éri meg feltenni. 5.1-en játszom úgyhogy kihallom, ha valami nem okés és mégis, ha a kocsit vezeted akkor szinte semmi változás. Ami egyből észrevehető az a többi autó hangja amelyek mellett elhaladsz verseny közbe. Például a WRX STI-nek olyan hangja van mint egy helikopternek, vagy egy légkalapácsnak. Szerintem túlzás is egy kicsit. Körülöttem lévő természet hangjából ugyanúgy semmit nem hallani (azon kívül, ha kanyon-ba mész, vagy közel van a kipuff a "fal"-hoz)...
Önnek azt nem ajánlom... -
#3955 olvass már vissza 1 kib. oldalt mielőtt kommentelsz -
#3954 Dirt 2 Club Itt ! X360 - XLink Kai System ! -
mikrofonhead #3953 Hihetetlen hosszú ez a game. Amióta írtam, azóta nyomtam. 50-es szinten vagyok és még iszonyat sok van hátra... :S Kicsit túl hosszúra is sikerült, mint az első DiRT.
A hangokat, felteszem akkor egy próba erejéig! :) -
#3952 márt több videó is kijött sztem egész jók a hangok
de te már úgyis kihagytad P -
mikrofonhead #3951 OKés, szerintem akkor kihagyom...így se rosszak a hangok :) 1-2 dolgon tudnék még változtatni inkább a grafika terén...az egyik nagyon erdős-mezős pályán pl. van egy kis építmény amibe többnyire mindenki beleszáguld első - második próbálkozásra. Olyan gázul esik szét, hogy majdnem elsírtam magam :D ilyen tökéletes grafikájú játék, realisztikus fizika és akkor ilyen apró dolgokon "bukik el"... -
#3950 Nekem van egy cimborám aki eladja a steam kuponját! -
Ryanxx18 #3949 Hello,
hol lehet megvenni olcsón pc-re a dirt2-öt?
Valaki tudja? -
#3948 ha a videó alapján mondod ezt csak találtam nem biztos, hogy köze van hozzá -
#3947 Akkor ez nem volt jó csere /vicc/ Na mindegy kipróbáltam , nem nagy változás, kicsit erőteljesebbek lettek a hangok ! -
#3946 bocs félre ment -
#3945 [IMG]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OSZlctmUjoo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OSZlctmUjoo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/IMG] -
#3944 Ezt ajánlanám mindenkinek !Memento -
#3943 DIRT 2 : motor , turbo és egyéb hangok