5222
-
#5182 akkor most mit csináljak az i7-esemmel? :D
játsszak 2 maggal? mert az otthoni 2 magos gépemen szinte soha nem fagyott ki
msconfigba asszem be lehet állitani h hány maggal induljon a gép stb.stb. -
DIESEL DOG #5181 Szerk:
Hozzátenném hogy időnként nálam is előfordult ez a probléma... -
DIESEL DOG #5180 Jaj ne haragudj, elnéztem... de az az első részhez való.
VGA kártya driverét esetleg próbáld meg frissíteni. Egyébként több külföldi fórumon lehet erről a problémáról olvasni, másoknál az első verseny után azonnal lefagy a játék. Egyes feltételezések szerint a több magos processzorokat a játék nem tudja megfelelően kezelni. -
#5179 az 1.1-es patch fel van téve. de ez az 1.2-es patch pedig a dirt 1 hez való nem? -
DIESEL DOG #5178 Ha nincs a játékodhoz patch feltelepítve akkor töltsd le először az 1.1-es verziót INNEN, majd az 1.2-es verziót INNEN.
Remélem tudtam segíteni... :) -
#5177 tud valaki arra megoldást, h miért fagy ki a játék majdnem mind 5. verseny után/közben? -
DIESEL DOG #5176 Not bad! :) -
papo17 #5175 Csáó http://www.youtube.com/watch?v=IxbJDGGZJ7k&list=UUKElC_g16MDuOroxYmnrnpg&index=1&feature=plcp nézzétek meg pls :) -
ben2004 #5174 Sziasztok! Megmondanátok nekem hogy hogy kell beállítani a játékba a kormányt? -
DIESEL DOG #5173 Hát a megjelenésre nem lehet panaszunk... :) -
#5172 A játék egyébként sokkal szebb, jobb mint ahogy azt videókból, képekből lehet látni sztem. -
papo17 #5171 Hali lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet házi szero-t csinálni mert haverral próbáltunk márt néztünk google ba youtubon meg mindenhol hogy hogy kell de nem volt jó valaki tudna help? (hamachi van)
Üdv.: papo -
sanyika68 #5170 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy az efig 1.1 es patch nem megy fel a játékra.
Failed installed title update. See log at
C:\User\username\Appdata\Local\Temp\Gfwl-install.log for details
Ha valaki találkozott már ilyennel, és sikerült megoldani, vagy tudja mi ez, akkor írjon mert már kifogytam az ötletekből
Elöre is köszönöm a segítséget!
Üdv Sanyika68 -
DIESEL DOG #5169 Nálam ilyesmi nem történt... -
Novotsik #5168 HI
Tapasztalt valaki olyat hogy megy a ajáték megy rendesen majd az Fps leugrik 10-re és kb 1 perc után fut tovább normálisan? -
Ryanxx18 #5167 Szisztok
Fraps al lehet felvenni videót.
Néhány kép a játékból, remélem nem probléma.
És egy saját videó, fraps al készítve.
-
DIESEL DOG #5166 Esetleg hypercam, gamecam? -
papo17 #5165 Jaja de nemjo
-
#5164 Frapsot próbáltad? -
papo17 #5163 Csáó annyi lenne a kérdésem hogy Dirt 2 be mivel tudok videót felvenni?
Előre is kösz válaszotokat!
Üdv.: papo™ -
DANIELTRUCKER #5162 Nem tudja valaki miért nem tudok más nevet beírni a player one-on kívül? -
#5161 A flesbekk az a hibázásnál rögtön visszatekerést jelenti, szóval a verseny közben!
Melyik gomb azt már nemtudom, de a beállitásoknál tuti belehet állítani arra amire csak akarod! -
#5160 Visszajátszás közben lehet asszem az F2-vel. -
MauroN #5159 facepalm -
#5158 Hali.
flashback-et hogy tudom használni? Nem igazán jöttem rá.
:) -
#5157 na így már nekem is tetszik, és olvasható -
#5156 Tökéletes! -
DIESEL DOG #5155 Rendben, akkor így marad... :) -
#5154 szerintem jó és még jól is néz ki -
DIESEL DOG #5153 Betűszín megváltoztatva fehérre... sokan panaszkodtatok az olvashatóság miatt... vélemény? -
DIESEL DOG #5152 Valami háttérben futó alkalmazás használja az erőforrásokat, ez tud okozni ilyet, esetleg VGA kártya driver... -
#5151 Biztos frissít a nortonod!;P
Patch fentvan (1.1)? -
#5150 az mi a rák faxáért van h időnként leesik az fps?
semmi baja 2 perc után akad majd egy idő után megint semmi baja aztán megint akad... -
#5149 Szerintem így már frankó! -
DIESEL DOG #5148 Világosabb zöld lett a hsz-ek betűszíne... vagy legyen hófehér? -
#5147 attól még lehet egy fórum olvasható és tényleg nem lenne jó ha ez a tendencia lenne a fórumokban, hogy fontosabb a csicsa mint az olvashatóság........ -
#5146 Nem nagy gond az olvashatóság, itt már nagyrészt úgysem lesz már mit olvasni játékkal kapcsolatban. Mindenki lenyugszik a skin témáról és ismét beköszönt a 2 hsz/hónap korszak. :) -
#5145 egy próbát szerintem megérne, de kérdezzük meg a többieket is -
DIESEL DOG #5144 Minden megoldható... -
#5143 de a színeket nem tudod átenni?
szerintem háttérhez és Bannerhez is menne és jól is olvasható