251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
-
kirde #171 Ott van lentebb a link: http://hazibuli2008.hu -
Voronyinko #170 ti most milyen buliról beszéltek? Én is akarom látni a megasztárosokat!!! :) -
tikim #169 Egy próbát megér, talán lesz ilyen együtt éneklős hülyülés is... :P
Én az elsőt végig láttam, a másodiknak csak a szereplő válogatását XD -
alexandra232 #168 én a mostani megasztárosokat jobban kedvelem vhogy! nagyon jó a desing-ja az oldalnak.. -
#167 Azt nem tudom, de itt az oldal böngészd ki belőle. De azért írd meg, ha megtaláltad:D
http://www.hazibuli2008.hu/ -
makker25 #166 Én idáig egyszer a ZP-ben láttam a Tóth Gabit és elég partycsajszinak tűnt...
Ha most is eljön, tuti jó hangulat lesz. xD
Hánytól lesz? -
alexandra232 #165 fúú, úgy szeretném hallani élőben a megasztárosokat. biztos irtó cukik amúgy. látszik h ők még nincsenek elszállva maguktól! -
#164 Én nem tudom, csak kósza hírek vannak, szerintem ez az egész egy meglepetés lesz, sok celeb érkezik, ez is a lényege, hogy az átlagember együtt bulizhasson velük. Nyilván ők is élvezni fogják:D -
Csörcsike #163 Márk is ott lesz? -
alexandra232 #162 tök jó. még sosem buliztam együtt sztárvendégekkel!!! jó lenne nyerni? húú, már most azon agyalok, mit vegyek föl.. -
#161 Igen, de úgy tudom jönnek még a megasztárosok, nyuszis lányok, modellek. Nívós házibuli lesz. -
alexandra232 #160 megnéztem ezt a 29-ei partyt, nagyon ígéretesnek tűnik. lesznek ezen sztárvendégek? -
#159 Hogy ne igyak? Simán. Persze van egy olyan elméletem, miszerint egy sör, nem sör, 2 sör=fél sör, 4 sör=1 sör, 1 sör pedig nem sör :D -
#158 gondolod, akkor kibírnád? szervezel party-t, hívjál meg! Hasonszőrűekkel jó bulizni;) -
#157 Hál' Istennek, akkor nem látott engem csaj. Azt hiszem egy életre kiábrándult volna belőlem. De lassan érik egy olyan buli, ahol nem vágom rottyra magam. Talán ha én leszek a főszerv :) -
#156 a csaj meg is ette, amit kiraktál, nem? elvégre abban még benne vannak a tápanyagok:P -
#155 Én meg ittam, ettem, hánytam, és ettem tovább. -
#154 én evés után hánytam:D DE ne mcsak erről szól a party;) -
#153 én evés előtt néztem meg... mi a baj velük? :-O -
jaggell #152 akár kutya, akár ló, elég súlyos story mind2 :) -
#151 Uhh! Evés előtt akartam megnézni ezt a 29új kommentet! De véletlen evés után néztem meg! Köszi! -.- -
#150 azért én mégsem kutyakulával toltam tele a hátát, az tényleg bunkóság... véletlenül feküdtünk bele lószarba a parton, de az csak fű vagy mi, lejön, és ne mdirekt volt. na meg észre sem vettük a hempergés közben, csak utána:P -
#149 Ez komoly? Bokorben sexelt a csajjal? Bevállalós és részeg csaj lehetett :) -
ba32107 #148 Egy ismerősöm véletlenül kutyaszarral kente össze a csaj hátát szex közben. Beletenyerelt a bokorban :D -
#147 És te még élsz? Örülhetsz, hogy a lehányt csajok nem öltek meg téged. Pfujj. Undorító. Ne igyál annyit. Vagy ha mindenképpen lerottyolod magad, akkor ne csajozz! -
jaggell #146 azt hiszem valami konkrét buli lesz, ez amit házibuli 2008 név alatt szerveznek -
matumbo #145 A 2008 elég partisra sikerült, de egyébként ez egy konkrét parti is haoda el tudok jutni meg még kerítek egya jó szilveszteri bulit akkor nagyon elégedett leszek :P :D -
#144 na azért mondjuk ez gusztustalan:D Hánytam már én is csaj hátára buliban, szex közben, na de ilyet...a szájába:O:D -
#143 Azért neked szerencséd volt, tudod? A legtöbb ember részegen bűnronda csajokat szed össze. Vagy ha véletlenül jól néz ki a csaj, akkor tuti történik valami olyasmi, ami miatt megijed és lelép. Pl ha meglátogat a rókakoma smaci közben. Az nagyon kiábrándító tud lenni -
#142 házibuli 2008? ez vmi konkrét party vagy úgy általában ez a bulis éved?:D:D -
matumbo #141 Akkor piszik nagy szerencséd volt... remélem én is összejövök vmi helyes csajszival... éljen a házibuli2008... csak hívjanak meg rá :P -
#140 mellette a detoxban, vagy mellette a hányásban?:) -
#139 Szombaton Sensationben roxy party. Jó zene, jó csajok, nincs beugró, úgyhogy suttyók is előfordulhatnak, de az előző party qrva jó volt, csak ajánlani tudom -
Tankaranka453 #138 Nem,utána kiderült, hogy neki akkor fordult elő először.Szóval én voltam az a szerencsés akivel ez megtörtént,nekem is másnap megfordult a fejemben, hogy lehet hogy ezt az ismeretséget nem kéne szorosabbra fűzni,de mit tudok tenni,így alakult és boldog vagyok! -
matumbo #137 A te dolgod, de nem gondolod hogy ha te ilyen könnyen megkaptad akkor lehet hogy más is így járt...? -
fogantyu #136 Hát nem tudom,én speciel megvetem ezeket a lányokat, még ha szeretem is az ilyen alkalmakat, de én pont rájuk gondoltam, hogy nem feleségnek valók... De hát kivétel erősíti a szabályt!
Nem tud valaki valami jó buliról a hétvégét illetően? Partizhatnékom van! -
Tankaranka453 #135 Hát ez kint volt Hűvösvölgyben egy elég nagy házikóban és nem is ismertem szinte senkit csak a házigazdát, aztán sikerült jól berúgni,és én ha iszok akkor eléggé barátkozós vagyok. Elmesélések alapján oda mentem a csajhoz, elkezdtünk dumálni, ittunk, cigizgettünk, aztán reggel a következő kép, hogy mellette fekszek :)
Innentől meg valahogy kialakultak a dolgok... -
fogantyu #134 Hát akkor elég jól sikerülhetett az este számodra! :)
Mennyit ittál apám, hogy ilyen megtörténhetett? Elég kemény party az ilyen, mindig össze lehet szedni valami jó nőt! :) De olyat aki feleségnek való nem hinném, hogy találnék ilyen bulikban! :) -
Tankaranka453 #133 Úh, jó múltkor volt egy ilyen nálunk! :) Az este végkimenetelével nyáron volt az esküvőm! :)
Szóval csak mindenkinek ajánlani tudom az ilyen házibulikat! -
fogantyu #132 Egyetértek! Én a spontán bulikra szavazok! Találkoztok haverokkal, felhívod őket magadhoz,jönnek a csajok, van otthon pia teljesen véletlenül! :)
Beraksz egy kis lightos seggrázós zenét, aztán indulhat a party! Garantáltan az este végkimenetele csak rajtad múlik!