225
Roland Emmerich legújabb világvége filmje
-
Justil #185 most legóztam össze, elnézést, de nem vagyok egy PS guru :)
-
Prof William #184 Letöltve (ha csak nincs házimozid) egy katasztrófafilm se az igazi. :)
Holnap megyünk a barátnőmmel megnézni. Remélem azt azért majd elmagyarázzák hogy mitől lettek pár ezer méter magas hullámok. :) -
Justil #183 most jövök a moziból...
a látvány télleg durva, bár elég sok volt a töltelék rész is. de azért odabaszós lett a cg.
a film maga amúgy 1 rakás szar :) -
#182 Most értem haza moziból, szavak nincsenek a látottakra, lehet hogy bugyuta, klisés, más filmekröl copyzott , de a látvány agyon gyaláz mindent! A mondanivaló is érdekes, és elgondolkodtató hogy mivan ha velünk is ez történik most, én itt nem a világvégére gondolok, hanem arra hogy valami történik amit épp eltitkolnak.,...érdekes...
kizárólag moziba nézzétek! :)
Számomra 10/10 -
Prof William #181 Na láttam ár valaki hogyan pusztult el a világ? -
Prof William #180 Nem azért mert mi másra számítottál Emmerich eddigi munkásságát látva?
+ a főhősöket bajba kell keverni mert akkor hol az izgalom? Máskülönben meg az első percben meghaltak volna szóval valahogy ki kell keverni őket bajból. :)
Én holnap nézem meg érdekel milyen lesz. :) -
#179 én megnéztem tegnap este, vagy is éjfélkor...
hiba volt :D
ahogy beharangozták ahoz képest egy nagy csalódás volt, effektek ott voltak tényleg de tipikus amerikai megint 1 család életén keresztül megy minden, 70% mese ami történik átugratja lakókocsival a szakadékot meg áá vicc amit csináltak pedig az alapötlet jó volt, de a vége viszont jó! -
#178 Nekem egyik ismin csaja a moziban dolgozik már kértünk extra hangeröt :P -
Prof William #177 Én is azt várok tőle + hogy mozis hangerőn üssenek hangok is. -
#176 Én is ma este nézem meg, majd írok milyen :D
Ne várj tőle túl sokat egyébként, egy látványos katasztrófafilm lesz, semmi több. -
Prof William #175 Én majd holnap lesem meg. Aki ma nézi meg az majd írjon hogy vajon a megfelelő filozófiai mélységgel rendelkezett e a film. :) -
#174 Nah majd ma moziba :) -
Prof William #173 - Watch out! A earthquake!
- Watch out! A Super Volcano!
- Watch out! A giant tsunami!
:) -
#172 Jah, Budapesten is 1, azaz 1 db moziban játsszák feliratosan. Nem baj, úgysem hiszem hogy lebilincselő párbeszédek vagy monológok lesznek benne :P -
Prof William #171 Ha a holnapután szintet hozza az pont jó lesz. :)
Nem várok Nichei fejtegetéseket. :)
Csak az érdekel hogy ha Emerich megcsinálta a végső katasztrófafilmet akkot mit fog csinálni ezután? Éveken át nyomta eggyik katasztrófát másik után a képünkbe eggyik nagyobb volt mint a másik de ennél nagyobb katasztrófa már nem igen lesz. Ha újabb katasztrófába kezd az nagyobb szabású már ennél nem lehet. :) -
#170 A bemutató előtt 1-2 nappal (néha több) szokott lenni sajtóvetítés minden kicsit is komolyabb mozifilmnél.
Mondjuk hogy Indexes kritikában ne bízzon az ember, az kicsit közhelyes, az tény, hogy összecseng az ott olvasható kritika tartalma az eddig kikerült többi információval. Közhelyes, hátterét tekintve iszonyú gyenge lábakon álló, de überlátványos film. Ugyanaz, mint a Holnapután is volt... -
Prof William #169 Ja az viszont gáz...
" a filmben a buddhista fiú minden áron ragaszkodik az életéhez, ez pedig ellentmond vallásának, az anyagi világ megtagadásának."
Azért buddhisták se szuicid idióták akik várják halált. Ez inkább az idióta folyton öngyilkosságba menekülő szektákra igaz...
És még ez...
A keresztények nem élik túl a világvégét, ők ugyanis az olasz miniszterelnökkel az élen inkább a otthon maradnak imádkozni"
Tehát olaszok = keresztények? Ennél azért valamennyivel több él a földön. :) -
Prof William #168 Már látták? Vagy ilyen sajtóvetítés tartottak?
Mondjuk indexes kritikában ne bízzon az ember. :)
Én a részemről effekt hegyeket és remekül megkomponált katasztrófákat várok.
Igazi popcorn mozit. :) Ha ennyit megadnak már nem bánom meg. :)
-
kovi04 #167 Index kritika -
Prof William #166 Semmi sem vonja el a figyelmünket - bocs .:) -
Prof William #165 Kár. :(
Na de elgalább semmis em vonje el agigyelmünket a világvégéről. :)
Csak az remélem hogy az elnök úrnak ugyanazt a hangot adják mint amikor a Halálos Fegyverben szerepelt. :) -
#164 szinkronos -
ricsa008 #163 szinkronos v. feliratos lesz nálunk? csak mer a tvspotok szinkronosak -
ldavid #162 pár napos hír:
"Tévésorozat készül(het) a 2012-ből, mely 2013-ban játszódni és a világméretű katasztrófa utáni eseményeket taglalná. Mark Gordon producer a hírek szerint már meg is kereste az ABC-t a projekttel." -
#161 újabb klip -
#160 Ezeket nézzétek meg, nincs sok új benne. 4 új tv spot, nagyon jóak. -
#159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sok mindenről beszélnek, legfőképp a bolygók együttállásáról, napkitörésről, pólusok felcserélődéséről. -
#158 video a speciális effektekről, meg egy interjú (pár uj jelenet) -
Prof William #157 Vagy PM-ben. -
Prof William #156 És mit mond? Pl spoilerezd el mert nekem nem jön be a link... -
#155 Így
lesz a világvége. (nincs pusztítás, csak elmagyarázzák, mi okozza majd a véget) -
Prof William #154 Amúgy bírom az öreg szerzetes fejét milyen lelki nyugalommal kongat miközben Himalája nagyságú hullámok jönnek. :)
Niztos tudja hogy úgyis halnak fog reinkarnálódni...
Egyre jobban úgy érzem hogy ez a film a Cavin Costneres Waterwordnak lesz az előzményfilmje. :) -
Prof William #153 http://movies.yahoo.com/feature/2012.html?showVideo=1
Újabb videó.
A hullámokról van benne szó de azt persze nem lövik le hogy mi okozza az egész világvégét...
Nem tudom mennyire számít spoileresnek csak 1-2 + jelenet van benen a többi uyganaz amit láttunk + egymás vállát veregetik benne hogy hú de élethűek hullámok stb...
Megnézni csak saját felelősségre. -
#152 Mozipremier: 2009. november 12. -
Prof William #151 Itt egy klipp készülő filmből ahol hőseink egy csekély 500 -as erejű földrengéssel néznek szembe.
http://www.youtube.com/watch?v=eZxBYItj2sM -
Xerxész #150 Klip a filmből:
http://filmuniverzum.avpuniverzum.hu/?p=4761 -
#149 Na nincs hír, hogy mikor jön? -
#148 Várom már, mindenképp megfogom nézni, jó lesz -
#147 Szerintem hivatalos. Legalábbis a Lurdyban már láttam egy ilyen plakátot. -
#146 ez már hivatalos vagy vmi fan made?? mert a gyökér Asylum filmeknek is komolyabb plakátjuk van.