5222
dirt2_newbanner.jpg
  • mflex #4542
    Hát ez faxa! Letöltöttem egy 100%-OS mentést, abban van xlive, meg dirt mentés, de azzal sem jó, ott is kéri ezeket a szarságokat...
  • arty
    ha nincs meg a korábbi operácios rendszerből a live profilod mentése, akkor nincs mit tenni, elvileg elbuktad
  • mflex #4540
    Régebben nyomattam már a játékot, kb olyan 78%-nál csináltam egy teljes gépcserét, most felraktam megint, de a mentéseimet nem "látja", pedig ott van a my games mappában. Folyamatosan live id bejelentkezést kér, nem is emlékszem, hogy anno csináltam volna ilyet, mindegy beírom, erre kéri a termék serial kódját, ha kilépek belőle, 0-ról indul a játék.

Mit kellene csinálnom, hogy folytatni tudjam?
    Thx
  • Maci23
    Aham!

Köszi azért a segítséget!

Üdv!
  • arty
    passzolok
  • Maci23
    De nekem nem eredeti a játékom!Elvileg küldik a Dirt2 kupont a jövő héten a kártyához!Akkor is frissít ha nem eredeti?
  • arty
    a live frissiti a játékot automatikusan, ahogy bejelentkezel

5850-en dx11-ben fut alapból
  • Maci23
    Msi HD5850-m van!Akkor az Dx11 alapba?

Feltettem az 1.1 patch-et,nincs fent valahol az 1.2?Vagy nem tudsz róla?
    Olvastam valami camera modról,ami javítja a belső nézetet,azt nem tudod honnan tudom letölteni?

Előre is köszi!
  • arty
    win7 + DX11-es* videokártya = automatikusan DX11-ben fut

* : ATI HD5xxx, nvidia GTX4xx
  • Maci23
    Sziasztok!

Az a kérdésem hogy a Dirt2-be hol tudom beállítani hogy Direct x11-be fusson a játék!

Windows7 32bit! Vagy itt alapba directx11-en fut? De gondolom lehet állítani!
    És milyen patch-et ajánlatok hozzá,a mentésemet kimentsem,ahhoz miket kell kimásolnom,hogy el is induljon utána!

Előre is köszi a segítséget!
  • sjani1995
    Kellene egy kis segítség srácok!
    Megvan a game, nagyon szépen viszi a laptop , DE egy nagy bibim van, mikor kormányozok akkor a mozdulatokra úgy reagál, mintha billentyűzettel csinálnám. :S Mi lehet a gond. Hogyan Tudnám ezt megoldani?
    Köszi a segítséget!
  • sjani1995
    Asus F5SR széria legerősebb tagja. Ha shift ment sztem ez nem lehet gond.
    Köszi a linket, de már megrendeltem. : )
  • arty
    milyen gép az a laptop?

3800ft alatt házhoz jön
  • sjani1995
    Köszi, akkor hétfőn meg is lesz....
  • robotnyk
    nemtom, ha a shift ment akkor ez is menni fog - valszeg.
  • sjani1995
    Köszi : )

Ja és elfelejtettem mondani, h laptopon nyomnám, DE: 1.NFS Shift is ment, szal nagy gond nem lehet rem. 2. Elég jók a paraméterei a gépnek és az egyik legjobb márka.
    Mégis megkérdem: Lehet vele gond vagy sem?
  • robotnyk
    jó ár.
  • sjani1995
    Sziasztok!
    Megnéztem pár vidit és elég nagy igényt tartok a gamere! :)
    Segítséget kérnék, abban, hogy honnan érdemes megrendelnem a játékot. CD Galaxis-t néztem 3990.- ért. Nem tudom, h ez sok vagy kevés ezért segítséget kérnék.
    Köszönöm előre is! ;)
  • belarus
    Kösz szépen a segitséget mind a 2 töknek!Most már ment is a game.Köszi!!
  • Breki33
    FAQ-ban is benne van !
  • berczely
    Létre kell hoznod egy profilt az elején!Home gomb!
  • belarus
    Ezt megoldottam!Lenne még 1 bajom nem akar menteni.Bajanal megcsináltam a legelsöt 3x 1más útán és aztán kihivott Mirra és legyöztem.Kilépek a játékbol és késöbb akarnám folytatni és elejétöl kezdi az egészet a dumával.Nem ment vagy mikor kell,hogy mentsen??
  • belarus
    Hali!
    Lenne 1 problémám.Hogyan lehet elkezdeni a dirt bajnokságot?Mikor bejön Baja,London meg horvátország és ott csak szabad edzés van meg idömérö.Mit kell csinálni,hogy elbirjam kezdeni mert próbáltam mind a 2 töt.
  • fery02
    Neked biztos. :)
  • berczely
  • Ryanxx18
    kössz
    amugy aze jó lenne nem?
  • fery02
    Nincsenek.
  • Ryanxx18
    hi, vannak a dirt2-ben kamionok, teherautok? vagymik?
    mint az 1-ben
    tudja valaki?
    köszike:d
  • Laceee
    Marad a konzol, meg a warez.
  • tototto
    igen, sajnos itthon nem támogatott a GfWL
    nem lehet megváltoztatni az országot, kell egy uj accountot regelni, enyém pl angol
    amugy nekem már nem jutott FUEL kulcs azt irja steam majd ha érkeznek uj kulcsok kiosztják automatikusan, remélem igy lesz és nem kell utánna járni és kuncsorogni :S
  • ajem kisa
    Live nemtámogatott Magyarországon!:s
    Kamu cimmel kell regelni, ilyen jófej a ms!
    Ezt itt kiveséztük régebben, ha van kedved, akkor visszább van valahol link is, ahol leirják, hogy hogykell kamucímmel regelni!:(
  • Laceee
    Megvettem ezt a packot, mi a jó istent szívózik velem a Games for windows live? regisztráltam, elfogadta, erre bejött egy ablak amin xbox live profil van, bezártam, én naiv azt gondoltam, hogy játszok, de nem, játék indítás után bejelentkezek a regisztrált címmel/jelszóval erre kiírja, hogy nem elérhető a szolgáltatás a régióban.
    Köszönöm szépen, ezért virágzik a WAREZ.
    Mi a faszomért nem volt jó a Steam+sorozatszám? Kitől védik a játékot? Nem érdekel a Games for windows, játszani akkarok, nem ürlapokat kitőlteni.
  • fery02
    ÁÁÁÁ, "naponta" :D...szép is volna. Inkább mondjuk úgy, hogy alkalmanként, de csak mikor pofátlan akciók vannak. :)
  • fery02
    Tudom a STeam előnyeit, én is vásárolgatok onnan naponta, csak én most magamból kiindulva úgy gondolkodtam, hogy engem a pakkból csak a Dirt 2 érdekelne meg talán a FUEL.
    Így már érthető gondolom a gondolkodásom.

Ha engem is érdekelne mindegyik, akkor már első nap beruháztam volna én is erre a pakkra. :)
  • tototto
    csak a dirt2 4000 igy meg az 5 játék került 4300ba
    meg már van pár játék accountomon emiatt szivesebben látom ott a játékokat mint a polcon dobozban
    ha belehetne regisztrálni minden játékot steam alá akkor persze szivesebben vennék dobozost, de ha az ember nincs otthon, nem kell hurcolászni lemezeket, ha van net letölti ember és kész
  • fery02
    Pedig csak pár száz Ft-al drágább a dobozos galaxisban.
  • tototto
    megvettem :)
  • MerlinW
    Steam-en 16€-ért Dirt1-2, Grid, Fuel és TOCA3 egyben.
  • arty
    köszönöm!!
  • kutyacsont
    hali olyan gondom van hogy ha elinditom a pályát és betölt akkor csak egy zúgást (hallani a többi hangot is de nagyon halkan a zúgáshoz képest) na szóval ez a zúgás olyan mint a fehérzaj de valoszínübbnek tartom a közönség őrjöngését csak az a gond hogy a menüben nem lehet 50%-lejjebb venni szal hiába rakom a többit 100%-ra ez a zaj elnyomja.... ha tudtok megoldást légyszi írjatok előre is kösz !