NFS Undercover garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint hogy amit elértem mondjuk Undercoverben, azt a kocsit meg pénzt/felszerelést vihetem tovább a köv. játékba, ha akarom?
hûûû ez tényleg nem lenne roszz ötlet...
Mondjuk ez nem lenne rossz ötlet, biztosítani az átjárást az egymást követõ részek között... nem ez lenne az elsõ ilyen próbálkozás, más játékoknál is mûködött ugyebár, már az EA-n belül is...
Hát csak úgy😄
de azért kössz
Biztosan nem, ez nem gta, amibe csak úgy lehet pakolgatni a kocsikat 😊
De egyébként elég meggyõzõ az uc kocsilistája, nem tudom, hogy minek akarna bárki is mást belerakni 😄
Heló valaki nem tudja hogy a pro street-bo a hondát átlehetne valogy rakni ebbe??
Jól látod az a hegyvidékes rész, ott nem kell 300-al kanyarogni😄
Mivel már nem is adnak matricát, csak a bizonylatot kapod róla 😊
Autópályamatricát bezzeg nem lehet rárakni... 😊
Igen, ahogy néztem a térképet tényleg jó hosszú az autópálya.
Az északi részen ott jól látom, hogy hegyes rész van, vagy csak szimplán kanyargós az út?
Jó hogy vannak benne városi, és autópályás helyszínek, és nagyobb a pálya is mondjuk mint a MW-ban. Mert azon kb 2 perc alatt körbe tudtál menni. Itt azért kell egy kis idõ míg végigmész az autópályán😊
nem lehet, de azért az mégis figyelemre méltó, hogy a gta alapjában arról szól, hogy az egész városban kell menned, ez meg alapjában a versenyzésrõl, és mégis nagyobb a város...
amúgy nálam se jelennek meg a képek ha ez vígasztal...
Azért sztem a gta-hoz nem lenne ildomos hasonlítgatni, teljesen más játék a kettõ <#bohoc>
Annak viszont nem örülök, hogy csak nálam nem jönnek be a képek, mert ez az jelenti, hogy a hiba az én készülékemben van <#szomoru1>
hát igen azért elég jól kigondolták a várost...
nagyobb is, mint a GTA-ban meg nekem jobban bejön...
szeretem az ilyen játékokat, amikor verseny mellett lehet furikázgatni a városban....
Nekem hibátlanul bejönnek...
Nálad lehet a hiba, nálam bejönnek a képek. Bejön ez a Lexus de valaki feltölthetne egy képet a Bugatti Veyronról, mert sajnos még nem járok ott.
Én nem látom a képeket <#confused>
Csak nálam van a hiba, vagy mások se látják?
teccik az autód <#wink>

A Lexus-reklámokban mintha nem pont ilyet láttam volna...😊
Nem nem, azt már kivették, de autókázhatsz nyugodtan, mivel nagyobb térképe van mint a GTA 4nek, ami köztudottan nem kicsi😄
examinee
Bocsi, fényképes!

Akkor még az a lehetõség is megvan, hogy a csak úgy autókázás közben kihívjak egy másik kocsit ha a közelébe megyek?
Jaja, tényleg el lehet ezzel szórakozni egy jó ideig, hogy "csakúgy" jelleggel furikázz😊
jaja...ez az egyik újításuk...
Sok idõt el szoktam azzal lenni, hogy a városban furikázok, lazításképp a küldetések között. A város is jól megvan csinálva.
Tényleg? Igazából még csak a kezdõhelyen mászkálgattam, eszembe sem jutott, hogy más fele menjek. A régi tapasztalatok, hogy úgysem lehet 😄
vagy a "száguldunk és félünk"
de amúgy a pályákra tényleg nem lehet panasz, meg az is bejön, hogy már a játék legelején is bárhova mehetsz, tehát nincs lezárva a város egyes részei...
De akkor kihagyhatatlan lenne a játékból a "siess csak, úgyis várják a vesédet", a "ne dudálj, küzdj" és a "nem vagyok részeg csak a kátyúkat kerülgetem" matrica 😄
Budapesti pálya tényleg komolyan hangzik. Mondjuk akkor kellene már hozzáillõ tuning Lada meg légterelõs Suzuki. Komolyra fordítva a szót, a játék pályáira nem nagyon lehet panasz, kellõen változatosnak találom ellentétben egy-két régebbi régebbi résszel.
hehehe... és fedél nélkül-t árusító emberekkel...
Apropó kátyú, azért megnéznék egy Budapestes pályát is a kétmillió kátyúval, útfelújítással és a "bocicsokiegyszááázaaas" egyénekkel a piros lámpáknál😄
Ez nem is olyan rossz taktika... mondjuk ennél a résznél még nem próbáltam a netes/multis részt, de az elõzõknél nagyon bejött...
<#smile> Nem rossz trükk, én inkább a kettõ közti szolíd tuningot kedvelem, nem igazán jönnek be a nagyobb idomok. Meg a kátyúkat sem szeretem kerülgetni<#bee1><#bee1>
Én meg inkább semmilyen optikai tuningot nem teszek az autóra, hogy multiban azt higyjék gagyi gyári autóval akarok versenyezni.
Aztán a rajt után jön a meglepi 😄
Én személy szerint utálom a matricákat, inkább a külsõ tuningra helyezem a hangsúlyt és a festésre. Nem rally autót akarok építeni, hogy tele legyen matricával... De szerintem a Látványelemekben tudod levenni, ahol fel is raktad õket.
Én sem vagyok matricapárti sajna... valaki biztos tudja azért.
Ez egy jó kérdés én is szeretném tudni... ugyanis én utálom a matricákat, de tegnap mégis ráraktam egyet... és most eléggé le szeretném szedni... amúgy ki hol tart a játékban?
a matricákat hogy tudom letörölni?
LOL ICEMAN.. nice!

nyahh, gyártottam én is egy micut végre. 7. szinten vagyok jelenleg.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nekem nagyon teteszenek az autók!!! nyugodtan linkelj be még több autót... és ne figyelj a többiekre...

Shep
Persze és akkor nyilván ezért öltözködnek sokan másképp. õk nyilván nem ismerik a szabályokat, mindegy nekem így tetszik és kész. Te meg képet se raktál be amúgy, milyen egy über szabályos tuning.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

redbull0304
Vannak az autó "tuningolásba" is olyan "szabályok" mint pl az öltözködésbe... Így innentõl kezdve ez nem arról szól, hogy nekem tetszik-e, hanem, hogy rá-e való, esztétikailag jól-e mutat rajta... Ennyi... <#integet2>

Shep
Miért ne lehetne színes a felni nekem az bejön, miért ne lehetne rajta kicsi szárny, (az ilyen nagy bunkó szárnyak nekem nem tetszenek)Azért mert neked nem tetszik nem kell egybõl g*cicsúnyázni, hogy a te szavaddal éljek. Leírhattad volna normálisan is, hogy neked nem ez a stílus jön be és kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

redbull0304
Attól még lehetnek rondák és ízléstelenek! 😊 Pl. a Corvetten mit keresnek azok a színes felnik? Maga a felni fajtája se illik hozzá, de legalább marad volna "fémszínû" vagy lenne fekete! A szélesítésél nincs is gond, csak akkor ne került volna rá az a kis hoki szárny, vagy lenne rajta valami disznó nagy szárny, hogy olyan versnyesautó fílingje legyen! 😊 Csak tanácsként mondtam nem b*szogatásból! És végül is mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik! 😊

Shep
Ja és egyébként nekem meg tetszenek, szóval ...

Shep
Szerinted érdekel? Hátulról jól mutatnak, játék közben úgyis csak azt néztem. Na de szarni rá többet se rakok be képet 😄DDDDDDD

redbull0304
Még is g*cicsúnyák lettek! 😄

Shep
Alig nyúltam hozzájuk 😊 csak egy body kit amit elnyertem ennyi.

SZilaJMaGGoT
Bazz mitmûveltél szegény autókkal... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)