Nem sima BULI topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kavarsz itt hallod? hagyd az embereket fórumozni, szólásszabadság van! hihhetetlen vagy:S

Sir Quno Jedi
Most pl. én.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DJ Skyline
na igen, csak ahány DJ annyi féle stílus, a kedves közönségrõl nem is beszélve. gondolj csak bele, ott van 60 ember, nagyon szétterül a zenei ízlés. és akkor jön egy DJ aki rávan szakosodva teszem azt 2-3 zenei stílusra. vagy pedig akkor olyan DJ-t kell keresni, akinek nincsen ráállva 1-2 stílusra. hanem gond nélkül lejátsza a pop zenétõl kezdve a hip-hop-ig mindent.

Ahhoz már nem lenne energiám, hogy nektek is szervezzek egy bulit.. <#buck><#crazya>
ba32107, majd megkérdezem, de úgysem fog beleegyezni.. Majd ha érdekel jössz, és megnézed 😊..

Ki dönti el, hogy reklám?
Az úgy akkor okés 😊
mirakon már a winampban is be lehet állitani h egymásba keverje a zenéket! Sõt egy egyszerûbb DJ progi még egy ritmusra is hozza a zenék elejét és végét.
Sir Quno Jedi
Ha reklám, akkor nem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

analfa
Igen az sem árt de akkor házavató buli az festés elõtt 😛

Azért szerintem egy igazi DJ feltudja rendesen dobni a buli hangulatát, mert akkor nem kell megvárni míg az egyik szám szépen elhalkul, a másik meg elkezdõdik és olyankor egy perc csend van. Ha van egy DJ, akkor folyamatos a zene legalább
Amúgy tudnék egyet ami nem buliszervezõ cég és nem nyereményjáték. Olyat belinkelhetek?
Szerintem szervezz nekünk egy bulit😊. ÉS beszéljük meg ott.
DJ Skyline
nagyon ráálltál az ügyre <#gonosz1>

Sir Quno Jedi
Ha nekiálltok buliszervezõ cégeket, avagy nyereményjátékot reklámozni rögtön zárjuk a topic-ot és kaphattok büntit is! MAX. privátba intézzétek az ilyesmit!

Kérdezd meg ha megjön. Ne felejtsd el <#vigyor2>

Nekem nem házibuli kéne...elõbb inkább egy HÁZ!!!😄
Nem fogom kiadni a húgom az õ beleegyezése nélkül, pedig most suliban van..
Ez érdekel "analfa" 😊.. Kérdezz utána légyszíves.. Vagy hol tudok utánaolvasni én?

Házibulit nyerni??? NA ez nem hangzik rosszul...
analfa
Persze hogy nem vettük komolyan hogy a képen a te húgod van a képen😛
Apropó partiszervezés most hallottam egy másik fórumon hogy lehet nyerni házibulit is a részleteket nem tudom de ha akarod rákérdezek...

BB7
Addig nem segítünk amíg nem kapunk egy REAL képet! <#duma><#hehe>
A kellékek listához adj hozzá egy papírzacskót is ...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Most már tényleg kíváncsi vagyok 😄
Naaaaaa pm-ben? 😄

Hol lesz amúgy, pesten?

Most már azért kíváncsi lennék rá. Fõleg ha mi is megyünk a topicról...
De hát ugye senki nem gondolta, hogy õ a hugom? Google-n találtam..
Õ pont az ellentéte.. Ez amennyire ronda, húgom annyira szép.. <#buck>

JA és egy Colgate Professional sem ártana. Bocs de tényleg!
Jöhettek ti is topicosok, lényeg, hogy minél többen legyünk..
Más: Valaki tudja hol lehet beszerezni kis lampionokat? Hol van egy normális bulikellékeket áruló bolt?
Vagy buliszervizt tudtok ajánlani? Nekem lehet nagy falat lenne ez..

Neki akarsz bulit csinálni??? Szerintem inkább egy családi vacsora az esélyes. Ott legalább nem ijed meg tõle senki...
analfa
Ha Tényleg ilyen a húgod akkor titkold... a bulit meg tartsd egy sötét pincében 😛

Szerintem ha tornatermi lesz a buli akkor sem kell az a DJ. Elég egy jobb erõsítõ 4-6 hangfallal. Azután idnulhat a pörgés.
Szedni fogok, de nem sokat.. Max 500-ra gondoltam..
Már ha tornateremben lesz.. Nekem a bátyám lakása jobban bejönne..
Csak nem képzeled, hogy beszúrok ide, közszemlére egy képet a húgomról??? <#idiota>
Na jó, tessék: <#idiota><#nevetes1>

DJ Skyline
topik találkozó a bulin? <#gonosz1><#idiota>

Amúgy ugye szedsz belépõt? 50-60 embernek saját zsebbõl fizetni egy bulit az nem semmi...

Ja most olvasom hogy tornatermi, sokemberes buláj lesz. Ez esetben pár dolog nem állja meg a helyét az irományomban.

Szerintem nyugodtan rá lehet bízni a dolgot piára. 3 dolog kell: zene (bár ez egyénfüggõ, én aztán elvagyok zene nélkül is) ha duhajkodós táncolósat akarsz, akkor kell pár nagy hangfal + erõsítõ, és winamp bõven elég hozzá. DJ-t ne hívj hacsak nem diszkóba való trance-partyra van igényed. Ha kell ilyen zenecucc, és senkitõl sem tudsz kölcsönkérni, akkor bizony el kell menni egy kölcsönzõbe. Ha nem fontos annyira a zene, akkor elég egy nagyobb pár hangfal és egy számítógép.

Piából legyen bõven, mert nincs rosszabb mint ha innál még, de nincs mit. Inkább maradjon meg a következõ alkalomra. Jól jársz, ha veszel egy rakás papírpoharat. Nem törik össze az üveg, és könnyen eltakarítható. Szokott még kelleni általában valami rágcsálnivaló, pár zacskó szarabb csipsz bõven jó. Továbbá nem árt ha van rendes kaja is, pl zsíroskenyér 😄

Ha saját házban tartod, akkor az értékesebb, törékenyebb cuccokat hordd be egy szobába, és zárd be! A szõnyegeket érdemes feltekerni, és félretenni. Nagyjából ennyi jutott eszembe.

Ja és: képet a húgodról 😄

😄 köszi, ez jó...majd beszerzek azthiszem egy ilyen actvitit, wii már van

BB7
Ha már bérelsz egy tornatermet akk. lehet, h. kell egy DJ! De szerintem elég ha kölcsönkérsz/rendelsz erõsítõket-hangfalakat és télleg egy géprõl lököd a zenét!
analfa
olvastam egy honlapon érdekes dolgokat hogy hogyan lehet összehozni az embereket ha nem igazán ismerik egymást és nekem az Activitizés az nagyon bevált... sok felejthetetlen pillanat kapcsolódik hozzá 😛 persze a 18+ kategóriát ajánlom 😄

Vagy egy helyre gondoltam, amit kibérelünk.. Ilyen toranterem szerûséget, vagy a bátyámnál lenne, aki most külföldön van <#mf2>, és amirõl nem tud, nem fáj neki..
Lennének legalább 50-60-an..
Jövõhét elején küldeném ki a meghívókat.. Ezért kéne hétvégén már valami okosságot kiagyalni..
Vizilou: Játék ötletem van bõven, bár nem tudom, hogy milyen lesz a társaság, hajlamosak lesznek e rá 😊.. Ott van az Activity, a Twister, és a Wii féle pöttyökön ugrálás..

már sokszor fel akartam hozni a dolgot fórumon, hogy ki milyen módom dob fel egy házibulit? játékok? ismerkedõs dolgok?

analfa
Hát igazából nem az olcsóságáról híres viszont olyan nagy szinten leveszi a terhet a válladról, hogy nem csak a húgodnak de még neked is felejthetetlen lesz a party... ez nem saját tapasztalat hanem az egyik ismerõsöm rendelt egy ilyet és mondta nekünk a party után...

Szerintem is felesleges külön DJ-t hívni. A winamp vagy valamelyik zenelejátszó is alkalmas a feladatra.
Alkoholból vásároljatok be bõven😊.
BB7
<#banplz><#banplz><#ejnye1>

Szerintem felesleges egy DJ-t rendelni! De mekkora bulira gondolsz? Hány embert hívsz el? Hol tartanád?
Abszolut nem gondolkodtam rajta, pedig már itt van a nyakamon.. Én mindig a végére hagyok mindent :S..
De ezt tényleg nem akarom elszúrni, mégiscsak a 18. lesz neki..
Érdemes partyszervízt rendelni, mint az amerikai filmekben? 😄
Nem drága?

Képet a húgodról

analfa
igen ez egy holt biztos tipp mert a fejfájás az az alkoholelvonás tünete
(jó a krónikus meg a migrénes az nem, de parti után nincs jobb... igényesebb és felkészültebb partizók "Véres Máriát" szoktak inni másnap.
Egyébként Te akarod megszervezni vagy kiadod egy party-szervíz cégnek vagy esetleg ezen még nem gondolkodtál?

Tényleg? Nah ezt nem is tudtam.. Az elmulasztja a fejfájást?
Ez a kutyaharapást szõrivel effekt? <#beka3>

analfa
Aszpirn???? na neee az alkohol elvonás tüneteken nem mindig segít ilyenkor akármennyire nem esik jól meg kell inni egy sört vagy abból a piából ami este kiütött

Kólával, vagy magában? Ha kólával, ilyen a hatás(google-n találtam)..

Egyébként tanácsokat is adhatnátok, mert épp készülök szervezni a még 17 éves húgomnak egy hatalmas partyt, csak fogalmam sincs, hogy hogy álljak hozzá.. Szerintetek érdemes DJ-t rendelnni, sokat lök a hangulaton, mint egy sima hifirendszer?
Az én idõmben még Sokol rádióval partyztunk!

Az aszpirin az csak másnap szokott jól jönni😄😄😄
Doomista
egy tanács...:
vigyél magaddal egy szem aszpirint😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.