5222
-
#4502 nem mindegyik gyártó árúlta dirt-el a kártyáit, énse kaptam hozzá... -
Laceee #4501 Ma volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot (idáig csak billentyűvel), sajna valamiért nem adták a VGA-hoz (ATI 5850) játékot, vagy lenyulták.
Vizuálisan így kell kinézni egy játéknak, a törések/ütközések is rendben vannak, sehol egy rece, folyamatos Frame.
GT5 alázó !!! -
#4500 tessék
http://bbs.gamersky.com/thread-498695-1-1.html -
tajthy95 #4499 Szasztok!
Leszedtem a gamet és lenne egy problémám (ami nem kimondottan a játékhoz tartozik)! Mikor telepítem, az az állapotjelző csík vagy mi a fene rendesen betölt 100%-ra, és ott elakad! De nem a telepítés, hanem befagy a setup! Nem tudok sehova kattintani, semmire nem reagál, csak a ctrl+alt+del segít! :S Nem tudjátok, mi lehet a baj? Kösz a választ! -
#4498 thx!
(alternativ link kellene, ezek nem működnek (egyet kivéve))
-
RIKARDOUR #4497 hi!
1 jó csapat vár rád,ha versenyezni akarsz!
http://dirt2.host56.com/ -
#4496 Erre azt hittem fotó!Jól néz ki!
-
RYO21 #4495 Durva. Dx9 vagy 11? -
#4494 Hi , I adjust the lighting & effect of Malaysia Morocco and China rally tracks, remove yellow tinting and improve more realistic and brighting, if you need these mod file, see below link & image.
Malaysia Rally
Morocco
China
[/ -
kr1szmester #4493 egyik ismerősöm felkúsztatja gépére, patcheli stb stb. de mikor elindul, leviszi az első versenyt, és ugye mikor állunk a standon, akkor nem történik semmi, nem lehet semmit se csinálni, csak áll ott a kamera és semmi. a zene szól meg minden, de nem lehet semmit se csinálni. van rá valami okosság? -
#4492 2700ft -
#4491 nem az hogy olyan sokat jelent, csak nem tudja a vga-d, ezért nem lehet bekapcsolni. -
#4490 nem
patch óta a dx9es kép is éles, szal nincs előnye a dx11nek igazán -
smusher #4489 Igen, sajnos csak mediumra engedi a postprocesst. Érdekes, hiszen minden ultrán van főleg, néhány elem high-on, és mégis megy 35-40 fps-el :-( Ez a tesztelláció olyan sokat jelent? A zászlókon és a tömegen kívül egyáltalán észre lehet venni? -
#4488 hiába szedi le, csak dx11-es kártyákon lehet maximumra állítani, mert csak a dx11 melett van tesztelláció. a 4850 pedig dx10.1-es -
Richard90 #4487 Töltsd le a legfrissebb drivert az ati honlapjáról! :) -
smusher #4486 Hello! Lehet, hogy már előfordult a kérdés, bocs, ha nem olvastam vissza eleget. Egy 4850-es kártyán miért csak mediumon engedélyezi a postprocess-t? Ez driverfüggő, vagy a kártya miatt van így? Kösz a segítséget előre is! -
temes69 #4485 ok, köszi a segítséget. melóból hazamegyek és kipróbálom. sejtettem én hogy ez lesz a gond:) -
#4484 tedd fel a legujabb catalystot (ati driver) -
temes69 #4483 sziasztok!
olyan gondom van a játékkal, hogy a menüben lassú mint a dög, meg a lakókocsiban is olyan 3fpsel megy, de maga a játék meg full grafikán megy stabil 60 fpst 1680x1050-es felbontásban. meg ha kijövök a lakókocsiból oda ahol a verdák vannak már ott is jó a sebesség. ilyenkor mi van? driver gond? win7 64bit gond?
pls help! -
#4482 #4110 -
ProEvoFan #4481 Dallenbach Special <<--- ezt az autót mikor adja a játék?mert online mindenki ezzel tolja, nekem is kell ez a gép -
#4480 Valaki meg tudná mondani, hogy történik-e még valami érdekes, ha az összes futamot megnyered? Mert én megcsináltam mind, és csak 99 %-ot jelez ki... -
#4479 -
Zoliwrc #4478 alt+enter -
#4477 Nektek nincs olyan, hogy ablakban nyitja a gémet?
Nemtudom sehogysem teljesre rakni!
Van valami amit tudnom kéne?:)
-
#4476 nem kell, ha dx11-ed van és dx11 a kártyád, akkor megy automatikusan -
#4475 hello
graphics menün belül hol lehet belőni a DX11-et? -
ProEvoFan #4474 köszönöm, ez segített:) érdekes ez a NXDSMWW file, nem tűnt el semmi a mentésemből, se autók, se "acsik", semmi! -
ProEvoFan #4473 köszi!fingom nincs mi a francot írnak itt de majd kipróbálom:D
a privi üzenetre visszatérve, autós játékban inkább arcade felé húzok -
#4472 Originally Posted by ColinMcRae45 View Post
Hi Guys,
Good to see I'm not the only one to fire up DiRT 2 this evening and find my savegame is corrupt. Could it just be coincidence that I only ran GFWL for the first time yesterday? I wonder. But either way, I've managed to recover (almost) all my saved progress. Here's what I did:
1. Copied my corrupt My Games\DiRT 2 folder to a safe place.
2. Started the game and created a new profile, overwriting the corrupt one. Watched intro (yawn).
3. Quit the game and created a backup of the new, clean My Games\DiRT 2 folder.
4. Copied all my original PB... folders back to the newly created My Games\DiRT 2 folder. Ran the game, which didn't complain about any corruption. So far so good, but the game is still at the beginning.
5. Copied half of the files from my Autosave0 folder to My Games\DiRT 2. Ran the game to check for corruption. If everything was OK, I copied in half of the remaining files and so on. If there were problems, I restored the clean data files created at step 3. The idea was just to go through a process of elimination to find the bad file.
6. In my case, only the file NXDSMWW was corrupt. All the others were fine.
7. By this stage, all of my original save data were back in My Games\DiRT 2 except for the NXDSMWW file. All my single player data was restored (tracks, cars, achievements etc.) and my multiplayer level was intact.
Job done . The only catch is that something must have been in that NXDSMWW file. Anyone have any ideas? I can't seem to see anything missing from my game, but then again I don't really have a great idea of what was there beforehand.
Hope this 'fix' works for all you guys out there too... -
#4471 http://community.codemasters.com/forum/dirt-2-game-pc-1313/399220-save-data-corrupt.html
De írtam priviben is ha jó Rally-t akarsz akkor RBR -
ProEvoFan #4470 és igen elolvastam a FAQ-tde nem lett jó, lehet h én vagyok a béna... -
ProEvoFan #4469 van egy kis problémám
indításnál nem tölti be a játékot, azt írja ki, h "Data load fail", "Save data corrupt"
pedig eredeti...valaki tud mondani valami okosat?köszi! -
#4468 Megnyered az összes versenyt és kész. Szintekkel nem kell foglalkozni, én szerintem úgy 75-ös lehetek ha jól emlékszm. -
#4467 Hali! Azt szeretném kérdezni, h össz hány szint van, vagy h van-e olyan egyáltalán, h na vége a karriernek, végigvitted a játékot? -
ProEvoFan #4466 3napja megvettem a játékot, aki szeret online játszani az vegyen fel windows liveon barát listába, köszi
nevem: ProEvoFan HUN -
#4465 koszi! -
#4464 -
#4463 Játék közben F1-et nyomsz, ha szükséges F2-vel visszatekered és ahol úgy érzed, hogy folytatni tudod, ott nyomsz egy F12-t.