Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Amugy mostmár te is tudni fogod, hogy a LIVE-ra kamu cimet kell (!!!) irni, mert ilyen kibaxás!
Ha visszaolvasol van linkelve 1-2 oldal, hogy miként kell regelni kamu cimmel! De a guggli is kidobja!
Akkor elnézést.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akkor már tõlem is egy kis érdekesség:
neki akartam menni poénból, koccanni, erre kicsit durvábbra sikerült.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de fura a keyboard gombjai! <#idiota>#idiota> Nálam ekszboksz gombjai vanak mert használok a játékhoz egy xbox360 gamepad emulator progit.
<#idiota>#idiota>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Repült az irodám a cockpit miatt,melo miatt van 2 monitor,még nem tudtam hova tenni.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Samsung 2233RZ 22colos
Nem fogunk megegyezni.
én olyanról beszélek amit kipróbáltam az alapján ajánlom
Ezenkívül külföldi hivatalos fórumokban is sokan tesztelték és ajánlották.
Te meg levonsz olyan következtetéseket két sor alapján, amiktõl égnek áll a hajam.
Semelyik pályán nem gyerekjáték nyerni, de szerintem így sokkal játszhatóbb viszont nehezebb.
Leírhatod a véleményed csak ha lehet olyanról amirõl van is tapasztalatod. 😛
Az tényleg mánia, hogyha vmi rosz egy játékban ne javítsuk ki mert nem hivatalos...
Mivel csak irányítás buheráról beszélünk, gondolom attól az ellenfelek még nem fognak másképp viselkedni.
Ez az "így pont jó a nehézség" kifejezésed meg arra enged következtetni, hogy megváltozik a játék élménye, szal könnyebb vagy nehezebb lesz nyerni. Gondolom továbbá nincs letesztelve az össze pályára ez a módosítás, így akár az is lehet, hogy bizonyos helyszíneken gyerek játék nyerni, míg máshol pedig szinte lehetetlenség.
De részemrõl zárható ez a téma, csak leírtam a véleményemet. 😊
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
remélem a 3. részben ötvözik az elsõ kettõ érdemeit 😊
Forza.
Amúgy annyira már ez sem volt az igazi. Picit néhol õszintén szólva már untam is, annyira sok az ismétlõdõ helyszín (bár ez az érzés lehet annak is betudható, hogy eléggé sokat indítottam újra versenyeket). Ha jól emlékszem már az elsõ Dirt-ben sem voltak havas helyszínek, továbbá kár, hogy már picit hanyagolva is van a rally rész, nagyon kevés féle rally helyszín van, leginkább fej-fej melletti versenyek vannak.
Végülis az is igaz, hogy ennek a játék nevében már nincsen benne a "rally" szó.
#4227: Sajnos nem élnék ilyesmi féle módosításokkal, mert így vagy könnyebb vagy nehezebb lenne gyõzni, ugyanis gondolom a módosítás nincs szinkronban az ellenfelek nehézségével.
Forza.
Szóval nagyobb kihívás a játék irányíthatóság terén. Kíváncsi vagyok vajon a nehézségi szintek is igazodva vannak-e hozzá.
#4218: ezek aztán jutalmak. 😊
XCak az a baj, hogy megmarad a 2gigás replay file a win meghajtón.