Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Egyforma váltóáttétellel 6-ban a Subaru gyorsabb 10-12km/h -val.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Mert leginkább ezektõl függene, hogy kijátszanám-e, mert amúgy 1000 Ft-ot bõven megérne. 😊
Ja meg tudja valaki, hogy milyen extrákat ad Dirt 2, ha felvan telepítve a Dirt vagy a GRID?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nagyon kemény a játék hangulatra továbbra is azt mondom, olyan dolgok is vannak benne, hogy felgyûrõdik a motorháztetõ és visszaverõdik róla a képembe a napfény, ami picit vakít is. 😊
Dirt2 Hamachi Server
Olvasom a topikjában, hogy épitgetni fogod!
Énis gondolkodok rajta, csakmost más dolgom is van!:S
Manualissal játszom már,sokkal gyorsabb vagyok+élvezetessebb!
Most építek 1 cockpitet is.
Ha nem, akkor vegyél visszább a beállitásokon!
Ez az alap, ha tovább is fentáll, akkor oda muldör és klári kell!<#zavart1>#zavart1>
😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mellesleg szokás az arcade játékokat így nevezni, mert legtöbbeknek azért a "versenyszimulátor" szó érthetõbb, mint az "arcade".
Pl nem lepõdnék meg, ha az NFS: Nitro-t is szimulátoroznák pl a Pcguru oldalán. 😊
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech G27 Racing Wheel
Logitech Driving Force Pro
Official Microsoft Xbox 360 Wheel
Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT F/F Pro (with and without Clutch models)
Logitech MOMO Wheel
Logitech MOMO Force
Fanatec Porsche 911 Turbo Wheel (PWT)
Thrustmaster Ferrari GT Wheel
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De legalább az élient megveszed! Akkor majd kinyirlak, mert énis megveszem pár cimborámmal, de ezt majd máshol megbeszéljük, nem offolok!
Bocs srácok!
Amugy nekem azvolt, de engem baromira idegesitett, hogy csak 2 pedál van és alig érezni, mert nagyon puhák, és nincs nagy fordulási szöge (nemsoxor használom énsem a mostanival a 900 fokot), kell a momotol jobb kormány szerintem!
Bár majd a tapasztaltabbak jobb tanáccsal látnak el, attól függ, hogy mire kell neked!?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Én gondolok olyanokra, nincs azzal gáz, deha még úgyis állsz hozzá, és úgyis fejted ki a gondolataidat, ahogy azt tetted...csak amiatt reagáltam úgy! <#crazya>#crazya>
nemtehetek róla.
Én ha lenne kontrollerem, akkor valószínûleg ezzel játszanék javarészt, de ha már kormányom lenne én is hanyagolnám ezt és inkább RBR-znék, ahogy az elõttem szóló is, bármennyire is régebbi.
Automata váltóval én is egyet értek, látványosabban gyorsabb vagyok a többieknél, de ez gondolom minden egyéb játékban így van. Pedig rally-kban eddig valamiért sohasem használtam manuális váltót, mert általában ezekben a játékokban olyan kapkodás van, hogy örülök, hogy legalább a váltásra nem kell figyelnem, de egész szokható a dolog. 😊
Nagyon buta az automata!
Gyakorolj, mert úgy mégélvezetesebb!
Mondjuk amióta kipróbáltam (meg is kell tanulni) a Ricsárd börnsz rallit, azóta nemnagyon játszom ezzel a gémmel!
Pedig a megjelenéskor megvettem, mert...mindegy!
A rbr pedig 2004-es kiadás(!!!), és most sincs ellenfele ralli szimulátorban!
Dirt 2-t automata váltóval játszom,manuállal játszhatatlan legalábbis én nem tudok.
A kormányhoz járt 1 játék is rFactor,ami nagyon nem jött be.
Annál ami tetszett kuplung+váltás stb. 1szóval szimulátor és a Dirt 2 közelébe nem ér.
Mondjuk azzal, hogy szimulátor vitatkoznék.
Ha ez a játék az elsõ, amivel kipróbáltad a kormány, javaslom hogy próbáld ki komolyabb szimulátorokkal is, mint pl Rfactor, GTR, GT Legend vagy Richard Burns Rally.
Jah és persze, ha majd kipróbálod valamelyiket, számolj be róluk, hogy mennyiben másabbak, mint a Dirt 2, mert érdekel. De komolyan. 😊
G27-en már vannak Fordulatszám- és váltásjelzõ LED-ek, és ezek tökéletes ütemben követik ami a játékban történik.
Akkor hogyhogy nem erre optimalizálták? A ledes cuccokat + berakták csak úgy?
Logitech G27
Lejebb már írták:
"ennyi van"-ból is megértettem,nem kellenek piros nagy betük. 😄
Háát ha ezzel ilyen jó,milyen lehet amire rá optimalizálják?
Én billentyûzettel játszok és csak némelyik ilyen verseny fog ki rajtam, de pedig a játékról lerí, hogy max kontrollerre van optimalizálva, bár ettõl függetlenül nagyon érdekelne milyen lehet kormánnyal.
Amúgy G27.
THX.