Nem sima BULI topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Uhh! Evés elõtt akartam megnézni ezt a 29új kommentet! De véletlen evés után néztem meg! Köszi! -.-
kicsikacsa23
azért én mégsem kutyakulával toltam tele a hátát, az tényleg bunkóság... véletlenül feküdtünk bele lószarba a parton, de az csak fû vagy mi, lejön, és ne mdirekt volt. na meg észre sem vettük a hempergés közben, csak utána:P

is it okay if i think its lame to dance?

icepick16
Ez komoly? Bokorben sexelt a csajjal? Bevállalós és részeg csaj lehetett :)

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Egy ismerõsöm véletlenül kutyaszarral kente össze a csaj hátát szex közben. Beletenyerelt a bokorban :D

icepick16
És te még élsz? Örülhetsz, hogy a lehányt csajok nem öltek meg téged. Pfujj. Undorító. Ne igyál annyit. Vagy ha mindenképpen lerottyolod magad, akkor ne csajozz!

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

azt hiszem valami konkrét buli lesz, ez amit házibuli 2008 név alatt szerveznek
A 2008 elég partisra sikerült, de egyébként ez egy konkrét parti is haoda el tudok jutni meg még kerítek egya jó szilveszteri bulit akkor nagyon elégedett leszek :P :D
kicsikacsa23
na azért mondjuk ez gusztustalan:D Hánytam már én is csaj hátára buliban, szex közben, na de ilyet...a szájába:O:D

icepick16
Azért neked szerencséd volt, tudod? A legtöbb ember részegen bûnronda csajokat szed össze. Vagy ha véletlenül jól néz ki a csaj, akkor tuti történik valami olyasmi, ami miatt megijed és lelép. Pl ha meglátogat a rókakoma smaci közben. Az nagyon kiábrándító tud lenni

kicsikacsa23
házibuli 2008? ez vmi konkrét party vagy úgy általában ez a bulis éved?:D:D

Akkor piszik nagy szerencséd volt... remélem én is összejövök vmi helyes csajszival... éljen a házibuli2008... csak hívjanak meg rá :P
kicsikacsa23
mellette a detoxban, vagy mellette a hányásban?:)

icepick16
Szombaton Sensationben roxy party. Jó zene, jó csajok, nincs beugró, úgyhogy suttyók is elõfordulhatnak, de az elõzõ party qrva jó volt, csak ajánlani tudom

Nem,utána kiderült, hogy neki akkor fordult elõ elõször.Szóval én voltam az a szerencsés akivel ez megtörtént,nekem is másnap megfordult a fejemben, hogy lehet hogy ezt az ismeretséget nem kéne szorosabbra fûzni,de mit tudok tenni,így alakult és boldog vagyok!
A te dolgod, de nem gondolod hogy ha te ilyen könnyen megkaptad akkor lehet hogy más is így járt...?
Hát nem tudom,én speciel megvetem ezeket a lányokat, még ha szeretem is az ilyen alkalmakat, de én pont rájuk gondoltam, hogy nem feleségnek valók... De hát kivétel erõsíti a szabályt!
Nem tud valaki valami jó buliról a hétvégét illetõen? Partizhatnékom van!
Hát ez kint volt Hûvösvölgyben egy elég nagy házikóban és nem is ismertem szinte senkit csak a házigazdát, aztán sikerült jól berúgni,és én ha iszok akkor eléggé barátkozós vagyok. Elmesélések alapján oda mentem a csajhoz, elkezdtünk dumálni, ittunk, cigizgettünk, aztán reggel a következõ kép, hogy mellette fekszek :)
Innentõl meg valahogy kialakultak a dolgok...
Hát akkor elég jól sikerülhetett az este számodra! :)
Mennyit ittál apám, hogy ilyen megtörténhetett? Elég kemény party az ilyen, mindig össze lehet szedni valami jó nõt! :) De olyat aki feleségnek való nem hinném, hogy találnék ilyen bulikban! :)
Úh, jó múltkor volt egy ilyen nálunk! :) Az este végkimenetelével nyáron volt az esküvõm! :)
Szóval csak mindenkinek ajánlani tudom az ilyen házibulikat!
Egyetértek! Én a spontán bulikra szavazok! Találkoztok haverokkal, felhívod õket magadhoz,jönnek a csajok, van otthon pia teljesen véletlenül! :)
Beraksz egy kis lightos seggrázós zenét, aztán indulhat a party! Garantáltan az este végkimenetele csak rajtad múlik!
Szerintem bõven elég ha egy csomó piát bevásárolsz és csak olyan embereket hívsz akik mindenben benne vannak... nem csak a sarokban ücsörögnek az olyanoknak kár bármit is szervezni..
Hát ez az,egyáltalán nem az a lényeg, hogy most valamilyen sztár Dj megjelenjen és ott csinálja a fesztivált! Szerintem csak elrontaná a bulit, ha ott arcoskodna egy ilyen palotai...
icepick16
Jaja. Dj Winamp a nagykirály <#taps> Van benne fasza áthangzás <#mf1> Benyomod 10 másodpercre és úgy kever, hogy magad alá csinálsz! Csak az a lényeg, hogy seggrázós zene menjen, mert a csajok, most arra vannak ráizgulva. Rihanna, Furtado, Timberlake. Pfujj

Még ha valaki szponzorálna is egy házibulit (ami egyébként van csak nyerd meg) akkor is egy dj nem kis öszzeget visz el belõle és akkor mi marad piára??? úgyhogy marad a winamp...
Hát Winamp a király szerintem! :D Simán le tudja vezényelni egy amatõr figura is a bulit úgy, hogy õ lesz a Budai, de tök mind1, hogy milyen zene megy,be kell rakni egy pár számot amire lehet rázni aztán pár pohár után már senki sem fog figyelni a muzsikára!
kíváncsi lennék ki szponzorálna egy házibulit :)
hát úgy is lehet...vagy finanszíroztasd egy szponzorral vagy alapítvánnyal:D
az jó, ha van mibõl :)
akiknek meg nincs, házibulit azért még házi dj-k is le tudnak vezényelni :)
csak jól kell összevállogatni a számokat
éppenséggel nem felesleges, csak nem éppen olcsó.Mondjuk én kitudnám fizetni mert van mibõl érted...de sokan nem..hát õk így jártak:)
icepick16
DJ-t hívni házibuliba felesleges. Csak pénzkidobás. Úgyis annyi pia lesz, hogy a roxy vagy a risefm is olyannak fog tûnni, mintha Tiesto állna a keverõ mögött.

nearo
hát azért november végén már megvannak a kertbenbulizás veszélyei... szólj mindenkinek, hogy hozzon nagykabátot :) vagy csinálj jó nagy tüzet :F
3 jótanács a bulira: igyál, igyál, és igyál XD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Narxis
ÉJJEN A BULEEEEE

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

desigo
hatalmas xDDDD
BB7
Imádom a Kofoláát! :D
legnagyobb :_D
joebacsi
Tanácsok:
http://www.youtube.com/v/WbUWCsFkMms&hl=en&fs=1

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

NA az mennyire komoly már, hogy fizetnek helyetted mindent...ebbõl az évszázad buliját lehetne összehozni

BB7
Csak ennyit arról h. nem szabad reklámozni Sir Quno Jedi...
Akkor EZ miafene? ha nem reklám? Mert azért ez egy WebShop... <#eplus2><#taps>
Áhh nem tud róla, még szép <#alien2>..
Titokban nyomok mindent.. Remélem nagyot fog lepõdni.. Nagyon szeretem a hugit, ésazt akarom, hogy soha ne felejtse el ezt a partyt!
Barátnõm már rég be van avatva, csak neki is megvan a maga baja.. De van már ígyis közös készülõdõs rész is: együtt csináljuk a meghívókat, segít majd elérni az embereket..
De ígyis kevés idõ jut mindenre.. De hát kinek nem, most nem fogok itt nyöszörögni :D.. Hogy így szorongok, meg úgy :D..

Szerintem, ha megszzervezik a bulit az már csak egy mellékes kis dolog lesz, h hogyan cslják le a buliba. Rengeteg bevált trükk van erre...
Egyébként meglepi szülinap lesz??
Csak mert ha igen akkor le kell szervezni hogy hogyan tudjátok lecsalni a partyhelyre anélkül hogy megsejtene vmit..
BB7
És meg is fogja érteni ha ideges vagy emiatt vagy nincs mindig idõd! Mert õ is átérzi! :)
Jaja, ez jó ötlet, ha a barátnõd is segít tuti jó lesz és még lesz idõd a te dolgaidra is.
ha van barátnõd akkor fogd be õt is! segítsen a szervezésben vagy nincs jóban a hugoddal??
Hát ha mást nem is kellene mellette csinálnom, akkro nagyon ráérnék szervezni.. Csakhogy van meló/suli/barátnõ.. Ezek a tényezõk nem tûrnek halasztást :D..

halaszocsi
És nem leped meg esetleg valami hírességgel? Mondjuk egy olyan elõadóval vagy színésszel akit szeret.

Két hét, akkor még azért annyira nem késtél el.....bõven van idõd megszervezni. Partifotóst mindenképp vigyél, hogy mi, a csóró vidékiek megnézhessük a képeket <#idiota>

Hogyne fizetném.. Azért élek, hogy másoknak önzetlenül segítsek ha vonatjegyrõl van szó :PP..
Halaszocsi: pont két hét, azaz 28 vagy 29.. Huginak 26-án van szülinapja.. Olyan bulit akarok, hogy robbanjon xd!!

egy jó party nekem is jól jönne ki szervezi???
Mehetek??
Fizeted a vonatjegyem, megyek :D