NFS Undercover garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért kössz
De egyébként elég meggyõzõ az uc kocsilistája, nem tudom, hogy minek akarna bárki is mást belerakni 😄
Az északi részen ott jól látom, hogy hegyes rész van, vagy csak szimplán kanyargós az út?
amúgy nálam se jelennek meg a képek ha ez vígasztal...
Annak viszont nem örülök, hogy csak nálam nem jönnek be a képek, mert ez az jelenti, hogy a hiba az én készülékemben van <#szomoru1>#szomoru1>
nagyobb is, mint a GTA-ban meg nekem jobban bejön...
szeretem az ilyen játékokat, amikor verseny mellett lehet furikázgatni a városban....
Csak nálam van a hiba, vagy mások se látják?
de amúgy a pályákra tényleg nem lehet panasz, meg az is bejön, hogy már a játék legelején is bárhova mehetsz, tehát nincs lezárva a város egyes részei...
Aztán a rajt után jön a meglepi 😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!