Merlin (BBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert sehol nem találok ilyen verziót...EVOLVE meg 2HD verziót találtam csak.Jó a felirat ezekhez is?
PSN ID:misi2mezei
Elég jónak igérkezik a köv rész is!!! 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
[merlinw.org]
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jo rész volt ez... már azt sem tudtam hol hagytuk abba...😄 Megjegyzem:
Armin & Ayu fan
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nekem az nem tetszett mikor a sárkány végig pörkölte a Merlinéket üldözõ sereget és csak ott feküdtek a mezõn, semmi égett ruha vagy hulla nem volt még CGI szinten se.
Amúgy jah, ez a képességdolog teljesen hajaz a Smallville-re, reméljük azért nem jut annak a sorsára, mert az a végére már egy nézhetetlen fos lett 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
WTF?
Am. csak én várom ezt a sorozatot? 😄 Ne írjak már itt magamban. 😄
egész jó a szinkronja a sorozatnak.az lehet tudni,hogy mikor lesz a 4. évadra is szinkron?
am kíváncsi vagyok,hogy ki fog e derülni,hogy Merlin varázsló.Már igazán történhetne valami ezzel kapcsolatban is😄
Remélem nem az 5. lesz az utolsó évad.
PSN ID:misi2mezei
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Tényleg félreérthetõ, csak az volt a bajom hogy sok általam nézett sorozat aktuális évadjai most zárultak le, vagy szünet van. 😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Amúgy meg a kötelezõ feka majd' elhullik egyszer BTW nekem tetszik a csaj.
Armin & Ayu fan
Végét nem igazán értem miért így történt, de majd kiforr.
Ma pedig Doctor Who Xmas special!!! 😄 Gyereknap van.
Armin & Ayu fan
Köv. részben végre
De amúgy természetesen fasza sorozat 😄
Ja és még két rész lesz, igaz, hogy dupla, de két hétvégére szedték szét.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline