Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Originally Posted by ColinMcRae45 View Post
Hi Guys,

Good to see I'm not the only one to fire up DiRT 2 this evening and find my savegame is corrupt. Could it just be coincidence that I only ran GFWL for the first time yesterday? I wonder. But either way, I've managed to recover (almost) all my saved progress. Here's what I did:

1. Copied my corrupt My Games\DiRT 2 folder to a safe place.
2. Started the game and created a new profile, overwriting the corrupt one. Watched intro (yawn).
3. Quit the game and created a backup of the new, clean My Games\DiRT 2 folder.
4. Copied all my original PB... folders back to the newly created My Games\DiRT 2 folder. Ran the game, which didn't complain about any corruption. So far so good, but the game is still at the beginning.
5. Copied half of the files from my Autosave0 folder to My Games\DiRT 2. Ran the game to check for corruption. If everything was OK, I copied in half of the remaining files and so on. If there were problems, I restored the clean data files created at step 3. The idea was just to go through a process of elimination to find the bad file.
6. In my case, only the file NXDSMWW was corrupt. All the others were fine.
7. By this stage, all of my original save data were back in My Games\DiRT 2 except for the NXDSMWW file. All my single player data was restored (tracks, cars, achievements etc.) and my multiplayer level was intact.

Job done . The only catch is that something must have been in that NXDSMWW file. Anyone have any ideas? I can't seem to see anything missing from my game, but then again I don't really have a great idea of what was there beforehand.

Hope this 'fix' works for all you guys out there too...
Breki33
és igen elolvastam a FAQ-tde nem lett jó, lehet h én vagyok a béna...

van egy kis problémám
indításnál nem tölti be a játékot, azt írja ki, h "Data load fail", "Save data corrupt"
pedig eredeti...valaki tud mondani valami okosat?köszi!

fery02
Megnyered az összes versenyt és kész. Szintekkel nem kell foglalkozni, én szerintem úgy 75-ös lehetek ha jól emlékszm.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Lacee86
Hali! Azt szeretném kérdezni, h össz hány szint van, vagy h van-e olyan egyáltalán, h na vége a karriernek, végigvitted a játékot?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

3napja megvettem a játékot, aki szeret online játszani az vegyen fel windows liveon barát listába, köszi
nevem: ProEvoFan HUN

Nightt
koszi!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

JUVEfun
<#nevetes1>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

fery02
Játék közben F1-et nyomsz, ha szükséges F2-vel visszatekered és ahol úgy érzed, hogy folytatni tudod, ott nyomsz egy F12-t.

fery02
Meg voltál róla gyõzõdve, hogy ez a GRID 2? 😄

JUVEfun
Bocs ,akkor benéztem

elég hülye kérdés de mivel használom a flashbackeket?
Options-COntrols, ott rányomsz a choose presetre és látnod kell a kormányodat:
ITT
Danecay
Honnan veszitek, hogy ez a GRID 2-bõl van? Ez sima GRID csak egy elõzetesének a második része. Tessék, itt az elsõ rész:

Egyébként és úgy tudom, hogy lesz folytatása a GRID-nek, de a lenti beágyazott videó és ez, nem abból valók.

Nightt
Sziasztok, gondolom mar 1000x volt kerdezve, de nem talalom a valaszt. Szoval hogy a fenebe kell beallitani, h kormanyal tudjak vezetni? DFGT-rol van szo...

Elore koszi a segitseget!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

JUVEfun
Ez a kettõ,az egybe nekem semmi gondom nem volt a kormánnyal

Ez az a fos kormányrángatás belsõ nézetbõl ami miatt hiába magyaráz bárki hogy balfasz aki kormánnyal játszik GRID-et 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Eladom a Steames verziót, ha valakit érdekel 5K HUF <#vigyor2>

-tRs-Landor

tök simán megy
és 5 perc után kidob pedig se túlmelegedés nincs se semmi és más játéknál sem csinálja
mi lehet a gond?
JUVEfun

JUVEfun
Hajaj,már topicot is nyitottak itt..

Egyáltalán volt róla már hír hogy tervben van?
arty
egyelõre nem 😞

Forza.

JUVEfun
...miért nem lesz grid 2 ???

Jaka923
Valaki tudna mondani valamilyen tippet, hogy tegnap óta, miért tölti "végtelenségig" a pályát, a játék? Nem minden pályánál csinálja ezt...

arty
szerintem a fejlesztõ korábbi munkái miatt temeti. hajlamos vagyok egyetérteni vele ...

viszont várhatjuk a dirt3-at is, hátha visszatérnek a dirt1 rallyjai 😉 (bevallom egy grid2-nek jobban örültem volna)

Forza.

JUVEfun
Itt vitatkozol,ahelyett,hogy nyomnád Hradeken <#duhos2>

Jól szólottál testvérem! 😄

Breki33
Hát inkább több Rally pálya lenne benne mint ilyenek.
berczely
Beértem a célba.<#vigyor>

berczely
Tyûû ez igen jól néz ki!

berczely
Jó ez a javítás!

Szerintem optimalizáltabb lett a játék!Eleinte nem ment zökkenõmentesen 8xAA-val de most már simán hasít és a homály is eltûnt!

Úgy néz ki nekiállok még egyszer végigviszem.<#smile>

ajem kisa
Ja bocs, fõnök, kételkestem a látomásaidban, akkor nemis veszem meg!
Sõt lesem fogom tölteni ha te mondod!
<#kocsog>

Uramisten
ajem kisa
Egyébként mirõl állapítod meg, hogy "neszámítsunk sok jóra"?
Azthiszem 1db (!!!) kép jött ki róla!
Rallis játékból van kb 1 sim, és 2 arcade (ez ugyanaz csak másképp)..
Én várom, mert ebben a kategóriában nincs kínálat!

Jaka923
Azt sem tudom, hogy mióta van patch. Steam-en van a játék, úgyhogy magától letöltötte. Eddig nem volt semmi baj, az a lényeg

Mondtam én hogy szar vagy akármi?
Csak annyit mondtam hogy az elõzmények alapján nem számíthatunk sok jóra szerintem. Olvasni talán már elsõben tanulni kellet volna nem? :S
arty
ez nem igaz! pont h a sokmagos proc támogatáson javitottak!

(és a 16xAA eddig sem volt valódi 16xAA szvsz)

Forza.

fery02
Patch óta?

Jaka923
Tegnap kezdtem el újra játszani vele. Talán 1 versenyt nyomtam le rajta, azzal nem volt gond, de lehet, hogy a következõnél már nem indult volna el...

Nézzünk rá az SBK 09-re. Egy kurvajó játék.

fery02
Patch óta?

Szerintem kár olyan játékot leírni amit még nem is láttunk ill. próbáltunk
Jaja. Jól is teszik. A WRC 2010-tõl nem lehet amúgy sem túl sok jót várni.
Nézzünk rá a Superstars V8 Racing-re. Kinézetre még csak csak de maga a játék eszméletlen gagyi. Kormány beállítás tudtommal noku. Dehát hátha mégis alkotnak valami jót a srácok. 😄
grebber
Na nemrég olvastam már hegesztik a Dirt3-at!

Next PC upgrade: 2022

Jaka923
Nem tudom, hogy mi történt a játékkal, de van olyan verseny, ahova nem lép be, csak tölti a végtelenségig...

Bence94
van benne igazság de mégsenem 😄 ez akkor is annak számít! ja és nekem még "0" sincs nem hogy, 16...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Uramisten nincs 16x AA. Jézusom mi lesz most X_X
Bence94
lehet jó ez a pecs de butít is ám... asszem 16x-os aa-t kivették meg 6 magnál csak 4-at használ a játék vagy hasonló...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..