Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Csinálnék screeneket de most azért nem rakom újra a játékot.
Nemhiszem, hogy ezt nemvetted észre!<#ijedt>#ijedt>
Komolyan, kicsit látni, hogy élesebb a kép, és ezek:
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#pias>#pias>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Akkor szóval nem kell hozzá crack...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Patch nélkül:
Patchel:
Valóban eltûnt a homály. Ellenben mindössze annyi történt hogy valamennyivel kevesebb a mosön blur. De jobb ez így, megéri 😊
#4412: Kb 2 órán keresztül google-ztem, (meg este is egy csomót, de eddig semmi nem müxött. Ez viszont valahogy elkerülte a figyelmem.
De így tényleg megy a dolog, köszönöm 😊
és rögtön az elsõ találatnál ott van
"an alle, die den Error "SecuLauncher Error, Exception 0xC0000005..." erhalten. Ihr müsst beide .exe-Dateien in den Spiele-Ordner kopieren (also die dirt2.exe und die dirt2o.exe). Dann die dirt2.exe starten. Jetzt sollte es funktionieren. Der Fehler kommt dann, wenn die dirt2o.exe fehlt.
Viele Grüße!"
igazából a legjobb lenne, ha ki/be kapcsolható lenne, akkor mindenki boldogan tudna játszani 😉
Forza.
A mentéseket próbálom visszaállítani. Felraktam a játékot, elindítottam. Létrejött az Xlive mappa. Letöröltem, majd beraktam a régit. Visszaraktam a mentéseket (úgy ahogy van, visszamásoltam a dirt2-es mappát (savegame hardware settings)). Elindítottam, bejelentkeztem az offline profillal belépés elõtt, de azt írta ki, hogy auto load fail. no save game found. Valakit tudna valami okosságot mondani?
Tényleg nem a javítás hozza a problémát. Az alap sem megy. Ugyanazt írja mint a patchelés és crackelés után-.
Tehát ez a:
seculauncher error exception 0xc0000005 (stb)
No ez mi a f..-tól van 😊
Szal asszem nem gáz hogy nem müxik a patch 😄
toljátok csak fel a patchet, nem kell crackelni semmit sem.
Viszont tunngle-s/dllloader-es multiban ugyanugy ki-kivág, elszáll az exe... 😞
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
- Jóval több dolgot észre kéne venned (élesebb kép dx9 alatt stb)
- Én feltettem a patchet friss telepítés után, utána a rld exet, és nem indul. Elszáll hibaüzenettel. Ergo ehhez nem jó az 1.0-s "fix".
Nálam felmászott SIMÁN a magyarosított crackelt 1.0-ra.
Nem kellett hozzá 1.1-es crack ,mert a reloadedes 72 kilobyte-es exe megmaradt.
Észrevételek:
Visszatért az angol nyelv, illetve alt+tab esetén most nem a tálcára mászik a progi hanem kis ablakban fut.
A DLL Loaderes probléma is biztosra veszem meg fog szûnni ezáltal.
MA egész nap teszteljük majd multiban.
Lehet legérdemesebb egy 1.1-es crack lesz, majd ha lesz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ismer valaki hozzá ilyeneket? Mert azt tudom, hogy Dirt 1-hez aztán vannak módosítások dögivel.
Amúgy ehhez a játékhoz lehet kár is lenne hozzá nyúlni. 😊
felpecseltem énis, megy rendesen végre!
codemasters/MS suxxxxxxxxxxxxxxxxx
Forza.
Forza.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Olvass kicsit vissza, hogy hogy kell regelni (kamu cím...)!
Koj: nemsok pálya van, autóbol sem sok plussz van, csitet nemtudom, hogy van-e hozzá!
Sok ujdonságra neszámits!:s
Esetleg másis járt igy? Illetve nem tudja vki hogy ki forgalmazza Magyarországon a játékot, hogy feltudjam venni vele a kapcs.-t?
Köszi elöre is.
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Versenyezhetnénk egy jót, Én Zoliwrc néven vagyok
Nekem is van újra online, magyarítás szintén elszállt, de nem lényeg.