Nem sima BULI topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ba32107, majd megkérdezem, de úgysem fog beleegyezni.. Majd ha érdekel jössz, és megnézed 😊..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez érdekel "analfa" 😊.. Kérdezz utána légyszíves.. Vagy hol tudok utánaolvasni én?
Apropó partiszervezés most hallottam egy másik fórumon hogy lehet nyerni házibulit is a részleteket nem tudom de ha akarod rákérdezek...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Naaaaaa pm-ben? 😄
Hol lesz amúgy, pesten?
Õ pont az ellentéte.. Ez amennyire ronda, húgom annyira szép.. <#buck>#buck>
Más: Valaki tudja hol lehet beszerezni kis lampionokat? Hol van egy normális bulikellékeket áruló bolt?
Vagy buliszervizt tudtok ajánlani? Nekem lehet nagy falat lenne ez..
Már ha tornateremben lesz.. Nekem a bátyám lakása jobban bejönne..
Csak nem képzeled, hogy beszúrok ide, közszemlére egy képet a húgomról??? <#idiota>#idiota>
Na jó, tessék: <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Piából legyen bõven, mert nincs rosszabb mint ha innál még, de nincs mit. Inkább maradjon meg a következõ alkalomra. Jól jársz, ha veszel egy rakás papírpoharat. Nem törik össze az üveg, és könnyen eltakarítható. Szokott még kelleni általában valami rágcsálnivaló, pár zacskó szarabb csipsz bõven jó. Továbbá nem árt ha van rendes kaja is, pl zsíroskenyér 😄
Ha saját házban tartod, akkor az értékesebb, törékenyebb cuccokat hordd be egy szobába, és zárd be! A szõnyegeket érdemes feltekerni, és félretenni. Nagyjából ennyi jutott eszembe.
Ja és: képet a húgodról 😄
Lennének legalább 50-60-an..
Jövõhét elején küldeném ki a meghívókat.. Ezért kéne hétvégén már valami okosságot kiagyalni..
Vizilou: Játék ötletem van bõven, bár nem tudom, hogy milyen lesz a társaság, hajlamosak lesznek e rá 😊.. Ott van az Activity, a Twister, és a Wii féle pöttyökön ugrálás..
Alkoholból vásároljatok be bõven😊.
Szerintem felesleges egy DJ-t rendelni! De mekkora bulira gondolsz? Hány embert hívsz el? Hol tartanád?
De ezt tényleg nem akarom elszúrni, mégiscsak a 18. lesz neki..
Érdemes partyszervízt rendelni, mint az amerikai filmekben? 😄
Nem drága?
(jó a krónikus meg a migrénes az nem, de parti után nincs jobb... igényesebb és felkészültebb partizók "Véres Máriát" szoktak inni másnap.
Egyébként Te akarod megszervezni vagy kiadod egy party-szervíz cégnek vagy esetleg ezen még nem gondolkodtál?
Ez a kutyaharapást szõrivel effekt? <#beka3>#beka3>
Egyébként tanácsokat is adhatnátok, mert épp készülök szervezni a még 17 éves húgomnak egy hatalmas partyt, csak fogalmam sincs, hogy hogy álljak hozzá.. Szerintetek érdemes DJ-t rendelnni, sokat lök a hangulaton, mint egy sima hifirendszer?
Az én idõmben még Sokol rádióval partyztunk!