17
  • dripkidd
    én ebben nem reménykedem sajnos. időutazás. szex. emberiségmegmentés. ennél mélyebb nem lesz. ne legyen igazam...
  • Vamp17
    "A történet egyébként a jövőben játszódik, ahol is az uralkodó osztály ismeri az idő manipulálásának módját és ezáltal előznek meg katasztrófákat vagy tüntetik el a nemkívánatos elemeket."

a tortenet nem a jovoben jatszodik. :) pont ez a lenyeg, a "halhatatlanok" egy idon kivuli terben elnek, nem reszei az idonek. erre azert kivancsi leszek, mert ugye itt az idoutazas nem par szaz evet olelt fel, hanem evmilliokat. lenyegeben minden "korszak" egy-egy kulonallo emberiseg volt. Kifejlodnek, elbuknak, kifejlodnek, elbuknak stb... es mindegyik egy ujabb ciklus volt. Na szal kivancsi leszek :)
  • opeca
    Hm, a Halhatatlanság Halála frankó kis könyv volt. Lehet belőle jó filmet csinálni, de úgyis el fogják cseszni.
  • bitbandita
    Én megcsinálom neked, sőt egy szóba sűrítve!
  • Loverman
    két mondatba hogy sűrítenél bele egy könyvet? kösz.
  • Inquisitor
    "A történet egyébként a jövőben játszódik, ahol is az uralkodó osztály ismeri az idő manipulálásának módját és ezáltal előznek meg katasztrófákat vagy tüntetik el a nemkívánatos elemeket."

Ezek szerint annyi köze (se) lesz a könyvhüz, mint az Én a Robot-nak? Csak mert a könyv ennél sokkal elvontabb volt ...
  • Chocho
    Vannak, akik nem tudnak olvasni, csak fikázni. Ez van.
  • torcipepe
    nemrég kezdtem bele a robottörténetekbe, de az én sebességemmel nem biztos, hogy ebben az évben befejezem
  • valamit
    Azért ott akadhatnak jócskán látványos részek a párbeszéd mellé, pl. a különböző korok hátterei, eltérő ruhái, stb.-stb. A story meg elég mély filozófiával bírhat, ha jól rakják össze a párbeszédeket, a felszínen meg simán el lehet adni, mint sci-fi-lovestory.
  • winnie
    hehh, de az még szebb, amikor a kommentelők égnek be:)
  • daneelolivaw
    úú a halhatatlanság halála jó kis könyv.... kíváncsi vagyok a filmes adaptációra
  • ZeemanX
    Hat nemtom. Sztem a Halhatatlansag halala sem az a kifejezetten megfilmesitheto mu...
  • Dakkon
    olvasd el jobban: "eddig csak a Két évszázados ember kapott egy hasonló című filmadaptációt Robin Williamsszel"
  • bmw
    De lehetne tobb scifi alig van...
  • BandiG
    Remélem nem lesz Alapítvány film(ek). Az túlzottan összefüggő és hosszú egy filmnek és az átlagos filmnézőnek.
  • Kardél
    Nem ez az első de nem is a tízedik és nem az utolsó mellélövése a cikkírónak.
    Két évszázados ember :)))
  • Wolfi24
    Kétszáz éves ember a film címe.