5222
dirt2_newbanner.jpg
  • arty
    igazából az a durva, hogy SEHOL a GFWL forumon nem irnak SEMMI konkrétumot

volt pár játék, aminél elő-előfordult, aztán azt "javították", de ennyi - semmi részlet arról, hogy mi okozta a "hibát"

én azért titkon reménykedek, h ha lenne ilyen határ, arról kötelesek lennének engem tájékoztatni... ha meg nálam előjön, akkor a.) többet nem veszelk GFWL játékot és ezt propagálom is, b.) ha ráérek, perelek/panaszolok
  • tototto
    az valszeg hogy securom is belejátszik, mert pl steamen a GTA liberty storiesnál is lehet olvasni a 15ös korlátot mint securom drm, de dirtnél is van asszem securom, bár már annyi verzió van hogy nem tudom nyomon követni mi hogy mennyi
    aztán sirnak kevés a pcs eladás, nem csodálom aki megvenné még az is parázhat fog e tudni a játékával játszani x idő után, esetleg ha faszmákja van és jól beregisztrálja elsőre akkor nyomhatja, konzolnál meg berakja ember és megy
    jó lenne ha a fejlesztők is elgondolkoznának nem hülyeségekbe pénzt ölni hanem rendes támogatott multit adni a játék mellé akkor ugyis sokan megvennék
  • arty
    Bio2 aktiválósdi körül annyi huzavona volt, hogy egy 2K-s forummodnak konkrétan SEMMIT nem hiszek el. Beyond3D forumon azt pedzegették, hogy a limit talán a securom védelemből adódhat, merthogy volt aki a Gears of Warját (GFWL cím) már több mint 15x aktiválta és nem volt semmi gondja...

Összefoglalva, a 2K egy sunyi, patkány kiadó/fejlesztő, a 15-ös limitet majd hiszem, ha látom :) (és nem arról van szó, hogy nem tudnám elképzelni a féreg mikrofosról, hogy ilyet meglép, de hogy ez sehol máshol nem jött még elő, csak a Bio1 után most megint a Bio2nél megy a vergődés, s ez minimum furcsa)
  • tototto
    nem nagyon reklámozzák mert elég degradáló, és nem fognak dicsekedni vele, attól még tény hogy igy van, ott a link keresgélj rá más kifejezéssel googlben ha nem elég meggyőző
    de hogy nyomjak egyet amit hivatalosan irtak, más játék de a válaszban egyértelmű hogy midnen GFWL címre vonatkozik:katt
  • berczely
    Én tolom a multit! Nojza néven vagyok! Gyerek ti is!
  • FSpofon
    Mert a live támogatás nem csak annyi hogy bejelentkezel, irodát kell nyitniuk, mindent magyarul kiadni, terjesztőhálózattal szerződni, egy csomó alkalmazott aki karbantartja a rendszert, telefonos támogatás stb
    és ugye a liveos címek 95%a xboxos, amit itt nem igazán szoktak eredetiben venni, így egyáltalán nem érné meg nekik.
    Persze ígérgetés volt, majd lehet kapunk egyszer egy lecsupaszított marketplacet mint az itunes-on, aztán örülhetünk a semminek, de legalább a lenti problémát megoldaná.
  • arty
    steamsupport elhajt majd a GFWL supportra és a kör bezárul

egyszer biztos lesz, de lehet addigra az emberiség egy nemzetté alakul, stb ;)
  • Zomil
    Én ezt egy Racing pack-ben vettem a Steam-en(bene volt: dirt, dirt2, grid, fuel, toca race driver 3), irtam a steam support-nak remélem sikerül velük együtt kitalálni vmit :)

Amugy igazábol nem is lenne gond, ha elöbb szol, h nem müködik mo-n és nem regeli be, de igy... :D

Amugy mo-n miért is nincs ez támogatva? vagy van esély rá, h hamarosan támogatva lesz?
  • arty
    akkor még1x: hol irnak 15 aktiválós limitről? forum, ahol valaki kérdezi, hogy van-e ilyen, nem válasz
  • tototto
    eredeti? ha nem akkor crack hiba, ha eredeti próbálj frissebb drivert videokaridhoz
  • tototto
    pontosan, a GOW kulcsomat beregeltem anno FUEL, Lost Planet, Street Fighter 4 alá és mindnél tökéletesen működött a multi is, azóta nem tudom levan e ez tiltva mert nem próbáltam, de volt pár játék ami nem ette ezt meg állítólag a dirt2 a section8 is ilyen ha midnen igaz
  • gyuri35
    sziasztok!Az a gondom,hogy a játék demója símán fut a gépemen a full játék indításkor azonnal exe hibát ír!Mi lehet a gond?Nem értem,ha a demó megy, afull játék miért nem indul?Ha valaki tud,segítsen!Előre is köszi!
  • tototto
    az lehet de az nem is fizet érte , és ugyanott van mint a magyar aki véletlenül elrontja az aktivációt egy olyan accra ami MOn van beregelve
    max játszogathat online
    ez ugy lett volna korrekt hogy előbb szól hogy fiacskám nem működik a live nálad ne erőltesd , játszhatsz offline, és akkor megmarad a live kulcs
    Nem pedig beregeli és utolag pofázik hogy nem elérhető a live a régióban
    amugymeg mindenhol azt irják kamu angol cimmel regeljen midnenki, tehát nem illegális, akkor miből állna engedélyezni midnen országban az angol nyelvű live támogatást?
  • tototto
    http://tinyurl.com/28y4p4s
  • berczely
    Azt hogy?Más játékhoz is bereggelted a kódot?
  • arty
    15x telepítést hol találtad??
  • arty
    és mit igazolsz? hogy magyar vagy? magyarnak nem jár live!

aki warezolgat, az a multibol jórészt kimarad - ergo ő (is) szopik
  • tototto
    amugymeg elkéne már felejteni ezt a vásárlószopató rendszert, örüljenek hogy valaki megvesz egy játékot és nem azt szopatni aki pénzt ad érte
    aki meg lewarezolja az vígan játszogat mindennel
    ha meg nem lehet az adott országban használni a kulcsot miért árulják a játékot a régióban, elkéne dönteni pénzt akarnak keresni, akkor legyen mindenhol live dolgozzanak vele kicsit, vagy az adott régióban árulják fél áron a szoftverüket!
    az is milyen már hogy egy live kulcsot csak 15* lehet telepíteni, aztán dobhatom kukába a játékot?
  • tototto
    nehogymár, én GOW kódot anno megadtam vagy 5 játéknak, dirtnél ez nem megy?
    ha meg nem, akkor ilyen esetben biztos küld support másik kódot, ennyire nem lehetnek patkányok, csak igazolni kéne blokkal meg fényképpel hogy te vetted a játékot..
    nekem mondjuk az a szerencsém, hogy még régen csináltam egy működő logint, és csak azzal kellett belépnem és addolnom dirt2 kulcsát
  • arty
    Sajnos korábban kellett volna olvasni, mostmár nincs mit tenned, azt a kódot elbuktad. Igen, kib*szott bosszantó.
  • FSpofon
    "A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon hazánkban nem játszható."

a dobozon is van figyelmeztetés.
  • Zomil
    Sziasztok!
    Mivel még nem igazán volt dolgom live-os játékkal igy csináltam egy live profilt a hotmail accomhoz...Miután beirtam a kodot szépen kiirta h a régiomba nincs live támogatás, ezért utánanéztem és látom, h ujra kell csinálni azegészet. Hiába probálta a hotmail accountba átirogatni nem ment :(
    Ezek után csináltam ujra profilt(hotmail és live is), ahol már minden külföldinek adtam meg, ujra kérte a kodot viszont ezután kiirta, h a kod már használatban van... Most akkor magátol regelte a kodot ahhoz az acchoz amihez nincs is támogatottság? Ez most hogy? Elöbb regeli hozzá és csak utána irja ki, h "haha itt nem is megy"? Lehet ezzel kezdeni valamit irjak a supportnak v mi?
    Elöre is köszi a segitséget!

Ezzel szórakozok már lassan 3órája ahelyett, h játszanék, faszért kell ilyen idiota rendszert kitalálniuk...
  • arty
    olyan, mint minden más autósjátéké :) kicsit nagy a zuzda, ki kell fogni a jó lobbikat ..
  • berczely
    Na be lett szerezve jó áron a játék!

Milyen a multija?Versenyek vannak?GRID-hez hasonló?
  • arty
    így van! a live accountod angol legyen!
  • Ryanxx18
    Akk.nem hungary?(magyar)
    Hanem mondjuk England vagy mi.KÖSSZ
  • berczely
    Játszható csak kamu, külföldi címmel regisztrálj!
  • Ryanxx18
    A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon hazánkban nem játszható.
    +
  • Ryanxx18
    Hello!
    Ki mit szol ehez.Én azt olvastam 1 oldalon ahol a jatekot aruljak:

A LIVE és a kapcsolódó online, multiplayer játékmódokhoz szükséges LIVE szolgáltatás nem érhető el Magyarországon.

NA?!
    Ez hülyeség ugye?
  • ajem kisa
    Nézegesd!
  • JUVEfun

Mikor látok képet az új ülésedről ?
  • arty
    szoszo, 1-1 pályán minimum 10x menned kell a játék végéig :/
  • ajem kisa
    Sok, de mindegyik ugyanaz, lehethogycsak másképp, de mire elérsz a 20. szintre...megunod!:(
  • sjani1995
    Köszi, h segítenél, de már jó, lehet jó helyen állítgattam át dolgokat és már normálisan műkszik. Am Logic 3 a kormány, nem nagy durranás de nekem elég.
    Az érdekelne még h hány szintből áll a játék?
  • arty
    ha nincs, akkor ajánlott a 2.) és 3.) pont valamelyike ;)
  • Laceee
    Mi a kormány tipusa ?
  • sjani1995
    valaki?
  • Laceee
    Ezzel a Windows/X live-al beszopatták az embereket rendesen.
  • mflex #4544
    A széria számom? Azt meg honnan kaparjam elő?
  • arty
    1. megadod a szériaszámodat
    2. offline profilos 100% mentést szedsz le
    3. kihuzod a netkábelt/letiltod a hálokártyát inditás előtt