5222
-
Zoliwrc #4222 Vissza is jelöltem, láttam tegnap hívtál játszani, pont el voltam merülve egy másik csapattal a játékba. Esténként vagyok minden nap online, majd találkozunk -
#4221 Helló,bejelöltelek barátnak (CsiZziHUNGARY) -
Zoliwrc #4220 Így van, az új WRX gyenge a játékba, EVO X a nyerő, N12 (Group N) is jó, csak a visszafordítókba fullad bele, tempós pályán ahol nincs sok visszafordító ott felveszi a versenyt az EVO X-el.
Egyforma váltóáttétellel 6-ban a Subaru gyorsabb 10-12km/h -val. -
#4219 Nekem nem jön be az új WRX,a Group N-es nekem jobban "fekszik",no meg a mitsu EVO X -
#4218 2 subarufestést kapsz!
1 aranyszinüt, meg egy szürkét... -
#4217 Nem alapból sokkal rosszabb az irányítása,
de jobbá tehető
Megérne, ha lenne még online -
#4216 Már rég játszottam a Dirt 1-el így nem igazán emlékszem rá, de annak is ilyen nagyon nagyon jól eltalált irányítása van, meg a nehézségi szintek is ilyen jól vannak belőve?
Mert leginkább ezektől függene, hogy kijátszanám-e, mert amúgy 1000 Ft-ot bőven megérne. :)
Ja meg tudja valaki, hogy milyen extrákat ad Dirt 2, ha felvan telepítve a Dirt vagy a GRID? -
#4215 Még nem tudok sajnos. :/ -
#4214 Ha tudsz neten is nyomulni, akkor láthatod, hogy 80-90% evo X-el vereti! -
#4213 Tegnap nagyon belelendültem a játékba és én is az Evo X mellett döntöttem (picit az ATI festés is közrejátszott benne), bár korábban az új Subaru-ra esküsztem, mert ugye még is csak Ken Block autó, meg tulajdonságaiban is nagyon ott van. De később rájöttem, hogy nekem ez az Evo X kezelhetőségre is jobb, meg pl többet is látok ki a szélvédőn (bár picit szokatlan volt elsőre a jobb oldali kormány, de egyáltalán nem zavaró végülis.
Nagyon kemény a játék hangulatra továbbra is azt mondom, olyan dolgok is vannak benne, hogy felgyűrődik a motorháztető és visszaverődik róla a képembe a napfény, ami picit vakít is. :) -
#4212 evo IX - mert szép :)) -
STESTE #4211 Aki szeretne DiRT2-vel -Hamachi2- hálózatban játszani az látogasson el weboldalunkra:
Dirt2 Hamachi Server -
Gyuri77 #4210 Bár csak ilyen egyszerű lenne a dolog. Csak ennél a játéknál jelentkezik a gond. Hiába veszem lejjebb a grafikát, ugyanúgy belaggol... -
RYO21 #4209 metro -
#4208 Micu evo x! -
#4207 Amúgy szerintetek van a játékba olyan rally autó, ami kitűni ka többi közül? Úgy értem melyiket célszerű választani? :) -
Olvasom a topikjában, hogy épitgetni fogod!
Énis gondolkodok rajta, csakmost más dolgom is van!:S
-
Csavez #4205 Bassz igazad volt!!!
Manualissal játszom már,sokkal gyorsabb vagyok+élvezetessebb!
Most építek 1 cockpitet is. -
#4204 Takaritsd ki a ventillátorokat, mert valószinű, hogy melexik!
Ha nem, akkor vegyél visszább a beállitásokon!
Ez az alap, ha tovább is fentáll, akkor oda muldör és klári kell! -
Gyuri77 #4203 Sziasztok! Az lenne a gondom, h játék közben egy idő után atom mód belaggol a játék, addig tökéletesen fut, amikor belaggol, alt+tab-bal kilépek vindózba, aztán vissza, lagg elmúlik és folytatom. De aztán pár perc múlva ismét és így tovább. Amikor elkezdtem vele játszani, nem csinált ilyet, csak pár hete kezdte, közben a vindózt is újraraktam, de továbbra is fennáll a probléma. A feladatkezelőben gyönyörűen látszik, h a játék közben a procik 80-90%-os kihasználtsággal dolgoznak, majd amikor jön a lagg, minegyik felmegy 100%-ra. A folyamatok között maga a játék alap esetben 50-60% között használja a procikat, míg a lagg esetén 70-80% között. Aki tud, légyszi segítsen! Köszi! -
#4202 csúnyaliiiiiiveeeeeeeeeeeeee.
:D. -
#4201 arról, hogy nincs pénzed új játékra, legkevésbé a live tehet :) -
#4200 :D -
#4199 Ez már scak azért is poén, mert ott van fent a szöveg, hogy Pcguru. :D
Mellesleg szokás az arcade játékokat így nevezni, mert legtöbbeknek azért a "versenyszimulátor" szó érthetőbb, mint az "arcade".
Pl nem lepődnék meg, ha az NFS: Nitro-t is szimulátoroznák pl a Pcguru oldalán. :) -
#4198 For some wheels (e.g. Logitech MOMO, Fanatec Porche) it is important that the pedals are on separate, rather than combined axes. From the Windows Control Panel, choose 'Controllers' and click 'Properties' for the wheel you will be using. Click 'Settings' and ensure that the 'Combined' or 'Single Axis' setting is unticked.
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech G27 Racing Wheel
Logitech Driving Force Pro
Official Microsoft Xbox 360 Wheel
Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT F/F Pro (with and without Clutch models)
Logitech MOMO Wheel
Logitech MOMO Force
Fanatec Porsche 911 Turbo Wheel (PWT)
Thrustmaster Ferrari GT Wheel
-
#4197 "rohadjon meg"..."nyamvadt key"...érted?!
De legalább az élient megveszed! Akkor majd kinyirlak, mert énis megveszem pár cimborámmal, de ezt majd máshol megbeszéljük, nem offolok!
Bocs srácok! -
#4196 Itt kérdezd!
Amugy nekem azvolt, de engem baromira idegesitett, hogy csak 2 pedál van és alig érezni, mert nagyon puhák, és nincs nagy fordulási szöge (nemsoxor használom énsem a mostanival a 900 fokot), kell a momotol jobb kormány szerintem!
Bár majd a tapasztaltabbak jobb tanáccsal látnak el, attól függ, hogy mire kell neked!? -
#4195 ja, jó, akkor hogy mondjam jól? :D csak szeretek géjmelni és szívesen vennék géjmeket, de még nincs rá pénzem. -
#4194 A lopás bűn!
Én gondolok olyanokra, nincs azzal gáz, deha még úgyis állsz hozzá, és úgyis fejted ki a gondolataidat, ahogy azt tetted...csak amiatt reagáltam úgy! -
#4193 gondolj itt olyanokra, mint én :P. én pl még tanulok, alig van lóvém és szívesen megvennék egy-két dolgot, pl a most érkező avp3t, minden vágyam és mégse tom és akkor? velünk kitolni ezért? höhh.
nemtehetek róla. -
#4192 Igazad van, szerintem is tök kibaxás, hogy nemlehet olyannal játszani onlájn, amiért nemfizettél! pff micsoda világ?! Fizetni valamiért? -
#4191 ahh, kösz faq. -
#4190 rohadna meg ez a hülye live. emiatt gta4ben se tudtam szart se csinálni, mer nyamvadt keyt kért. akkor itt? itt se fogok... és honnan szerezzek live kulcsot? áhh, shit, sok hülye fasság. -
#4189 -
NHLFAN #4188 MOMO Logitech Force Feedback-be érdemes befektetni?Támogatják a játékok?-nem mai darab már-és úgy egyáltalán hasznáható darab?Köszi -
#4187 *Manuális váltóval értek egyet. :) -
#4186 Az egyértelmű dolog, hogy nem szimulátor, ez egy kellemes arcade játék, a jobbik fajtából, szórakozásra jobb nem is kell a kategóriából.
Én ha lenne kontrollerem, akkor valószínűleg ezzel játszanék javarészt, de ha már kormányom lenne én is hanyagolnám ezt és inkább RBR-znék, ahogy az előttem szóló is, bármennyire is régebbi.
Automata váltóval én is egyet értek, látványosabban gyorsabb vagyok a többieknél, de ez gondolom minden egyéb játékban így van. Pedig rally-kban eddig valamiért sohasem használtam manuális váltót, mert általában ezekben a játékokban olyan kapkodás van, hogy örülök, hogy legalább a váltásra nem kell figyelnem, de egész szokható a dolog. :) -
#4185 Váltóval 10-20mp-el gyorsabb vagy az automatától!
Nagyon buta az automata!
Gyakorolj, mert úgy mégélvezetesebb!
Mondjuk amióta kipróbáltam (meg is kell tanulni) a Ricsárd börnsz rallit, azóta nemnagyon játszom ezzel a gémmel!
Pedig a megjelenéskor megvettem, mert...mindegy!
A rbr pedig 2004-es kiadás(!!!), és most sincs ellenfele ralli szimulátorban! -
Csavez #4184 Szimulátortól messze van,de nagyon élvezetes az rFactorral szemben.
Dirt 2-t automata váltóval játszom,manuállal játszhatatlan legalábbis én nem tudok.
A kormányhoz járt 1 játék is rFactor,ami nagyon nem jött be.
Annál ami tetszett kuplung+váltás stb. 1szóval szimulátor és a Dirt 2 közelébe nem ér. -
#4183 Hát én kipróbáltam, de eszembe se jutna Dirt2-öt gamepaddal játszani.
Mondjuk azzal, hogy szimulátor vitatkoznék.