5222
-
#4462 Meg voltál róla győződve, hogy ez a GRID 2? :D -
#4461 Bocs ,akkor benéztem -
kr1szmester #4460 elég hülye kérdés de mivel használom a flashbackeket? -
Zoliwrc #4459 Options-COntrols, ott rányomsz a choose presetre és látnod kell a kormányodat:
ITT -
#4458 Honnan veszitek, hogy ez a GRID 2-ből van? Ez sima GRID csak egy előzetesének a második része. Tessék, itt az első rész:
Egyébként és úgy tudom, hogy lesz folytatása a GRID-nek, de a lenti beágyazott videó és ez, nem abból valók. -
#4457 Sziasztok, gondolom mar 1000x volt kerdezve, de nem talalom a valaszt. Szoval hogy a fenebe kell beallitani, h kormanyal tudjak vezetni? DFGT-rol van szo...
Elore koszi a segitseget! -
#4456 Ez a kettő,az egybe nekem semmi gondom nem volt a kormánnyal -
CamelX #4455 Ez az a fos kormányrángatás belső nézetből ami miatt hiába magyaráz bárki hogy balfasz aki kormánnyal játszik GRID-et :D -
Landor #4454 Eladom a Steames verziót, ha valakit érdekel 5K HUF -
ricsa008 #4453 tök simán megy
és 5 perc után kidob pedig se túlmelegedés nincs se semmi és más játéknál sem csinálja
mi lehet a gond? -
#4452 -
#4451 Hajaj,már topicot is nyitottak itt.. -
TJLavin #4450 Egyáltalán volt róla már hír hogy tervben van? -
#4449 egyelőre nem :( -
#4448 ...miért nem lesz grid 2 ??? -
#4447 Valaki tudna mondani valamilyen tippet, hogy tegnap óta, miért tölti "végtelenségig" a pályát, a játék? Nem minden pályánál csinálja ezt... -
#4446 szerintem a fejlesztő korábbi munkái miatt temeti. hajlamos vagyok egyetérteni vele ...
viszont várhatjuk a dirt3-at is, hátha visszatérnek a dirt1 rallyjai ;) (bevallom egy grid2-nek jobban örültem volna) -
#4445 Itt vitatkozol,ahelyett,hogy nyomnád Hradeken -
Sponnyabob #4444 Jól szólottál testvérem! :D -
#4443 Hát inkább több Rally pálya lenne benne mint ilyenek. -
#4442 Beértem a célba.
-
#4441 Tyűű ez igen jól néz ki!
-
#4440 Jó ez a javítás!
Szerintem optimalizáltabb lett a játék!Eleinte nem ment zökkenőmentesen 8xAA-val de most már simán hasít és a homály is eltűnt!
Úgy néz ki nekiállok még egyszer végigviszem. -
#4439 Ja bocs, főnök, kételkestem a látomásaidban, akkor nemis veszem meg!
Sőt lesem fogom tölteni ha te mondod!
-
TJLavin #4438 Uramisten -
#4437 Egyébként miről állapítod meg, hogy "neszámítsunk sok jóra"?
Azthiszem 1db (!!!) kép jött ki róla!
Rallis játékból van kb 1 sim, és 2 arcade (ez ugyanaz csak másképp)..
Én várom, mert ebben a kategóriában nincs kínálat!
-
#4436 Azt sem tudom, hogy mióta van patch. Steam-en van a játék, úgyhogy magától letöltötte. Eddig nem volt semmi baj, az a lényeg -
TJLavin #4435 Mondtam én hogy szar vagy akármi?
Csak annyit mondtam hogy az előzmények alapján nem számíthatunk sok jóra szerintem. Olvasni talán már elsőben tanulni kellet volna nem? :S -
#4434 ez nem igaz! pont h a sokmagos proc támogatáson javitottak!
(és a 16xAA eddig sem volt valódi 16xAA szvsz) -
#4433 Patch óta? -
#4432 Tegnap kezdtem el újra játszani vele. Talán 1 versenyt nyomtam le rajta, azzal nem volt gond, de lehet, hogy a következőnél már nem indult volna el... -
RYO21 #4431 Nézzünk rá az SBK 09-re. Egy kurvajó játék. -
#4430 Patch óta? -
Zoliwrc #4429 Szerintem kár olyan játékot leírni amit még nem is láttunk ill. próbáltunk -
TJLavin #4428 Jaja. Jól is teszik. A WRC 2010-től nem lehet amúgy sem túl sok jót várni.
Nézzünk rá a Superstars V8 Racing-re. Kinézetre még csak csak de maga a játék eszméletlen gagyi. Kormány beállítás tudtommal noku. Dehát hátha mégis alkotnak valami jót a srácok. :D -
#4427 Na nemrég olvastam már hegesztik a Dirt3-at! -
#4426 Nem tudom, hogy mi történt a játékkal, de van olyan verseny, ahova nem lép be, csak tölti a végtelenségig... -
#4425 van benne igazság de mégsenem :D ez akkor is annak számít! ja és nekem még "0" sincs nem hogy, 16... -
TJLavin #4424 Uramisten nincs 16x AA. Jézusom mi lesz most X_X -
#4423 lehet jó ez a pecs de butít is ám... asszem 16x-os aa-t kivették meg 6 magnál csak 4-at használ a játék vagy hasonló...