5222
-
#4422 Jah, bocs, tényleg, ha 10 percig fésülgetem a képet, akkor ki is lehet szűrni. Nem vagytok normálisak, vagy csak szimplán qvára unatkoztok, h ilyeneken problémáztok. -
TJLavin #4421 Napsütéses képen PL Horvátországban jobban észrevehető a a különbség. Ezeken nem annyira mert narancs sárgás nincs annyi szín mint nappal.
Csinálnék screeneket de most azért nem rakom újra a játékot. -
#4420 Ingame, nem kicsit. Amúgy legjobban a lámpákon venni észre itt a képen. -
#4419 Hátul is más szögben állnak a kerekek, így szerintem stabilabb, meg a hátsó szárny is áramvonalasabb szögben áll!
Nemhiszem, hogy ezt nemvetted észre!
Komolyan, kicsit látni, hogy élesebb a kép, és ezek:
-
#4418 Ha kinyitod a szemed, meglátod. Úgy őszintén. Látásproblémákon meg nem tudok segíteni, sorry :) -
#4417 E között a 2 kép között mi különbséget látsz minőségre, úgy őszintén? -
#4416 Ennek alapból így kellett volna kinéznie. :O
Akkor szóval nem kell hozzá crack... -
#4415 Csináltam egy összehasonlítást dx9 téren:
Patch nélkül:
Patchel:
Valóban eltűnt a homály. Ellenben mindössze annyi történt hogy valamennyivel kevesebb a mosön blur. De jobb ez így, megéri :) -
#4414 megvolt, megvolt :)
#4412: Kb 2 órán keresztül google-ztem, (meg este is egy csomót, de eddig semmi nem müxött. Ez viszont valahogy elkerülte a figyelmem.
De így tényleg megy a dolog, köszönöm :)
-
Csokis #4413 Tedd fel a vc_redist-et újból, illetve a DirectX-et és a crack-et is. -
#4412 google..........
és rögtön az első találatnál ott van
"an alle, die den Error "SecuLauncher Error, Exception 0xC0000005..." erhalten. Ihr müsst beide .exe-Dateien in den Spiele-Ordner kopieren (also die dirt2.exe und die dirt2o.exe). Dann die dirt2.exe starten. Jetzt sollte es funktionieren. Der Fehler kommt dann, wenn die dirt2o.exe fehlt.
Viele Grüße!" -
#4411 Erre senki?
Tehát nem csak a patchelés után, hanem az alap verzió is ezt vágja az arcomba :/ -
#4410 szerintem egyértelműen jobb így
igazából a legjobb lenne, ha ki/be kapcsolható lenne, akkor mindenki boldogan tudna játszani ;) -
Richard90 #4409 Sziasztok!
A mentéseket próbálom visszaállítani. Felraktam a játékot, elindítottam. Létrejött az Xlive mappa. Letöröltem, majd beraktam a régit. Visszaraktam a mentéseket (úgy ahogy van, visszamásoltam a dirt2-es mappát (savegame hardware settings)). Elindítottam, bejelentkeztem az offline profillal belépés előtt, de azt írta ki, hogy auto load fail. no save game found. Valakit tudna valami okosságot mondani? -
#4408 Na fasza :)
Tényleg nem a javítás hozza a problémát. Az alap sem megy. Ugyanazt írja mint a patchelés és crackelés után-.
Tehát ez a:
seculauncher error exception 0xc0000005 (stb)
No ez mi a f..-tól van :) -
#4407 Hát. A homály eltűnt, de elég "üres", semmilyen így az egész szerintem.
Szal asszem nem gáz hogy nem müxik a patch :D -
#4406 jah.. ezen a forumon... -
TJLavin #4405 Érdekes csak nálad csinálja ezt... :) -
#4404 ok.
No crack
Crack
Kedves "Nub" barátom.. -
#4403 Kérlek világosíts fel! :) -
TJLavin #4402 Én értem. Nub. :) -
Csokis #4401 Feltettem én is az 1.1-es patch-et és nem kellett crackelni semmit, működött utána is. Kérdés, hogy tényleg eltünt-e a homály, mert én úgy látom. Készítettem azért 3 képet.
-
#4400 Akkor nem értem Maxtreme esetét. -
TJLavin #4399 Én felraktam a patchet Reloaded verzióra és gond nélkül megy. Crackelni sem kellet rögtön el is indult. A homály egyértelműen eltűnt FPS növekedést meg nem tudok tapasztalni lévén hogy eddig is fix 60-al ment. Vsnyc-el természetesen. -
#4398 Akkor most kell crack a patch-ez vagy nem? :D -
#4397 igenis észrevettem, de nem tetszik. abszolút eltűnt az eddigi elmosódás.
toljátok csak fel a patchet, nem kell crackelni semmit sem.
Viszont tunngle-s/dllloader-es multiban ugyanugy ki-kivág, elszáll az exe... :( -
#4396 Kössz! -
#4395 Alt+Enter -
#4394 Felrakta a pecset de ablakban indul!
Hogy lehet fuul screen-re állítani? -
#4393 felraktam, de nem változott semmit, működik legalább... -
#4392 minek, ha van Dirt 2 Patch 1.2.rar -
#4391 Akkor nálad az a patch biza nem ment fel rendesen, ugyanis:
- Jóval több dolgot észre kéne venned (élesebb kép dx9 alatt stb)
- Én feltettem a patchet friss telepítés után, utána a rld exet, és nem indul. Elszáll hibaüzenettel. Ergo ehhez nem jó az 1.0-s "fix". -
#4390 működik minden nélkül.
Nálam felmászott SIMÁN a magyarosított crackelt 1.0-ra.
Nem kellett hozzá 1.1-es crack ,mert a reloadedes 72 kilobyte-es exe megmaradt.
Észrevételek:
Visszatért az angol nyelv, illetve alt+tab esetén most nem a tálcára mászik a progi hanem kis ablakban fut.
A DLL Loaderes probléma is biztosra veszem meg fog szűnni ezáltal.
MA egész nap teszteljük majd multiban. -
#4389 Nem tudom működne-e a warez verzióval betöltött fixed image mellett.
Lehet legérdemesebb egy 1.1-es crack lesz, majd ha lesz. -
#4388 aki még nem látta volna annak szólók, hogy kinn van az 1.1-es Patch -
#4387 Nem nagyon hallom, hogy ehhez a játékhoz készülgetnének ilyen irányítás buherák.
Ismer valaki hozzá ilyeneket? Mert azt tudom, hogy Dirt 1-hez aztán vannak módosítások dögivel.
Amúgy ehhez a játékhoz lehet kár is lenne hozzá nyúlni. :) -
#4386 dirt2\system-be, felülirva a régit (amiről azért csinálj mentést előtte!)
felpecseltem énis, megy rendesen végre!
codemasters/MS suxxxxxxxxxxxxxxxxx -
Petee1983 #4385 Köszi a segítséget! Még csak annyit szeretnék kérdezni hogy a workerMap xml melyik mappába kell bemásolni? Nekem is megfagy az első pálya után a játék! Tényleg köszi mindent! Üdv. -
#4384 magyarosítás nincs
magyarításért katt ide -
Petee1983 #4383 Sziasztok! Magyarosítást a játékhoz hol tudom letölteni? Egy linket valaki tudna adni? Előre is köszi!