Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Ez miért van? Mit csináljak?<#conf>#conf><#kerdes>#kerdes>
Talán sikerülni fog!😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Eredeti a játékom, csináltam offline profilt,
de nem tom hogy kell online profilt csinálni!!??<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondja már meg valaki, ha tudja, légyszi!!
Köszike<#smile>#smile>
csinálj egy offline profilt, és utána tudsz menteni!
Live-ba kell!!
azt mondja meg nekem valaki, ha tudnátok segíteni hogy, hogy állítsam be az AUTÓMATIKUS MENTÉST????? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Köszike
Megrendeltem a játékot, meg is jött ma, semmi para, megy meg minden, viszont:
3 pályát kaptam az elején, mind a hármat megcsináltam, elsõ lettem midnegyiken, és nem kapok több pályát, mi a gond? A válaszokat elõre nagyon köszönöm O.O
Valaki tudna segítteni a Dirt 2-ben!
Olvastam a FAQ-t,de nem igazodok el rajta.A mentést szeretném megcsinálni,ha valaki tudna segíteni az legyen szíves vagyen fe msn-re:[email protected]
Elõre is köszi!
De tanuld meg a crop használatát mi a francnak az egész asztalod berakni? <#lama>#lama><#ejnye1>#ejnye1>
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
"SecuLauncher: failed to start application. <2001>2001> - 0x00000002"
tegnap még el tudtam indítani, de most ezt írta ki:
tudnátok segíteni?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ráadásul a féktávok irreálisan rövidek voltak, a(z oldal)tapadás pedig tul nagy volt
de azért azt is szerettem 😊
Forza.
Én is néha leülök nyomom kicsit.Nem kell azon gürizni hogy keci nem tom irányítani a kocsit!Nem nehéz vezetni, szórakoztató alkalmanként elõveszi az ember!
Mit értenek ezek alkalmi játékosnak?
Next PC upgrade: 2022
a dirt1 végén legalább volt valami fõ verseny és jutalomkocsi 😞 ez nagy csalódás 😞
14 óra volt a karrier, néha untam mert kevés variácio volt 1-1 országban a pályákból. ettõl függetlenül az eddigi legélvezetesebb codemasters játék számomra! remélem tartják az irányt a soronkövetkezõvel is 😊
Forza.
Sajnos már nemköt le annyira, hogy ezután járjak!:s
Az pont az, amiben valami online rekordot kell megdönteni!
Lehet, hogy az elsõ nap meglehetett volna, de kihagyom akkor, mert 5-10-20mp-ket nemtudok behozni olyanok után mint Zoliwrc és co.!😄
Ha sikerül végigvinned akkor mesélj!<#crazya>#crazya><#smile>#smile>
Tudna valaki segíteni, hogy a letöltött, installált játékhoz melyik exe file-t kell bemásolnom azok közül amelyek a Crack mappában vannak.(Van egy dirt2 exe és egy dirt2o exe.)
És melyiket kell vele felülírni?
Köszönöm a segítséget
aki kormány pedál szettel játszik az tudna nekem írni egy jó kis beállítási módot mert nem nagyon tudom eltalálni beállítani!
logitech wingman formula gp kormányom van rezgõs kösz a segítséget!!!