Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még megvan neki, ha valakit érdekel...!<#ravasz1>#ravasz1>
Sõt az 5750-hez is van már!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Legalábbis én az 5850-hez kaptam.
mert ugyan azt csinálta nekem is mind a vidin
http://www.youtube.com/watch?v=N-_xkzjGAQk
Create a local profile
valaki?
van valakinek cd kódja ?
vagy azon amit kidob a játék ha rámegyek a regre és oda beirom a "hotmai.com"os email-om és késsz?
mert ugy nem kapok semmi értesítõt mert ha a citromail a gond akko. csinálok hotmail-t
csak UK vagy US legyen
elõre is kössz
hTTp://ror.hu/
itt van a régi flash banner feltöltve máshova.....
hTTp://ror.hu/
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Legyõzted a "hõsöket" is? Nincsenek azok a fejek ott az országok aljában?
Jó a banner!😊
na jó végülis annyira nem fontos, h mennxit ir,végigvittem az a lényeg😄
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Az lenne e kérdésem hogy mikor verseny közben kitöröm valamelyik ablakát a kocsinak akkor az az üvegcsörömpölés hang onnantól kezdve az egész verseny alatt hallatszik. Ez valami hangeffekt lenne ami beragad vagy valami mást hallok? Igazából annyira nem zavar mert elnyomja a többi hang csak gondoltam hátha érdekes.
ti 100%ig végig vittétek a játékot? az összes versenyt megnyertem már,és 92%ot ir csak, mit kéne tennem h 100 legyen?
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
http://www.youtube.com/watch?v=pl5xreeG83I
totus, a registry-be beletetted a kulcsot?hamásat?próbáljátok tunngle-el!
ha router mögül játszol nyisd meg a portot is!
port fowardot megcsinálod
Hamachiban látom a havert meg miden az müxik!Nem lehet valami regedtiben nem jó??
még mindig ezt írj:
OpenProcess failed%
Injection failed,make sure the dll is in same dir as this program.
Nothing found,rescanning in 10 second.
a haveroknak meg jó mi a fax lehet!