251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
  • vizilou
    Mit kavarsz itt hallod? hagyd az embereket fórumozni, szólásszabadság van! hihhetetlen vagy:S
  • Sir Quno Jedi
    Most pl. én.
  • DJ Skyline
    na igen, csak ahány DJ annyi féle stílus, a kedves közönségről nem is beszélve. gondolj csak bele, ott van 60 ember, nagyon szétterül a zenei ízlés. és akkor jön egy DJ aki rávan szakosodva teszem azt 2-3 zenei stílusra. vagy pedig akkor olyan DJ-t kell keresni, akinek nincsen ráállva 1-2 stílusra. hanem gond nélkül lejátsza a pop zenétől kezdve a hip-hop-ig mindent.
  • penbutter
    Ahhoz már nem lenne energiám, hogy nektek is szervezzek egy bulit..
    ba32107, majd megkérdezem, de úgysem fog beleegyezni.. Majd ha érdekel jössz, és megnézed :)..
  • RozmarGyik
    Ki dönti el, hogy reklám?
  • mirakon
    Az úgy akkor okés :)
  • RozmarGyik
    mirakon már a winampban is be lehet állitani h egymásba keverje a zenéket! Sőt egy egyszerűbb DJ progi még egy ritmusra is hozza a zenék elejét és végét.
  • Sir Quno Jedi
    Ha reklám, akkor nem.
  • analfa
    Igen az sem árt de akkor házavató buli az festés előtt :P
  • mirakon
    Azért szerintem egy igazi DJ feltudja rendesen dobni a buli hangulatát, mert akkor nem kell megvárni míg az egyik szám szépen elhalkul, a másik meg elkezdődik és olyankor egy perc csend van. Ha van egy DJ, akkor folyamatos a zene legalább
  • RozmarGyik
    Amúgy tudnék egyet ami nem buliszervező cég és nem nyereményjáték. Olyat belinkelhetek?
  • RozmarGyik
    Szerintem szervezz nekünk egy bulit:). ÉS beszéljük meg ott.
  • DJ Skyline
    nagyon ráálltál az ügyre
  • Sir Quno Jedi
    Ha nekiálltok buliszervező cégeket, avagy nyereményjátékot reklámozni rögtön zárjuk a topic-ot és kaphattok büntit is! MAX. privátba intézzétek az ilyesmit!
  • ba32107
    Kérdezd meg ha megjön. Ne felejtsd el
  • Accera
    Nekem nem házibuli kéne...előbb inkább egy HÁZ!!!:D
  • penbutter
    Nem fogom kiadni a húgom az ő beleegyezése nélkül, pedig most suliban van..
    Ez érdekel "analfa" :).. Kérdezz utána légyszíves.. Vagy hol tudok utánaolvasni én?
  • RozmarGyik
    Házibulit nyerni??? NA ez nem hangzik rosszul...
  • analfa
    Persze hogy nem vettük komolyan hogy a képen a te húgod van a képen:P
    Apropó partiszervezés most hallottam egy másik fórumon hogy lehet nyerni házibulit is a részleteket nem tudom de ha akarod rákérdezek...
  • BB7
    Addig nem segítünk amíg nem kapunk egy REAL képet!
  • COOLancs
    A kellékek listához adj hozzá egy papírzacskót is ...
  • ba32107
    Most már tényleg kíváncsi vagyok :D
    Naaaaaa pm-ben? :D

Hol lesz amúgy, pesten?
  • RozmarGyik
    Most már azért kíváncsi lennék rá. Főleg ha mi is megyünk a topicról...
  • penbutter
    De hát ugye senki nem gondolta, hogy ő a hugom? Google-n találtam..
    Ő pont az ellentéte.. Ez amennyire ronda, húgom annyira szép..
  • RozmarGyik
    JA és egy Colgate Professional sem ártana. Bocs de tényleg!
  • penbutter
    Jöhettek ti is topicosok, lényeg, hogy minél többen legyünk..
    Más: Valaki tudja hol lehet beszerezni kis lampionokat? Hol van egy normális bulikellékeket áruló bolt?
    Vagy buliszervizt tudtok ajánlani? Nekem lehet nagy falat lenne ez..
  • RozmarGyik
    Neki akarsz bulit csinálni??? Szerintem inkább egy családi vacsora az esélyes. Ott legalább nem ijed meg tőle senki...
  • analfa
    Ha Tényleg ilyen a húgod akkor titkold... a bulit meg tartsd egy sötét pincében :P
  • RozmarGyik
    Szerintem ha tornatermi lesz a buli akkor sem kell az a DJ. Elég egy jobb erősítő 4-6 hangfallal. Azután idnulhat a pörgés.
  • penbutter
    Szedni fogok, de nem sokat.. Max 500-ra gondoltam..
    Már ha tornateremben lesz.. Nekem a bátyám lakása jobban bejönne..
    Csak nem képzeled, hogy beszúrok ide, közszemlére egy képet a húgomról???
    Na jó, tessék:
  • DJ Skyline
    topik találkozó a bulin?
  • ba32107
    Amúgy ugye szedsz belépőt? 50-60 embernek saját zsebből fizetni egy bulit az nem semmi...
  • ba32107
    Ja most olvasom hogy tornatermi, sokemberes buláj lesz. Ez esetben pár dolog nem állja meg a helyét az irományomban.
  • ba32107
    Szerintem nyugodtan rá lehet bízni a dolgot piára. 3 dolog kell: zene (bár ez egyénfüggő, én aztán elvagyok zene nélkül is) ha duhajkodós táncolósat akarsz, akkor kell pár nagy hangfal + erősítő, és winamp bőven elég hozzá. DJ-t ne hívj hacsak nem diszkóba való trance-partyra van igényed. Ha kell ilyen zenecucc, és senkitől sem tudsz kölcsönkérni, akkor bizony el kell menni egy kölcsönzőbe. Ha nem fontos annyira a zene, akkor elég egy nagyobb pár hangfal és egy számítógép.

Piából legyen bőven, mert nincs rosszabb mint ha innál még, de nincs mit. Inkább maradjon meg a következő alkalomra. Jól jársz, ha veszel egy rakás papírpoharat. Nem törik össze az üveg, és könnyen eltakarítható. Szokott még kelleni általában valami rágcsálnivaló, pár zacskó szarabb csipsz bőven jó. Továbbá nem árt ha van rendes kaja is, pl zsíroskenyér :D

Ha saját házban tartod, akkor az értékesebb, törékenyebb cuccokat hordd be egy szobába, és zárd be! A szőnyegeket érdemes feltekerni, és félretenni. Nagyjából ennyi jutott eszembe.

Ja és: képet a húgodról :D
  • vizilou
    :D köszi, ez jó...majd beszerzek azthiszem egy ilyen actvitit, wii már van
  • BB7
    Ha már bérelsz egy tornatermet akk. lehet, h. kell egy DJ! De szerintem elég ha kölcsönkérsz/rendelsz erősítőket-hangfalakat és télleg egy gépről lököd a zenét!
  • analfa
    olvastam egy honlapon érdekes dolgokat hogy hogyan lehet összehozni az embereket ha nem igazán ismerik egymást és nekem az Activitizés az nagyon bevált... sok felejthetetlen pillanat kapcsolódik hozzá :P persze a 18+ kategóriát ajánlom :D
  • penbutter
    Vagy egy helyre gondoltam, amit kibérelünk.. Ilyen toranterem szerűséget, vagy a bátyámnál lenne, aki most külföldön van , és amiről nem tud, nem fáj neki..
    Lennének legalább 50-60-an..
    Jövőhét elején küldeném ki a meghívókat.. Ezért kéne hétvégén már valami okosságot kiagyalni..
    Vizilou: Játék ötletem van bőven, bár nem tudom, hogy milyen lesz a társaság, hajlamosak lesznek e rá :).. Ott van az Activity, a Twister, és a Wii féle pöttyökön ugrálás..
  • vizilou
    már sokszor fel akartam hozni a dolgot fórumon, hogy ki milyen módom dob fel egy házibulit? játékok? ismerkedős dolgok?
  • analfa
    Hát igazából nem az olcsóságáról híres viszont olyan nagy szinten leveszi a terhet a válladról, hogy nem csak a húgodnak de még neked is felejthetetlen lesz a party... ez nem saját tapasztalat hanem az egyik ismerősöm rendelt egy ilyet és mondta nekünk a party után...