251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
  • kirde
    Ott van lentebb a link: http://hazibuli2008.hu
  • Voronyinko
    ti most milyen buliról beszéltek? Én is akarom látni a megasztárosokat!!! :)
  • tikim
    Egy próbát megér, talán lesz ilyen együtt éneklős hülyülés is... :P

Én az elsőt végig láttam, a másodiknak csak a szereplő válogatását XD
  • alexandra232
    én a mostani megasztárosokat jobban kedvelem vhogy! nagyon jó a desing-ja az oldalnak..
  • ramerone
    Azt nem tudom, de itt az oldal böngészd ki belőle. De azért írd meg, ha megtaláltad:D
    http://www.hazibuli2008.hu/
  • makker25
    Én idáig egyszer a ZP-ben láttam a Tóth Gabit és elég partycsajszinak tűnt...
    Ha most is eljön, tuti jó hangulat lesz. xD

Hánytól lesz?
  • alexandra232
    fúú, úgy szeretném hallani élőben a megasztárosokat. biztos irtó cukik amúgy. látszik h ők még nincsenek elszállva maguktól!
  • ramerone
    Én nem tudom, csak kósza hírek vannak, szerintem ez az egész egy meglepetés lesz, sok celeb érkezik, ez is a lényege, hogy az átlagember együtt bulizhasson velük. Nyilván ők is élvezni fogják:D
  • Csörcsike
    Márk is ott lesz?
  • alexandra232
    tök jó. még sosem buliztam együtt sztárvendégekkel!!! jó lenne nyerni? húú, már most azon agyalok, mit vegyek föl..
  • ramerone
    Igen, de úgy tudom jönnek még a megasztárosok, nyuszis lányok, modellek. Nívós házibuli lesz.
  • alexandra232
    megnéztem ezt a 29-ei partyt, nagyon ígéretesnek tűnik. lesznek ezen sztárvendégek?
  • icepick16
    Hogy ne igyak? Simán. Persze van egy olyan elméletem, miszerint egy sör, nem sör, 2 sör=fél sör, 4 sör=1 sör, 1 sör pedig nem sör :D
  • kicsikacsa23
    gondolod, akkor kibírnád? szervezel party-t, hívjál meg! Hasonszőrűekkel jó bulizni;)
  • icepick16
    Hál' Istennek, akkor nem látott engem csaj. Azt hiszem egy életre kiábrándult volna belőlem. De lassan érik egy olyan buli, ahol nem vágom rottyra magam. Talán ha én leszek a főszerv :)
  • kicsikacsa23
    a csaj meg is ette, amit kiraktál, nem? elvégre abban még benne vannak a tápanyagok:P
  • icepick16
    Én meg ittam, ettem, hánytam, és ettem tovább.
  • kicsikacsa23
    én evés után hánytam:D DE ne mcsak erről szól a party;)
  • nearo
    én evés előtt néztem meg... mi a baj velük? :-O
  • jaggell
    akár kutya, akár ló, elég súlyos story mind2 :)
  • BB7
    Uhh! Evés előtt akartam megnézni ezt a 29új kommentet! De véletlen evés után néztem meg! Köszi! -.-
  • kicsikacsa23
    azért én mégsem kutyakulával toltam tele a hátát, az tényleg bunkóság... véletlenül feküdtünk bele lószarba a parton, de az csak fű vagy mi, lejön, és ne mdirekt volt. na meg észre sem vettük a hempergés közben, csak utána:P
  • icepick16
    Ez komoly? Bokorben sexelt a csajjal? Bevállalós és részeg csaj lehetett :)
  • ba32107
    Egy ismerősöm véletlenül kutyaszarral kente össze a csaj hátát szex közben. Beletenyerelt a bokorban :D
  • icepick16
    És te még élsz? Örülhetsz, hogy a lehányt csajok nem öltek meg téged. Pfujj. Undorító. Ne igyál annyit. Vagy ha mindenképpen lerottyolod magad, akkor ne csajozz!
  • jaggell
    azt hiszem valami konkrét buli lesz, ez amit házibuli 2008 név alatt szerveznek
  • matumbo
    A 2008 elég partisra sikerült, de egyébként ez egy konkrét parti is haoda el tudok jutni meg még kerítek egya jó szilveszteri bulit akkor nagyon elégedett leszek :P :D
  • kicsikacsa23
    na azért mondjuk ez gusztustalan:D Hánytam már én is csaj hátára buliban, szex közben, na de ilyet...a szájába:O:D
  • icepick16
    Azért neked szerencséd volt, tudod? A legtöbb ember részegen bűnronda csajokat szed össze. Vagy ha véletlenül jól néz ki a csaj, akkor tuti történik valami olyasmi, ami miatt megijed és lelép. Pl ha meglátogat a rókakoma smaci közben. Az nagyon kiábrándító tud lenni
  • kicsikacsa23
    házibuli 2008? ez vmi konkrét party vagy úgy általában ez a bulis éved?:D:D
  • matumbo
    Akkor piszik nagy szerencséd volt... remélem én is összejövök vmi helyes csajszival... éljen a házibuli2008... csak hívjanak meg rá :P
  • kicsikacsa23
    mellette a detoxban, vagy mellette a hányásban?:)
  • icepick16
    Szombaton Sensationben roxy party. Jó zene, jó csajok, nincs beugró, úgyhogy suttyók is előfordulhatnak, de az előző party qrva jó volt, csak ajánlani tudom
  • Tankaranka453
    Nem,utána kiderült, hogy neki akkor fordult elő először.Szóval én voltam az a szerencsés akivel ez megtörtént,nekem is másnap megfordult a fejemben, hogy lehet hogy ezt az ismeretséget nem kéne szorosabbra fűzni,de mit tudok tenni,így alakult és boldog vagyok!
  • matumbo
    A te dolgod, de nem gondolod hogy ha te ilyen könnyen megkaptad akkor lehet hogy más is így járt...?
  • fogantyu
    Hát nem tudom,én speciel megvetem ezeket a lányokat, még ha szeretem is az ilyen alkalmakat, de én pont rájuk gondoltam, hogy nem feleségnek valók... De hát kivétel erősíti a szabályt!
    Nem tud valaki valami jó buliról a hétvégét illetően? Partizhatnékom van!
  • Tankaranka453
    Hát ez kint volt Hűvösvölgyben egy elég nagy házikóban és nem is ismertem szinte senkit csak a házigazdát, aztán sikerült jól berúgni,és én ha iszok akkor eléggé barátkozós vagyok. Elmesélések alapján oda mentem a csajhoz, elkezdtünk dumálni, ittunk, cigizgettünk, aztán reggel a következő kép, hogy mellette fekszek :)
    Innentől meg valahogy kialakultak a dolgok...
  • fogantyu
    Hát akkor elég jól sikerülhetett az este számodra! :)
    Mennyit ittál apám, hogy ilyen megtörténhetett? Elég kemény party az ilyen, mindig össze lehet szedni valami jó nőt! :) De olyat aki feleségnek való nem hinném, hogy találnék ilyen bulikban! :)
  • Tankaranka453
    Úh, jó múltkor volt egy ilyen nálunk! :) Az este végkimenetelével nyáron volt az esküvőm! :)
    Szóval csak mindenkinek ajánlani tudom az ilyen házibulikat!
  • fogantyu
    Egyetértek! Én a spontán bulikra szavazok! Találkoztok haverokkal, felhívod őket magadhoz,jönnek a csajok, van otthon pia teljesen véletlenül! :)
    Beraksz egy kis lightos seggrázós zenét, aztán indulhat a party! Garantáltan az este végkimenetele csak rajtad múlik!