Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok is?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
A lentebb linkelt ffb topikban vett egy srác valamilyet onnan (nem G27-et), és megkapta, annyit fizetett érte amennyit ott irnak, garanciapapirok is megvannak...!
Itt egy videó amin hallhatod hogy mennyivel csendesebb a G27:
g25 vs. g27
Ha még tényleg 60K-ból kijön és lesz is a multiformatnál, akkor azt vétek kihagyni.<#eljen>#eljen>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Nekem fentvolt a dirt1-2 is+grid, és volt 2 uj skinem ezekmiatt, mert a grid után is kapsz egyet az N-es subarura valami szürkét grid rendszámmal!
Rakd fel a teljest meg valami mentést megér egy skin x gb helyet?😊
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
de sajnálom hogy nem olvastam el a több ezer hozzászólást😄 nem tudtam hogy másnak is volt ilyen problémája😊
a F.A.Q ból nem igazán tudom kivenni, hogy hogyan másoljam illetve mikor a mentést ki.
Offline profilt megcsináltam csak a másolgatás érdekelne!
Aki tud, segítsen, köszönöm!
!Forza Ferrari!
orvosolható vhogy az a hiba nekem hogy miután megcsináltam az elsõ londoni pályát akkor megáll a játék és nemtok sehova se menni?
XP-m van sajnos... a játék jól fut nekem ettõl függetlenül..
csak az XP-seknél van ez a probléma?
Akinek nincs profilja,tényleg nehéz.
Úgy emléxem 2010re igérték live szolgáltatást magyarországon.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Amelyik mail cimmel reisztráltál már nem tudsz,mással kell.
Amit lentebb linkeltem nem ment,ha nem jön össze csinálok neked egyet.
Ha van egy off topic akkor ez mi?Mit keres a faqban a TeknoGods-os dolog?
Aki megveszi eredtiben,nem hiszem hogy hamachira megy.
Akkor vagy debil,vagy a haverjainak tört verziója van,de akkor minek vette meg játszon õ is törtel.
Most komolyan,akinek eredeti van játszik hamachin???
Összekeveredik minden.
Ahogy a F.A.Q.-t nézem ez az off topic,akkor on topic nincs. 😄
Csak segiteni próbáltam, mert "megvenni" beszólás az aztán segitett amugy neki!<#vigyor3>#vigyor3>
Azt hittem,ezen már túl vagy.