249
Sorozat a ködös Albionból és -ról :)
-
#169 Értem én, de a teljes élvezethez jobb lett volna, ha nem a lyukas emlékeimben kellene kutakodnom, hogy hogyan is lett Morgananak sárkánya, meg hogy hogyan is került be a képbe Mordred még anno :P
Jaja, volt ott is. -
#168 A briteknek jobb a memóriája. :P Mordredről meg a sárkányról lehetett volna 1-1 jelenet de nem vészes, nem kapcsolódik a múltjuk a jelenhez, nem lehet a múltjuk alapján következtetni majd a mostani cselekményeikre, tulajdonképpen egy ilyen alap szituból indult az egész, hogy Morgana forral valamit Camelot ellen. Ez mindig fő cselekményszál lesz bár állítólag 6. évad helyett 3 filmet szeretnének a készítők.
Az ufonauta lehet nekünk fura, de a merlini legendának van egy ilyen értelmezése is, volt erről szó a Csillagkapuban is. :P -
#167 Na megnéztem a dupla nyitást, eléggé lagymatag részek voltak.
Azt viszont kurvára nem értem, mi a faszért nem lehet egy "előző évad tartalmából"-t odarakni a legelső rész elejére? Azt se tudom már mi volt egy éve, vagy több éve. Az esküvőre emlékeztem, aztán ennyi. Mordred? Ja valami kiscsávó rémlik, meg druidák, de hogy mi volt vele ezeken kívül? A sárkány is tök véletlen ugrott be, hogy ja volt valami tojásos rész, amiből kikelt egy. Nem lehet ilyen kurva nehéz összevágni egy ilyet, hiszen az 5x02 elején már volt previously az első részből, akkor miért nem lehet a legelejére is rakni? Így lehet nézőket veszteni.
A kis ufonauta meg egy vicc volt. Nem is tudtam, hogy ez egy sci-fi. Minden tudás birtoklója? Ja hát ők teremtették az emberiséget, szóval így is lehet fogalmazni . Béna volt, na. -
#166 Nah igen, ezt tudom én is, de én valahogy szeretek elveszni a részletekben :) Viszont itt az ideje letölteni a 2. részt már nekem is :) -
#165 Persze hogy nem voltak feketék viszont most vannak fekete nézők a briteknél ahol a nézettség számít. -
#164 Sokszor olvasom ezt de ha ő nagyon csúnya akkor milyen lehet a nagyon szép? :D -
#163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még nem teljesen világos hogy hogyan de az évadzáróban a sárkány meggyógyította. Gondolom mellé szegődött. -
#162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mekkora rész volt!! Megfagyott bennem a vér, azt hittem Morgana meghal :O... És a kis cuki csaj is elmenekült szóval jónők nem hullanak :D Amúgy kajak, Morgana honnan szerzett sárkányt? -
#161 De, elég csúnya :D Legnagyobb félre casting ever :) -
#160 Gwen nekem sem világos, de már csak azért sem, mert legjobb tudomásom szerint abban a korban, amikor elvileg játszódik nem igen voltak színes emberek Angliában, de legalábbis inkább gyilkolták őket, mint nem. De töri sosem volt ennyire az erősségem, ezért elnézést, ha hülyeségeket írok :)
Én még megvárom a Ciccmax feliratot, aztán bele is kukkantok, talán már ma este :) -
#159 Na ez jó rész volt, nagy meglepetésekkel. -
#158 mindig is mondtam hogy Morgana itt az örök jónő... amúgy nem is értem hogy Gwen miért nemfehér...:O nem mintha nagyon csúnya lenne de azért mégis. -
#157 kezdődsz xD -
#156 -
-
#154 Jaja! :D -
#153 Pedig az új cselédről elviselnék ezt meztelen szadomazo kivégzést -
#152 Azt olvastam, hogy egyre dárkosabb részek lesznek, persze ne várjunk Game of Thrones szintet. Nem lesz meztelenkedés, szex meg ilyesmi. Szeretnék megtartani a sorozat "ártatlanságát".
Akármit is terveznek, jó lesz ez. -
#151 Megnéztem az első rész, és azt kell mondjam, hogy fantörpikus évadnyitó rész volt. Máris nagyon várom a folytatást. -
#150 -
#149 Őőő volt az ? 18+ meg ilyenek :D -
simon7108 #148 Valaki tudna adni linket arról a verzióról amihez jó a felirat?(HDTV FoV)
Mert sehol nem találok ilyen verziót...EVOLVE meg 2HD verziót találtam csak.Jó a felirat ezekhez is? -
#147 Nagyon szuper nyitó volt.
Elég jónak igérkezik a köv rész is!!! :) -
#146 Hát igen. Az angolok mindig tudták hogyan építsenek fel egy történetet a kezdetektől, hogyan haladjanak a színes szíves mackóktól a sötét dráma fele:) -
#145 Jaja, a Where is the other rabbit? mondatnál rám jött a röhögés rendesen. :DDD -
spike0007 #144 Az egyik ha nem a legjobb nyitás volt...:) -
spike0007 #143 Ifjúsági sorozat volt régen, már a 4. évadával is, de főleg az új évaddal felnőttes, látványos dark fantasy lett, persze a humor vonalat se elhanyagolva. Nagyon jó volt az évadnyitó! :) -
#142 egyetértek :D -
#141 jaja, azon én is meglepődtem :D -
#140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UFO!!!
Jo rész volt ez... már azt sem tudtam hol hagytuk abba...:D Megjegyzem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ne végezzék ki a kis bögyöst... :( jó lesz ő még valamire...:D -
#139 Eléggé érdekesen nézett ki az a lény :D -
#138 Na ez király rész volt skacok! -
#137 -
#136 Kezdődöm:) -
#135 Készüljetek a ma estére. Merlin évadnyitó!!!! vááá de várom már -
#134 Ifjúsági sorozat, olyan sokat ne várjunk tőle. A Camelot volt a felnőtt változatt.
Nekem az nem tetszett mikor a sárkány végig pörkölte a Merlinéket üldöző sereget és csak ott feküdtek a mezőn, semmi égett ruha vagy hulla nem volt még CGI szinten se. -
#133 Szerintem az ellenkezője, azért komolyodott a sorozat, ami jót tett neki. De mondjuk nekem nem hiányozna, csak elnézegetem, mert hiánycikk a fantasy is. Meg a brit vonulat miatt.
Amúgy jah, ez a képességdolog teljesen hajaz a Smallville-re, reméljük azért nem jut annak a sorsára, mert az a végére már egy nézhetetlen fos lett :D -
#132 Az a baj, hogy az első évadhoz képest lejjebb ment a színvonal. Vagy csak nekem lett unalmasabb. Szvsz. gáz, hogy 4. évada az megy, hogy Merlin hogyan rejtse el a képességét. Erre van kihegyezve az egész. -
#131 énis...:D -
#130 A Merlin 5. évad három évet fog előre ugrani az időben.
WTF?
Am. csak én várom ezt a sorozatot? :D Ne írjak már itt magamban. :D