Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Na, ha ezt a játékot én is tudnám 3D Vision-el tolni, valószínûleg sírnék a gyönyörtõl. 😊
Am nem tudom, szerintem ez tipikusan az a játék, amit max kontrollerrel érdemes tolni, mások is írják.
De ettõl függetlenül persze nem akarok belepofázni, biztos G25-el is hatalmas élmény lehet. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Breki33
ennyi van
Az OK!
Én nem azt kérdeztem!!!
"Steamon vettem anno a gamet,van magyar feliratos v. szinkronos változat?" ismétlem változat nem magyarositás.
Meg lehet valahol venni magyar felirattal,vagy szinkronnal?
Anno a cdproject azt írta igy fog kijönni.
fery02
Köszi szépen!
Amúgy ott a Személyes Dolgok/Küldetések opció alatt nem írja nálam versenyenként, hogy melyiket milyen szinten teljesítettem, de közben rájövök lassan, hogy nem is igazán számít ez a játékban. Gondolom úgy is lesz elég pénzünk mindenre, ha nehezebb szinteken játszunk...meg achievement szempontjából se számít igazán gondolom, ha már elértük a 30-as szintet.

Breki33
8 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod
Most vettem elõ,2x a játékot kiprobáljam logitech G27-el.
3D Vision + Logitech G27,ez a párosítés beszarás!!!
Most, megfogott a game!Nagyon komoly!
Steamon vettem anno a gamet,van magyar feliratos v. szinkronos változat?
modelcar
Törlõdtek az eddigi eredményeim,de már tudok játszani online

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
jah és eredeti a game

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

modelcar
<#idiota>

modelcar
Hát elõször regisztráltam
Amikor beléptem a játékba kijelentkeztem a régibõl
Beírtam az új email címet+jelszót

Breki33
hát ha ez tényleg így van ami még senkinek sem sikerült akkor írd már le részletesen hogy csináltad
modelcar
Közben az új profilommal jelentkeztem be(amin németre regiztem)és most jó az online<#taps>

Breki33
kitörölni szerintem ki lehet, de akkor se fog engedni újat

de kipróbálhatod veszíteni valód nincs
JUVEfun

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

modelcar
És nem lehet törölni?

fery02
Köszi, majd megnézem! Amúgy letölthetõ külön magyarítás?

JUVEfun
A lakókocsiban ,a személyes dolgok ! Itt megtalálsz mindent

JUVEfun

fery02
Közben eléggé megbarátkoztam itt a dolgokkal, már a menü sem zavar annyira, de továbbra sem tudom, hogy hol nézhetem meg, hogy melyik versenyen milyen nehézségi szinten játszottam.

Továbbá most leginkább az érdekelne, hogy ugye attól nem függ az XP növekedés, hogy auto vagy manuális váltóval játszunk?

fery02
Játszogatok a játékkal, nyeregetem sorban a versenyeket hol Extreme, hol Hardcore szinten (játék típustól függõen, pl Off-Road-os roncsderbi versenyeket kizárólag Hardcore szoktam), de nem igazán érzek motivációt további játszáshoz.
Mindenrõl a menürendszer tehet (de nagy kár, hogy nincs olyan beállítás, hogy classikus menürendszer, mert nekem pl nagyon nem jön be, hogy ha akarok valamit, akkor pl forgolódni kell a lakókocsiban meg ki-be mászkálni...ez így nekem csak felesleges lassítás).
Bõvebben amúgy a nagytérképpel vannak gondjaim, ahol ugye ömlesztve van aztán minden verseny és magunknak kell keresgélni, hogy ha egy bizonyos pályát akarunk, hogy az pl melyik országban lehet.
Na meg nem érzem, hogy jutalmazná a játék, ha egy versenyt Hardcore szinten nyerünk meg, mert pl ilyenkor is maradnak még az adott verseny alatt további megszerezhetõ XP pontok.
Ezeket a pontokat hogyan lehet feloldani?

Meg ha már itt vagyunk, hogyan lehet egyáltalán megnézni, hogy egy adott versenyt milyen nehézségi szinten nyertünk meg?

Nagyon jó játék lenne amúgy, csak ilyen kis apró dolgok nagyon határozóak számomra játékélmény szempontjából.

Utólag annyit, hogy ha valamikor megvenném a játékot, az eredeti CD kulcs megadásával ugye nem reset-elõdik majd a profilom? Mert nagyon nem szeretnék mindent elõre kezdeni, nem azért venném meg a játékot (azért kérdezem ezt, mert a Flatout: UC-nél volt már erre példa nálam).

Breki33
ha már magyarra regisztráltál akkor már nem enged máshová

egyébként sztem jó
modelcar
ha németre regizek,az ugye jó?

Breki33
hetven valahánynál hagytam abba

tessék egy mentés

http://www.sendspace.com/file/g4u9u5
Blinkye
Elolvastam... nem véletlen.....

3Ds MAX :)

modelcar
te hol tartassz?Én még csak 33 szintnél

Breki33
ezen lehet tudok segíteni online-n viszont sajna nem
modelcar
Most nagyon nincs kedvem elõrõl kezdeni az egészet

modelcar
De ez annyira igazságtalanság<#szomoru1>

Breki33
FAQ nem véletlen van ám !

Kb tucatszor le lett írva, hogy profil kell csinálni a mentéshez

Blinkye
no ra mentem az elsõ inditáskor mert nem akartam regelni... Akkor gondolom nem mentett.. 😊 bazzz Köszi a helpet 😊

DarkSector
hát nemtuom nekem úgy indul, hogy bejön egy asszem zöld felirat, hogy sing in, nah ott kiválasztod a profilt, ha no-ra lépsz, akkor továbbenged, viszont monnya hogy nem ment.

menj sing inre....majd a szerzõdés olvasásakor húzd lejjebb a csúszkát, és ott lesz kéken kiemelve hogy create local profile
ebben adsz nevet egy offline profilodnak és már mehet is.

ha ez nem jön be, akkor lehet a GFWL kliens nem müködik jól a játékban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blinkye
mikor elinditom a gémet az eslsõ pár videót el lehet nyomni.. a Ken Blockosat nem. Utána meg bedobja,hogy válasszak nevet...stb SEmmi elhetõség mentést váalsztani.... Akkor ezekszerint nem mentett? Mert akkor uninstall 😊

DarkSector
de ofline is ment, csak akkor az szokott lenni, ha nem választasz az elején profilt, akkor nem ment.
vagy egyszerûen hibás valami. Haver offline nyomja, mivel online amúgysem lehet ha nem eredeti.
és menti neki....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blinkye
Öcsém.... Felraktam játszottam egy csomót 10 es leveleig. Most meg nincs meg a mentésem.. Ha nem vagyok hajlandó online regelni ez a szardarab nem menti el?

DarkSector
akkor bukik ha magyar oldalon regelsz, vagy ha magyar oldalon magyar lakcímmel?

DarkSector
hupsz elfelejtettem mondani, hogy itt ha a cdkulcsos trükkre gondolsz, akkor az itt sajna nem megy.
ha meg eredeti neked a dirt 2 csak akkor tudsz online játszani.

ezesetben játék alatt megnyomod a HOME gombot.
ekkor elõjön a GFWL kliens, és ha nem vagy online, akkor balkézfelõl nyomj rá hogy SING IN....ekkor kéri az e-mailt és a jelszót, az azonosításodhoz....majd végül a dobozban lévõ cd-kulcsot kell beütni, és ennyi.

Breki33
ha már magyarként regisztráltál buktad az online-t sajnos !
DarkSector
szerintem magyarral is lehet
tökmindegy hol csinálod
csak ne offline legyen, hanem online profil.

ha angol oldalon reggelsz, akkor elvesznek, hiszen új profilod lesz, és a pontok nem integrálhatóak másik profilba.

modelcar
*eddigi

modelcar
Helló

Magyar XBOX LIVE-on regiztem,és most nemrég tudtam meg hogy úgy nem lehet onlinezni.Ha most regisztrálok a külföldi XBOX LIVE-on,akkor ugye már a játékban elért eddiig eredményeim elvesznek?

JUVEfun
A VITÁTOKAT INTÉZZÉTEK PRIVIBEN. Senki nem kiváncsi rá !

gurubefree
"8800 x1950, ezek a laptopban lévõ 5xxx-eseket is megeszik, nemhogy ezt,"

Ne nevetesd mar ki magad .....

Ime a szokasos megnyilvanulasod ... sajat magad hazudtolod meg . Erre jegyeztem meg a mobil HD4850-et ... ha meg nincs igazad nem kell rogton kiabalni de latom megjott a haverod is ...

Nem fogok veled vitatkozni. A masik hogy te jottel ide kopkodni meg okoskodni bar ezt mar ismertuk ...

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Nem tudtam hogy ennyire kétesélyes a dolog, na, de laptopon el KELL fogadni, hogy ha valami nem megy rajta, ami mai játék mert nem arra tervezték. Kivétel persze a 300ezer ft felettiek, azoknál van rá esély mediumon 😊 autós játékot laptopon tolni, az meg alapból fejbe tol, de ezt csak úgy a levegõbe mondom, mert úgyse érdekel senkit 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DarkSector
szerintem vagy nem az asztali 4570-esbõl csinálták ezt a laptop kártyát, vagy kamu a videó, mert az asztaliból kiindulok, már akkor egy 10-15ezer forint körüli kártyáról beszélünk, ezt a teljesítményt leadná asztaliba, akkor nézne mindenki...itt tuti valami nem stimmel.

mert a legtöbb mobility kártya számszerint az asztali testvérének egy "butitott" változata szokott lenni.

arty
itt mit kell nézni? hogy minden milyen szarul fut? 😄

mobility 4570 = 80 shader proc, 64bites membusz. egy 9600GT megeszi reggelire... a 8800GTS is.

Forza.

DarkSector
te mirõl beszélsz?
kit érdekel a mobil 4850. ne keverd már a szart.

most ezzel mit akarsz bizonyítani? hogy szaggat a játék ezen a grafikai szinten?
akkor meg menj játszani.

gurubefree
toled mindig siro gorcsot kapok XD ....

Ez a kartya jobb mint a 8600M GT es nem tobb mint 8% lassabb mint a 9600GT .
Mi elott hulyesegeket beszelsz probalj nem csak gamestarban gondolkodni .

8800GTS-ed lepisalja egy mobil HD4850 akkor mit csinal vele egy 5xxx .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

DarkSector
jah technikailag nem értek nagyon hozzá, csak tudom, hogy más jelzést is kapnak ezvégett, nehogy összeférhetetlenség legyen.

GO, M, stb
csak ez egyidõben szomorú is, hogy mennyi pénz egy olyan laptop, amin játszani is lehet.
csak egy példa:
feltettem egy 130ezres gépre a cod4-et. 640x480 full minimum minden és szaggatva ment....😄
pedig ez nem nagy téma egy asztali 130-asnak...eszméletlen, szerintem 250-300-nál indulnak azok, amik médiumban tudnak játékot kiszolgálni, bár ezt a laptopos tulajok meg tudnák pontosabban mondani.

arty
általában laptopon mindent butitani kell, mert a kijelzõ nagy felbontású, a kártya meg ahgy irtad is butitott ...

Forza.

DarkSector
a coh maxon télleg elég zúzos tud lenni, de az kizárt dolog hogy laptopon ezzel a vga-val elmennyen nagy minõségbe...max egy közepest tudok elképzelni.

most õszintén mekkora erõ van egy ien kártyábában, és vedd hozá hogy a laptop verziók mindig sokkal gyengébbek.

nem rosszat akarok, másnak csak ez fizikailag lehetetlen....hogy ezekután meg az én 8800gts-emen maxon asztaliba 30fps-t megy a dirt...