5222
dirt2_newbanner.jpg
  • JUVEfun
    Tudom nem itt a helye ! GTR 2 RALLY MOD
  • JUVEfun
    Én szerényebb voltam , de az sem lenne ellenemre !
  • HUN BECSEHELY
    Én meg a Garázsba
  • JUVEfun
    Ezt látnám szívesen a bannerban !
  • Zoliwrc
    Külseje nem változik, sztem time trialban csak az elért fejlesztésű autóval tudsz menni
  • w77d
    most nézem hogy egy szót elírtam és még valahogy meg is lett duplázva :D na mind1, valaki tudja a választ??
  • Breki33
    nem is azért
  • JUVEfun
    A négy még épphogy elment ilyen configgal
  • w77d
    srácok a különböző csaomagok (rookie, pro, ace) csaomagok autóra vásárlásával változik azok külseje?? illetve hogy tudok time trial módban nem maxra fejlesztett kocsival menni??
  • Breki33
    hát azokat már nem ajánlanám
  • JUVEfun
    3-4-5
  • JUVEfun
    KERESŐ : RALLY
  • Breki33
    colin 2
  • JUVEfun
    rfactor rally mod .....stb.
  • JUVEfun
    richard burns rally
  • roxor24
    sziasztok vki nem tud olyan ralis játékot mint a dirt2 hogy megy Geforce 6600 256 mb, memoria 1.5 gb, 2.4 ghzes 2 magos procival és xpvel??A dirt2 nagy laggal megy a dirt1 el se indul
  • Balumann
    Heh köszönöm az ajánlatokat :D FlatOut 1-2 -t már singleben és multiban is agyon játszottam még amikor kijött, roncsderbi játékom is volt nagyon régen (imádtam), CrashDay -el is sokat játszottam (multiban is), gyakorlatilag mindennel ami nem aszfaltúton körversenyekből áll. Ebbe is főleg a pályák tetszenek, meg a viszonylag jó fizika, törés, stb. Egyébként én se száguldok bele a kanyarba, de ha mellékerülök akkor nem bírom megállni hogy ne próbáljam meg kilökni :S
  • JUVEfun
    Ajánlanám még a GRID-et !
  • NIBI
    Flat Out-ot tedd fel. :)
  • Zoliwrc
    Akkor neked roncsderbi szimulátor kell, a rally nem erről szól...
  • mikrofonhead
    A kis lökdösődés az persze, alap, az kell. De az, hogy izomból belém száll amikor visszafordító kanyar van az azért sok...meg direkt belémjön ezerrel, kilök pályáról.
  • Balumann
    Nekem pont az tetszene, hogy kilökdösnénk egymást, az nélkül unalmas :D (bár én ezzel nem játszok neten)
  • mikrofonhead
    Reggelt versenyzők! :)

Itt sem tört össze a kocsim, Visual Only-n van. De attól még kilöktek állandóan és így elveszett az élmény...
  • arty
    ... ahol ráadásul a vérpistiket le lehet pontozni és ettől tartva az emberek is TALÁN normálisabbak ...
  • Zoliwrc
    Épp az ilyenek miatt csinálunk olyan versenyeket amin a Collision OFF van.
    Mi eredeti game-vel nyomjuk onlineba.
  • Breki33
    Nálam tegnap teljes ablakban jelent meg, de ha bemásolod a linket most is.

A másik igaz nem tudom miért nincs benne ezzel kéne kezdődnie
  • mikrofonhead
    Issstenem, ilyenkor olyan csúnyákat tudnék írni, hogy kib@sznának a fórumról örökre...vagy lehet, hogy megkeresnének és széttépnék a net kábelem. De ezek a *********** külföldiek....felb@sszák az agyamat nagyon. Felmegyek tunngle-ra hátha van game, van is vagy 6, belépek egy olyanba amibe 6-an vannak, tök jókat versenyzünk, sorba nyerem a meccseket, erre jön két barom, mert más szót nem tudok az ilyenre és mindig kilök...direkt belém jön ezerrel...és még csak nem is tudok annyira angolul, hogy jól elküldjem a ******** ********-ba...

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök!!!!
  • JUVEfun
    Jó a FAQ úgy ahogy van ! Sajnos így is itt fognak megkérdezni mindent /lustaság / Ajánlanám még ezeknek,hogy ami nincs benne használja bátran a lap alján a keresőt !
    "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:"
  • mikrofonhead
    Jó lett a F.A.Q. :) ma este egy kis game?

Ha ilyen időszakos szaggatás van, az Nekem pl. a DiRT 1-be a nagyon napsütéses HDR-es részeknél volt..próbáldd meg azt kilőni..
  • maffioso
    de a hivatalos oldal nem fog szar drivert adni megnyugodhatsz
  • Sponnyabob
    Oké azt tudom hogy kell letölteni csak gondoltam hogy mivel már nem mai kártya a friss drivereket sem kifejezettem erre csinálják hanem az újabb kártyákra úgyhogy hátha a két hónappal ezelőtti jobban tetszik neki vagy valami, de mind1. Köszi a segítséget!
  • maffioso
    a postodban a linkedre, az se fullba jön be, amugy meg nincs benne a faqban a szaggatásra a válasz

SPONNYABOB: neked meg azt üzenem legyél egy kicsit önállo, felmész szépen ati.amd.com-ra és megnézed mit dob ki a te kártyádra
  • Sponnyabob
    Köszi! Még annyi lenne hogy a 3000-as sériához melyik catalyst a legjobb vagy a legújabb?
  • Breki33
    mire?

Faq-ra kattintba nem a full screenes módon jön be hanem a sponsor reklámokkal
  • maffioso
    kattincs rá
  • Breki33
    Meg fullscreen módban így

klikk
  • maffioso
    faqot mondjuk a bannerbe kellett volna rakni mer alatta rohadtul nem lehet észrevenni
  • maffioso
    frissitsed a catalystot
  • Breki33
    FAQ vagy visszaolvasás meg kereső
  • Sponnyabob
    Hali! Találkozott már valaki olyan problémával hogy a játék tök jól megy de a menüben mikor a lakókocsiba bemegy 3-ra csökken az fps szám és alig megy. Eléggé élvezhetetlen az a része de versenyek jól mennek. A gépem AMD Phenom 9650 ATI radeon 3870 3 gb ram. Ha valaki tud valami okosat megköszönném.