5222
-
#3902 Tudom nem itt a helye ! GTR 2 RALLY MOD -
#3901 Én szerényebb voltam , de az sem lenne ellenemre ! -
HUN BECSEHELY #3900 Én meg a Garázsba -
#3899 Ezt látnám szívesen a bannerban ! -
Zoliwrc #3898 Külseje nem változik, sztem time trialban csak az elért fejlesztésű autóval tudsz menni -
#3897 most nézem hogy egy szót elírtam és még valahogy meg is lett duplázva :D na mind1, valaki tudja a választ?? -
#3896 nem is azért -
#3895 A négy még épphogy elment ilyen configgal -
#3894 srácok a különböző csaomagok (rookie, pro, ace) csaomagok autóra vásárlásával változik azok külseje?? illetve hogy tudok time trial módban nem maxra fejlesztett kocsival menni?? -
#3893 hát azokat már nem ajánlanám -
#3892 3-4-5 -
#3891 KERESŐ : RALLY -
#3890 colin 2 -
#3889 rfactor rally mod .....stb. -
#3888 richard burns rally -
roxor24 #3887 sziasztok vki nem tud olyan ralis játékot mint a dirt2 hogy megy Geforce 6600 256 mb, memoria 1.5 gb, 2.4 ghzes 2 magos procival és xpvel??A dirt2 nagy laggal megy a dirt1 el se indul
-
#3886 Heh köszönöm az ajánlatokat :D FlatOut 1-2 -t már singleben és multiban is agyon játszottam még amikor kijött, roncsderbi játékom is volt nagyon régen (imádtam), CrashDay -el is sokat játszottam (multiban is), gyakorlatilag mindennel ami nem aszfaltúton körversenyekből áll. Ebbe is főleg a pályák tetszenek, meg a viszonylag jó fizika, törés, stb. Egyébként én se száguldok bele a kanyarba, de ha mellékerülök akkor nem bírom megállni hogy ne próbáljam meg kilökni :S -
#3885 Ajánlanám még a GRID-et ! -
#3884 Flat Out-ot tedd fel. :) -
Zoliwrc #3883 Akkor neked roncsderbi szimulátor kell, a rally nem erről szól... -
mikrofonhead #3882 A kis lökdösődés az persze, alap, az kell. De az, hogy izomból belém száll amikor visszafordító kanyar van az azért sok...meg direkt belémjön ezerrel, kilök pályáról. -
#3881 Nekem pont az tetszene, hogy kilökdösnénk egymást, az nélkül unalmas :D (bár én ezzel nem játszok neten) -
mikrofonhead #3880 Reggelt versenyzők! :)
Itt sem tört össze a kocsim, Visual Only-n van. De attól még kilöktek állandóan és így elveszett az élmény... -
#3879 ... ahol ráadásul a vérpistiket le lehet pontozni és ettől tartva az emberek is TALÁN normálisabbak ... -
Zoliwrc #3878 Épp az ilyenek miatt csinálunk olyan versenyeket amin a Collision OFF van.
Mi eredeti game-vel nyomjuk onlineba. -
#3877 Nálam tegnap teljes ablakban jelent meg, de ha bemásolod a linket most is.
A másik igaz nem tudom miért nincs benne ezzel kéne kezdődnie -
mikrofonhead #3876 Issstenem, ilyenkor olyan csúnyákat tudnék írni, hogy kib@sznának a fórumról örökre...vagy lehet, hogy megkeresnének és széttépnék a net kábelem. De ezek a *********** külföldiek....felb@sszák az agyamat nagyon. Felmegyek tunngle-ra hátha van game, van is vagy 6, belépek egy olyanba amibe 6-an vannak, tök jókat versenyzünk, sorba nyerem a meccseket, erre jön két barom, mert más szót nem tudok az ilyenre és mindig kilök...direkt belém jön ezerrel...és még csak nem is tudok annyira angolul, hogy jól elküldjem a ******** ********-ba...
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök!!!! -
#3875 Jó a FAQ úgy ahogy van ! Sajnos így is itt fognak megkérdezni mindent /lustaság / Ajánlanám még ezeknek,hogy ami nincs benne használja bátran a lap alján a keresőt !
"Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:" -
mikrofonhead #3874 Jó lett a F.A.Q. :) ma este egy kis game?
Ha ilyen időszakos szaggatás van, az Nekem pl. a DiRT 1-be a nagyon napsütéses HDR-es részeknél volt..próbáldd meg azt kilőni.. -
#3873 de a hivatalos oldal nem fog szar drivert adni megnyugodhatsz -
Sponnyabob #3872 Oké azt tudom hogy kell letölteni csak gondoltam hogy mivel már nem mai kártya a friss drivereket sem kifejezettem erre csinálják hanem az újabb kártyákra úgyhogy hátha a két hónappal ezelőtti jobban tetszik neki vagy valami, de mind1. Köszi a segítséget! -
#3871 a postodban a linkedre, az se fullba jön be, amugy meg nincs benne a faqban a szaggatásra a válasz
SPONNYABOB: neked meg azt üzenem legyél egy kicsit önállo, felmész szépen ati.amd.com-ra és megnézed mit dob ki a te kártyádra -
Sponnyabob #3870 Köszi! Még annyi lenne hogy a 3000-as sériához melyik catalyst a legjobb vagy a legújabb? -
#3869 mire?
Faq-ra kattintba nem a full screenes módon jön be hanem a sponsor reklámokkal -
#3868 kattincs rá -
#3867 Meg fullscreen módban így
klikk -
#3866 faqot mondjuk a bannerbe kellett volna rakni mer alatta rohadtul nem lehet észrevenni -
#3865 frissitsed a catalystot -
#3864 FAQ vagy visszaolvasás meg kereső -
Sponnyabob #3863 Hali! Találkozott már valaki olyan problémával hogy a játék tök jól megy de a menüben mikor a lakókocsiba bemegy 3-ra csökken az fps szám és alig megy. Eléggé élvezhetetlen az a része de versenyek jól mennek. A gépem AMD Phenom 9650 ATI radeon 3870 3 gb ram. Ha valaki tud valami okosat megköszönném.