5222
dirt2_newbanner.jpg
  • norbi2fraktal
    LooL
  • darkling
    990 Ft a Dirt 2
  • pzs
    Megoldódott a 1.1 Patch volt a megoldás
  • pzs
    Sziasztok !
    Köv problémám 1 Gtx 480-nal ha kimaxolom a grafikát akkor "eltűnik" a kép. 64 Bit-es Win7-t használok. Valakinek valami ötlete a problémára ? Most cseréltem videókártyát előtte 1 5870-nel tökéletesen működött .

Köszönöm előre is
  • JUVEfun
    F.A.Q vagy/és alul a kereső - esetleg visszaolvasol...
  • norman001
    valaki írjon már nekem is nem tok így játszani
  • JUVEfun
    STEAM-ről (miért kell mindjárt rosszra gondolni?)
  • davis98
    Ez nem warez !!!!
  • Swimming
    Sziasztok!!! Honnan tudom letölteni a játékot???
  • norman001
    Hali nekem az lenne a problémám h az első verseny után mennék vissza arra részre ahol kint vannak az asztalok és a következő versenyt elkezdeném de nem tudom mert mikor vissza mennék lefagy a kép ahol van a dc-s zászló meg egy lakókocsi meg kamion és nem tudom folytatni mert lefagy de hang megy az a beszéd szerűség és nem is fagyott a gépemen a versenyen simán ment.Valaki segítsen!!
  • barisssa
    hát ha ott lehet akkor jó:)
    Köszi szépen
  • Breki33
    olvasd már el mi van oda írva a kép alján

http://kep.ivpicture.hu/263243.N.jpg
  • barisssa
    és hol lehet offlineba regisztrálni mert én nem találom sehol, mikor a jájékba kell akkor se , meg külön feltelepítve a game for windows live programmal se lehet offline-ba csinálni!
    Légyszi írd már le h hogyan kell offlineba...!
    Kösz előre is
  • Breki33
    FAQ

Offline profil létrehozása:
  • barisssa
    hali
    Most raktam föl a Dirt 2.-t...csak az a bajom h profilt kell csinálnom! eddig megvan csak mikor megcsinálom nem fogadja el, a e-mailt és a jalszót és offlineba meg nem lehet csinálni!
    letöltöttem ilyen xlive.dll-es fájlt is h talán azzal jó lesz azzal még el se indult hibát ír ki!
    Ha vasn ötlet akk szóljatok kösz előre is
  • arty
    nincsenek, hálistennek

de vannak pályák, ahol ugrat az autó :))
  • mardal
    Sziasztok
    Nekem olyan kérdésem volna hogy a dirt2-ben nincsenek olyan x-games részek ahol mondjuk ugratgatni és hasonló dolgokat kell csinálni?
  • Breki33
    FAQ-ban pontosan le van írva miket kell menteni.

Tudnám minek készítettük........
  • arty
    így bukó
  • janihunk
    Há azt nem mentettem. Most akkor bukó igaz? Valahogy amit most csináltam offline profilba nem lehet beletenni?
  • arty
    a games for windows live mappáját is el kellett volna mentened

Documents and settings/Userneved/Local Settings/Application Data/Microsoft/Xlive
  • janihunk
    Megint lenne egy kis gondom ma formáznom kellet a gépet a régi mentés ha jól tudom a dokumentum mappában van el s mentettem. De hiába másolom be nem tölti be azt írja nincs mentésem. Win7 van fent. Help..
  • janihunk
    Nagyon szépen köszönöm.
  • arty
    alt+enter
  • janihunk
    Sziasztok alt+tab al kiléptem win be és sehogy nem tudom visszaállítani hogy teljes képernyő legyen a game. Felül van az a kis sáv mint winbe hogy bezárás kis ablak de a játékot hogyan tudom teljesbe visszaállítani? Köszi előre is.
  • gyuri35
    Köszi,de megoldódott a probléma/hibás törés/
  • gyuri35
    Sziasztok!Most raktam fel a reloaded verziót win7re,de valamiért nem indul el a játék.Se hibaüzenet,semmi.Korábban XP-n már futott a gépemen most mi lehet a gond?
  • Sponnyabob
    bocsi és köszi XD
  • Breki33
    Egy fél oldalt kellett volna visszaolvasnod

• Sponnyabob
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudja valaki hogy miért nem találja az OPENAL32.dll fájlt a játék? Nem eredeti de nem látok warez topicot. Leszedtem a hiányzó dll fájlt de akkor meg más hibát ír szóval van valami megoldás?
  • SötétBarom
    Iszonyatosan kibebaszottul kurva jó vagyok! :D

Ez a repedezés többnyire cross versenyeken irritál, mert nem nagyon lehet elkerülni, hogy egyszer-kétszer ne baszódjon neked valamelyik ai.
  • Laceee
    Az nem irritál, hogy nem tudsz vezetni ?
  • arty
    akkor ez nem a te játékod :D
  • SötétBarom
    Azt rühellem mint a szart. :D
  • arty
    motorháznézet ;)
  • SötétBarom
    Nincs valami mod, ami kiiktatja ezt a balfasz szélvédőberepedezést?? Annyira irritáló, hogy félelmetes xD
  • grebber
    Valaki tudna linkelni ultra high beállításokat?
    Mert VGA tesztet csinálok és amik ide linkelve vannak már nem jók.
    Google meg nem igen azt adja ki ami kéne.
  • Murder3
    ne a magyar oldalon regisztrálj hanem az angol nyelvűn, ott engedi.
  • arty
    elfogyott a hely a C:-n ?
  • zolaas
    Üdv! A Lan megoldódott.
    Viszont regelni szeretném a Liven magam, hogy tudjak multizni, és olvastam, hogy nem magyar régióm legyen. de hol tudom azt megválasztani? Mert nekem a reg oldal tetején csak a magyart engedi kiválasztani. Semmi mást nem enged.