Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Online amúgy nem szoktam játszani semmilyen játékkal sem, nekem bõven elég a single.
Sziasztok! Nem hagytam magam, akkor is tovább játszottam vele és már belejöttem az irányításba. Kicsit nehéz, de tényleg bele lehet jönni és szerintem is ezt inkább kormányhoz csinálták. Gáznál kicsit kanyarodik, gáz nélkül nagyon. Csúsztatni kell az autót. A grafika nagyon jó, nem szaggat úgy, mint az elsõ ész és alacsonyra állítva is szépen fut, nagyon jól van optimalizálva, és nem fagy le percenként, mint az elsõ, a hangok is jók. Szerintem sokkal jobb, mint az elsõ rész, pedig az sem volt rossz. További jó játékot kívánok mindenkinek!
Breki33
ez számomra érdektelen

úgyis csak rbr-el játszok online, természetesen kormánnyal

de eredeti kérdés bill-re vonatkozott
Jaka923
Kényelmesen lehet irányítani billentyûzettel is, de multiban, a kormányt használók ellen esélytelen....

Breki33
inkább kormányt

viszont én úgy emléxem a Dirt2 bill-el is egész jól eliránítható volt
szerintem be lehet lõni rendesen korábban részletesen is volt szó róla igaz inkább kormányra, de bill-re is lehet
arty
a billentyûzet digitális irányító, azaz vagy nincs kormánymozdulat vagy épp fullra ki van tekerve a "kormány"

vegyél egy gamepadot, 1-2 ezer ft

Forza.

Sziasztok! Kis segítség kéne az irányítással kapcsolatban. Billentyûzeten játszom és nagyon érzékeny, ez alapból ilyen vagy valahogyan be lehet állítani, hogy ne forduljon az autó állandóan 90°-ot jobbra vagy balra? Mert ez így irányíthatatlan. Próbáltam trükközni a beállításokban, de nekem nem sikerült, ugyan olyan túlérzékeny maradt az egész. Lehet kormányhoz van kitalálva, vagy nem tudom. Ha valakinek van ötlete kérem írjon!

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

sziasztok4 Ha lenne vkinek 1 dirt2 kuponja eladó, az írjon nekem: [email protected] kellene több db-is!
FAQ
palinho96
Hogy kell Warezba multizni 1.1-es pacthel???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

belapeter
Ha ez nekem szólt,akkor egyáltalán nem ilyenre gondoltam XD
Igen,Lan-on nyomom pár haverral,de csak olyan kis extra módok kellettek,amik grfaikát vagy por ilettve piszkot javítanak.
De már találtam,2 oldallal visszébb.
Bye

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ahogy hallottam õsztõl lesz nálunk is GfW, úgy hogy majd akkor regisztrálom magam. Tudnám miért kell egy játékot ilyen baromságokkal elcseszni...<#szomoru1>

palinho96
ha multizni is akarsz illetve tört (warez)os a gamed akkor ne használj modokat, és fölös is mert asszam nincsenek modok csak ilyen next-gen + felbontás javító modok vannak... ed asztem flös õket...
vagy autó festésekre gondolsz???...

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

arty
minden magyar hamis (általában angol) címmel van regisztrálva... itthoni adatokkal NEM megy a multi, sõt a cdkulcsot is bebukod

Forza.

belapeter
Sziasztok.
Valami kis felvilágosítást kérhetek hogy milyen féle módok vannak is a játékhoz?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Lenne egy kérdésem:
Múlt héten megvettem a játékot, de ugye GFW accot muszáj csinálni. Ha én hamis címet és jelszót adok meg a cd kulcsom mellé, akkor ha elõbbit elfelejtem egyúttal ugrott a kulcs is, vagy használható továbbra is? Ok, nyilván nem pont az én postafiókomat fogják átkutatni, de akkor se adnám ki szívesen az adatait :S

svani
kösz!

Halihó!

Nálam azt írja ki, mikor indítani próbálom a játékot, hogy az openAL32.dll fájl nincs a gépen, rakjam újra a progit. Már nem értem, mert most raktam újra a gépet, ugyanaz a rendszer, ugyanaz a windows lemez és újratelepítés elõtt futott a játék elég rendesen. Most meg nem. Csak ezt a hibaüzenetet írja ki.
Mi a gond?

Breki33
Alt+enter a keresõ és a windows alapismeretek alapján ...
svani
Játék közben megnyomódtak a gombok a billentyûzeten és átváltott a játék "ablak" módra.A beállításoknál nem találok opciót a teljes képernyõ módra.
Milyen bill.kombó kell hozzá?
Ha esetleg valaki,köszönöm!

palinho96
mert nem tudtam, hogy az Xlives mappát is menteni kellet volna...

palinho96
valaki Xlive-es mappával egy 20%-os mentést vagy max 50%-os mentést tu nekem valaki???

Lenne még egy kis gondom.Feltelepítettem a játékot majd feltettem az 1.1 patch-et és az 1.2 patch-et majd crack-eltem és amikor indítanám elfele a játékot akkor elõjön valami alkalmazáshiba utána meg próbáltam még egyszer elindítani és egy sima piros x jött elõ.Valaki tudna segíteni???elõre is köszönöm.

Sziasztok.A videóknál a hang miért akad????

Breki33
FAQ 3-as pont

3. Mentés - visszatöltése + mi kell hozzá:
Hali
a workermap.xml kéne csak sehol nem találom. vki egy linkkel megtudna dobni?

palinho96
sziasztok!
Nekem tört a gamem, és nincs profilom mivel kéri CD-keyt!
Tegnap újra lett téve a GÉPEM és a mentéseket kimentettem a Dokumentumok/My Games/DiRT2 mappából mindent, de semmi sem maradt ugyan úgy, pedig 18-20% körül lehettem...! Ha tudtok segítséget nyújtani, elõre is köszönöm, a lebaszásokat meg már megkaptam WAREZOLÁSÉRT, de nincs pénzem origibe megvenni!
A válaszokat e-mailbe vagy Privibe várom, mivel pár napig nem leszek net közelbe és nem akarok visszaolvasgatni oldalakat...!
Üdv.Pali

fery02
Jólvan már. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

-tRs-Landor

fery02
Na meg pár ezressel drágábban akár cdgalaxisból is dobozosan.

<#hawaii><#eljen>

-tRs-Landor

berczely
Landor 1000Ft-ért eladja neked a kupont!Steam-en letöltöd azt mehet a multi is!Teljesen megéri!

arty
multizni akarsz, pláne vedd meg

Forza.

Lacee86
Nekem 8500GT-vel is ment simán, igaz csak 800x600-ban.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

palinho96
skacok bevoltam sz***a, hogy nem megy a gépemen ez a kiba****** jó játék, de tévedtem, elindult, és már 1,5 nap alatt 22%-nál járok xD eztán jön még csak a java!
Azért izgultam, mert a régi GForce 8500GT-men nem ment, csak szaggatva, és nagyon szeretném ha a Codemasters F1 2010 elmenne rajta, mivel ugyan arra a motorra épül mind a két game!
Qva jó lett Hajrá én, hajrá ti!

U.i.: Nekem Warzos verzió van, multi lehetséges??? (Hamachi nélküli érdekelne, de ha cask Hami-val van, akkor az is jó!!!) x)

fery02
Jajj, ez most megütött! 😊

egy kis ügyességgel (meg némi technokollal) tudsz belõle dobozt is csinálni! <#idiota>

-tRs-Landor

fery02
Majdnem kezdtem felizgulni, de ez csak sima kupon.
Dobozosban keményebb lett volna. 😊

-tRs-Landor

Tudom.Sajna manapság egyre kevesebbet nyomom Kormányal,és ez is most jó nekem.Sorry

Breki33
csak van jobb rally

ebben sajnos nagyok kevés pálya van az ismétlõdik és hiába a jó grafika az ígért pálya kiegészítõbõl semmi se lett

így nagyon hamar unalmas lesz.
Én szeretem a Rally-t,jobban mint a NFS-t.Ebben van élvezet.

arty
mivel annyira nem hosszu játék, mérsékelten lesz csak unalmas 😊

Forza.

DrKese007

Milyen néven vagy online?
ma csak 150km-t toltam bele a BMW-be

Bizony jó, szerintem is megéri.<#eljen>
Lassan Én is elõszedem újra, rég játszottam vele, igaz akkor nem keveset<#eplus2>