5222
-
SeriusLame #4622 bocs a hosszú posztért nekem ezzel a verzioval ment 1 magos amd procival -
SeriusLame #4621 amugy akinek fagy 1 magos proci miatt arra itt a megoldás:
Na, megoldódott. A Codemasters szerint a probléma csak egy magos processzoron jött elő, a problémát úgy oldották meg, hogy átírták a minimum rendszerkövetelményeket kétmagos CPU-ra. Ezúton is csókoltatom őket. Egy másik fórum találtam egy működő linket a WorkerMap.xml javításhoz (amit az egyik játékos csinált), ami mindenkinek megoldotta az első verseny utáni kifagyást egymagos (jellemzően AMD) proci esetén. Mivel a linkek hihetetlen gyorsasággal válnak elérhetetlenné, ezért inkább bemásolom a javított fájl tartalmát ide:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<workerMap>
<workerThread name="core_0_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_1_high" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_below_normal" priority="belownormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="core_0_normal" priority="normal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="plugin_finalise_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="visibility_task_1" priority="abovenormal" core="0" stacksize="131072" />
<workerThread name="gc_01" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerThread name="gc_02" priority="abovenormal" core="0" stacksize="32768" />
<workerSet name="plugin_finalise" jobpoolsize="1024" >
<worker name="plugin_finalise_1" />
</workerSet>
<workerSet name="cloth" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="ai" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="collision" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<!-- solver cannot run on same threads as softbody -->
<workerSet name="solver" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="softbody" jobpoolsize="1024">
<worker name="core_0_below_normal" />
<worker name="core_0_normal" />
</workerSet>
<workerSet name="handling" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pfx" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="visibility" jobpoolsize="1024" >
<worker name="visibility_task_1" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover" jobpoolsize="1024" >
<worker name="core_0_high" />
<worker name="core_1_high" />
</workerSet>
<workerSet name="ground_cover_workers" jobpoolsize="1024" >
<worker name="gc_01" />
<worker name="gc_02" />
</workerSet>
<workerSet name="storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="pssg_storage" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="generic_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="replay_serialisation_workers" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="anim" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="build_crowd" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
<workerSet name="in_car_characters" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="vehicleSingleThreaded" jobpoolsize="1024" >
<!-- IMPORTANT - maximise thread usage for this workerSet as it is used only during the single threaded update, hence all threads are waiting for it -->
</workerSet>
<workerSet name="audio" jobpoolsize="1024" >
</workerSet>
<workerSet name="damageSkinning" jobpoolsize="1024">
</workerSet>
</workerMap>
Tehát ha egymagos procid van és a játék kifagy az első verseny után, akkor menj a játék mappájába, a /system mappából jobb klikk a WorkerMap.xml fájlon, írásvédettség feloldása. Ezután nyisd meg Jegyzettömbbel és módosítsd a fent leírt mintára. Előtte nem árt biztonsági másolatot készíteni a kérdéses fájlról, hátha elrontasz valamit.
ezt innen linkeltem -
SeriusLame #4620 directx frissítve van , legujabb driver is fen van meg a windows is fissítve van és a pecset is felraktam :s de Vista alatt elindult és ment is rendesen, ott csak az 1 magos procim miatt fagyot de arra már van megoldás:S de akk nekem nem megy xp alatt ennyi ... -
#4619 patch felrak, uj directx, uj driverek
ha nem segit, uj windoz ;) -
SeriusLame #4618 hy! windows XP alatt ha felrakom és el akarom indítanii ezt írja ki:
-
Gyurki #4617 Megoldva!Csak youtubon még nem néztem és gondoltam ott is rákeresek és jó lett!
És Bocsánat a sok értelmetlen kérdés miatt :S -
Gyurki #4616 bocsi a kép miatt de még sose töltöttem fel és nemtom hogy kell :S
na de itt a link:
http://www.myimg.de/?img=nvtelen32059.jpg -
Gyurki #4615 [IMG][/IMG]
Ez mitől van? -
Gyurki #4614 na már jó elnéztem valamit köszi a segítséget!! -
Gyurki #4613 na bemásoltam és ugyan az!!!
nem reagál!!! -
Gyurki #4612 ja amugy a hang is akad a kezdő videónál na most bemásoltam meglátjuk mi lesz!!!
4shared et -
Gyurki #4611 na pont most találtam meg én is bocsi!!! -
#4610 tényleg olyan bonyolult keresőbe beírod
"első pálya"
kijön pl ez
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=3568
Az idézett hozzászólásban ott a link
http://www.4shared.com/file/170937489/822f349b/workerMap.html -
Gyurki #4609 Köszi de nem találom sajna!XD
Már fissítettem DX et de nem jó így se
Ha valaki még tud valami segítséget, szóljon
-
#4608 volt erről korábban szó érdemes visszaolvasni illetve a keresőbe beírni
lényeg, hogy készítettek rá egy patchet ami az első pálya utánni lefagyást megoldja állítólag jó is
én az ötödik beírás és megkeresés után meguntam, hogy másoknak megkeressem akiknek meg ez a gondjuk volt továbbiakban szarnak az ugyanilyen problémával küzdőkre.... -
Gyurki #4607 tamas8418!Ugyanez az én problámám is!Aki tudja mi a megoldás irjon :D
Már naon játszani akarok vele:D (de így smi értelme :( )
-
#4606 Nekem is csinált most egy furcsaságot a játék. Sector versenyt nyomtam, ugye mindig szektoronként írja ki az aktuális helyezésemet, 3 kör stb. Nem is foglalkoztam vele, de egyszer csak arra lettem figyelmes a játék hevében, h már tök régóta rovom a köröket, és már nem ír ki semmit... Na mondom ez mi, megtettem még 1-2 kört, továbbra is semmi, hát beragadt. Úgyh újrakezdtem, akkor már jó volt, 3 kör után vége lett a versenynek ahogy kellett. De h ezt miért csinálta előzőleg... -
tamas8418 #4605 én problémámra nincs megoldás? :S
Sziasztok
Mikor befejeztem az első versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, előtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget előre is köszönöm!
Üdv -
#4604 igen ez nekem is probléma...volt!köszönjük berczely! -
#4603 Alt+enter -
Szilardi #4602 Sziasztok!
Olyan gondom támadt, hogy egyszer ALT-Tab kombinációval léptem át egy másik programba, majd onnantól kezdve ablakban fut a játék!
Nem túl nagy élmény, hogy látom a kék windows csíkot!
Tud valaki valamit rá?
Sajnos a teljes képernyő ikon nem jött be! :-(
előre is köszönöm -
#4601 Nincs mit. :) -
#4600 ááá ezer köszönet!:( működik!(a legegyszerűbbre nem gondoltam) -
#4599 Az ne zavarjon, nyomj enter-t az átállítani kívánt gombra, és akkor mondjuk a kanyarodás jobbra-hoz nyomd le a gamepadon a jobbra nyilat. -
tamas8418 #4598 Sziasztok
Mikor befejeztem az első versenyt, a játék a háttérben mutatja a gyár épületét, előtérben zászlók, TV-s Tranzik kocsi, stb... . Szép kép, de 5 perc után meguntam nézni. Hangok mennek tovább, ráadásul változnak is, de a program nem lefagy! Nem reagál semmilyen gombra, csak a ctrl + alt + del -re :S
Valaki járt már így? Hogy tudok továbblépni? A segítséget előre is köszönöm!
Üdv
-
#4597 fel se ismeri a game-be!csak keyboard van :( -
#4596 Hát nálad más gebasz van, nekem ugyanilyen gamepadom van, és megy vele. A menü nem, de a kocsit azzal irányítom. -
#4595 miért nem támogatja a game a gamepad-omat??(logitech precision) -
#4594 köszi!:) 2.9.9 volt most tettem fel a 3.2.2-t!remélem ezzel jó lesz :) -
#4593 működik, lehet nem elég uj a frapsod - frissítsd -
#4592 hali!miért nem működik a fraps a játékba??vagy van a game-be alapból?köszi a választ! -
CsabaHUNDeath #4591 Sziasztok!
Volt már valakinek ilyen problémája a játékkal? Furcsa zúgó hanghatás után kékhalállal leáll a gépem, de csak ennél a játéknál, és elég rendszertelenül, legtöbbször, ha az audio részben hardveresre állítva a hang. Ha szoftveres, akkor egész sokáig bírja, de ilyenkor meg néha teljesen elnémul a játék! Hangkártya: Creative SoundBlaster X-FI Titanium PCI-Express, alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3P, Oprendszer Vista SP2 x86.
Előre is köszi a segítséget: cs. -
gyuri35 #4590 Örök hála!!! -
#4589 FAQ 2-s pont -
gyuri35 #4588 Üdv!Végre el tudtam indítani a full játékot!Csak 1 kis hiba volt,a crack-l együtt jött mindig egy rdl.dll nevű fájl még azt kellett pluszba bemásolni a főkönyvtárba.Mostmár csak azt kéne tudni hogxan lehet elmenteni a játékállást,ha ez a live'-os vacak nem működik!Tud valaki valami okosságot erre???Előre is,köszi! -
#4587 patch 1.2 sem árta, ha fent van -
gyuri35 #4586 Nem,nem eredeti display driver frissítéssel is próbálkoztam már crack-t a crackfound-on sem találtam,megnyitottam a mountolt képet abban volt egy crack mappa azt használtam!Köszi szépen kutatok másik crack után -
#4585 Hova sietsz te így? :) -
#4584 jó kocsi jó pálya :) az én kedvencem, amikor a verseny a kiszáradt folyómederben/csatornában megy, de persze a zöld horváth táj szebb :) -
Gerga #4583 kedvenc pályámon a legjobb időm