5222
-
#4262 Végülis most utánanéztem a szónak, mert eddig úgy tudtam, hogy a vulgáris nyelvezet az olyanokat is magába foglal, mint pl káromkodás, ami a játékban tapasztalatim szerint nem igen van jelen.
Akkor elnézést. -
#4261 ebben mi az érdekes? újdonság ez a szó vagy mi? :) -
#4260 És ha megvette? -
Csavez #4259 Megvenni. -
imice #4258 Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni hogyan kell online játszani? Az istennek sem birok bejelentkezni Hiába csináltam profilt hotmailes e-mail címet ami jó ha beírom mindig azt irja hogy valami kód nem stimmel mit kell ilyenkor csinálni?
-
#4257 nekem pedig:
-
#4256 Ha te mondod. :)
Akkor már tőlem is egy kis érdekesség:
-
#4255 betettem, mert szép jelenet. Ben Sulayemibe, vagy ki ez a csávó, belerohantam és lett1crash, ami véget vetett a versenyemnek. 35.6 G körül volt és 93%os sérülés v mi, nem néztem. a sebességre nem emlékszem.
neki akartam menni poénból, koccanni, erre kicsit durvábbra sikerült. -
RYO21 #4254 mit kell észrevenni?
de fura a keyboard gombjai! Nálam ekszboksz gombjai vanak mert használok a játékhoz egy xbox360 gamepad emulator progit.
-
#4253 faszba...
-
#4252 [IMG]http://noob.hu/2010/02/15/crash.JPG[IMG] -
#4251 ki lehet lépni az asztalra a TAB+Alt gombok lenyomásával -
#4250 -
Csavez #4249 33colig bírja el,legalábbis a dobozára ez van írva -
Csavez #4248 :D
Repült az irodám a cockpit miatt,melo miatt van 2 monitor,még nem tudtam hova tenni. -
#4247 És az ablakban miért van még egy?
Vagy az az oldalra tolató radar? :-) -
#4246 Köszi ! Nagyobbnak néztem és azért kérdeztem , hogy elbírja-e ez a fali konzol ! /de így már érthető/ Király lett a cockpit , lassan már az enyém is kész -
Csavez #4245 THX
Samsung 2233RZ 22colos -
#4244 szerencsére nem -
#4243 Hagyjuk az egészet mondom! ;)
Nem fogunk megegyezni. -
#4242 Egyébként egy főleg rally játékban nem szükséges nekem, hogy az ellenfelek másképp viselkedjenek :-))))) -
#4241 nemcsak erről beszélek
én olyanról beszélek amit kipróbáltam az alapján ajánlom
Ezenkívül külföldi hivatalos fórumokban is sokan tesztelték és ajánlották.
Te meg levonsz olyan következtetéseket két sor alapján, amiktől égnek áll a hajam.
Semelyik pályán nem gyerekjáték nyerni, de szerintem így sokkal játszhatóbb viszont nehezebb.
Leírhatod a véleményed csak ha lehet olyanról amiről van is tapasztalatod. :P
Az tényleg mánia, hogyha vmi rosz egy játékban ne javítsuk ki mert nem hivatalos... -
#4240 Én ilyen "hivatalos" mániás vagyok. ^^
Mivel csak irányítás buheráról beszélünk, gondolom attól az ellenfelek még nem fognak másképp viselkedni.
Ez az "így pont jó a nehézség" kifejezésed meg arra enged következtetni, hogy megváltozik a játék élménye, szal könnyebb vagy nehezebb lesz nyerni. Gondolom továbbá nincs letesztelve az össze pályára ez a módosítás, így akár az is lehet, hogy bizonyos helyszíneken gyerek játék nyerni, míg máshol pedig szinte lehetetlenség.
De részemről zárható ez a téma, csak leírtam a véleményemet. :) -
#4239 Grat... /hány cm a tv-d , a fali konzol miatt kérdezem/ -
#4238 Alapból nem lehet, de ha versenyek előtt bekapcsolod azt a sort abban a menüben, ahol pl a nehézséget is tudod állítani, csak 2 sorral lejjebb, akkor úgy kezdődik majd betöltés után az adott pálya, hogy állíthatod az autót. -
#4237 ha nem élsz az a te bajod
így pont jó a nehézség -
#4236 ügyes vagy grat -
#4235 hülye kérdés:Hol lehet beállítani az autót? -
#4234 Ezis csak az alapra igaz
a leírtakkal szépen javítható -
#4233 az első részben a változatosságra nem lehetett panasz, itt az most valóban háttérbe szorult :(
remélem a 3. részben ötvözik az első kettő érdemeit :) -
#4232 Ha nem ilyen élvezetes mint ez, akkor lehet hanyagolom. :(
Amúgy annyira már ez sem volt az igazi. Picit néhol őszintén szólva már untam is, annyira sok az ismétlődő helyszín (bár ez az érzés lehet annak is betudható, hogy eléggé sokat indítottam újra versenyeket). Ha jól emlékszem már az első Dirt-ben sem voltak havas helyszínek, továbbá kár, hogy már picit hanyagolva is van a rally rész, nagyon kevés féle rally helyszín van, leginkább fej-fej melletti versenyek vannak.
Végülis az is igaz, hogy ennek a játék nevében már nincsen benne a "rally" szó.
#4227: Sajnos nem élnék ilyesmi féle módosításokkal, mert így vagy könnyebb vagy nehezebb lenne győzni, ugyanis gondolom a módosítás nincs szinkronban az ellenfelek nehézségével. -
Csavez #4231 -
Csavez #4230 cockpit1, -
Csavez #4229 Tegnap kész lettem a cockpittel,nagyon komoly így jétszani.
,
,
-
#4228 dirt1 nagyon gáz, gyakorlatilag a szép, rallys, csuszós kanyarbevételt el is felejtheted :( -
#4227 irányíthatóságáról a fórumában részletesen írtam
alapból elég gázos, de javítható -
#4226 Valószínűleg online úgysem játszanám így, hogy van mellette újabb Dirt 2 (persze, hogy ez a népszerűbb).
Szóval nagyobb kihívás a játék irányíthatóság terén. Kíváncsi vagyok vajon a nehézségi szintek is igazodva vannak-e hozzá.
#4218: ezek aztán jutalmak. :) -
RYO21 #4225 de alt+f4.
XCak az a baj, hogy megmarad a 2gigás replay file a win meghajtón. -
#4224 Nem lehet valahogy kilépni az asztalra amikor megy a játék? -
#4223 Eddig NFSekben játszottam online,ott top 5ben vagyok(UC)
Dehát ez teljesen más "világ":D Még szoknom kell.