17
-
dripkidd #17 én ebben nem reménykedem sajnos. időutazás. szex. emberiségmegmentés. ennél mélyebb nem lesz. ne legyen igazam... -
#16 "A történet egyébként a jövőben játszódik, ahol is az uralkodó osztály ismeri az idő manipulálásának módját és ezáltal előznek meg katasztrófákat vagy tüntetik el a nemkívánatos elemeket."
a tortenet nem a jovoben jatszodik. :) pont ez a lenyeg, a "halhatatlanok" egy idon kivuli terben elnek, nem reszei az idonek. erre azert kivancsi leszek, mert ugye itt az idoutazas nem par szaz evet olelt fel, hanem evmilliokat. lenyegeben minden "korszak" egy-egy kulonallo emberiseg volt. Kifejlodnek, elbuknak, kifejlodnek, elbuknak stb... es mindegyik egy ujabb ciklus volt. Na szal kivancsi leszek :) -
opeca #15 Hm, a Halhatatlanság Halála frankó kis könyv volt. Lehet belőle jó filmet csinálni, de úgyis el fogják cseszni. -
bitbandita #14 Én megcsinálom neked, sőt egy szóba sűrítve! -
Loverman #13 két mondatba hogy sűrítenél bele egy könyvet? kösz. -
Inquisitor #12 "A történet egyébként a jövőben játszódik, ahol is az uralkodó osztály ismeri az idő manipulálásának módját és ezáltal előznek meg katasztrófákat vagy tüntetik el a nemkívánatos elemeket."
Ezek szerint annyi köze (se) lesz a könyvhüz, mint az Én a Robot-nak? Csak mert a könyv ennél sokkal elvontabb volt ... -
#11 Vannak, akik nem tudnak olvasni, csak fikázni. Ez van. -
torcipepe #10 nemrég kezdtem bele a robottörténetekbe, de az én sebességemmel nem biztos, hogy ebben az évben befejezem -
#9 Azért ott akadhatnak jócskán látványos részek a párbeszéd mellé, pl. a különböző korok hátterei, eltérő ruhái, stb.-stb. A story meg elég mély filozófiával bírhat, ha jól rakják össze a párbeszédeket, a felszínen meg simán el lehet adni, mint sci-fi-lovestory. -
winnie #8 hehh, de az még szebb, amikor a kommentelők égnek be:) -
daneelolivaw #7 úú a halhatatlanság halála jó kis könyv.... kíváncsi vagyok a filmes adaptációra -
ZeemanX #6 Hat nemtom. Sztem a Halhatatlansag halala sem az a kifejezetten megfilmesitheto mu... -
Dakkon #5 olvasd el jobban: "eddig csak a Két évszázados ember kapott egy hasonló című filmadaptációt Robin Williamsszel" -
bmw #4 De lehetne tobb scifi alig van... -
BandiG #3 Remélem nem lesz Alapítvány film(ek). Az túlzottan összefüggő és hosszú egy filmnek és az átlagos filmnézőnek. -
Kardél #2 Nem ez az első de nem is a tízedik és nem az utolsó mellélövése a cikkírónak.
Két évszázados ember :))) -
Wolfi24 #1 Kétszáz éves ember a film címe.