Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ja és sry a warez miatt, aki nemakarja ne olvassa)
1. Kell a játék, nekem reloded van. Sztem másal is mehet.
2. Leszeded a http://www.teknogods.com/?p=248 innen a rart.
3. Rar bol a Hamachis reg fájlt hozzáadod a reg adatbázishoz (2x kill rá majd ok)
4. DLLoad.exe t és a TeknoGods.dll t C meghajtóra simán bemásolod könyvtár minden nélkül.
Játék indítása:
1. Hamachi futtatod, tûzfal kinyomod port fowardot megcsinálod tudod pingelni a másikat a szobában stb...
2. DLLload.exe inditod, dos ablak elõjön hagyod nempiszkálod
3. Inditod a crackolt Dirt2.exe vel.
4. Multiplayer/ local hostolsz vagy quick match el csatlakozol.
5. Belépsz a társadhoz választ mapot játszod, vagypedig elindítod ha te hostoltál a Start al 😊
(ha vagyunk páran irtok ki hamachis szobát tõlem játszhatunk egyet páran 😊
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
KÖvetkezõ a gondom!
Hamachin keresztül akarunk haverral játszani!A Teknogods cuccossal állítólag lehet.Megcsinálom a lépéseket amik a teknogods mappában lévõ readme fileban vannak,de nem müxik.
ezt írja a DLLLOAD.exe:
OpenProcess failed%
Injection failed,make sure the dll is in same dir as this program.
Nothing found,rescanning in 10 second.
Ennyi.Azt írja h nmetalálja a dll-t, pedig ugyanabban a mappában van mint ez az sxs!Ja és havernak meg jó,nem ír ki ilyet.
MI LEHET A GOND.HA VALAKI CSINÁLT MÁR ILYET ,SEGÍTSEN!!!!
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Persze sokan akik a Dirt 2-vel úgy érzik egész jól mennek lehet már a Rally Scoolban is rájönnek, hogy azért ez keményebb esetleg elis akadnak egyiknél mint pl most én is :-)
Azthiszem lehet jelenteni is, hogyha gázos a live-on valahogy, sõt tiltani is!
Én Ericderheizer-tõl óvnálak, hekker, utolsó helyen kullog és mielõtt a célvonalhoz ér valamit megnyom és az elsõ helyre ugrik, nem megy el melletted, de az eredménylistán az elsõ. Mekkora patkány....
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Zoli, Én megígértem magamnak, hogy amikor megveszed a G25-öt akkor megveszem hozzá eredetibe a DiRT2-t...addig marad a kópia 😊
Nekem még a Dirt is visszavan 😛
Inkább maradok a rbr-nál amig nemlesz jobb!<#crazya>#crazya>
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
a Faq-n tényleg van még mit javítani, de legalább már van.
Ez esetben jól tetted, hogy inkább elõtte rákérdeztél, pont errõl beszéltem egy másik fórumon, csak sajna csak vita lett belõle
megis bántam nem érdemes ilyenen vitázni
Az esgé csak ilyen emberekkel van tele, kivéve kevés embert, akik segitenek, de ha épp nem, akkor beszólnak, meg még okosabbak a másiktól, sõõõt...
Amikor meg...áhh nemis kezdek bele...lexarom, pedig hányszor megfogadtam, hogy mégcsak segiteni sem fogok (vagy megpróbálni) itt ezen a fórumon, mertcsak a kötözködés megy inkább...nagyon király!
áhh....feleslegesen koptatom még az ujjaimat ilyenért...
ezek a hangok tetszenek?
http://www.youtube.com/watch?v=uYgSwzxZVrM&feature=player_embedded#
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!