334
Földünk, és az emberiség sorsa
  • Vlala #94
    Tuti, hogy lesz valami, pl. Karácsony, "májuseggy", vagy pl. hétfő. Sok-sok hétfő. De ez már lassan olyan, mint a lottó, minden hétre ígérnek egy világvégét, egyszer majdcsak bejön...
  • Sir Quno Jedi
    N.E.M. P.U.S.Z.T.U.L.U.N.K. K.I.!
  • Simaji
    Nos szerintem biztosan lesz valami 2012-ben de, hogy az világvége, UFO-k eljövetele esetleg más azt nem szerintem nem lehet megmondani így.

Egyébként én abban hiszek, hogy ha valamit megjósolnak akkor az már valószínűleg nem fog megtörténni vagy nem úgy és nem akkor amikorra és ahogy megjósolták.

Gondoljatok bele. Ha megjósolná nektek valaki, hogy 2 hét múlva balesetetek lesz akkor nem tennétek mindent, hogy elkerüljétek? Pont ez az amiért nem valószínű, hogy meg fog történni...

Legalábbis én szerintem. :)
  • Molnibalage
    Mert szimplán tudatlan vagy és félelmeidre alapozol ahelyett, hogy inkább megvizsgálnád reálisan a helyzetet. Az emberiség már csak egy olyan állatfajta, hogy addig nem foglalkozik egy problémával ameddig nem srügős. Most az lett a felmelegedés, küzdenek is a változásért rendesen.

Pl. ez is egy lehetséges út a szebb jövőért.

A vészmadarktól meg óvjon meg ég óvjn meg minket.
  • Montanosz
    kihagytad a legújabb rémet az iráni bombákat)))
  • Vlala #89
    Igen? Akkor ez lesz az 5. világvégénk 2000 óta. Ott volt az Y2K, Szaddam atombombája, a nagy földrengés, Nostradamus hablatyolása, ráadásul Káosz professzor is el akarta árasztani a Földet egy kerti csappal, láttam a tévében.

Jaj, mi lesz velünk, így, gondolkodás és agy nélkül?
  • Sanyix
    ez hülyeség, mert a hold jóval közelebb volt pár milliárd éve, és meg is mérték hogy most is távolodik :\
  • Csirke4
    A maják nem úgy gondolták hogy 2012-ben hatalmas földrengés lesz ami összerázza az emberek agyát és fejfájásban meghalnak, de 2-en túlélik, hogy megalapítság a következő emberiséget?
  • Timbo
    nézd meg közelebbről
  • GregSB
    Komoly CGI, de az eredeti hátborzongatóbb a számok ismeretében: a robbanás következtében létrejövő tűzlabda átmérője 8km, a gombafelhő pedig 64km magas volt. 1000 km-el arrébb, Finnországban látták a robbanást, és még ablakokat is betört a lökéshulláma. Fincsi, mi? :)
  • haxoror
  • GregSB
    Mondok jobbat: 2012. 12. 21. 11:11- kor lesz napforduló is. (GMT, szal itthon 12:11-kor) Ez lesz az első b'ak'tun váltás, ami pontosan egy napra esik a napforulóval. (tutimindmeghalunk)

Garrett: :DD
  • bardocz
    Ezek a robbanások annyira szépek.Majd ha egyszer látok egyet tuti jóóól megnézem,ilyet csak egyszer láthat az ember:D
  • 0Fritz0
    Futi van! :D

• vmvr
    bazzeg:DDDDDDDDDDDDDddddddddd
  • sweech
    :D
  • The Garrett
    de lehet hogy a 12.19.19.19 a jelenlegi ip címünk, és ha a matrixban szolgáltatót váltanak átkerülünk a 13.0.0.0 ip-re, ami database wipe al jár, és amiatt kezdődik majd minden elölről.
  • kraawz
    megtaláltam már a #62t, csak később.

2012 12 21

Egyesek meg kettesek.. Number 12 enigma a 23 után :O
  • ProGabe #76

vagy lefordítsam még jobban azt a hsz-t?

nem lesz víz, meg ózon. gondoltam megemlítem, hogy erre nagy ívben "szarik a Föld". egyértelmű, hogy mire ezek megszűnnek az emberiség már réges-régen kihal

de mint tudjuk, ezek a dolgok (hőmérséklet, szárazföldek mérete,stbstb) időszakosan váltakoznak, csak ugye nekünk, most élő embereknek ez elég nehezen felfogható, hiszen mi élünk 60-70-80-100 évet, míg a Föld itt van több, mint 4 és fél milliárd éve

szóval én ott hol írtam, hogy lesznek még emberek? teljesen mást vetettem fel, és nem te vagy az első aki félreértelmezte
  • kraawz
    szerinted ha az ózonréteg elpusztul, 100 000 év múlva hogy lesz ember? Ha nincs ózon, kimész 10 percre a levegőre és ottmaradtál.
  • Super Saiyan
    nem olyan kis koncentrációban xd ugy gondoltam hogy pl 1 évig elég energia lenne a földnek, ha az 1ik testét elbontanánk
  • Hober Mallow
    ha tiszta energiábol vannak.Akkor egy kisebb bolygónyit megölhettem már a forumozással:D De hát az árom drága lopni kell valahonnan.
  • Dragooon #72
    ezt most úgy írtad, mintha azt gondolnád, hoty én abban hitben élek, hogy 2012-ben nem már elmarad a karácsony

[jézusom, ez milyen mondat?]
  • Montanosz
    vagy tényleg korlátlan lesz a vodafone korlátlan internete
  • Hober Mallow
    Szerintem 2012 ben bezár az OTP és a maják összes pénze be lessz fagyasztva ergó nekik itt a világvége.De ha még most gyors más bankot keresünk elkerülhetjük:D
  • Super Saiyan
    azt birom, rögtön jönnek az "élhető" bolygókkal, hogy nem alakulhat ki élet... sztem hülyeség... mi van akkor ha a földön kívűliek 500 fokon érzik jól magukat, nem kell inniuk, nem kell levegő... mi van ha tiszta energiából vannak?
  • DJ RX7
    mindig mondanak valami, hogy jön ez jön az. jön e.t.
    még mindig nem jött semmi és most se fog. ezek ilyen idióta ember agyszüleményei. és ha netán tán tényleg jönne egy kibaszott meteorit akkor az simán szét fogják tudni lőni.
  • Super Saiyan
    jön son goku, és visszanyomja
  • Facek
    mindmeghalunk...
    .
    .
    .
    eccer úgyis
  • GregSB
    Neked van igazad, kicsit utánna olvastam és nem teljesen igaz amit írtam #43-ban:

Ezt érdemes elolvasni a témával kapcsoaltban.

Annak aki nem igazán ért angolul:

A Popol Vuh(egy a 16. században keletkezett könyv, ami az addig szájról-szájra járó maja és poszt-maja mondákat és mitológiákat gyűjtötte össze)-ban leírt mitológia szerint mi jelenleg a 4. világban élünk. A 3. világnak / teremtésnek 12.19.19.19-én lett vége, a negyedik pedig 13.0.0.0-én kezdődött el. Egyesek ebből következtetnek arra, hogy a most következő 12.19.19.19 napon (2012. Dec 20.) megintcsak "világvége" lesz.

Sokan elfelejtik azonban, hogy találtak olyan maja írásokat, amikben későbbi időpontokra vannak utalások. Az egyik király pl. trónrakerülésének évfordulójának ünneplését jegyeztette fel, (ami jóval 2012 utánra esik), szal nem úgy tűnt mintha abban hinne hogy kihal addig az emberiség.

Susan Milbarth, a Floridai Természettörténelmi Múzeum Latin-Amerikai Művészet és Archeológia részlegének kurátora szerint: "Nekünk (archeológsoknak) nincsen semmiféle bizonyítékunk, vagy tudomásunk arról, hogy a Maják hittek volnaabban hogy a világnak vége lesz 2012-ben."
  • Attila889
    ezt a baromságot :D
    A Biblia is mást ír,nah bumm :D
    Elméletileg meg 2034 Áprilisában meg meteor jön...és akkor mivan? :D XD
  • Zigdris
    majd kivesszük a zokszigénből a vizet, meg ojektumokat építünk, hogy ne érjen minket a zúvé
  • ProGabe #62
    "persze, de addig mit isznak az emberek? mi védi meg őket az UV sugárzástól?"

nem kell kinek víz, ill. nem kell kit megvédeni. pont az a lényege annak a hszemnek, hogy a Földnek mi emberek csak kis porszemek vagyunk. itt volt több százmillió évig nélkülünk és itt lesz ugyan ennyi ideig még, szintén nélkülünk, ha úgy hozza a sors, vagy egy háború
  • Benny04
    kuzs
  • Benny04
    hm, érdekes :o
  • Super Saiyan
    persze, de addig mit isznak az emberek? mi védi meg őket az UV sugárzástól? (najó addig kitalálják) meg sztem, ha az emberiség kihal, és újra élet lesz a földön, nem emberek lesznek (ahogy az ember kialakult az evolució során, kialakulhat 1 másik baktériumból is egy fejlett civilizáció)
  • Dragooon #58
    ok
  • Benny04
    :-o
  • Montanosz
    ja azt nem írtam hogy persze a google map segítségével ezeket a piramisokat meg is lehet nézni..valamint az is látszik amit már félig feltártak!
  • Montanosz
    amúgy ugye ott vannak a boszniai piramisok, meg a szibériai és a mostanában ukrajnában talált piramisok..szal árpád apánk úgy lehet nem ló tenyésztő volt...szal sok még a rejtély az előző világkorszakokról, a preadamita korszakokról