251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
-
metterko #131 Szerintem bőven elég ha egy csomó piát bevásárolsz és csak olyan embereket hívsz akik mindenben benne vannak... nem csak a sarokban ücsörögnek az olyanoknak kár bármit is szervezni.. -
Tankaranka453 #130 Hát ez az,egyáltalán nem az a lényeg, hogy most valamilyen sztár Dj megjelenjen és ott csinálja a fesztivált! Szerintem csak elrontaná a bulit, ha ott arcoskodna egy ilyen palotai...
-
#129 Jaja. Dj Winamp a nagykirály Van benne fasza áthangzás Benyomod 10 másodpercre és úgy kever, hogy magad alá csinálsz! Csak az a lényeg, hogy seggrázós zene menjen, mert a csajok, most arra vannak ráizgulva. Rihanna, Furtado, Timberlake. Pfujj -
metterko #128 Még ha valaki szponzorálna is egy házibulit (ami egyébként van csak nyerd meg) akkor is egy dj nem kis öszzeget visz el belőle és akkor mi marad piára??? úgyhogy marad a winamp... -
Tankaranka453 #127 Hát Winamp a király szerintem! :D Simán le tudja vezényelni egy amatőr figura is a bulit úgy, hogy ő lesz a Budai, de tök mind1, hogy milyen zene megy,be kell rakni egy pár számot amire lehet rázni aztán pár pohár után már senki sem fog figyelni a muzsikára! -
jaggell #126 kíváncsi lennék ki szponzorálna egy házibulit :) -
Boromello #125 hát úgy is lehet...vagy finanszíroztasd egy szponzorral vagy alapítvánnyal:D -
jaggell #124 az jó, ha van miből :)
akiknek meg nincs, házibulit azért még házi dj-k is le tudnak vezényelni :)
csak jól kell összevállogatni a számokat -
Boromello #123 éppenséggel nem felesleges, csak nem éppen olcsó.Mondjuk én kitudnám fizetni mert van miből érted...de sokan nem..hát ők így jártak:) -
#122 DJ-t hívni házibuliba felesleges. Csak pénzkidobás. Úgyis annyi pia lesz, hogy a roxy vagy a risefm is olyannak fog tűnni, mintha Tiesto állna a keverő mögött. -
#121 hát azért november végén már megvannak a kertbenbulizás veszélyei... szólj mindenkinek, hogy hozzon nagykabátot :) vagy csinálj jó nagy tüzet :F
3 jótanács a bulira: igyál, igyál, és igyál XD -
#120 ÉJJEN A BULEEEEE -
#119 hatalmas xDDDD -
#118 Imádom a Kofoláát! :D -
F1re #117 legnagyobb :_D -
#116 Tanácsok:
-
vizilou #115 NA az mennyire komoly már, hogy fizetnek helyetted mindent...ebből az évszázad buliját lehetne összehozni -
#114 Csak ennyit arról h. nem szabad reklámozni Sir Quno Jedi...
Akkor EZ miafene? ha nem reklám? Mert azért ez egy WebShop... -
penbutter #113 Áhh nem tud róla, még szép ..
Titokban nyomok mindent.. Remélem nagyot fog lepődni.. Nagyon szeretem a hugit, ésazt akarom, hogy soha ne felejtse el ezt a partyt!
Barátnőm már rég be van avatva, csak neki is megvan a maga baja.. De van már ígyis közös készülődős rész is: együtt csináljuk a meghívókat, segít majd elérni az embereket..
De ígyis kevés idő jut mindenre.. De hát kinek nem, most nem fogok itt nyöszörögni :D.. Hogy így szorongok, meg úgy :D.. -
RozmarGyik #112 Szerintem, ha megszzervezik a bulit az már csak egy mellékes kis dolog lesz, h hogyan cslják le a buliba. Rengeteg bevált trükk van erre... -
huybert #111 Egyébként meglepi szülinap lesz??
Csak mert ha igen akkor le kell szervezni hogy hogyan tudjátok lecsalni a partyhelyre anélkül hogy megsejtene vmit.. -
#110 És meg is fogja érteni ha ideges vagy emiatt vagy nincs mindig időd! Mert ő is átérzi! :) -
RozmarGyik #109 Jaja, ez jó ötlet, ha a barátnőd is segít tuti jó lesz és még lesz időd a te dolgaidra is. -
huybert #108 ha van barátnőd akkor fogd be őt is! segítsen a szervezésben vagy nincs jóban a hugoddal?? -
penbutter #107 Hát ha mást nem is kellene mellette csinálnom, akkro nagyon ráérnék szervezni.. Csakhogy van meló/suli/barátnő.. Ezek a tényezők nem tűrnek halasztást :D.. -
#106 És nem leped meg esetleg valami hírességgel? Mondjuk egy olyan előadóval vagy színésszel akit szeret. -
ba32107 #105 Két hét, akkor még azért annyira nem késtél el.....bőven van időd megszervezni. Partifotóst mindenképp vigyél, hogy mi, a csóró vidékiek megnézhessük a képeket -
penbutter #104 Hogyne fizetném.. Azért élek, hogy másoknak önzetlenül segítsek ha vonatjegyről van szó :PP..
Halaszocsi: pont két hét, azaz 28 vagy 29.. Huginak 26-án van szülinapja.. Olyan bulit akarok, hogy robbanjon xd!! -
huybert #103 egy jó party nekem is jól jönne ki szervezi???
Mehetek?? -
ba32107 #102 Fizeted a vonatjegyem, megyek :D -
#101 És mikor lesz a party? Mert ha 29.én akkor lehet mi is becsöppennénk egy páran. remélem 5 plusz főt még elbír a buli:D:D:D -
#100 na az még közel is van hozzám -
penbutter #99 Még ha térden állva is könyörögtök, akkor sem rakom be.. Milyen kérés máár ez !
Nem szeretem ha a hugimra folyik a nyál..
Jössz, és megnézed.. Egyébként Budapesten lesz, hogyne.. Budai oldalon, nem messze a Budai vártól :P :).. -
#98 Szerintem nem fog küldeni képet a hugáról.... -
#97 Egyébként igazi KÉPET a hugicáról :) -
#96 Énis jelenleg, mert nem zsebbe kapom a pénzt. Sajnálom eléggé, hogy a retek cigányokat tartom el, meg a faszfej politikusokat, dehát ez van. De attól még elég szar :) -
#95 Hát többen vagyunk több helyre mennénk, de az meg nem jó, hogy szétválik a banda. -
ba32107 #94 17 éves és állítólag szép, csoda ha érdekel? :D
Amúgy tollvaj, azt nem válaszoltad meg, hogy hol lesz! Budapest? -
mate317 #93 partik 29.én
Van lehetőség, de hogyhogy nincs ötlet? -
#92 Ha arra gondolsz, hogy mennyit tudunk inni akkor nem kell félni. Egy szóval jellemezném: SOKAT!!!!!