251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
  • penbutter
    És akkor te valami szociális munkás vagy? Vagy mindenkinek pénzt adsz, akit meglátsz az utcán? Én most rólad beszélek, hogy neked kiket kell eltartanod.. Vagy én vagyok ostoba?
  • halaszocsi
    Én mennék valahova... Ahol jó sok ember van. És jól érezhetném magam.
  • BB7
    Nektek és a haverjaitoknak mekkora a Damage'O'Meter-etek?
  • BB7
    Én nem tudok sehova 29edikén menni! Az 100! 27én van asszony szülinapja! ... XD

De neked kéne szervezni bulit? Vagy TE mennél valahova?
  • halaszocsi
    Haverokkal mennénk valahova, az sem baj ha házibuli, csak nekünk még nincs ötletünk.
  • halaszocsi
    Valaki valamilyen bulit nem tudna november 29.-re?
  • Sir Quno Jedi
    Nézz körül az utcán, rájössz majd...
  • penbutter
    Több eltartásra szoruló valakid van? :S Az hogy lehet? Most nem értelek..
  • Sir Quno Jedi
    Kétféle ember van. Amelyik eltartatja magát másokkal és a hülyébbik fajta, aki eltartja ezen heréket. Sajnos én elég hülye vagyok...
  • Sanyix
    szar lehet. Már amúgy is dolgozni is elég szar :)
  • Sir Quno Jedi
    Mindig szinte.
  • penbutter
    Mielőtt megkérdeznétek, hogy Penthausban lakik e, vagy valami hatalmas villában, nem... Csak nagy a hátsó kert :).. Mondjuk a ház sem kicsi..
    Szeretnék egy kis grillparty részt is.. Az olyan hangulatos..
  • RozmarGyik
    Szilveszterkor dolgozol?
  • penbutter
    Döntöttem.. A bátyámnál fogom tartani a bulit.. Még egy hónap, mire hazajön, addig újjáépítem neki a házat is, ha nagyon durván sikerülne a házibuli XD..
    Minél többen vannak, annál hatványozottabban nő a rombolás/és a tárgyak rejtélyes repülésének veszélye..
  • Sir Quno Jedi
    Melózom pl.
  • DJ Skyline
    nincsen
  • RozmarGyik
    Köszi! Na de térjünk vissza arra a tornatermi bulira, mert az kezdte elnyerni az érdeklődésemet!
  • mirakon
    Házibuli valahol, haverok, buli, sör :)
  • penbutter
    Paul van Dykre gondoltam :D...
    Szilveszter még messze van nekem... Előtte még jópár bulin ott leszek :D..
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk eleve már te magad is gyanús vagy, mivel nagyon újreg vagy és ez a 49. hozzászólásod, ergó vagy rosszban sántikáltál az elejétől fogva, vagy tényleg zöldfülű vagy még. :D

A reklámozó regek így szoktak sundán-bundán szaporodni a susnyásban (ezrével ám). :DDD

Node, ki vagyok én, hogy megítéljelek, lehet, hogy csak simán naív vagy és nem is akarsz rosszat...
  • Sanyix
    hát ha dj-t akarsz hívni, és armin van buurent sikerül, abból rossz nem sülhet ki :D
  • DJ Skyline
    nevek
  • RozmarGyik
    Neveket mondj kivel beszéljek!
  • Accera
    Szilveszterre már vannak terveitek?
  • Sir Quno Jedi
    Figyu, próbáld meggyőzni a többi modit, hogy nézzék meg alaposan a site-ot és ha utána ők azt mondják nem reklámoldal, akkor nagyon tudhatsz valamit! :D
  • BB7
    Gyerekek! Megvan! Megvan "penbrutter" huga! Csak az a baj, hogy ő is ottvan a képen!
    Készülj fel előre... [ERGO: Én szótam]
  • RozmarGyik
    Szerintem a koktél receptek meg a buliprogram ajánlók(Twister, actiivity) egyáltalán nem reklám.
  • Sir Quno Jedi
    Az semmi, az egész nem más mint profi (és jó drága) reklámoldal, válogatott (és nyilván fizetett) reklámlinkekkel. Ami ennél profitorientáltabb, az már hazudik! Ne fárasszuk egymást...
  • DJ Skyline
    sakk, komolyzene, ásványvíz!
  • Accera
    SEX and Drogs and Rock'n'Roll. :) mi más???
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az. Nézd meg az "official" támogatójukat. :D Reklám ez a javából, hogy rohadnának meg. Ha majd vesznek az SG-től reklámfelületet, már mennek is a banerbe! :D

Erre itt nagyon háklisak, jelzem joggal.
  • mirakon
    Na jó engem már érdekel ez az oldal, szóval ha nem lehet ide kirakni, akkor priviben küldd lécci. De ha ingyenes a regisztráció, akkor szerintem sem lehet szó profitról
  • BB7
    NEM! Nem a DJ kocka! Hanem ha van vmi kocka ismerősöd/haverod aki egész buli alatt a táncolás/funolás/ivás helyett a gép előtt ül az megoldoldhatja!
  • RozmarGyik
    Jedi szerintem ez egyáltalán nem profitorientált, ingyenes regisztráció és az oldalon csak bulitanácsok vannak fent.
  • Sir Quno Jedi
    Már lerendeztük priviben, nyugika. Jó kisfiúknak NEM esik baja. :D
  • mirakon
    Jól van, látom más ért ehhez :) Ezek így teljesen jók, főleg az, hogy mindenki kipróbálhatja magát. Velem mondjuk nem járnának jól a partyzók :)
  • penbutter
    Egy DJ, miért lenne kocka.. Ez olyan mintha egy zenésznek mondanád, hogy tubafeje van XD..
    Az a kocka, aki tényleg úgy is néz ki, aki 1-esekben és 0-ákban-hegyekben, völgyekben tud csak gondolkodni.. sztem..
  • BB7
    Hopp! Egy eltünt HSZ...
  • analfa
    Azzal nincs szerintem kisegítve ha beküldi és azt mondod hogy reklám és kitiltod... egyébként szerintem minden kink reklám vagy rosszul gondolom?
  • BB7
    Miért lenne számok között 1perces csend? XD
    Amúgy ha van egy kocka haverod, aki szívesen DJ-zgetne, akkor ajánlom a VirtualDJ nevű programot amivel LIVE tudsz kevergetni! Azzal lehetne még feldobni! Esetleg bárki odaülhetne-kiprobálhatná tudását! És akkor:
    1.: a buli se lenne unalmas...
    2.: Lenne alapból egy játék/elfoglaltság...

Szerintem!