5222
-
#4782 LooL -
darkling #4781 990 Ft a Dirt 2 -
pzs #4780 Megoldódott a 1.1 Patch volt a megoldás -
pzs #4779 Sziasztok !
Köv problémám 1 Gtx 480-nal ha kimaxolom a grafikát akkor "eltűnik" a kép. 64 Bit-es Win7-t használok. Valakinek valami ötlete a problémára ? Most cseréltem videókártyát előtte 1 5870-nel tökéletesen működött .
Köszönöm előre is
-
#4778 F.A.Q vagy/és alul a kereső - esetleg visszaolvasol... -
norman001 #4777 valaki írjon már nekem is nem tok így játszani -
#4776 STEAM-ről (miért kell mindjárt rosszra gondolni?) -
#4775 Ez nem warez !!!! -
Swimming #4774 Sziasztok!!! Honnan tudom letölteni a játékot??? -
norman001 #4773 Hali nekem az lenne a problémám h az első verseny után mennék vissza arra részre ahol kint vannak az asztalok és a következő versenyt elkezdeném de nem tudom mert mikor vissza mennék lefagy a kép ahol van a dc-s zászló meg egy lakókocsi meg kamion és nem tudom folytatni mert lefagy de hang megy az a beszéd szerűség és nem is fagyott a gépemen a versenyen simán ment.Valaki segítsen!! -
barisssa #4772 hát ha ott lehet akkor jó:)
Köszi szépen -
#4771 olvasd már el mi van oda írva a kép alján
http://kep.ivpicture.hu/263243.N.jpg -
barisssa #4770 és hol lehet offlineba regisztrálni mert én nem találom sehol, mikor a jájékba kell akkor se , meg külön feltelepítve a game for windows live programmal se lehet offline-ba csinálni!
Légyszi írd már le h hogyan kell offlineba...!
Kösz előre is -
#4769 FAQ
Offline profil létrehozása:
-
barisssa #4768 hali
Most raktam föl a Dirt 2.-t...csak az a bajom h profilt kell csinálnom! eddig megvan csak mikor megcsinálom nem fogadja el, a e-mailt és a jalszót és offlineba meg nem lehet csinálni!
letöltöttem ilyen xlive.dll-es fájlt is h talán azzal jó lesz azzal még el se indult hibát ír ki!
Ha vasn ötlet akk szóljatok kösz előre is -
#4767 nincsenek, hálistennek
de vannak pályák, ahol ugrat az autó :)) -
mardal #4766 Sziasztok
Nekem olyan kérdésem volna hogy a dirt2-ben nincsenek olyan x-games részek ahol mondjuk ugratgatni és hasonló dolgokat kell csinálni? -
#4765 FAQ-ban pontosan le van írva miket kell menteni.
Tudnám minek készítettük........ -
#4764 így bukó -
janihunk #4763 Há azt nem mentettem. Most akkor bukó igaz? Valahogy amit most csináltam offline profilba nem lehet beletenni? -
#4762 a games for windows live mappáját is el kellett volna mentened
Documents and settings/Userneved/Local Settings/Application Data/Microsoft/Xlive -
janihunk #4761 Megint lenne egy kis gondom ma formáznom kellet a gépet a régi mentés ha jól tudom a dokumentum mappában van el s mentettem. De hiába másolom be nem tölti be azt írja nincs mentésem. Win7 van fent. Help.. -
janihunk #4760 Nagyon szépen köszönöm. -
#4759 alt+enter -
janihunk #4758 Sziasztok alt+tab al kiléptem win be és sehogy nem tudom visszaállítani hogy teljes képernyő legyen a game. Felül van az a kis sáv mint winbe hogy bezárás kis ablak de a játékot hogyan tudom teljesbe visszaállítani? Köszi előre is. -
gyuri35 #4757 Köszi,de megoldódott a probléma/hibás törés/ -
gyuri35 #4756 Sziasztok!Most raktam fel a reloaded verziót win7re,de valamiért nem indul el a játék.Se hibaüzenet,semmi.Korábban XP-n már futott a gépemen most mi lehet a gond? -
Sponnyabob #4755 bocsi és köszi XD -
#4754 Egy fél oldalt kellett volna visszaolvasnod
#4703 -
Sponnyabob #4753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudja valaki hogy miért nem találja az OPENAL32.dll fájlt a játék? Nem eredeti de nem látok warez topicot. Leszedtem a hiányzó dll fájlt de akkor meg más hibát ír szóval van valami megoldás? -
#4752 Iszonyatosan kibebaszottul kurva jó vagyok! :D
Ez a repedezés többnyire cross versenyeken irritál, mert nem nagyon lehet elkerülni, hogy egyszer-kétszer ne baszódjon neked valamelyik ai. -
Laceee #4751 Az nem irritál, hogy nem tudsz vezetni ? -
#4750 akkor ez nem a te játékod :D -
#4749 Azt rühellem mint a szart. :D -
#4748 motorháznézet ;) -
#4747 Nincs valami mod, ami kiiktatja ezt a balfasz szélvédőberepedezést?? Annyira irritáló, hogy félelmetes xD -
#4746 Valaki tudna linkelni ultra high beállításokat?
Mert VGA tesztet csinálok és amik ide linkelve vannak már nem jók.
Google meg nem igen azt adja ki ami kéne. -
#4745 ne a magyar oldalon regisztrálj hanem az angol nyelvűn, ott engedi. -
#4744 elfogyott a hely a C:-n ? -
zolaas #4743 Üdv! A Lan megoldódott.
Viszont regelni szeretném a Liven magam, hogy tudjak multizni, és olvastam, hogy nem magyar régióm legyen. de hol tudom azt megválasztani? Mert nekem a reg oldal tetején csak a magyart engedi kiválasztani. Semmi mást nem enged.