225
Roland Emmerich legújabb világvége filmje
-
#105 Google mapon nincs kitakarva. -
#104 nem tudom :D fehér házat is kitakarják a műholdképeken pedig tudjuk h az van :D -
#103 Hát ok, de akkor miért nincs róla kép sehol? Álcázza magát mint a Predator? :) -
#102 pontosabban 3660 évente :) és elvileg már kis teleszkóppal is látni lehet, pár hónapon belül pedig szabad szemmel. -
#101 Hol van kitakarva? -
ldavid #100 a MS és Google programjaiban is ki van takarva, ez minimum érdekes
amúgy én régebben azt olvastam, a Nibiru 2050 körül fog megérkezni, ha...
állítólag valami 3500 évenkét tér vissza
az özönvíz történeteket viszont simán lehetne egy ilyen jelenséggel magyarázni -
#99 olvastál volna akk feketét írtam nem NÉGEERT. De nem idéztem, úgyhogy fogalmam sincs h van az eredeti szöveg. nézz utána!
Amúgy lehet az egyházra vonatkozik, de nem hiszem h a közeljövőben színesbőrü pápát választanának :) bár Nostradamus 2-3 világvégéje hiúsult már meg úgyhogy erre ne alapozzunk :D
-
#98 Ha egy másik topicban lennénk szívesen elmélkednék erről a dologról, de mivel nem ott vagyunk ... Pár év múlva majd nem ezt fogod mondani. Találkozunk az örök vadászmezőkön. -
TDantes #97 Na és miért lenne itt a vég? Mi fog történni?Rossz felé haladunk...egyetértek..de ez már nagyon régóta mondogatják az emberek hogy rossz felé haladunk...eljön a világvége...aztán telnek múlnak az évtizedek évszázadok ,vannak nagy katasztrófák, járványok, háborúk...de azért még mindig meg van a ,,világ" nem lett vége.
-
#96 Nem azért lesz világvége, hanem akkor fog bekövetkezni valami legalábbis így gondolják. Az, hogy szerinted valami hülyeség, még lehet igaz. Én nem teszem le egyik oldal mellett sem a szavazatomat, de hogy rossz felé haladunk az biztos és ahhoz nem kell jósnak lenni, hogy ha így megy tovább minden hamar itt lesz a vég. -
TDantes #95 Jaj ilyen hülyeségeket...persze...Niribu meg világvége...persze...meg Nostredamus azt mondta ha néger elnök lesz...hogyne...ez mind hülyeség.
Néger vezető?NÉGER? Hahó..középkor...hülyeség...ilyet a középkorban senki se mondott volna...akár jós akár nem...
Niribu? Ugyan...semmi ilyesmi nem létezik.
Meg persze azért lesz világ vége mert a maja naptárnak vége van...júj...az én naptáramnak is vége van ez év decemberében...akkor most eljön a világvége vagy mi? -
#94 Hát az már megvan. Bár én erre úgy emlékszem, hogy mikor a pápa néger lesz akkor jön a vég, mondjuk úgy is lehet venni, hogy az egyház a legnagyobb birodalom. Azért jók ezek a jóslatok ,mert gyakorlatilag azt lehet belemagyarázni ami nekünk tetszik. -
#93 Nostradamus meg azt jósolta h ha a legnagyobb birodalom élén fekete vezető lesz akk jön el az apokalipszis....vagy vmi ilyesmi -
#92 Ez igaz,ha egy ilyen tömegű bolygó áthaladna a naprendszerünkön az egészen kiszámíthatatlan dolgokat produkálna,ez a naprendszer többé nem is hasonlítana arra amilyen most.Baromság-mingyárt utánanézek egy csillagász oldalon de fura hogy a Hollíwoodi mozi előtt erről semmit nem lehetett hallani:) -
#91 Hát én a pályáját találom furcsának. Mindenesetre a világban történik valami ,hogy aztán ennek egy ismeretlen bolygó, vagy az ufók, vagy éppen mi vagyunk az okai azt nem tudom, de gyanítom inkább ez utóbbi. Na de majd kiderül idővel. -
Nagydög #90 Marhasag. Egy 23*-os foldtomegu egitest(Nagyobb, mint a Neptunusz!) utja a Naprendszeren at nem valoszinu, hogy bo 3000 evente fordul elo. Valoszinuleg csak egyszer kell megtortennie, hogy az altalunk ismert Naprendszer megszunjon letezni. -
#89 Annak is csak egy periódusa. Utána jön a következő, aminek a neve az újrakezdés (vagy valami hasonló). -
#88 Érdekes a Nibiru dolog, az ok. hogy a 2012-es év sok helyen megjelenik, de miért nincsenek a neten képek a bolygóról, már nem lehet olyan marha messze, ha 2012-ben itt a vég? Vagy marha jól titkolják az egészet és ha valami kikerül a netre egyből törlik? Mondjuk találtam egy videot melyben a gyerek talált valami hőforrást a microsoftos világúrnézős progi segítségével, de hát ez elég kevés bizonyítéknak. -
ldavid #87 a maja naptár ér véget akkor -
#86 Nem tudom, szerintem baromság. A maják sem mondták, hogy 2012-ben vége lesz a világnak.
Egyszer megnézős a látvány miatt, de semmi több. -
Prof William #85 Ja és ha elméletileg manapság már látható házi távcsövekkel is hogy nincs vele tele a net? :) -
Prof William #84 Ja valszeg a filmben az a bolygó fog bekavarni. -
Nagydög #83 USS John Kennedy CVN67. Igyal kevesebbet! -
bcrics #82 nah jah visszanéztem az áll ott,,hogy uss j. f kenne dy,,szal a hp a hibás:) -
bcrics #81 hát,,kicsit szegényes az angoltudásom meg ittam is hp-t..lehet nem az voltXDDD
hát vmi olyasmi volt ott hogy jooin j.fhez. -
ldavid #80 ezt a csatlakozzt honnan szedted? -
bcrics #79 A Nibiru-ról ... -
bcrics #78 most néztem trailert és hűbazzmeg:)..durva mikor dől az anyahajó a fehér házra és a hajó fedélzetén a szöveg,, csatlakozz te is john f . kennedyhez..muhaha
-
miki10 #77 az amerika-iak épitettek egy NOÉ bárkáját de az egy űrhajó? -
#76 Úúúúúú öcséééém, én annyira várom ezta filmet, úúúúúúúúúh!!!4444
Mennyire durvák már az effektek, iszonyat látvánnyos lessz az tuti, alig bírom már kivárni a premmiert! Mikor vetitik már???????? Alegkomolyabb amikor eldöl az anyahalyó, öcsééééééém!!!!!!!444444 -
FuryAlpha #75 ah qrva jo trailer!!!!
Mar nagyon varom a filmet!!!! -
#74 Szerintem benne lesz majdd az OST-ba, vagy talán ki lehetne belőle vágni. -
#73 Tuti hogy a főhős kiccsaládjával meg fog menekülni.A Biblia szerint úgy van ha jól tudom hogy az apokalipszist csak annyi ember fogja túlélni amennyi elfér egy nagy fa árnyékában.A filmben gondolom ezek leginkább a harcos-családos amcsi civilek lesznek. -
Haffey #72 trailer
ami ebben a trailerben van zene, nem tudja valaki mi a címe? esetleg ehhez hasonlót tudnátok ajánlani? -
#71 ez xDDD
-
#70 -
#69 mi az a spoiler?? XD -
#68 tudod mit ?
felejtsd el, neked is jobb lesz... ha ennyire nem vágod le, hogy mire valo a spoiler tag, inkább ne is menjünk bele :D -
#67 sztem ez a 2012 topic! akk nem értem minek kéne spoilerezni ezt?? -
#66 kösz a spoilert