5222
dirt2_newbanner.jpg
  • arty
    thx!
  • zotya10002
    Ha csak itt nem találsz valami jót:::
  • ajem kisa
    Nemszabad Magyarországra regelni, mert a málykroszoft nemtámogatja a live-ot a Hángöribe!
    Olvass kicsit vissza, hogy hogy kell regelni (kamu cím...)!

Koj: nemsok pálya van, autóbol sem sok plussz van, csitet nemtudom, hogy van-e hozzá!
    Sok ujdonságra neszámits!:s
  • koj
    Sziasztok! A játék 48 % on van, és nagyon régen nem adott új pályákat. Mikor lesznek új pályák, és nincs valami cheat ami engedélyezi az összes pályát? Válaszokat köszönöm.
  • Kry
    Sziasztok. Segitségetek kérném az ügyben hogy megvettem a játékot öcsémnek ajándékba 576-ból aztán felinstalláltam stb. Aztán windows liveba bejelentkezem ezzel sincs gond, viszont beirom a key-t amit adtak hozzá, és azt irja hogy már más profilhoz csatolta vki. Biztos hogy nem irtam félre vmeik betüt vagy számot, szal nem az a probléma.

Esetleg másis járt igy? Illetve nem tudja vki hogy ki forgalmazza Magyarországon a játékot, hogy feltudjam venni vele a kapcs.-t?

Köszi elöre is.
  • zotya10002
    Este fele csak szerintem!!De nem vagyok valami profi keveset toltam nagyon!
  • Zoliwrc
    Mikor leszel fent online?
    Versenyezhetnénk egy jót, Én Zoliwrc néven vagyok
  • zotya10002
    Aki akar vegyen fel a játékban!!Medox1977 a nevem
  • zotya10002
    Nem baj ha elszállt vissza lehet rakni!!Töröl magyarítás aztán felrak:-)
  • Zoliwrc
    Ezer köszönet Jó lett a patch felrakása után.
    Nekem is van újra online, magyarítás szintén elszállt, de nem lényeg.
  • zotya10002
    Ja fasza most mentem egyet!!De valaki mondhatna nekem valami jó irányítás beállítást!!joy-ra
  • zotya10002
    Na asszem megvan a megoldás!!!Egy angol fórumon találtam!Ezt a patch 2-t letöltöd/kicsomagolod/a Content mappában katt a setup-ra és kész!!Azért írom le így mert van több file is ami nem tudom mi célt szolgál!Én felraktam frankón online vagyok lehet tolni multiba!!Igaz a magyarítás elszállt de szerintem fel kell újra rakni!
  • Maxtreme
    Ok, bye.

ps: Szerintem McRae-t már nem kérdezték hogy hozzáadja e a nevét vagy sem...
  • RoboGoD
    A világ legrosszabb autós játéka. Nagyon szép, de selejt. McRae ehhez a nevét adta??? Ha ingyen adnák is eldobnám. Jézusom...
  • zotya10002
    Nem jó!:-(
  • zotya10002
    Akkor megyek megpróbálom most hátha jó már!!
  • Digitman
    Nekem XP alatt csinálta a frissítést, WIN7 alatt nem mertem elindítani, mert ott féltettem a mentésem.
  • Zoliwrc
    Akinek Win7 van fent, azoknak rendben megcsinálja a frissítést, viszont arra panaszkodnak hogy rosszabb lesz a grafika, fps növekszik, de valami nem oké.
    XP-seknek meg meg se csinálja a frissítést.
  • Digitman
    Rég játszottam vele, de most elindítottam a patch miatt. Steam indulása után rögtön elkezdte letölteni a frissítést, majd mikor végzett elindítottam a játékot és gond nélkül ment. Nem tudom nálatok mi lehet a gond?
  • HoReSz1975
    k*rva jó, eredeti játék és steam update után el sem indul
  • zotya10002
    Ez egy igazi csalódás !!Uninstall lesz asszem!
  • Timbu
    Érdemes nézni a mexikói WRC eredményeket. Ezen indul Ken Block is, és igencsak kikap az igazi pilótáktól...
  • HoReSz1975
    kitöröltem, leszedtem újra a steam -on keresztül, de megint nem indul el, semmit sem csinál Másnak se indul el a játék
  • ajem kisa
    Hi!
    Köszi olvasom a topikot, de egyszer csak jó lesz!?
  • zotya10002
    HY kisa!!Nem müxik ez a sz....:-)
  • ajem kisa
    Érdekel valakit egy steam dirt2 kupon!
    Irj privátot ha igen!
    5000Ft az ára postázva! Teljesen új!
  • zotya10002
    De nem ááám!Szar ez a game így!!:-(
  • HoReSz1975
    másnak se indul a patch frissítés után a játék
  • zotya10002
    Az háát!
  • arty
    asszem ez a játék a külön leszedhető patch-ig halott ügy :(
  • HoReSz1975
    Srácok, felrakta magát az új patch steamon keresztül és azóta nem megy a játék Eredeti a game
  • zotya10002
    ja-ja
    :-)
  • arty
    mármint a codemastersnek :)))
  • zotya10002
    Bakker most találtam meg:-)
  • arty
    ezzel kellett volna kezdeni!
  • zotya10002
    Most olvasom angol fórumon hogy kézi patch is lesz valamikor!!Dolgoznak rajt!!Sokaknál nem megy!!
  • fery02
    Akkor nem tudom, ilyen gondom még nem volt, de akkor nem egyéni. :/
  • zotya10002
    Nem fagy ki, csak végig megy a csík(szépen tölti)de hiba
  • zotya10002
    Nem tom nekem semmi nem ment alatta!!3X lefuttattam de semmi!!Nesze neked 9900ft most még multi sincs!:-(
  • arty
    első 5 alkalommal tuti megfagyott, mert a jobbalsoban sem pörgött az a karika :(

most pörgött, de negyed ora után lelőttem ... 2-3 ora alatt frissült volna, játszottam inkább mást :/ (az a gond, ha több időm van, akkor inkább forza, most volt 2x30 percem, gondoltam pár versenyt lenyomok a gamepaddal erre ez?! pedig délelőtt meloban olvastam a change logot és megörültem, készültem a játékra... erre...)